ben daha hiç yanlız gitmedim dr a, vardiyalı çalışmanın avantajları
Dr um telefonda bile hep eşimi sorar, sever bizi çatlak aile
Telefona çekmek iyi fikir walla
Aman yarabbi yaa ne demek bi hafta hastanede kalmak
Kıyamam çok geçmiş olsun, evden götür tabii ne biçim yemek yapıyolarmış hayret bişi
benim kızımın üstüne kimse kuma gidemez
Hele senin kızın hiç gidemez ver tabii sen birceye başka erkek bebek mi yok
Blueeeeeee nerdesinnn gel savun gelininiiiiiiiii
Selam merve, iyiyiz kaynıyo burası
Orda oturuyoduk kız eskiden...Nelere şahit oldum bi bilsen, eski erkek arkadaşım bağımlıydı...Bilardoya falan giderdik, ortalık yerlerde herşey bulunurdu...Zaten malum evde biliyon tepecikte...Biz sonradan sosyete olduk da şirinyere taşındık..
şuan da dışardan herşey yasak.simit-açma bile almıcaksın dedi doktorum....Tabiki ekmek falan mecbur yicem ama en azından gebelik bitene kadar bazı şeylere sabret dedi.Bende öyle yapıcam tabiki.
Sen ne diyosun kuzu ya canım o benim , bi gün öncesnde yüksek tansiyondan serum yedim hastaneye yattım gece yarısı gelicem diye tutturdu uzak az buz yer değil engelledim zar zor... sabahta böyle bişey olunca diyo ben gelicektm niye engelledin. WCye kalkıyorum doğru söyle eğer WCye gitmiceksen hiç kalkma haram ederim hakkımı diyo Allahm ya kurban olurum anneme, geldi 313 ayetel kürsi okudu yasin okudu oruçluydu bi de kadın. Ödenmez ya ana hakkı ÖDENMEZ!
Sabret canım, ne yapacaksın mecbur..Demek senin bünyen çok hassas, ben her bişeyi karıştırıyom bişey olduğum yok...Sonuçta herşey bebeklerimiz için, hem senin için de daha sağlıklı olur böyle hep ev yapımı yersin, içine siner yediğin şeyler hiç olmazsa...
walla yerinde olsam o yemek şirketini sürüm sürüm süründürürdüm,
yada aşçınızı bilemem yanii
ya bebeğine bişi olsaydı??
ya sana bişi olsaydı oğlun anasız kalsaydı,
eğer sineye çekip bu olayı oturduysan ii walla
sağol kuzu tşk ederim.geçen p.tesi iş yerinden yemeğe çıktık...bişeyler yedik...akşam üstü fenalaştım ben...acile kaldırdılar.ordan hemen yatış...yemekten bakteri kapmışım.aşırı istifra,baygınlık, dolayısıyla halsizlik ...1 hafta serum yedim.anca kendime geldim..cuma da çıktım....
Oyyy, maşallah..Kurban olurum ben ona yaa..Maşallah sıpaya..
Allah nazardan saklasın hepsini de...
sevindim merve kanamanın durmasına ama yataktan kalkma kanamalarda yatak istirahati önemli tekrar geçmiş olsun
evet...Herşey onlar için .ama çok korktuk bebeğimize bişey olacak die...hele oğlumdaha çok korktu
valla benim kızıma bebek mi yok napıım öyle herkese mavi boncuk dağıtan damadı
vermiyorum kimseye ben kızımı kendi beyensin alsın
aman yarabbi yaa ne demek bi hafta hastanede kalmak
kıyamam çok geçmiş olsun, evden götür tabii ne biçim yemek yapıyolarmış hayret bişi
KORKUNÇ bişey yatmak ..Gecem gündüzüm birbirine girdi...Uykusuzluk herşeyden önce mahvetti beni..oğlum evde durmazz,durmadan ağlar.....offff...neyse bitti geçti..
birce ozaman verdim gitiiiiiii hayırlı olsun bakalımçoook geçmiş olsun. üf ya insan dışarda yemeğe de korkacak.
Kertelim egecim, senin duru'ndan iyisini mi bulacağım. Senden biraz korkuyorum gerçi oğluma nasıl davranacağın konusunda ama ben kendime de güvenemiyorum, dengeleriz:))
gözünaydın, çok sevindim...
işi gücü olacaksenin egenin kriterlerinden haberin var değil mi, kaynana da el üstünde tutulacak, maaş iyi olacak, bişeyler daha vardı, egee neydi kız....aklımda kaynanaya iyi davranmak kalmış..
benim damadım kimseye mavi boncuk dağıtmadı
siz kendi kendinize yeşillendiniz kızınla
hadiii başka damada
Senin egenin kriterlerinden haberin var değil mi, kaynana da el üstünde tutulacak, maaş iyi olacak, bişeyler daha vardı, egee neydi kız....Aklımda kaynanaya iyi davranmak kalmış..
Ayy, anlatma kız..Annemi çok özledim zatenn...Ağlayacam valla...Allah dualarını kabul etsin inşallah..
Öyküü, sen de duy kızım bak annelerimiz hakkında neler düşünüyoruz, şimdiden ordan düşünmeye başlaaa, bi dahaki ultrasonda el salla bana olur mu kızım...
yok kız nerden bilicem malum eviAllah iyiliğini versin, İzmiri çok iyi bilmem
nerden buldun kızzzzzzz bağımlıyı neyi iyiki taşınmışsınız offffffff
walla yerinde olsam o yemek şirketini sürüm sürüm süründürürdüm,
yada aşçınızı bilemem yanii
ya bebeğine bişi olsaydı??
ya sana bişi olsaydı oğlun anasız kalsaydı,
eğer sineye çekip bu olayı oturduysan ii walla
birce ozaman verdim gitiiiiiii hayırlı olsun bakalım
kriterlerimi aşağıda sıralıyorum
işi gücü olacak
okumuş aklı selim olacak
kaynanasını el üstünde tutacak
2 bana 1 sana gelecek
uzaklarda oturmayacak
bu kadar...
Siz kendi kendinize yeşillendiniz kızınla
Hadiii başka damada
Hangi hastanede yattın canım, izmirdesin sanırım
siz kendi kendinize yeşillendiniz kızınla
hadiii başka damada
hangi hastanede yattın canım, İzmirdesin sanırım
seviii, uğraş kız ağaylaaa...benim vaktim yok işlerden, benim yerime sen uğraş...
topikçe gelin kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?