2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla benim kızıma bebek mi yok napıım öyle herkese mavi boncuk dağıtan damadı
vermiyorum kimseye ben kızımı kendi beyensin alsın

aman yarabbi yaa ne demek bi hafta hastanede kalmak
kıyamam çok geçmiş olsun, evden götür tabii ne biçim yemek yapıyolarmış hayret bişi

KORKUNÇ bişey yatmak ..Gecem gündüzüm birbirine girdi...Uykusuzluk herşeyden önce mahvetti beni..oğlum evde durmazz,durmadan ağlar.....offff...neyse bitti geçti..

yok kız nerden bilicem malum evi Allah iyiliğini versin, İzmiri çok iyi bilmem
nerden buldun kızzzzzzz bağımlıyı neyi iyiki taşınmışsınız offffffff

şuan da dışardan herşey yasak.simit-açma bile almıcaksın dedi doktorum....Tabiki ekmek falan mecbur yicem ama en azından gebelik bitene kadar bazı şeylere sabret dedi.Bende öyle yapıcam tabiki.

walla yerinde olsam o yemek şirketini sürüm sürüm süründürürdüm,
yada aşçınızı bilemem yanii
ya bebeğine bişi olsaydı??
ya sana bişi olsaydı oğlun anasız kalsaydı,
eğer sineye çekip bu olayı oturduysan ii walla

Ayy, anlatma kız..Annemi çok özledim zatenn...Ağlayacam valla...Allah dualarını kabul etsin inşallah..
Öyküü, sen de duy kızım bak annelerimiz hakkında neler düşünüyoruz, şimdiden ordan düşünmeye başlaaa, bi dahaki ultrasonda el salla bana olur mu kızım...

evet...Herşey onlar için .ama çok korktuk bebeğimize bişey olacak die...hele oğlum daha çok korktu

geçmiş olsun canım

valla benim kızıma bebek mi yok napıım öyle herkese mavi boncuk dağıtan damadı
vermiyorum kimseye ben kızımı kendi beyensin alsın

benim damadım kimseye mavi boncuk dağıtmadı
siz kendi kendinize yeşillendiniz kızınla
hadiii başka damada

hangi hastanede yattın canım, İzmirdesin sanırım

birce ozaman verdim gitiiiiiii hayırlı olsun bakalım
kriterlerimi aşağıda sıralıyorum

senin egenin kriterlerinden haberin var değil mi, kaynana da el üstünde tutulacak, maaş iyi olacak, bişeyler daha vardı, egee neydi kız....aklımda kaynanaya iyi davranmak kalmış..
işi gücü olacak
okumuş aklı selim olacak
kaynanasını el üstünde tutacak
2 bana 1 sana gelecek
uzaklarda oturmayacak
bu kadar...

Senin egenin kriterlerinden haberin var değil mi, kaynana da el üstünde tutulacak, maaş iyi olacak, bişeyler daha vardı, egee neydi kız....Aklımda kaynanaya iyi davranmak kalmış..

işte ondan korkuyorum dedim ya:)) oğlum babasına çekerse kaynanasını el üstünde tutar da annesine çekerse yandı kaynanası maaşı için de elimizden geleni yaparız artık napalım.

çok fena

ama biraz bendende oldu sanırım.Çünkü doktorum daha ilk baştan dedi hassasın dışarıdan yemek yemek yok diye.Ama insan nefsi yani bu canım istedi bi kereden bişey olmaz dedim....demek ki demicekmişim....Onun için karşı tarafı suçlayamam...ama hepimize olmuş olsaydı evet tabiki sonuna kadar hakkımı arardım...

Ben dedim demi, önce bi kriterleri gör diyee...
2 bana 1 sana gelecek haa...

Siz kendi kendinize yeşillendiniz kızınla
Hadiii başka damada

Hangi hastanede yattın canım, izmirdesin sanırım

valla bilmem blue hemşerim olur verdim bende bileydim senin kızın kertildi vermezdim.
Aman al senin olsun blue nun oğlu zaten yaban ellere gidecek. Ben vazgeçtim
yamanım var benim kalmadık elin gavur memleketine yollamaya

siz kendi kendinize yeşillendiniz kızınla
hadiii başka damada

hangi hastanede yattın canım, İzmirdesin sanırım

Tepecik doğumda yattım!!Allah kimseyi düşürmesin oraya!Ama işte denize düşen yılana sarılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…