babasına çeker kesin genleri sağlam demekki..işte ondan korkuyorum dedim ya:)) oğlum babasına çekerse kaynanasını el üstünde tutar da annesine çekerse yandı kaynanasıMaaşı için de elimizden geleni yaparız artık napalım.
evvel allahhhhhhhhhhhepinize yeterim mi diyon ağammm...
Yetersin valla...
Seviii, uğraş kız ağaylaaa...Benim vaktim yok işlerden, benim yerime sen uğraş...
işte ondan korkuyorum dedim ya:)) oğlum babasına çekerse kaynanasını el üstünde tutar da annesine çekerse yandı kaynanasımaaşı için de elimizden geleni yaparız artık napalım.
ama biraz bendende oldu sanırım.Çünkü doktorum daha ilk baştan dedi hassasın dışarıdan yemek yemek yok diye.Ama insan nefsi yani bu canım istedi bi kereden bişey olmaz dedim....demek ki demicekmişim....Onun için karşı tarafı suçlayamam...ama hepimize olmuş olsaydı evet tabiki sonuna kadar hakkımı arardım...
sezinkızz ege fmg nin kızının adı ne olacaktı kızz fmg nin adıda fatma heee iiyi anlaşırız bizz:d:d iki dünür ikiside fatma :d:d
ayıpsınnnnn kuzuuuuuuuu dilleri şişmiş ben yokken
Ama bende şimdi çıkıcam işim var
bence sen bu işi biraz düşün birce
Yazık olmasın size şartlara bak ya
2 bana bi sana
Bir hafta hastanede yatmak az bişeymi sence
böyle şeylerde vicdan yapmak yada kendimizde suç aramak doğru değil
ilk ikisi olsun tabii, bütün çabamız o yönde ama diğerlerini bilemem ben de isterim aynılarını nolcek şincikkk???? ama bak süper fikrim var biz mardindeyiz siz istanbulda izmirde buluşalım hep beraber orda yaşayalımmmmbirce ozaman verdim gitiiiiiii hayırlı olsun bakalım
kriterlerimi aşağıda sıralıyorum
işi gücü olacak
okumuş aklı selim olacak
kaynanasını el üstünde tutacak
2 bana 1 sana gelecek
uzaklarda oturmayacak
bu kadar...
he valla gözüm korktu:)) eşim görse hoşuna gider gerçi ben aynılarını ona yapıyorum çünkü hatta fazlasını:26: oh olsun sana der:))
Ben dedim demi, önce bi kriterleri gör diyee...
2 bana 1 sana gelecek haa...
babasına çeker kesin genleri sağlam demekki..
Ayyy maşallah kanım ısındı birden yamanımaaa
maaş valla önemli benim için kızımı sıkıntıya sokmasın tıenaklarımı göstermem.. Ee artık şanınız oda sizin yaparsınız bişeyler..
evvel allahhhhhhhhhh
ilk ikisi olsun tabii, bütün çabamız o yönde ama diğerlerini bilemem ben de isterim aynılarını nolcek şincikkk???? Ama bak süper fikrim var biz mardindeyiz siz istanbulda izmirde buluşalım hep beraber orda yaşayalımmmm
He valla gözüm korktu:)) eşim görse hoşuna gider gerçi ben aynılarını ona yapıyorum çünkü hatta fazlasını:26: Oh olsun sana der:))
Bilmem valla anası daha baskın evde ama:))
aaaa başkasını bul kuzu başkasına kertti bende blue ya kerttim
sende fmg nin kızını al tosun gibiiii oğluşunun üstüne çıkar oturur.
aboww ortalık karışmışhoşgeldin meri,
hayırdır ne oldu, geçmiş olsun..
egeeeeeeeeeee blueyla biz çoktannnnnn kerttik kızımla oğlunu, kendine başka dünür bul anacımmm.
kızlar hayır sahibi bi müslüman bana yeniden bi bebek takvimi yapsın kendi kendine silinmiş yaw,
SATım 22.9 hadi bekliyorummm
çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et dışardan yemek yememeye çalış, ben hergün eve gidiyorum bizim yemekhaneden korktuğum için..sağol kuzu tşk ederim.Geçen p.tesi iş yerinden yemeğe çıktık...bişeyler yedik...akşam üstü fenalaştım ben...acile kaldırdılar.ordan hemen yatış...yemekten bakteri kapmışım.aşırı istifra,baygınlık, dolayısıyla halsizlik ...1 hafta serum yedim.anca kendime geldim..cuma da çıktım....
canım çok geçmiş olsun umarım bi daha hiçsorun olmaz..iyiyim canım hoşbuldum, kanamam durdu istirate devam...
Blueeeeeeeeeeeeeeee gözün çıkmasın emiii
aldın gül gibi kızı meğer damat çift sarılı pardon karılı çıktıı. Maşallahınız var..
izmirrrrrrrr bayılırım oldu kız onlar orda yaşasınlar ben yazın kalırım gidip sen kışın işte 15 tatilde felan gidersin artık:))))))))))))))))))))))))))
ben sevdiririm kendimi sen meraklanma
malatyalıyım ben damata çok değer veririz..
Bu arada bizim kızımızın ismide belli oldu.LİNA :)))arapça kökenli 2 Anlamı var ;1.sevecen,kendini sevdiren 2.Kuran’da da geçen anlamı hurma fidesi.
ahahahahaha deliiiiiiiiiiiiiiialllaaa allaaa, bu çocuklar ne zaman yalnız kalacaklar...biri yazın gidiyooo, biri kışın...
Olmaz öyleee,yazık çocuklara..ne insafsız kaynanalarsınız öyle siz...
Ben gibi yapacanız, iç güvey alacanız, yatak odalarını bile dinliyceniz kızım mutlu mu diye, olacak bitecek...
aboww ortalık karışmışKız ben egeyle kerttiğimizi hatırlıyorum da sevibadeyle kerttiğimizi hatırlamıyorum yaaa
Kız ege yok ben yapmadım öyle bişey
Sevibadeee ben yaparım sana çizelge, ama bana bi de muhtemel doğum tarihini söyle..
çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et dışardan yemek yememeye çalış, ben hergün eve gidiyorum bizim yemekhaneden korktuğum için..
Canım çok geçmiş olsun umarım bi daha hiçsorun olmaz..
Kııızz yok ben almadım 2.kız aaa :))))
şubat annelerinden bir tavsiye hoşume gitti :
kızlar benden size tecrübeli anne tavsiyesi. ilk günden bebek bakımı olayına babayı ne kadar katarsanız hatta aralarda gelene gidene ay valla babacı olacak galiba babasının kucağını çok seviyo falan diye eşinizi pohpohlarsanız öyle gider bu iş. bebeğin herşeyini üstünüze almayın geceler mesela emzirin ağrım var gazını çıkarıver nolur aşkım diyin. Benim ayı kocam bile öyle alıştığı için şuan o kadar düşkün ki oğluna hala oğluşunu yıkar ben halsizsem yatırır kucağına başını okşaya okşaya uyutur. hasta olduysa hiç dayanamaz saatlerce kucağından bırakmaz. Herşeyiyle yakından ilgilenir annesine kızar hatta çocuğu sıkarak mıncıklayarak öpmeyin yazık falan diye. Ama baştan büyüklerin dediği gibi o erkek anlamaz o yapamaz moduna girerseniz o da o moda girer öyle de gider siz yıpranırsınız.
Bu arada bizim kızımızın ismide belli oldu.LİNA :)))arapça kökenli 2 Anlamı var ;1.sevecen,kendini sevdiren 2.Kuran’da da geçen anlamı hurma fidesi.
babasına çeker kesin genleri sağlam demekki..
Ayyy maşallah kanım ısındı birden yamanımaaa
maaş valla önemli benim için kızımı sıkıntıya sokmasın tıenaklarımı göstermem.. Ee artık şanınız oda sizin yaparsınız bişeyler..
owwww çok fena kaç kurtar kendini birceeeeeeeeeeee
evvel allahhhhhhhhhh
valla bilmem blue hemşerim olur verdim bende bileydim senin kızın kertildi vermezdim.
Aman al senin olsun blue nun oğlu zaten yaban ellere gidecek. Ben vazgeçtim
yamanım var benim kalmadık elin gavur memleketine yollamaya
Tepecik doğumda yattım!!Allah kimseyi düşürmesin oraya!Ama işte denize düşen yılana sarılıyor..
topikçe gelin kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Blueeeeeeeeeeeeeeee gözün çıkmasın emiii
aldın gül gibi kızı meğer damat çift sarılı pardon karılı çıktıı. Maşallahınız var..
sezin
kendileri bilir benim kızımı hangi topiklerden istedilerde vermedim. Bildik tanıdık olsun dedim..
Dillerimi şişmiş ahahahahah arı soktu sevibade soktu
kızlar benden size tecrübeli anne tavsiyesi. ilk günden bebek bakımı olayına babayı ne kadar katarsanız hatta aralarda gelene gidene ay valla babacı olacak galiba babasının kucağını çok seviyo falan diye eşinizi pohpohlarsanız öyle gider bu iş. bebeğin herşeyini üstünüze almayın geceler mesela emzirin ağrım var gazını çıkarıver nolur aşkım diyin. Benim ayı kocam bile öyle alıştığı için şuan o kadar düşkün ki oğluna hala oğluşunu yıkar ben halsizsem yatırır kucağına başını okşaya okşaya uyutur. hasta olduysa hiç dayanamaz saatlerce kucağından bırakmaz. Herşeyiyle yakından ilgilenir annesine kızar hatta çocuğu sıkarak mıncıklayarak öpmeyin yazık falan diye. Ama baştan büyüklerin dediği gibi o erkek anlamaz o yapamaz moduna girerseniz o da o moda girer öyle de gider siz yıpranırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?