2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayıpsınnnnn kuzuuuuuuuu dilleri şişmiş ben yokken
ama bende şimdi çıkıcam işim var

bence sen bu işi biraz düşün birce
yazık olmasın size şartlara bak ya
2 bana bi sana

yok yok kıyamaz o benim oğluma. bana yamanım diyor şimdiden, ilerde der ben seni daha keseykenden beri tanıyorum değişir fikri:))) de mi ege

Hayırlısı olsun canım güzel bi isim. Bir an önce günler geçse haziran gelse de yüzlerini görsek çokk merak ediyorum kızımı...

Tşk ederimm.canım.....hele oğlum...birde babamız...Sanki ilk kez doğum yapacakmışım gibi heycanlıyım,paniğim,bi tuhafım işte sağ salim gelmesini bekliyoruz Allah'In izniyle...

blueee hatırlamıyorsan pessssssss derimmm
git kimi alıyosan al kızımı 1000 tane isteyen var
kapak sana olsun ege benim ne dediğini unutanlarla işim olmaz
hadi byyy

kız egeeee iki dk kaybolduk kızı hemen başlarına mı verdin kıııızz aşkoolsuuunn o zaman sevibadenin kızı alayım ben, ne demişler kız alma dünür al

Sevbade blue nun yazdıklarını okudun mu kızzzzzzzzzzz ne oldu kal mı geldi

blueeee ben çoktannnnnn vazgeçtim yamana veridm birceyle kertttik

Tşk ederimm.canım.....hele oğlum...birde babamız...Sanki ilk kez doğum yapacakmışım gibi heycanlıyım,paniğim,bi tuhafım işte sağ salim gelmesini bekliyoruz Allah'In izniyle...

Aminn inşallah her tecrübe farklı oluyor tabi ben de beşinciyi de yapsam aynı olurum heralde bu zamana kadar hiç anlamadım şimdiden sonra da çabuk geçer inşallah daha yaklaşık yarım kilo üç kilolarda oldukları zamanları sabırsızlıkla bekliyorum ayy çabuk geçsin zaman

hadi byyy

ortalık karıştı 2 kızı birden kaçırdık
egenin kızını almıcam bak hemen yamanla kertmiş iki dk geçmişi okuyana kadar..

oğlum diplomat çocuğu olcak bak büyük ihtimal kendi de diplomat olur 3-4 dili olur sülalenin % 80inin gözleri yeşil, yeşil gözlü kumral bi oğlan olursa çoook kız bulurum ben de oğluşuma

benim dünür de çok çalışkan heee bekliyorum onu gelse hemen dicemkızını kaptım diye

ne oldunuz ıkı dakıkada dunurler kapısmıs:))
benımde oglum olacak duyurulur kız analarına ama ege gıbı krıteri bol olmasın:)))

tamam o zaman madem değer vereceksiniz. yalnız ben öyle kışın gidemem ben zaten izmire yerleşmeyi düşünüyorum
Sevbade blue nun yazdıklarını okudun mu kızzzzzzzzzzz ne oldu kal mı geldi

blueeee ben çoktannnnnn vazgeçtim yamana veridm birceyle kertttik
:13:

yok yok kıyamaz o benim oğluma. Bana yamanım diyor şimdiden, ilerde der ben seni daha keseykenden beri tanıyorum değişir fikri:))) de mi ege
kız ben yamanıma kurban olurum ben onun pipisinin özelliklerini bile biliyorum daha ilkten ne kadar güldürmüştü bizi..

Hadi byyy
boşver sevbade kızzzzzzzzzzz hatırlamıyormuş affet

kız egeeee iki dk kaybolduk kızı hemen başlarına mı verdin kıııızz aşkoolsuuunn O zaman sevibadenin kızı alayım ben, ne demişler kız alma dünür al

alırsın bekle :)) 100 kişi istiyormuş onu

ne oldunuz ıkı dakıkada dunurler kapısmıs:))
benımde oglum olacak duyurulur kız analarına ama ege gıbı krıteri bol olmasın:)))

anacım millet düğün dernek işine girişti...
Benim de kızım var ama, kıymetlimm..Vermiyom kimselere...Turşu kuracaktım, candaş ben oğlumu iç güvey veririm deyince onu aldım...Yoksa kimselere veremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…