ayıpsınnnnn kuzuuuuuuuu dilleri şişmiş ben yokken
ama bende şimdi çıkıcam işim var
bence sen bu işi biraz düşün birce
yazık olmasın size şartlara bak ya
2 bana bi sana
Hayırlısı olsun canım güzel bi isim. Bir an önce günler geçse haziran gelse de yüzlerini görsek çokk merak ediyorum kızımı...
İlk kez duydum, ama hoşmuş..
kız egeeee iki dk kaybolduk kızı hemen başlarına mı verdin kıııızz aşkoolsuuunno zaman sevibadenin kızı alayım ben, ne demişler kız alma dünür al
Tşk ederimm.canım.....hele oğlum...birde babamız...Sanki ilk kez doğum yapacakmışım gibi heycanlıyım,paniğim,bi tuhafım işte sağ salim gelmesini bekliyoruz Allah'In izniyle...
blueee hatırlamıyorsan pessssssss derimmm
git kimi alıyosan al kızımı 1000 tane isteyen var
kapak sana olsun ege benim ne dediğini unutanlarla işim olmaz
hadi byyy
benim dünür de çok çalışkan heee bekliyorum onu gelse hemen dicemkızını kaptım diye
Güldürme leyynn, müşavir var karşımdaa...Çıkamıyorum da sizi bırakıp...
tamam o zaman madem değer vereceksiniz. yalnız ben öyle kışın gidemem ben zaten izmire yerleşmeyi düşünüyorumizmirrrrrrrr bayılırım oldu kız onlar orda yaşasınlar ben yazın kalırım gidip sen kışın işte 15 tatilde felan gidersin artık:))))))))))))))))))))))))))
ben sevdiririm kendimi sen meraklanma
malatyalıyım ben damata çok değer veririz..
:13:Sevbade blue nun yazdıklarını okudun mu kızzzzzzzzzzz ne oldu kal mı geldi
blueeee ben çoktannnnnn vazgeçtim yamana veridm birceyle kertttik
kız ben yamanıma kurban olurum ben onun pipisinin özelliklerini bile biliyorum daha ilkten ne kadar güldürmüştü bizi..yok yok kıyamaz o benim oğluma. Bana yamanım diyor şimdiden, ilerde der ben seni daha keseykenden beri tanıyorum değişir fikri:))) de mi ege
boşver sevbade kızzzzzzzzzzz hatırlamıyormuş affetblueee hatırlamıyorsan pessssssss derimmm
git kimi alıyosan al kızımı 1000 tane isteyen var
kapak sana olsun ege benim ne dediğini unutanlarla işim olmaz
Hadi byyy
kız egeeee iki dk kaybolduk kızı hemen başlarına mı verdin kıııızz aşkoolsuuunnO zaman sevibadenin kızı alayım ben, ne demişler kız alma dünür al
boşver sevbade kızzzzzzzzzzz hatırlamıyormuş affet
alırsın bekle :)) 100 kişi istiyormuş onu
ne oldunuz ıkı dakıkada dunurler kapısmıs:))
benımde oglum olacak duyurulur kız analarına ama ege gıbı krıteri bol olmasın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?