- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
korkutmayın yaw gözümü. bakmayın siz egeye, kıyamaz o benim oğluma:))ne oldunuz ıkı dakıkada dunurler kapısmıs:))
benımde oglum olacak duyurulur kız analarına ama ege gıbı krıteri bol olmasın:)))
kız ben yamanıma kurban olurum ben onun pipisinin özelliklerini bile biliyorum daha ilkten ne kadar güldürmüştü bizi..
anam senin oğlan domadan karıştırdı ortalığı bide yeşilgöz felan playboy olur o kızımı üzer yaban ellerde..ortalık karıştı 2 kızı birden kaçırdık
Egenin kızını almıcam bak hemen yamanla kertmiş iki dk geçmişi okuyana kadar..
Oğlum diplomat çocuğu olcak bak büyük ihtimal kendi de diplomat olur 3-4 dili olur sülalenin % 80inin gözleri yeşil, yeşil gözlü kumral bi oğlan olursa çoook kız bulurum ben de oğluşuma
fmg vakit bulursa çalışmaktan düğünede gelir artıkbenim dünür de çok çalışkan heee bekliyorum onu gelse hemen dicemkızını kaptım diye:d
sanada bulalım hemenne oldunuz ıkı dakıkada dunurler kapısmıs:))
benımde oglum olacak duyurulur kız analarına ama ege gıbı krıteri bol olmasın:)))
olsun ev alırsın izmirin bi ucundan uzak ol tatlı ol neme gerek bak bana tatlı olcammtamam o zaman madem değer vereceksiniz. Yalnız ben öyle kışın gidemem ben zaten izmire yerleşmeyi düşünüyorum
:13:
olmaz davulcu yada zurnacı bulur.. Hazır burda öğretmen diplomat felan varken verelim gitsinbırakın çocukları kendi hallerine yaa! Onlar sever birbirini kerteler kendi kendilerine
:d
kız sen niye 2 dkda vazgeçtin bakim? Insan bi bekler bi cevap yazmamı bekler, hemen git bircelere ver kızını, bi de hemşom olacaksın
7 ziyaretçi var topikte. delirmiş bu kadınlar diyecekler:)))
anam senin oğlan domadan karıştırdı ortalığı bide yeşilgöz felan playboy olur o kızımı üzer yaban ellerde..
kızım saldırı yaptı sevibade karısı .
3.çocuğa inşşallah seninde 2. Olur kerteriz.
hahhhaa tuz lazımmı
Anacım millet düğün dernek işine girişti...
Benim de kızım var ama, kıymetlimm..vermiyom kimselere...turşu kuracaktım, candaş ben oğlumu iç güvey veririm deyince onu aldım...yoksa kimselere veremiyorum..
anaları böyleyse kızları nasıldır:)))))))))ben de almıyorum kimsenin kızını, oğlum gitsin kendi bulsun, bu ne yaw iki dkda vazgeçtiler böyle dünür mü olur cık cık cık
aaaa cnm korkuyorsan hemen vazgeçelim bluee bayıla bayıla alır.hem ben kötü kaynana olmam çocuklarımın mutluluğu için susarım vallakorkutmayın yaw gözümü. Bakmayın siz egeye, kıyamaz o benim oğluma:))
de mi açısı bile belliydi. Bak hiç dönmedi 12 haftalıkkenden beri herkese gösteriyor, azcık edepsiz ama idare edin:))
7 ziyaretçi var topikte. Delirmiş bu kadınlar diyecekler:)))
hakkaten ya=)
davulcu da bulsun zurnacı da benim kızım... mutlu olsun yeter!!!
bırakın bebişleri huzursuz etmeyin şimdiden, cadı annecikler sizi!!!
ayy kavuştun muuuuu hadi öp koklasuziiii, hoşgeldin kız...nerelerdesin...gözüm yollarda kaldı..
olmassssssssssssssssss olmashakkaten ya=)
davulcu da bulsun zurnacı da benim kızım... Mutlu olsun yeter!!!
Bırakın bebişleri huzursuz etmeyin şimdiden, cadı annecikler sizi!!!
benimde kırıldı yapılmıyor ekmek ısırdım kırıldı ya bi kaç gün su bile eçilmiyor dilinle kapat orayı öyle iç. Benimde kırık..üff ya dişim kırıldı, moralim bozulduPis boğazımdan geliyor başıma her şey. şeker yerken gitmiş dişim ben de diyorum şekerin içinden ne çıktı böyle bir baktım dilim boşluğa takıldı. Yaptırılmaz değil mi hamileyken??
ayy bak şimdi yaa seninkide yedek olsun kız çok değer verirsin sen şimdi ikilemde kaldım ama olmaz yamanın bi resmini koydu birce karizma erkekim benimyakışıklı olur ama annesi onu güzel yetiştirecek, hem efendi hem yakışıklı olur benim oğlum:)
şaka bi yana daha şimdiden ilerde hiçbi işlerine karışmıcam diye kendi kendime söz veriyorum ben, oğlumun karısı rahat etsin diye..valla getirdiği kızın başımın üstünde yeri olcak inşallah.. Ben onu çok hissedemedim inş gelinim hissetsin..çok mutlu edicem gelinimi inşallah...
dr gitti hatun gelir inşallah yazar..anacım yalnız sevibade hakkaten çıkmış kız bi doğrudürüst selamlaşamadık özlemiştim halbuki
hahhhaa tuz lazımmı
ahahahaa 23 kişi olmuşuz nasıl dikkat çekmiş..
Milletttttttt deli değiliz sadece 2 kişi deli kuzu ve fatma yazan niklerdeki şahıslar deli..
lazım lazım...sen kızımın tuz annesi olacan...
Ne deliliğimizi gördün leynn..ağa kuralları koyan sen, topiğe terör estiren sen....
Söyleyin kızlar, hiç ben gibi kuzudan deli olurmu...adı üstünde kuzu, kuzuu...
heyoooooo bende geldmmmm....
ohhh beee herkes burda şükür, çokk giremedim bu hafta ama ne zamanda girsem kimsecikler yoktuu..herkesi çokk ama çookk özledimmmm.. napiyosunuzzz bakalım herkes iyimi, merveden haber varmı bilen varmı..
oooo aman efenimmmm kimler gelmiş kimler gelmişşşş... kuzumda gelmiş.. kuzuu iyileştinmi, geçmiş olsun canımmm.. yerleştinmi. evinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?