Konuş bacım, arkandayım...
Ne meraklılarmış bebeleri evlendirmeye...
ayy bak şimdi yaa seninkide yedek olsun kız çok değer verirsin sen şimdi ikilemde kaldım ama olmaz yamanın bi resmini koydu birce karizma erkekim benim
dr gitti hatun gelir inşallah yazar..
Hosgeldın suzii
bu arada yakamozdan haberi olan var mı?
hahhhaa tuz lazımmı
anaları böyleyse kızları nasıldır:)))))))))
aaaa cnm korkuyorsan hemen vazgeçelim bluee bayıla bayıla alır.hem ben kötü kaynana olmam çocuklarımın mutluluğu için susarım valla
ahahahaa 23 kişi olmuşuz nasıl dikkat çekmiş..
Milletttttttt deli değiliz sadece 2 kişi deli kuzu ve fatma yazan niklerdeki şahıslar deli..
benimde kırıldı yapılmıyor ekmek ısırdım kırıldı ya bi kaç gün su bile eçilmiyor dilinle kapat orayı öyle iç. Benimde kırık..
ayy bak şimdi yaa seninkide yedek olsun kız çok değer verirsin sen şimdi ikilemde kaldım ama olmaz yamanın bi resmini koydu birce karizma erkekim benim
dr gitti hatun gelir inşallah yazar..
oyyy ben biricik dünürüme kıyamam çok çalışıyo yaaaa kız bunu kızının çeyizide çok olur hee anasına baksana harıl harıl çalışıyo
ben bırak kızımı evlendirmeyi, sevgili olayına bile giremem şimdiden=)
benim o bi kere, nasıl hemen evlendiriyim... kuzuummm o benim annesinin kuzusu:)
şimdiden veriolar bunlar kızlarını zengin yakışıklı diye heheh=)
net yok evinde arada internet cafeden giriyor.hosgeldın suzii
ahahahaha kız allah seni güldürsün emi...oyyy ben biricik dünürüme kıyamam çok çalışıyo yaaaa kız bunu kızının çeyizide çok olur hee anasına baksana harıl harıl çalışıyo :d:d:d:d:d:d:d
geleciğini düşünüyoruz sende vercen o yaşta annen nasıl verdi seni:)))))))))ben bırak kızımı evlendirmeyi, sevgili olayına bile giremem şimdiden=)
benim o bi kere, nasıl hemen evlendiriyim... Kuzuummm o benim annesinin kuzusu:)
aaaaaaaaaaaaaaa aşkolsunnnnnnnnnnnnn sevbade dedi bana blue bizimle kertti sen kendine başka damat bul diye ..yok öylee yedek vs.. Almıyom kızlarınızı, sen artık yamana verdin kızı,
birceee kız sana da aşkolsun sözü kesilmiş bi kızı gittin aldın yaaniiiBen olsam korkarım bu şimdi sen yarın topiğe girene kadar kızı başkasına verir söliimm
Bende de dünür muhabbeti potansiyeli iyiymiş haa
gezeriz iki dünür tombik tombik
Korkmuyorum canım benim, yazdım ya ege kıyamaz benim oğluma diye:))
üf ya bak kaderimiz bile aynı dünürümüz. Boğazımızdan geliyor başımıza ne gelirse
Ama öyle ikilemde falan kalma. Doktor amcamız çirkin bir şey, böceğe benziyor dedi ama bakma sen ona yakışıklı benim yamanım..
Kız fatma senin gibi bi oğlan anası olmam lazım kıızzz
ben de merak ediyorum onu. atandı ya yeni evine taşınınca hemen bağlatamamıştır belki interneti.Hosgeldın suzii
hadi iyisin fatma:)oyyy ben biricik dünürüme kıyamam çok çalışıyo yaaaa kız bunu kızının çeyizide çok olur hee anasına baksana harıl harıl çalışıyo
ay çok güldüm yayok öylee yedek vs.. almıyom kızlarınızı, sen artık yamana verdin kızı,
birceee kız sana da aşkolsun sözü kesilmiş bi kızı gittin aldın yaaniiiben olsam korkarım bu şimdi sen yarın topiğe girene kadar kızı başkasına verir söliimm
bende de dünür muhabbeti potansiyeli iyiymiş haa
Aynen yaa, mümkün olsa hiç içimden çıkarmayacağım kızımı...
Hep benim olsun, kimseler görmesin, öpüp koklamasın istiyorum...
Hosgeldın suzii
oyyy ben biricik dünürüme kıyamam çok çalışıyo yaaaa kız bunu kızının çeyizide çok olur hee anasına baksana harıl harıl çalışıyo
ben bırak kızımı evlendirmeyi, sevgili olayına bile giremem şimdiden=)
benim o bi kere, nasıl hemen evlendiriyim... kuzuummm o benim annesinin kuzusu:)
yok öylee yedek vs.. almıyom kızlarınızı, sen artık yamana verdin kızı,
birceee kız sana da aşkolsun sözü kesilmiş bi kızı gittin aldın yaaniiiben olsam korkarım bu şimdi sen yarın topiğe girene kadar kızı başkasına verir söliimm
bende de dünür muhabbeti potansiyeli iyiymiş haa
korkmuyorum canım benim, yazdım ya ege kıyamaz benim oğluma diye:))
üf ya bak kaderimiz bile aynı dünürümüz. boğazımızdan geliyor başımıza ne gelirse
ama öyle ikilemde falan kalma. doktor amcamız çirkin bir şey, böceğe benziyor dedi ama bakma sen ona yakışıklı benim yamanım..
kız fatma senin gibi bi oğlan anası olmam lazım kıızzz
ben de merak ediyorum onu. atandı ya yeni evine taşınınca hemen bağlatamamıştır belki interneti.
hadi iyisin fatma:)
ay çok güldüm yanapayım bluecum kendisi teklif etti, annesi güzel, ablası güzel kaçırsa mıydım fırsatı???[/QUOT
HAHHAHA BAYA GÜLDÜM BUGUN BENDE YAA
KIZ BLUE SANADA KIZ BULDUM
ÖYKÜMÜN KIZI İDİL MİRAYI AL SENDE. HEMEN KERT KAÇIRMADAN
çaakk kuzu!!!:)
benim oğlum da olsa aynı olurdum walla! doğmamış çocuğa don alınır da, koca alamam hiç!!!
bizim onnar bizimm!! kimseler alamaazzzz!!!
çaakk kuzu!!!:)
benim oğlum da olsa aynı olurdum walla! Doğmamış çocuğa don alınır da, koca alamam hiç!!!
Bizim onnar bizimm!! Kimseler alamaazzzz!!!
Ege: En azından şimdilik veremem :)
bi düşündüm de, allah bizi bildiğinden gelinlerimizin haline acıyıp oğlan vermemiş bize...
Düşünsene, gelini itmişiz mutfağa kakılmış gibi, oğlanla el ele diz dize oturuyoz...
Hosgeldın suzii
Ooooo, hoşgeldin canım yaa..Nerelerdesin...Merak ettim seni....
Ama güzel haberlerini duydum yaa, ben dedim ama dimi, bişeyciği yok benim yaman kuşumun diyee...Çok özledim kız, seni sorup duruyorum niye gelmiyo diye...
İyileştik iyileştik, kızım da kıpır kıpır teyzesi..Evime de yerleştim, misafirleri de uğurladım..Bizde herşey yolunda çok şükür..
Bi düşündüm de, Allah bizi bildiğinden gelinlerimizin haline acıyıp oğlan vermemiş bize...
Düşünsene, gelini itmişiz mutfağa kakılmış gibi, oğlanla el ele diz dize oturuyoz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?