2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bak şimdi yaa seninkide yedek olsun kız çok değer verirsin sen şimdi ikilemde kaldım ama olmaz yamanın bi resmini koydu birce karizma erkekim benim

dr gitti hatun gelir inşallah yazar..

yok öylee yedek vs.. almıyom kızlarınızı, sen artık yamana verdin kızı,
birceee kız sana da aşkolsun sözü kesilmiş bi kızı gittin aldın yaaniii ben olsam korkarım bu şimdi sen yarın topiğe girene kadar kızı başkasına verir söliimm
bende de dünür muhabbeti potansiyeli iyiymiş haa

korkmuyorum canım benim, yazdım ya ege kıyamaz benim oğluma diye:))

üf ya bak kaderimiz bile aynı dünürümüz. boğazımızdan geliyor başımıza ne gelirse
ama öyle ikilemde falan kalma. doktor amcamız çirkin bir şey, böceğe benziyor dedi ama bakma sen ona yakışıklı benim yamanım..

Aynen yaa, mümkün olsa hiç içimden çıkarmayacağım kızımı...
Hep benim olsun, kimseler görmesin, öpüp koklamasın istiyorum...

hosgeldın suzii
bu arada yakamozdan haberi olan var mı?
net yok evinde arada internet cafeden giriyor.

oyyy ben biricik dünürüme kıyamam çok çalışıyo yaaaa kız bunu kızının çeyizide çok olur hee anasına baksana harıl harıl çalışıyo :d:d:d:d:d:d:d
ahahahaha kız allah seni güldürsün emi...

geleciğini düşünüyoruz sende vercen o yaşta annen nasıl verdi seni:)))))))))

aaaaaaaaaaaaaaa aşkolsunnnnnnnnnnnnn sevbade dedi bana blue bizimle kertti sen kendine başka damat bul diye ..

gezeriz iki dünür tombik tombik

Kız fatma senin gibi bi oğlan anası olmam lazım kıızzz

deli kız o napcan onun gibi olup

Hosgeldın suzii
ben de merak ediyorum onu. atandı ya yeni evine taşınınca hemen bağlatamamıştır belki interneti.
oyyy ben biricik dünürüme kıyamam çok çalışıyo yaaaa kız bunu kızının çeyizide çok olur hee anasına baksana harıl harıl çalışıyo
hadi iyisin fatma:)
ay çok güldüm ya napayım bluecum kendisi teklif etti, annesi güzel, ablası güzel kaçırsa mıydım fırsatı???

Aynen yaa, mümkün olsa hiç içimden çıkarmayacağım kızımı...
Hep benim olsun, kimseler görmesin, öpüp koklamasın istiyorum...

çaakk kuzu!!!:)
benim oğlum da olsa aynı olurdum walla! doğmamış çocuğa don alınır da, koca alamam hiç!!!
bizim onnar bizimm!! kimseler alamaazzzz!!!

ege: en azından şimdilik veremem :)

Son düzenleme:
Hosgeldın suzii

oyyy ben biricik dünürüme kıyamam çok çalışıyo yaaaa kız bunu kızının çeyizide çok olur hee anasına baksana harıl harıl çalışıyo

kız fatma senin gibi bi oğlan anası olmam lazım kıızzz

benim oğlum da olsa aynı olurdum walla! doğmamış çocuğa don alınır da, koca alamam hiç!!!
bizim onnar bizimm!! kimseler alamaazzzz!!!

Bi düşündüm de, Allah bizi bildiğinden gelinlerimizin haline acıyıp oğlan vermemiş bize...
Düşünsene, gelini itmişiz mutfağa kakılmış gibi, oğlanla el ele diz dize oturuyoz...

benim oğlum da olsa aynı olurdum walla! Doğmamış çocuğa don alınır da, koca alamam hiç!!!
Bizim onnar bizimm!! Kimseler alamaazzzz!!!

Ege: En azından şimdilik veremem :)

olsun ele gideceğine bildiğim insana verdim daha 25 sene var nerden baksan
birce teyzesi onun kese halinide biliyor kıymetli olur kızı gibi olur..

Hosgeldın suzii

hoşbulduk canımmmm... noldu hayırdır bişi yok dimi yakamozda....kontrole gitti galiba hee..

canııııııımmmmmmmmmmm... ayyy kuzum geçmişi de okuyamadım hiç.. sadece arada bir girdim baktım kimsecikler yok.. hatta şaşırdım hiç alışmamışım bu topiğin sessiz haline.. geçen haftayı biraz stresli atlattım yaman oğlum biraz korkuttu ama dr da varmış problem yamanımda deil.. şükür:)) bişeyciği yokmuş şükürrrr..o hafta tansiyonum düştü çok.. leyla gibi dolaştım.. annem geldi saolsun..yardımcı oldu baya.. amaaa çokkk ama çoookkk özledim bende sahiden seniiiiii siziiii hepiniziiii...
seninde hasta olduğun haberini aldım canım yaa.. taşınırken üşüttün kesinn..öykü hanımda kıpır kıpır hee.. kuzu hatırlıyomusun daha dün gibi ne zman hissetcez diyoduk nasılda cabuk geçiyo zaman..

herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım, hep ama hepp iyi ol inş.evğinde de güle güle iyi günlerde otur inşallahhhh...

ayrıca bizde galibaaaa galibaaa ev alanlar kervanına katılıyoruz bu haftaaaa...

Bi düşündüm de, Allah bizi bildiğinden gelinlerimizin haline acıyıp oğlan vermemiş bize...
Düşünsene, gelini itmişiz mutfağa kakılmış gibi, oğlanla el ele diz dize oturuyoz...

yok o kadar da olmam... modern anne olurum ben kesin... zamanı gelince olur herşey...
oğlum olsa daha rahat tabe=) o zaman kıskanmam heralde:) onu mutlu görmek yeter yaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…