2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Clexan iğne kullanıyorum.. Kan sulandırıcı.. Zaten Coraspinde içiyorum anca yetiyor herhalde.. Gerçi Coraspini bu ay kesçez de.. Sende de mi pıhtılaşma problemi vardı neden iğne oldun..

Bende aynı iğneden 0,2 lik kullanıyordum aslında bende pıhtılaşma yoktu ama sınır gibiydi hocada önceki erken Kayıptan ötürü her önlemi aldı seklaj ve kan sulandırıcı yyaptırdı amaiğne nebde plesentada hemotom yaptı vebdediğim gibi morarmaya başlayınca kesti coraspiriin benim devam ..Doktora gittiğinde morardığını söylüyorsun doktora değilmi canım

tercih ve seçim meselesi egecim... hiçbir şey benden ve sağlığımdan önemli değil... çok zor geçti iş detaya inmiyorum... kocamın eline bakmak gibi bi terim hiç bize göre değil... hayat müşterek... =)
şartlar uygun olunca çalışırım istedğim zaman istediğim yerde bebeğim bi doğsun bi büyüsün...

Günaydınnnnnnn hosgeldinnnnnnnnnn

Hoşbulduk canım :)

Doğru valla hiç uğraşamam çeyiz falan
Kızımı verdim de çeyizi kaldı fatmaya bak sen.
Hem iki fatma ne biçim dünür oluruz bilion mu? evlere şenlik valla

kime kerttin kızzzz... ege hay senin yapacagın çöpçatanlığa ben varyaaaaa

arkadaşımın 1 yaşında çok yakışıklı oğlu var. İsmi Ege damadım dünya tatlısı maşallah.

oyoyoyoyoyyyy yerim onu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn tontişim benim fındıgımmmmm

Sen sulanmaaaaaaa.....
Baktın fmg vermiyo kızı, benimkine kaydın dimii...

Kız fatma, şaka maka büyüyorlar kız, sende ekle hadi çek de..Senin oğlanı da görelim...Seninki de büyümüştür artık baya..

Fmgg senin kızı fatmaya kerttik
öyküm senin kızıda blue oğluna kerttik
benimkide bircenin oğuna kerttik
dün söz kesildi çok güzel şenlik vardı

Günaydın kızım nerdesin sen bundan sonra 8.30 da burda ol olmuyor böle.
Valla münasiptir bence, çocuk diplomat çocuğu yaşatır kızımı valla... O da diplomat olur belki anası gibi gezer diyar diyar kocasına takılıp..

günaydın canım sağol sizede afiyet olsun nasılsın bugun..

şimdi böyle oldu demiiiiii
dün öğle demiyordun. Topikte kertersin kız fmg dışarda başkasına kert bişey olmaz.

tamam topik damadım yiğit ozaman. ,

heeeee heee çok sevdim bu işi.

ama çeyiz falan yapmam fatmacım anlaşalım.

dün öğle demiyordun. Topikte kertersin kız fmg dışarda başkasına kert bişey olmaz.

iiyiyiz canım uyamadık o kadar burası çok kalabalıklarşmadan bir iki laflayım dedim kalabalıklaşınca cevap yetiştiremiyorum drek laptopu yanıma alıp okumakla yetiniyorum

ayyy yine başladılar kertmeye =) çocukların da kafası karıştı !!! kime kertti bu deli anam beni ya, bu kim fln diye =)
birisi liste yapsın, kimse kaymasın kimseye 0)

sana laf edemem canım fmg yan çizdi görüyonmu oysaki ne hayallerim vardı

aboooowww yaşlı bir oğlana mı 1yaşındaymış benimki daha çıtır hıııhhhhh

tabi canım görüyonmu fmg yan çizdi haaa ne yapalım bizde boş durmayalım artık : tabi öncekilerine göre büyüdü şimdiş ortalıkda insanlar var tenhalaşsın çekerim kız bide ben sizler kadr daha agırlaşmadım yaa namazı falan rahatlıkla kılabildiğime göre bu velet babası kılıklı tekmelemeye başladı

tamam topik damadım yiğit ozaman. ,

heeeee heee çok sevdim bu işi.

ama çeyiz falan yapmam fatmacım anlaşalım.

Tosun gibi kız veriyon bacım, ne çeyizi..Sen iste asıl, eviniz var mı, arabanız var mı ???
Kızımın sizin eve mesafesi ne olacak, kaç ayda bi gideceksiniz ziyarete falan diye sen sor...

Günaydın ağam

Hoşbulduk canım özledim valla kaç gündür doğru dürüst muhabbet edemedik.

Yaa yine mesaideymişsin akşam gördümmm

Bak yaaaa nasıl gözü var kızımda,

çocuk daha yeni belli oldu erkek olduğu dur azıcık.

Adına karar verdin mi?

Kız evi naz evi fmg , sakın hemen verme kızı :)

Eki Görüntüle 142174 Eki Görüntüle 142173

Açılın bakayımmm, meydanlar kız görsün....Tosunuma bakın, büyüyor kuzucum...

Kız bi de kilo aldımm diyosunn, maşallahın var :) ben bi becerip koyamadım göbeğimiii.. Bu ay mı doğum diye soruyorlar bana böyle bi göbek olamazzz!!! Yok ne bu ayı 4.5 ay var daha diyorum üçüz mü diyorlar, ikizi bile geçtiler :)

blue yu kaçırma kızzzzzz yeşil gözlü yakışlı bir oğlan olur hemen aklıma idil mira geldi..

Müşterekse yoruldum çıktım olmamalı. Ben 2 çocukla aslanlar gibi çalışıcam:))))))))
yaşla alakalı cnm biraz yaşın olsun evde oturmak sıkıcı gelir körelirsin boşboş . Işe gelince bi işe yaradığının farkına varıyorsun. Yoksa ev sil süpür yemek yap bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…