2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam topik damadım yiğit ozaman. ,

heeeee heee çok sevdim bu işi.

ama çeyiz falan yapmam fatmacım anlaşalım.

yok beee istemiyon çeyiz falan biriktirirz bişile rinş. şöl davullu zurnalı düğün yaparız kaynanasnın düğünüden güzel olur benim düğünümde 4 davul 4 zurna vardı sezin kızımın düğününde 10 davul-10 zurna çaldırırım ben... valla inş. oturtabilirsem oğluşuma altın bilezik alıp alıp koyasım var ev var maalum aldık araba şimdilik var ama iyisini alırız inş. gelip gitme işini gelinle damada bırakıyorum ben istedikleri gibi yapsınlar relax anam

dediğim gibi tercih meselesi... hayat müşterek, ve bu karar da... körelmem ben illaki çalışırım ağam sen takma kafanı

O görüyor zaten soruyor ama benim her zaman değil bazan çok morarıyor, bazen morarmıyor normal dedi ama moraran yerler yumuşak, bazıları çok sertleşiyor belki onlar sorun olabilir ama şimdilik bir şey demedi doktorum..Benimde daha önce iki düşüğüm var birde bir mutasyonum heterozigot ondan verdi..

ohhh hayırlı olsun ozman

verdim gitti

Ama çeyiz falan yapmam fatmacım anlaşalım.
fatmaaa bak hallettim

iiyiyiz canım uyamadık o kadar burası çok kalabalıklarşmadan bir iki laflayım dedim kalabalıklaşınca cevap yetiştiremiyorum drek laptopu yanıma alıp okumakla yetiniyorum
birazdan kaçarız zaten işler yoğun.. Sende uyursun dinlenirsin. Hala yatıyorsun demi kalk dedimi dr.

deli olduk bu karının elinde, manyak olduk, bi dana olmadığımız kaldıydı onu da olduk sonunda.
Büyümüş ama değil mi, koca kız oldu artık...
olsun sana herşey yakışır.
Danam benim
maşalahhhhhhhhhhh kocaman olmuş

günaydın arkadaşlaaaar
dün eşimi çok abuk bi sebeple işten çıkardılar bebişim için üzülmemeye çalışıyom ama eşimin hali beni mahvediyor...hakkımızda hayırlsıı olsun ne diyim

Ama çeyiz falan yapmam fatmacım anlaşalım.

iiyiyiz canım uyamadık o kadar burası çok kalabalıklarşmadan bir iki laflayım dedim kalabalıklaşınca cevap yetiştiremiyorum drek laptopu yanıma alıp okumakla yetiniyorum

deli olduk bu karının elinde, manyak olduk, bi dana olmadığımız kaldıydı onu da olduk sonunda.
Büyümüş ama değil mi, koca kız oldu artık...

çilek senin kızıda yelkovanın oğluna kertelim kız oda öğretmen müdür hatta. Okumuş cahil değil anası...

günaydın arkadaşlaaaar
dün eşimi çok abuk bi sebeple işten çıkardılar bebişim için üzülmemeye çalışıyom ama eşimin hali beni mahvediyor...hakkımızda hayırlsıı olsun ne diyim

üzülme canım mutlaka vardır bir hayır.
bebişin kısmetiyle gelecek elbette sen gönlünü ferah tut.

Son düzenleme:
Ay büyüyolar hızla maşallah kuzum
ben yarım dünya oldum valla :)

Evet büyüyorlar artık..Sen ol bacım,senin kız bizimkilerden büyük..

Aldım kız baksana, evet artık sen de ekle..Sizi de görelim.Bana da doğum ne zaman demeye başladılar merak etme..

oyyyy maşşallaahh :)

ohhh hayırlı olsun ozman

verdim gitti
ooohhh gelin millet bi göbek atalım aldık kızııııı

fatmaaa bak hallettim

birazdan kaçarız zaten işler yoğun.. Sende uyursun dinlenirsin. Hala yatıyorsun demi kalk dedimi dr.

Danam benim

sağolasın ağam sözünün arkandasın vesselam

günaydın arkadaşlaaaar
ayyyyy canım hayırlısı olur yaa daha güzel bi iş kapısı açılır inş.

günaydın arkadaşlaaaar

sen üzülmemeye çalış yine de ... bişekilde çözülür inşallah... bebekler kısmetli olur hem hemen çözülür inşallah

Eki Görüntüle 142175

23+6 14 şubat p.tesi çekidi.
Dana görün kızlar. Sığamıyom hiçbiryere.
hakkaten damızlık hahahahahaha
çokkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllll bayıldımmm

dediğim gibi tercih meselesi... Hayat müşterek, ve bu karar da... Körelmem ben illaki çalışırım ağam sen takma kafanı
bi sen kalmıştın derdim miracle körelir diye. De get kızım hasta etme adamı sabah sabah

günaydın arkadaşlaaaar
dün eşimi çok abuk bi sebeple işten çıkardılar Bebişim için üzülmemeye çalışıyom ama eşimin hali beni mahvediyor...hakkımızda hayırlsıı olsun ne diyim
canım günaydın . Vardır her şerde bir hayır üzme kendini allah büyük..

Eki Görüntüle 142175

23+6 14 şubat p.tesi çekidi.
Dana görün kızlar. Sığamıyom hiçbiryere.

Oyyy, oyyy maşallah...
Kız tosun doğuracan olsun o kadar...Bebeler kilo alsın da, doğumdan sonra veririz biz kiloları...Sezin hanım dar yerde durmak istemiyoo, ondan büütüyor karnını..
Maşallah, nazar değmesin..

fatmaaa bak hallettim

Danam benim

Yok valla 8 hafta daha yatacan en çok yarım saat ayakta olacan 8 hafta sonra napıyoorsan yap dedi 32 ye gelozaman gez toz bişey demem dedi o benden çok korkuyor 32 den sonra doğurturuz diyor bende 8 hafta dayanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…