tamam topik damadım yiğit ozaman.,
heeeee heee çok sevdim bu işi.
ama çeyiz falan yapmam fatmacım anlaşalım.
Müşterekse yoruldum çıktım olmamalı. Ben 2 çocukla aslanlar gibi çalışıcam:))))))))
yaşla alakalı cnm biraz yaşın olsun evde oturmak sıkıcı gelir körelirsin boşboş . Işe gelince bi işe yaradığının farkına varıyorsun. Yoksa ev sil süpür yemek yap bana göre değil
Kerttiğimiz falan yok kız, fatma kankimm benim, takılıyoz biz iki delii...
Bende aynı iğneden 0,2 lik kullanıyordum aslında bende pıhtılaşma yoktu ama sınır gibiydi hocada önceki erken Kayıptan ötürü her önlemi aldı seklaj ve kan sulandırıcı yyaptırdı amaiğne nebde plesentada hemotom yaptı vebdediğim gibi morarmaya başlayınca kesti coraspiriin benim devam ..Doktora gittiğinde morardığını söylüyorsun doktora değilmi canım
yok beee istemiyon çeyiz falan biriktirirz bişile rinş. şöl davullu zurnalı düğün yaparız kaynanasnın düğünüden güzel olur benim düğünümde 4 davul 4 zurna vardı sezin kızımın düğününde 10 davul-10 zurna çaldırırım ben... valla inş. oturtabilirsem oğluşuma altın bilezik alıp alıp koyasım var ev var maalum aldık araba şimdilik var ama iyisini alırız inş.gelip gitme işini gelinle damada bırakıyorum ben istedikleri gibi yapsınlar relax anam
Kerttiğimiz falan yok kız, fatma kankimm benim, takılıyoz biz iki delii...
fatmaaa bak hallettimtamam topik damadım yiğit ozaman.,
Ama çeyiz falan yapmam fatmacım anlaşalım.
birazdan kaçarız zaten işler yoğun.. Sende uyursun dinlenirsin. Hala yatıyorsun demi kalk dedimi dr.iiyiyiz canım uyamadık o kadar burası çok kalabalıklarşmadan bir iki laflayım dedim kalabalıklaşınca cevap yetiştiremiyorum drek laptopu yanıma alıp okumakla yetiniyorum
olsun sana herşey yakışır.deli olduk bu karının elinde, manyak olduk, bi dana olmadığımız kaldıydı onu da olduk sonunda.
Büyümüş ama değil mi, koca kız oldu artık...
tamam topik damadım yiğit ozaman.,
Ama çeyiz falan yapmam fatmacım anlaşalım.
iiyiyiz canım uyamadık o kadar burası çok kalabalıklarşmadan bir iki laflayım dedim kalabalıklaşınca cevap yetiştiremiyorum drek laptopu yanıma alıp okumakla yetiniyorum
deli olduk bu karının elinde, manyak olduk, bi dana olmadığımız kaldıydı onu da olduk sonunda.
Büyümüş ama değil mi, koca kız oldu artık...
blue yu kaçırma kızzzzzz yeşil gözlü yakışlı bir oğlan olur hemen aklıma idil mira geldi..
Müşterekse yoruldum çıktım olmamalı. Ben 2 çocukla aslanlar gibi çalışıcam:))))))))
yaşla alakalı cnm biraz yaşın olsun evde oturmak sıkıcı gelir körelirsin boşboş . ışe gelince bi işe yaradığının farkına varıyorsun. Yoksa ev sil süpür yemek yap bana göre değil
yaa yine mesaideymişsin akşam gördümmm
kız evi naz evi fmg , sakın hemen verme kızı :)
kız bi de kilo aldımm diyosunn, maşallahın var :) ben bi becerip koyamadım göbeğimiii.. Bu ay mı doğum diye soruyorlar bana böyle bi göbek olamazzz!!! Yok ne bu ayı 4.5 ay var daha diyorum üçüz mü diyorlar, ikizi bile geçtiler :)
günaydın arkadaşlaaaar
dün eşimi çok abuk bi sebeple işten çıkardılarbebişim için üzülmemeye çalışıyom ama eşimin hali beni mahvediyor...hakkımızda hayırlsıı olsun ne diyim
Ay büyüyolar hızla maşallah kuzum
ben yarım dünya oldum valla :)
Kız bi de kilo aldımm diyosunn, maşallahın var :) ben bi becerip koyamadım göbeğimiii.. Bu ay mı doğum diye soruyorlar bana böyle bi göbek olamazzz!!! Yok ne bu ayı 4.5 ay var daha diyorum üçüz mü diyorlar, ikizi bile geçtiler :)
oyyyy maşşallaahh :)
ooohhh gelin millet bi göbek atalım aldık kızıııııohhh hayırlı olsun ozman
verdim gitti
fatmaaa bak hallettim
birazdan kaçarız zaten işler yoğun.. Sende uyursun dinlenirsin. Hala yatıyorsun demi kalk dedimi dr.
olsun sana herşey yakışır.
Danam benim
maşalahhhhhhhhhhh kocaman olmuş
ayyyyy canım hayırlısı olur yaa daha güzel bi iş kapısı açılır inş.günaydın arkadaşlaaaar
dün eşimi çok abuk bi sebeple işten çıkardılarbebişim için üzülmemeye çalışıyom ama eşimin hali beni mahvediyor...hakkımızda hayırlsıı olsun ne diyim
günaydın arkadaşlaaaar
hakkaten damızlık hahahahahaha
bi sen kalmıştın derdim miracle körelir diye. De get kızım hasta etme adamı sabah sabahdediğim gibi tercih meselesi... Hayat müşterek, ve bu karar da... Körelmem ben illaki çalışırım ağam sen takma kafanı
canım günaydın . Vardır her şerde bir hayır üzme kendini allah büyük..günaydın arkadaşlaaaar
dün eşimi çok abuk bi sebeple işten çıkardılarBebişim için üzülmemeye çalışıyom ama eşimin hali beni mahvediyor...hakkımızda hayırlsıı olsun ne diyim
öp gelinim kaynananın elini bakıyımoh oh maşallah bi nazarlık takıyım gelinime
Anammmmmmmmmm sen de çok tatlısın wallaaa :) Maşallah size de karnınızdaki meleklere deee :)
ooohhh gelin millet bi göbek atalım aldık kızııııı
fatmaaa bak hallettim
birazdan kaçarız zaten işler yoğun.. Sende uyursun dinlenirsin. Hala yatıyorsun demi kalk dedimi dr.
olsun sana herşey yakışır.
Danam benim
maşalahhhhhhhhhhh kocaman olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?