blue yu kaçırma kızzzzzz yeşil gözlü yakışlı bir oğlan olur hemen aklıma idil mira geldi..
Müşterekse yoruldum çıktım olmamalı. Ben 2 çocukla aslanlar gibi çalışıcam:))))))))
yaşla alakalı cnm biraz yaşın olsun evde oturmak sıkıcı gelir körelirsin boşboş . Işe gelince bi işe yaradığının farkına varıyorsun. Yoksa ev sil süpür yemek yap bana göre değil
çilek senin kızıda yelkovanın oğluna kertelim kız oda öğretmen müdür hatta. Okumuş cahil değil anası...
hakkaten damızlık hahahahahaha
çokkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllll bayıldımmm
günaydın arkadaşlaaaar
dün eşimi çok abuk bi sebeple işten çıkardılarbebişim için üzülmemeye çalışıyom ama eşimin hali beni mahvediyor...hakkımızda hayırlsıı olsun ne diyim
bi sen kalmıştın derdim miracle körelir diye. De get kızım hasta etme adamı sabah sabah
Günaydın geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi ne güzel
evhanımlığından bahsedilmiş benimde iş hayatında son 8 günüm
bakalım hayal ettiğim gibi güzel olucakmı evde olmak
Oyyy, oyyy maşallah...
Kız tosun doğuracan olsun o kadar...Bebeler kilo alsın da, doğumdan sonra veririz biz kiloları...Sezin hanım dar yerde durmak istemiyoo, ondan büütüyor karnını..
Maşallah, nazar değmesin..
günaydın arkadaşlaaaar
dün eşimi çok abuk bi sebeple işten çıkardılarbebişim için üzülmemeye çalışıyom ama eşimin hali beni mahvediyor...hakkımızda hayırlsıı olsun ne diyim
Günaydın geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi ne güzel
kıız sabah gördüğüm eeeeen güzel haberdi :)))) çok sevindim valla olursa süper olur kızz :)))memur olun valla süt izni bile 1,5 saatten 3 saate çıkacak ohh 1 sene boyunca sabah 8-14:00 çalışaca bide öğle aram var 12-13:00 arası rahat
hakkaten öyle üykücüm ben ne boğaziçililer biliyorum ortada geziyolar, memur olmak çok zor artık. kpss ile atanan yerler bile çok zorlaştı. hele bizim kurumlara girmek tam bi mucize..Memur olmak süper canım ben o anlamda demedim.. Kpss ile iş bitmiyor ki atamıyorlar.. Zorlaştırdılar iyice onu dedim. yoksa keşkem bende olsam canım..
canım sen memuriyeti köy hizmetlerindeki gibi sanıyosun heraldebak fatma da diyo memur olun diye. bi amire bakarsın, ona da raporunla eyw der geçersin. özelde sıkıysa de bakalım, 2 gün sonra ya kapıya, ya sürünmeye...
ev hanımı olmak mı asllaaa!!!! ev gezmesi fln hayatımda yapmadım yapamam =)) evde dvd izliorum, tv, müzik, kitap, internet tabiiki.. yemek yapıyorum, kocacığıma süsleniyorum. ay vakit nasıl güzel geçiyor. istediğim zaman dışarı çıkıyorum, geziyorum... özgürüm ... ama memur olursam da pek farklı olmaz hayat, 9 da iş başı 1 saat öğlen arası, 4 buçukta paydosss....
oğğğhhhh keyfe gelll.... =) tabi tüm memurlar öyle deil ama ossun hayali güzel...
istediğin zaman istediğin yerde bankacı olursan olabilir, bi alımda yüzlerce kişi alıyorlar haklısın...tercih ve seçim meselesi egecim... hiçbir şey benden ve sağlığımdan önemli değil... çok zor geçti iş detaya inmiyorum... kocamın eline bakmak gibi bi terim hiç bize göre değil... hayat müşterek... =)
şartlar uygun olunca çalışırım istedğim zaman istediğim yerdebebeğim bi doğsun bi büyüsün...
Blueeeeeeeee gelmiş . Hemşom hoş geldin
öyküme söyleidm hemşom kabul etti kızz. Diplomat çocuu o dedi :)))))))
kıız sabah gördüğüm eeeeen güzel haberdi :)))) çok sevindim valla olursa süper olur kızz :)))
hakkaten öyle üykücüm ben ne boğaziçililer biliyorum ortada geziyolar, memur olmak çok zor artık. kpss ile atanan yerler bile çok zorlaştı. hele bizim kurumlara girmek tam bi mucize..
canım sen memuriyeti köy hizmetlerindeki gibi sanıyosun heraldedüz memur bile olsan iyi bi kurumda çalışacaksan 6dan erken çıkamazsın. haa bizim gibi statü farkın varsa o zaman haftasonu da gelirsin benim gibi gece 11de de çıkarsın. öyle çok kolay sanmayın memuriyeti
istediğin zaman istediğin yerde bankacı olursan olabilir, bi alımda yüzlerce kişi alıyorlar haklısın...
günaydın hemşom benim nasılsın?
ayy öyküm kabul ettinmidünürüm benim krallar gibi yaşatıcam kızını bak oğlum diplomat çocuğu olcak inşallah
canım allah kolaylık versin..yok valla 8 hafta daha yatacan en çok yarım saat ayakta olacan 8 hafta sonra napıyoorsan yap dedi 32 ye gelozaman gez toz bişey demem dedi o benden çok korkuyor 32 den sonra doğurturuz diyor bende 8 hafta dayanacağım
ilklerde güzelde sonra sıkılmazsın inşallah. Ama seni çıkardılar erkenden ipekçim elde olan sebeplerden değil.günaydın geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi ne güzel
olmaz tabi yaa. Maaşımı alıyorum kızımla bi çıkıyoruz allahhhhhh kalan sağlar bizim..evet evet benim kocada yeşil gözlü zaten belkim bizim mira da yeşil gözlü olur kız.. çok yakışırlar..
Valla hayat müşterek diyoz ama yinede çalışmaya alışınca insan kocadan para almak koyuyor insana.. Istediğin gibi harcayamıyorsun.. Zor geliyor.. Kendi paranı harcamak gibi olmuyor tabi bunlar benim kişisel görüşlerim.. Bende çalışmak isterdim doğrusu.. Benim eşimde bankada yönetici maaşı da allah a şükür iyi ama genede insanın kendi parası gibi olmaz.. .
canım marabam benim münasiptir verebilirsin. Kızlarımı korurum ben.. Yok kız bağırmaz merak etme.ahahahaha olabilir bak, ağa öyle uygun gördüyse boynumuz kıldan ince :) ağa zaten kızların yanında olur bilirim ben :) kız hakkı gözetir :=
ama sert sert olmaz di mi şimdi kızıma, müdür ya :)
bende senin kadarım merak etmedediğim kadar var dimi?
ozaman akıllı ol aklını almıyımolma hasta ağam sen =) lazımsın bu topiğe
ayy öyküm kabul ettinmidünürüm benim krallar gibi yaşatıcam kızını bak oğlum diplomat çocuğu olcak inşallah
dünürrrr damadın uzun boylu olucak hee bunuda biliyon demi
canım şu torba yasası var ya onda var marttan sonra geçerli olucak yetişiyoruz yaniiiiiiiiiiiiiiii
kıız sabah gördüğüm eeeeen güzel haberdi :)))) çok sevindim valla olursa süper olur kızz :)))
hakkaten öyle üykücüm ben ne boğaziçililer biliyorum ortada geziyolar, memur olmak çok zor artık. kpss ile atanan yerler bile çok zorlaştı. hele bizim kurumlara girmek tam bi mucize..
canım sen memuriyeti köy hizmetlerindeki gibi sanıyosun heraldedüz memur bile olsan iyi bi kurumda çalışacaksan 6dan erken çıkamazsın. haa bizim gibi statü farkın varsa o zaman haftasonu da gelirsin benim gibi gece 11de de çıkarsın. öyle çok kolay sanmayın memuriyeti
istediğin zaman istediğin yerde bankacı olursan olabilir, bi alımda yüzlerce kişi alıyorlar haklısın...
hakkaten öyle üykücüm ben ne boğaziçililer biliyorum ortada geziyolar, memur olmak çok zor artık. Kpss ile atanan yerler bile çok zorlaştı. Hele bizim kurumlara girmek tam bi mucize..
Canım sen memuriyeti köy hizmetlerindeki gibi sanıyosun heraldeDüz memur bile olsan iyi bi kurumda çalışacaksan 6dan erken çıkamazsın. Haa bizim gibi statü farkın varsa o zaman haftasonu da gelirsin benim gibi gece 11de de çıkarsın. öyle çok kolay sanmayın memuriyeti
Istediğin zaman istediğin yerde bankacı olursan olabilir, bi alımda yüzlerce kişi alıyorlar haklısın...
Günaydın hemşom benim nasılsın?
Ayy öyküm kabul ettinmiDünürüm benim krallar gibi yaşatıcam kızını bak oğlum diplomat çocuğu olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?