2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi ne güzel
evhanımlığından bahsedilmiş benimde iş hayatında son 8 günüm
bakalım hayal ettiğim gibi güzel olucakmı evde olmak

Evet evet benim kocada yeşil gözlü zaten belkim bizim Mira da yeşil gözlü olur kız.. Çok yakışırlar..

Valla hayat müşterek diyoz ama yinede çalışmaya alışınca insan kocadan para almak koyuyor insana.. İstediğin gibi harcayamıyorsun.. Zor geliyor.. Kendi paranı harcamak gibi olmuyor tabi bunlar benim kişisel görüşlerim.. Bende çalışmak isterdim doğrusu.. Benim eşimde Bankada yönetici maaşı da Allah a şükür iyi ama genede insanın kendi parası gibi olmaz.. .

çilek senin kızıda yelkovanın oğluna kertelim kız oda öğretmen müdür hatta. Okumuş cahil değil anası...

Ahahahaha olabilir bak, Ağa öyle uygun gördüyse boynumuz kıldan ince :) Ağa zaten kızların yanında olur bilirim ben :) kız hakkı gözetir :=
ama sert sert olmaz di mi şimdi kızıma, müdür ya :)

Sağol canım inşallah veririz.
Sezin hareketli hala maşallah, artık dışardan bakan görüyor tekmelerini karnım oynuyor

memur olun valla süt izni bile 1,5 saatten 3 saate çıkacak ohh 1 sene boyunca sabah 8-14:00 çalışaca bide öğle aram var 12-13:00 arası rahat
kıız sabah gördüğüm eeeeen güzel haberdi :)))) çok sevindim valla olursa süper olur kızz :)))
Memur olmak süper canım ben o anlamda demedim.. Kpss ile iş bitmiyor ki atamıyorlar.. Zorlaştırdılar iyice onu dedim. yoksa keşkem bende olsam canım..
hakkaten öyle üykücüm ben ne boğaziçililer biliyorum ortada geziyolar, memur olmak çok zor artık. kpss ile atanan yerler bile çok zorlaştı. hele bizim kurumlara girmek tam bi mucize..
canım sen memuriyeti köy hizmetlerindeki gibi sanıyosun heralde düz memur bile olsan iyi bi kurumda çalışacaksan 6dan erken çıkamazsın. haa bizim gibi statü farkın varsa o zaman haftasonu da gelirsin benim gibi gece 11de de çıkarsın. öyle çok kolay sanmayın memuriyeti
istediğin zaman istediğin yerde bankacı olursan olabilir, bi alımda yüzlerce kişi alıyorlar haklısın...
Blueeeeeeeee gelmiş . Hemşom hoş geldin
öyküme söyleidm hemşom kabul etti kızz. Diplomat çocuu o dedi :)))))))

günaydın hemşom benim nasılsın?
ayy öyküm kabul ettinmi dünürüm benim krallar gibi yaşatıcam kızını bak oğlum diplomat çocuğu olcak inşallah

canım şu torba yasası var ya onda var marttan sonra geçerli olucak yetişiyoruz yaniiiiiiiiiiiiiiii

yok valla 8 hafta daha yatacan en çok yarım saat ayakta olacan 8 hafta sonra napıyoorsan yap dedi 32 ye gelozaman gez toz bişey demem dedi o benden çok korkuyor 32 den sonra doğurturuz diyor bende 8 hafta dayanacağım
canım allah kolaylık versin..

günaydın geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi ne güzel
evhanımlığından bahsedilmiş benimde iş hayatında son 8 günüm
bakalım hayal ettiğim gibi güzel olucakmı evde olmak
ilklerde güzelde sonra sıkılmazsın inşallah. Ama seni çıkardılar erkenden ipekçim elde olan sebeplerden değil.
Miracle takılırsın o sıkılmıyormuş.

olmaz tabi yaa. Maaşımı alıyorum kızımla bi çıkıyoruz allahhhhhh kalan sağlar bizim..
Olsun öyküm senin 2 çocuk yetişmen imkansız bakanın da yok

ahahahaha olabilir bak, ağa öyle uygun gördüyse boynumuz kıldan ince :) ağa zaten kızların yanında olur bilirim ben :) kız hakkı gözetir :=
ama sert sert olmaz di mi şimdi kızıma, müdür ya :)
canım marabam benim münasiptir verebilirsin. Kızlarımı korurum ben.. Yok kız bağırmaz merak etme.

dediğim kadar var dimi?
bende senin kadarım merak etme

olma hasta ağam sen =) lazımsın bu topiğe
ozaman akıllı ol aklını almıyım

canım şu torba yasası var ya onda var marttan sonra geçerli olucak yetişiyoruz yaniiiiiiiiiiiiiiii

ayyy valla süper kıızz,dışişlerinde öğle arası zaten 1,5 saat, benim çıkışlar 6dan sonra belirsiz saatlerde olacağı için ben öğle arası da kullanabilirim 4,5 saat evde kalırım sonra işe giderim

Hayatım bizde dünür olmuşuz ege söyledi dedim gurur duyarım bende... Benim kızda GMY kızı olur inşallah, az kaldı bir 10 sene sonra falan olabailir..

bluecummm iyiyim bacım sen nasılsın..

öyküm cnm çok tatlı benim arkadaşlarım yaa ben ne dersem kabul ediyorlar çilekçiğimede buldum kerttim.yelkovanın oğlunu. Tamam oldu.
Diplomat kankisi oluruz bizde kızzzzzzz. Allah yükseltsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…