2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yakında nişanlar düğünler başlar topic'te :))))
Yaaa keşke buluşabilsek heeeppp beraber, olsa öyle bi fırsatımız ne güzel olurdu :)

ben de iyiyim canım sizi görüyorum daha iyi oluyorum her sbah:))
valla süper oldu, tatlı dünürler everdi çocuklarını, bi kuzucuğumun kızını alamadık :) onun da zaten adayı yolda
ay canım benim Allah herkese alçakgönüllülük versin,şımartmasın, ne oldum delisi etmesin kimseyi..yoksa her başarıyı zaten o veriyor, kendini bişey sanmamak lazım

Sen ne zaman gidicen dr a

Eki Görüntüle 142178

Fatma bak bu diğer damadım. çok tatlıdır sağolsun. yer onu teyzesi.

yaaaaaaaaaaaaa ege yaa napıyo bu yaaaaa kıskancım kızım ben yok buda öbür damadım falan ne diyo bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee karakan sennin kızdı demi senin kızını alayım kız bu beni kıskançlıkdan öldürür heeee:

bu arada çok tatlı bu yaaa maşallah diyim

Amin canım çok takdir ettim bu sözünü.
Makam, meslek nedir ki gelir geçer.
Bir tatlı dil güler yüz.
gerisi boş bu dünyada.

maşallah çok tatlıdaaaaaa
fatma yer onu şimdii

Di mi çok tatlı teyzesinin balı o.

Aaaa, ben baştan dedim vermem kızımı diyee..Kriterim de yoktu, sadece içgüvey istiyordum candaş kabul etti, bi kızım oldu, oğlan da malzemeden çalmazlarsa yolda inşallah...

Aminnnnnnn :))))
amiinn canım benim,Allah hepimize en güzel başarıları nasip etsin inşallah...

Bi tane ösylem vardı ne oldu. Tarih oldu kızcağız:)))))))))))))))))))))))

yaa evet neyse ki yerini dolduranlar var çokşükür

Sen ne zaman gidicen dr a

ben salı gidiyorum ağam inşallah:) oğluşumun yakışıklı fotolarını alayım geleyim de dünürüm de görsün damadını dimi ama

ahahahaaaa tamam karakanın kızını al boşver hakkaten çatlarsın felan. Biz delisiz naparız 1 tane kalır diğer deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…