ayyy valla süper kıızz,dışişlerinde öğle arası zaten 1,5 saat, benim çıkışlar 6dan sonra belirsiz saatlerde olacağı için ben öğle arası da kullanabilirim 4,5 saat evde kalırım sonra işe giderim
Kız senden iyi kaynana, oğlundan iyi damat mı blacak...Etti etti..
bluecummm iyiyim bacım sen nasılsın..
öyküm cnm çok tatlı benim arkadaşlarım yaa ben ne dersem kabul ediyorlar çilekçiğimede buldum kerttim.yelkovanın oğlunu. Tamam oldu.
Diplomat kankisi oluruz bizde kızzzzzzz. Allah yükseltsin inşallah
bluecummm iyiyim bacım sen nasılsın..
öyküm cnm çok tatlı benim arkadaşlarım yaa ben ne dersem kabul ediyorlar çilekçiğimede buldum kerttim.yelkovanın oğlunu. Tamam oldu.
Diplomat kankisi oluruz bizde kızzzzzzz. Allah yükseltsin inşallah
Biri diplomat çocuğu biri gmy allah allah benimkide mimar kızı varmı ..
Anam ne kültürlü bir topiğiz yaaaaaaaa
ben de iyiyim canım sizi görüyorum daha iyi oluyorum her sbah:))
valla süper oldu, tatlı dünürler everdi çocuklarını, bi kuzucuğumun kızını alamadık :) onun da zaten adayı yolda
Ay canım benim allah herkese alçakgönüllülük versin,şımartmasın, ne oldum delisi etmesin kimseyi..yoksa her başarıyı zaten o veriyor, kendini bişey sanmamak lazım
en kültürlü benim kızım..hadi ordan...
Babası barmen- anası latin dans meraklısı...
Bi tane ösylem vardı ne oldu. Tarih oldu kızcağız:)))))))))))))))))))))))
valla süper oldu, tatlı dünürler everdi çocuklarını, bi kuzucuğumun kızını alamadık :) onun da zaten adayı yolda
ay canım benim Allah herkese alçakgönüllülük versin,şımartmasın, ne oldum delisi etmesin kimseyi..yoksa her başarıyı zaten o veriyor, kendini bişey sanmamak lazım
maşallah çok tatlıdaaaaaa
fatma yer onu şimdii
ay canım benim Allah herkese alçakgönüllülük versin,şımartmasın, ne oldum delisi etmesin kimseyi..yoksa her başarıyı zaten o veriyor, kendini bişey sanmamak lazım
amiinn canım benim,Allah hepimize en güzel başarıları nasip etsin inşallah...Aminnnnnnn :))))
Bi tane ösylem vardı ne oldu. Tarih oldu kızcağız:)))))))))))))))))))))))
Sen ne zaman gidicen dr a
yaaaaaaaaaaaaa ege yaa napıyo bu yaaaaa kıskancım kızım ben yok buda öbür damadım falan ne diyo bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :d:d:d:d karakan sennin kızdı demi senin kızını alayım kız bu beni kıskançlıkdan öldürür heeee:d::d:d:d
bu arada çok tatlı bu yaaa maşallah diyim
aaa kız hakkaten haaa
modern aile:)))) bak şimdi negüzelsenin kuzucukta flamengo yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?