2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman olsunn :) azıcık biyoloji bilgimiz bile yokmuş bizim :) b
Bak hatırlatma banaaa, blue'ya hiç hatırlatmaaa :)

canım yeryüzünde çeşit çeşit insan işte, kimi böyle görgüsüz kimi ukala, ama bizim topiğin durumu belli çokşükür hiç öyle kaprisli yok, olan daaramızda kalamıyor işte çokşükür

Amin canım çok takdir ettim bu sözünü.
Makam, meslek nedir ki gelir geçer.
Bir tatlı dil güler yüz.
gerisi boş bu dünyada.

tabi canım ya aynen öyle makam nedir ki, insan insan olsun..arkasından iyi insandı desinler,iyi güzel muhabbet lazım valla..

yok kız ne kıskandırıcam. hem baştan söyledim napıyım delüüüü.

ahahahaaaa tamam karakanın kızını al boşver hakkaten çatlarsın felan. Biz delisiz naparız 1 tane kalır diğer deli

ben kıskancım anam kaldıramam heeee yok bu diğer damadım falan hooopppssss delikanlı var ulyeeennn burda bide bıyğım olsa burardım heee

aman olsunn :) azıcık biyoloji bilgimiz bile yokmuş bizim :) b
bak hatırlatma banaaa, blue'ya hiç hatırlatmaaa :)
ahahaha sende takmışsdın ama geldiği gibi gitti kızcağız

gömelim tarih yapalım hemen..

ahahahaaaa tamam karakanın kızını al boşver hakkaten çatlarsın felan. Biz delisiz naparız 1 tane kalır diğer deli

Doğru diyooo, bu kadar karıyla tek başıma uğraşamamm...
Sen en iyisi karakanın kızını al fatma...Ne o öylee, 2 damatlı falan, fmg 7 kocalı hürmüz yetiştiriyo..

aynen öyle,
insan olsak yeter. daha ne isteriz ki.

yaaa fatma bizim alacağımız her kızın da ikişer talibi var maşallah yaaa anacım oğlan anası olmak şimdiden bile ne zormuş

kızlar ben sigara denetimine çıkıyorum görüşürüz öpüyorum hepinizi

karakan kızzz dünürüm sensin heeeee kertme kimseye söz vermeeee delirtmeyinuleeyyynn beni
hadi ben kaçtım gideyim herkesi bi denetliyim heheheheheheheeee

karakan kızzz dünürüm sensin heeeee kertme kimseye söz vermeeee delirtmeyinuleeyyynn beni
hadi ben kaçtım gideyim herkesi bi denetliyim heheheheheheheeee

Deli bu yaaa....
Hergün bi kız buluyo oğlunaaa, verme kızzz...Yarın da başkasının kıza sulanır...
Çabuk gel kız, kimle uğraşacaz sen yokken....

ben kıskancım anam kaldıramam heeee yok bu diğer damadım falan hooopppssss delikanlı var ulyeeennn burda bide bıyğım olsa burardım heee
katil yapcak oğlanı yaa allahım yaa. Bırak kız zaten anneside baksana canım damadı felan diyor.
Fmg ama aaaaaaaaaaaaaaaa
:)))))))))))))))))) bende fatmaya gaz veriyim bari

doğru diyooo, bu kadar karıyla tek başıma uğraşamamm...
Sen en iyisi karakanın kızını al fatma...ne o öylee, 2 damatlı falan, fmg 7 kocalı hürmüz yetiştiriyo..
ahahahaha 7 kocalı hürmüz. Fmg snei oyar kuzuuuuuu

takmıştım walla, blue patlamasa ben patlıycaktım.. yazarken bile belli oluyor insanın ne olduğu :)

Kız sigara denetimi ne :)

Ayy, inşallah meraklı olur dansa müziğe falan...Çok isterim öyle olmasını..
seninkinin anne karnındaki tekmelerinde bile bi tarz var güzelim demekki çocukta var bi potansiyel, sen onu hemen kurslara başlat annesi 3 yaşında, oyy minicik etekler giyip dansetsin ne tatlı olur

yaparız egecim, anlayana sivrisinek saaaz, anlamayana davul zurna aaaaazz demişler

ayy fatma muhabbet çok güzeldi yaa erken gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…