- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Aman olsunn :) azıcık biyoloji bilgimiz bile yokmuş bizim :) b
Bak hatırlatma banaaa, blue'ya hiç hatırlatmaaa :)
Amin canım çok takdir ettim bu sözünü.
Makam, meslek nedir ki gelir geçer.
Bir tatlı dil güler yüz.
gerisi boş bu dünyada.
yaaaaaaaaaaaaa ege yaa napıyo bu yaaaaa kıskancım kızım ben yok buda öbür damadım falan ne diyo bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekarakan sennin kızdı demi senin kızını alayım kız bu beni kıskançlıkdan öldürür heeee :
bu arada çok tatlı bu yaaa maşallah diyim
ahahahaaaa tamam karakanın kızını al boşver hakkaten çatlarsın felan. Biz delisiz naparız 1 tane kalır diğer deli
ahahaha sende takmışsdın ama geldiği gibi gitti kızcağızaman olsunn :) azıcık biyoloji bilgimiz bile yokmuş bizim :) b
bak hatırlatma banaaa, blue'ya hiç hatırlatmaaa :)
gömelim tarih yapalım hemen..amiinn canım benim,allah hepimize en güzel başarıları nasip etsin inşallah...
Yaa evetNeyse ki yerini dolduranlar var çokşükür
Ben salı gidiyorum ağam inşallah:) oğluşumun yakışıklı fotolarını alayım geleyim de dünürüm de görsün damadını dimi ama
ahahahaaaa tamam karakanın kızını al boşver hakkaten çatlarsın felan. Biz delisiz naparız 1 tane kalır diğer deli
canım yeryüzünde çeşit çeşit insan işte, kimi böyle görgüsüz kimi ukala, ama bizim topiğin durumu belli çokşükür hiç öyle kaprisli yok, olan daaramızda kalamıyor işte çokşükür
tabi canım ya aynen öyle makam nedir ki, insan insan olsun..arkasından iyi insandı desinler,iyi güzel muhabbet lazım valla..
Doğru diyooo, bu kadar karıyla tek başıma uğraşamamm...
Sen en iyisi karakanın kızını al fatma...Ne o öylee, 2 damatlı falan, fmg 7 kocalı hürmüz yetiştiriyo..
karakan kızzz dünürüm sensin heeeee kertme kimseye söz vermeeee delirtmeyinuleeyyynn beni
hadi ben kaçtım gideyim herkesi bi denetliyim heheheheheheheeee
katil yapcak oğlanı yaa allahım yaa. Bırak kız zaten anneside baksana canım damadı felan diyor.ben kıskancım anam kaldıramam heeee yok bu diğer damadım falan hooopppssss delikanlı var ulyeeennn burda bide bıyğım olsa burardım heee
ahahahaha 7 kocalı hürmüz. Fmg snei oyar kuzuuuuuudoğru diyooo, bu kadar karıyla tek başıma uğraşamamm...
Sen en iyisi karakanın kızını al fatma...ne o öylee, 2 damatlı falan, fmg 7 kocalı hürmüz yetiştiriyo..
aman çok meraklıydım canınız isterse
valla kimseye vermem kızımı turşu kurucam.
ben kıskancım anam kaldıramam heeee yok bu diğer damadım falan hooopppssss delikanlı var ulyeeennn burda bide bıyğım olsa burardım heee
ahahaha sende takmışsdın ama geldiği gibi gitti kızcağız
gömelim tarih yapalım hemen..
kızlar ben sigara denetimine çıkıyorum görüşürüz öpüyorum hepinizi
Biri diplomat çocuğu biri gmy allah allah benimkide mimar kızı varmı ..
Anam ne kültürlü bir topiğiz yaaaaaaaa
seninkinin anne karnındaki tekmelerinde bile bi tarz var güzelim
Ayy, inşallah meraklı olur dansa müziğe falan...Çok isterim öyle olmasını..
ahahaha sende takmışsdın ama geldiği gibi gitti kızcağız
gömelim tarih yapalım hemen..
kızlar ben sigara denetimine çıkıyorum görüşürüz öpüyorum hepinizi
karakan kızzz dünürüm sensin heeeee kertme kimseye söz vermeeee delirtmeyinuleeyyynn beni
hadi ben kaçtım gideyim herkesi bi denetliyim heheheheheheheeee
kur kız, bak ege benimkinin tuz anası olacak..
Seninkinin de tuzunu alıverir, 2 sine de tuz anneliği yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?