yaparız egecim, anlayana sivrisinek saaaz, anlamayana davul zurna aaaaazz demişler
canım yeryüzünde çeşit çeşit insan işte, kimi böyle görgüsüz kimi ukala, ama bizim topiğin durumu belli çokşükür hiç öyle kaprisli yok, olan daaramızda kalamıyor işte çokşükür
tabi canım ya aynen öyle makam nedir ki, insan insan olsun..arkasından iyi insandı desinler,iyi güzel muhabbet lazım valla..
günaydın kıslarr
herkes iyidir umarım ben bayadır giremiyorum biz pazartesi oğluşumu görmeye gittik izmire maşallah herşey yolunda çıktı boyu uzamış (27,5cm) kilosu artmış (500 gr) dr umuz aferin dedi heheh tabi aldığım kilolara çok kızdı napalım ne yesem yarıyo pilav makarna ekmek yemiyorum ama alacağımı alıyorum bizden haberler böylee
hahahaha
Sakin kadını da delirttiler.
Kız ben bugun çok güzel başladım güne iyi ki varsınız çok güldüm:) millet deli diycek
yaaaaaaaaaaaaa ege yaa napıyo bu yaaaaa kıskancım kızım ben yok buda öbür damadım falan ne diyo bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekarakan sennin kızdı demi senin kızını alayım kız bu beni kıskançlıkdan öldürür heeee :
bu arada çok tatlı bu yaaa maşallah diyim
öyküm nerde kahve içmeye gitti kesin
ben de tartışmayı hiç sevmiyorum ama bazen hakkaten insanı çileden çıkarıyolar:) öyleleri aramızda tutunamaz canım :13:
takmıştım walla, blue patlamasa ben patlıycaktım.. yazarken bile belli oluyor insanın ne olduğu :)
Valla şanslı bizim veletler...
Kız benimkisi erkek ya hemde 7 haftadan beri hiç dönmediKuzeyim olacak valla kızım olsa verirdim bende babada uzun şimdiden çocuk 32 cm seninkide uzun ohhh iyi olurdu kız ...sen ardahandasın artık çocuğu ankaraya yollardın ikisiniben basket kurslarına yollardım geleceğe yatırım .....
katil yapcak oğlanı yaa allahım yaa. Bırak kız zaten anneside baksana canım damadı felan diyor.
Fmg ama aaaaaaaaaaaaaaaa
:)))))))))))))))))) bende fatmaya gaz veriyim bari
ahahahaha 7 kocalı hürmüz. Fmg snei oyar kuzuuuuuu
MAŞALLAHHH OĞLUŞUNAA.günaydın kıslarr
herkes iyidir umarım ben bayadır giremiyorum biz pazartesi oğluşumu görmeye gittik izmire maşallah herşey yolunda çıktı boyu uzamış (27,5cm) kilosu artmış (500 gr) dr umuz aferin dedi heheh tabi aldığım kilolara çok kızdı napalım ne yesem yarıyo pilav makarna ekmek yemiyorum ama alacağımı alıyorum bizden haberler böylee
AFERİN KIZ SANAA AKILLI KADIN SENİ.Ya kompleks fena bişi kızlar.. Ben de bir arkadaşıma dedim kadınlar kulübüne takılıyorum diye, bana dedi ki orda hep boş, evde oturan tipler var, bende dedim ki, ben insanlarla konuşurken diplomalarına falan bakmam zati, ayrıca bende boş boş evde oturuyorum... peeeeeeeehhhhh.... Sinir etmişti beni, işte buna kompleks derler kızım.. Bizim topik maşallah herkes çok seviyeli maşallah... İnsan insandır sohbet muhabbet için burdayız....
Koptummmmmmmmmmm...
Fatma kız, erkeğe mi kerttin çocuğu....Ya benim de aklımda senin kızın gibi kalmış niyeyse, neyse artık kısmet..Fatma kendine başka dünür arasın bari..
ohhhhhhhhh böyle olur işte
evde kaldı oğlun fatma satarmısın hemen beni canıma değsin.
aynen yaa, önemli olan muhabbet değil mi? hem bakıyorum önceki aylarda doğum yapanlar bi araya gelmiş tanışmışlar, pikniklere gitmişler, insanlar tanışıp arkadaş bile olmuşlar..çok güzel bence..bisürü şey öğrendim ben burda,dertlerimi paylaştım sevinçlerimi paylaştım..forumların amacı da bu zaten..Ya kompleks fena bişi kızlar.. Ben de bir arkadaşıma dedim kadınlar kulübüne takılıyorum diye, bana dedi ki orda hep boş, evde oturan tipler var, bende dedim ki, ben insanlarla konuşurken diplomalarına falan bakmam zati, ayrıca bende boş boş evde oturuyorum... peeeeeeeehhhhh.... Sinir etmişti beni, işte buna kompleks derler kızım.. Bizim topik maşallah herkes çok seviyeli maşallah... İnsan insandır sohbet muhabbet için burdayız....
yok kuzum çamaşır astım, eeeee ev hanımıyım kızım ben, çamaşır ütü bitmez hiç...
ben de tartışmayı hiç sevmiyorum ama bazen hakkaten insanı çileden çıkarıyolar:) öyleleri aramızda tutunamaz canım :13:
canım dünürüm nasılsın kızımız nasıl (iyi kaynana)
günaydın kıslarr
Ya kompleks fena bişi kızlar.. Ben de bir arkadaşıma dedim kadınlar kulübüne takılıyorum diye, bana dedi ki orda hep boş, evde oturan tipler var, bende dedim ki, ben insanlarla konuşurken diplomalarına falan bakmam zati, ayrıca bende boş boş evde oturuyorum... peeeeeeeehhhhh.... Sinir etmişti beni, işte buna kompleks derler kızım.. Bizim topik maşallah herkes çok seviyeli maşallah... İnsan insandır sohbet muhabbet için burdayız....
hahahahahah bommmmmmmmmmmmmmmmkız benimkisi erkek ya hemde 7 haftadan beri hiç dönmediKuzeyim olacak valla kızım olsa verirdim bende babada uzun şimdiden çocuk 32 cm seninkide uzun ohhh iyi olurdu kız ...sen ardahandasın artık çocuğu ankaraya yollardın ikisiniben basket kurslarına yollardım geleceğe yatırım .....
olsun kız sen boşmusun sen sosyal kadınsın. Gezmelerin var komşuların var sosyal kadın seniiiyok kuzum çamaşır astım, eeeee ev hanımıyım kızım ben, çamaşır ütü bitmez hiç...
kız fatmanın gözü dönmüş artık erkekleri kerter oldu.ver gazı ver
hadi topik damadın olsun dediniz olsun ozaman dedim
şimdide madur ettiniz gıcık karılar.
Istemiom damat falan vermem kimseye kızımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?