2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Avrakeeeeeeee
vazgeçtim yelkovanın oğlundan gfatmaya verelim çileğin kızını:)))))))))))
anaları susuyor ben niye kertiyorsam.
Banane istediğinze verin alın sustummmmmm

bize yaşadıklarımızı hatırlattılar da ondan böyle olduk dimi ağaamm dimi çilek

Koptummmmmmmmmmm...
Fatma kız, erkeğe mi kerttin çocuğu....Ya benim de aklımda senin kızın gibi kalmış niyeyse, neyse artık kısmet..Fatma kendine başka dünür arasın bari..
ay burda gülmekten yarıldım yaa, kalktım kapıyı kapadım allahtan oda arkadaşım yok odada deli gibi gülüyorum ekrana bakıp
benimki akıllı oykum, arada pıt pıt bi iki vuruyor ama yavrum çok akıllı, annesinin midesini bile rahatsız etmedi çocuğum,inşallah doğunca da öyle olur :) olsun ağır oturaklı damada neşeli bıcırık gelin lazım :)))
biz ankradayız ama işte 2 yıl sonra gidiyoruz malum, ben oğlanı trye gönderirim, istedikleri yerde yaşarlar kız, seni mi kırcam:))

Oooh, ne güzel kuzucuk büyümüş...Maşallah, yarım kilo olmuş...
Valla kilo konusuna gelince ben de diyet yapıyorum sözde, alıyorum ne yapayım..Kızımdan kıymetli mi..Veririz elbet kiloları...
aynen emziriken veririz dimi yaa yiyelim gitsin karnım tokken bile duyduğum güzel yemek kokuları cezbediyor napalım anacımm ayyy oğlum çok tatlıydı teyzesii insanın kendi çocuğu öyle farklı ki hem bebeklerin hepsi güzell senin kuzucuk nasıl yerleştibn mi evine güle güle oturun sefasını sürün inşallah güzel günlerde eşinle kızınla birlikte olun evinizde inşallah

güya ediyorum ama hiç fark yokk aman napayım ya veririz elbet oğlumdan kıymetlimi dimi yaasağol teyzesi fotosunu koycam biraz sonra .... az sonraaaaa

Ohoooooo delikanlı olmuş seninki maşallahhh :)

Selam söyle o arkadaşınnaaa :) Evde oturmak boş boş oturmak diildirrr :) Bekleriz bi gün muhabbete

sağol teyzesi bizde artık kız bakmaya çıkacağız yavaş yavaş benim fasulyemin neyi eksik dimi yaa kızı olan arkadaşlara sevgiler saygılar birgün evinizi ziyaret edeceğiz

dedim noluyoz bi annemle telefonla konuşmaya daldım bizim oğlan gidiyo elden müdahalede edemedim üç kızım cennette benim ......

blueee senin tahmin ettiğini dün bende düşündüm ama hittabet aynı ama tarz farklı

anammm zamanında sevibadeyi ayartmasaydın bak ne güzel olcaktı.
öyküm diyoki oğlanı tr ye yollarım kaçırma kız kıznda uzaklara gitmez. Blue da gelinine euroları yollar:)))))))

Fmg, o deli bulur gene hemen bi gelin merak etme, anasına sorma huyu da yok, direk alıyo..
Hergün bi kız değiştiriyo..

Aman bulsun kimi isterse. Ben vermem kızımı

Kızlar çatlak oluşmasın diye bepanthen merhem kullananlar ve çok memnun olanlar varmış.
hem fiyatı çok uygun 3 TL falan.
Ben kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
kızlarrr gunaydınnn. sekerımı yuklettımm geldımmmm

Çıktı mı canım sonuççç??? Mirak ettim ben de ikizimii :)

Avrakeeeeeeee
vazgeçtim yelkovanın oğlundan gfatmaya verelim çileğin kızını:)))))))))))
anaları susuyor ben niye kertiyorsam.
Banane istediğinze verin alın sustummmmmm

Olabilir bak, benimki de erkekten kıza döndü, Fatma'nınki kızdan erkeğe :) tam bulmuş olurlar birbirlerinii :)

Ohoooooo delikanlı olmuş seninki maşallahhh :)

Selam söyle o arkadaşınnaaa :) Evde oturmak boş boş oturmak diildirrr :) Bekleriz bi gün muhabbete

Manyak millet işte kuzum, seviyelerine inmemek lazım. Ben sınıf ayrımına çok karşıyım, ben evime temizliğe gelen kadınlada sohbet ederim.. Severim insanları.. Çok karşıyım böyle şeylere... Ya insanlar neden kasrki kendini zaten... Bir form doldurulur evde oturan arkadaşlar oraya bir türlü ev hanımı yazamazlar, gocunurlar... Ne garip işte basbaya ev hanımıyız kimi kandırıyonuz.. Bu etiketi sevmiyorsan git çalış o zaman...

Günaydın canım, nasıl çok mu kötü tadı ??
Sonucu çıktı mı, ne zaman çıkacak..

bi kız anası daha geldi..
Ne yaptın içtinmi şerbeti. Sonuç yarın dedi demi ama ben zorladım öğleden sonra aldım zorlasaydın izin alamam diye

hıcte zorlamadımm ama bgn gıdemem cnm yaa cok yoruldum valla tatlısızlık benı yordu dun:):)
sonuc yrın bellı olucak kuzucum aynı lımonata gıbı bısı verdıler kotu deıldı tadı

Gerçekten görünce insan inanamıyor, bu bnim mi diye...Hepsi de çok tatlı maşallah kuzuların..Veririz tabi kiloları hep böyle mi kalıcaz sanki..
Eve yerleştik canım, son 1-2 şey kaldı halletmemiz gereken oonları çalışıyoruz diye acele etmiyoruz, yavaş yavaş halledicez inşallah..Sağol güzel dileklerin için..

kızlar günaydın..dün tekrar burdaki doktorumda kontrolüm vardı..bebegimin böbreklerinde genişleme varmış ben cok da anlamadım ama bişeyleri sınırın üstünde..pelvikaliksiyel dilatasyon diye geçiyormuş benzer bişey yaşayan var mı??..hersey tıkır tıkır yolunda giderken böle bişey duyunca yıkıldım resmen moralim cok bozuldu..bundan yaşayan ya da duyan varmı?? bazen sünnet olunca ilk dogdugunda gecebiliyomuş, ama bazende ameliyat gerekebiliyomuş cok korkuyorum bileniniz varsa paylaşsın lütfen..

Çıktı mı canım sonuççç??? Mirak ettim ben de ikizimii :)

Olabilir bak, benimki de erkekten kıza döndü, Fatma'nınki kızdan erkeğe :) tam bulmuş olurlar birbirlerinii :)

yok canım yrın cıkacakkk. ama heryerde bı soylentı varya buda su: eger kızınız olacaksa ve baba tarafında seker hastası varsa cıkarmıs bakalım yrın gorucezzz:):):)

:)))) Ya di mi.. Ben de çok isterim evde oturmayı ama şartlar müsaade etmiyor işte.. Ne olur ki evdesin, çalışıyorsun.. Önemli olan kendini sürekli geliştirip geliştirmediğin ama millet komplexli işte anacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…