2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende yollarım mesele değil... Yapışık olmayı sevmem ben zati çocuklarımla.. Nasıl mutlu olurlarsa öle yaşasınlar... Beni bayramda falan arasınlar yeter... Sevmem öle cılk cılk, zati bizimkiler ikizler kız bizi takmazlar bilem..

Koptummmmmmmmmmm...
Fatma kız, erkeğe mi kerttin çocuğu....Ya benim de aklımda senin kızın gibi kalmış niyeyse, neyse artık kısmet..Fatma kendine başka dünür arasın bari..

Bende çok güldüm yaaa daha öncekiler kızdı bide çok kıoz istiyorum diye öyle kalmıştır.....

şimdi telefon çaldı zor bela yerimden kalktım açtım dersaneden kız arıyor taramalıya takmış bana fırsat vermiyor ilköğretim deneme sınavı varmış hafta sonu sizin çocuğunuz kaça gidiyor dedi bende 800 gr 32 cm 24 haftalık sizce kaça gidiyordur dedim .....kız dondu ses gelmedi daha doğmadı ablası dedim doğunca söz sizin dersaneye gönderceğim ..:2::2: çok güldüm biraz ayıp oldu ama...

hıcte zorlamadımm ama bgn gıdemem cnm yaa cok yoruldum valla tatlısızlık benı yordu dun:):)
sonuc yrın bellı olucak kuzucum aynı lımonata gıbı bısı verdıler kotu deıldı tadı

Ayy, inşallah bana da kötü gelmez, kimisi çok güzel diyor, kimisi feci bişey diyor yaa...
Ben de hayatta şekerli şeyler içemem...

blueee senin tahmin ettiğini dün bende düşündüm ama hittabet aynı ama tarz farklı

bilmiyorum canım hitabet de aynı bilmişlik de aynı gibi geldi bana

anammm zamanında sevibadeyi ayartmasaydın bak ne güzel olcaktı.
öyküm diyoki oğlanı tr ye yollarım kaçırma kız kıznda uzaklara gitmez. Blue da gelinine euroları yollar:)))))))

gurbetçi kaynana olcam kız ben istedikleri ülkede yaşatırım onları

bephanten iyi fikir.
Uygun hemde

çıktı mı canım sonuççç??? Mirak ettim ben de ikizimii :)

olabilir bak, benimki de erkekten kıza döndü, fatma'nınki kızdan erkeğe :) tam bulmuş olurlar birbirlerinii :)
hahahaa 2 dönme

cnm bak şimdi yaa bozma moralini bende birden üzüldüm ama belkide önemli değldir. Dr ne dedi önemli felan dedimi büyüme çokmuymuş. Geçmiş olsun inşallah iyi olur..

valla fmg bepanthen krem müthiş bişi ben senelerdir yüzüme kullanırım... Mucizevi bir krem tavsiye ederim...

bilmiyorum kontrol edilcek dedi, dua ediyorum daralsın diye ama bimyiorum anlamıyorumda okuduklarımı canım cok sıkıldı..

hıcte zorlamadımm ama bgn gıdemem cnm yaa cok yoruldum valla tatlısızlık benı yordu dun:):)
sonuc yrın bellı olucak kuzucum aynı lımonata gıbı bısı verdıler kotu deıldı tadı

hadi geçmiş olsun canım, bu arada başın falan döndü mü yanlız mı gittin, ben korkuyom yanlız gitmeye açken başım falan dönüyor benim... Ama tadı bence de çok kötü değildi bende öle hatırlıyorum..

abowwwwwwwwww hahaha millet sıyırdı

Ayy, inşallah bana da kötü gelmez, kimisi çok güzel diyor, kimisi feci bişey diyor yaa...
Ben de hayatta şekerli şeyler içemem...

yok cnm 50 gr. glıkoz var onu bardaga bosaltıyorsun ıstedıgın kadar da lımon sıkabılıyosun ıcıne eksılıgını ayarlıyorsun yanı.. dun banada burda ısyerınde gozumu korkuttular ama hıcc telaslanmaaa fena deıl yanı:)::)):)

bizde bodrumla tanıştık dicektim o da geldi zaten

canımm arkadaşım lütfen kendini üzme en ii ihtimali düşünelim efemizde üzülüyordur sen üzüldükçe ilk tuvaletinde düzelir inşallah Allah büyük canım sen internet bilgilerini çok araştırma mutsuz ediyor lütfen canım üzme kendini valla ne yazacağımı bilemedim seni böyle üzgün görünce

Son düzenleme:
Kız bluee çok fenasın sen heee senden korkulur. Bak karakan bile anlamış. Ben çok mu safım ne:)))))))))
kız karakan da ne dikkatliymiş maşallah canım ağam benim, senin kalbin temiz, ben çok fenayım sanırsam sustu ama işte sonuç önemli
ayy canım yaa, dur bakalım bak geçebiliyormuş, inşallah kendiliğinden geçer, canını sıkma..dua edelim hep beraber..duamız kabul olur inşallah..
nerde isterlerse orda yaşasınlar canım o zaman, ben de müdahale hiç etmicem kendi kendime veriyorum bu sözü hep :)))

bilmiyorum kontrol edilcek dedi, dua ediyorum daralsın diye ama bimyiorum anlamıyorumda okuduklarımı canım cok sıkıldı..
cnm netten araştırma o en uçuk şeyleri yazıyor dr konuş daha minnak bişey bellimi olur allah başka dert keder vermesin. Doğduktan sonra ne hasta ollmaları bitiyor ne biişeyleri artık böyle heran üzülcaz ama hayırlsı dermansız dert vermesin allah. üzme kendni önemli değildir düzelir.

çıktık biz..yoksa işleri yetiştiremeyeceğim..byeeeeee
byeeee

bi kadın sedye ye yattı dayanamazmış yalnız gitme bana bişey olmadı ama kötü değil yani channel doğru söylüyor.

Düzelir kuzum o doğuma kadar inşallah sıkma canını.. Bak sünnet olunca da geçiyormuş en kötü ihtimal.. Başka bir doktora daha git istersen için rahat etsin..

yok canım yrın cıkacakkk. ama heryerde bı soylentı varya buda su: eger kızınız olacaksa ve baba tarafında seker hastası varsa cıkarmıs bakalım yrın gorucezzz:):):)

Var mı senin baba tarafında?

yok canım yrın cıkacakkk. ama heryerde bı soylentı varya buda su: eger kızınız olacaksa ve baba tarafında seker hastası varsa cıkarmıs bakalım yrın gorucezzz:):):)

Yok canım ya öyle bişey yoktur kız erkek ne farkederki benim babam şekerden vefat etti ,yoh kilo fazlaysa ailede varsa kesinçıkıyor falan dediler ben geçen hafta yaptırdım çıkmadıki tüp bebekten dolayı oldukça kilo aldım ,,ordaki zayıf hamilelerde çıkmış merak etme çıkmaz inşaallah adı üstünde söylenti ....

Ya ben aç karnına kan aldırmaya giderken bile fena oluyorum... Başım falan dönüyor, ve bütün gün başım ağrıyor.. Açlığa hiç tahammül edemem.. Eşim izin alcak herhalde.. Yanlız cesaret edemem.. Bana troid nodüllerim için biopsi yaptılar, çok basit falan dediler ben gittim tabi rahat rahat... Sonra 1 saat kalkamadım sedyeden, sonrasındada bir ağlama krizine girdim.. 2 saat ağladım eve nasıl geldim bilmiyorum... Hastane işleri kasıyor beni..

ya canım dün senden ayrıldıktan sonra eve gidince araştırdım da sinirlerim bozuldu iyice..valla yıkıldım bianda bi sürü bişeyler yazıyo..hemen atilla beyin randevusunu önce cektim ama anca pazartesiye verebildiler keşke cumayı iptal etmeseydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…