Yok canım ya öyle bişey yoktur kız erkek ne farkederki benim babam şekerden vefat etti ,yoh kilo fazlaysa ailede varsa kesinçıkıyor falan dediler ben geçen hafta yaptırdım çıkmadıki tüp bebekten dolayı oldukça kilo aldım ,,ordaki zayıf hamilelerde çıkmış merak etme çıkmaz inşaallah adı üstünde söylenti ....
ben de dedim kötü niyetli mi bakıyorum acaba..demek tek ben düşünmemişim böyle :)Yaaa siz de mi aynı şeyi dşünüdünüzzzzz, bu kadar olur.. Olabilir mi?
Düzelir kuzum o doğuma kadar inşallah sıkma canını.. Bak sünnet olunca da geçiyormuş en kötü ihtimal.. Başka bir doktora daha git istersen için rahat etsin..
Var mı senin baba tarafında?
hadi geçmiş olsun canım, bu arada başın falan döndü mü yanlız mı gittin, ben korkuyom yanlız gitmeye açken başım falan dönüyor benim... Ama tadı bence de çok kötü değildi bende öle hatırlıyorum..
kızlar günaydın..dün tekrar burdaki doktorumda kontrolüm vardı..bebegimin böbreklerinde genişleme varmış ben cok da anlamadım ama bişeyleri sınırın üstünde..pelvikaliksiyel dilatasyon diye geçiyormuş benzer bişey yaşayan var mı??..hersey tıkır tıkır yolunda giderken böle bişey duyunca yıkıldım resmen moralim cok bozuldu..bundan yaşayan ya da duyan varmı?? bazen sünnet olunca ilk dogdugunda gecebiliyomuş, ama bazende ameliyat gerekebiliyomuşcok korkuyorum bileniniz varsa paylaşsın lütfen..
Yok canım ya öyle bişey yoktur kız erkek ne farkederki benim babam şekerden vefat etti ,yoh kilo fazlaysa ailede varsa kesinçıkıyor falan dediler ben geçen hafta yaptırdım çıkmadıki tüp bebekten dolayı oldukça kilo aldım ,,ordaki zayıf hamilelerde çıkmış merak etme çıkmaz inşaallah adı üstünde söylenti ....
ya canım dün senden ayrıldıktan sonra eve gidince araştırdım da sinirlerim bozuldu iyice..valla yıkıldım bianda bi sürü bişeyler yazıyo..hemen atilla beyin randevusunu önce cektim ama anca pazartesiye verebildilerkeşke cumayı iptal etmeseydim..
bilmiyorum kontrol edilcek dedi, dua ediyorum daralsın diye ama bimyiorum anlamıyorumda okuduklarımı canım cok sıkıldı..
Düzelir kuzum o doğuma kadar inşallah sıkma canını.. Bak sünnet olunca da geçiyormuş en kötü ihtimal.. Başka bir doktora daha git istersen için rahat etsin..
Var mı senin baba tarafında?
kız karakan da ne dikkatliymiş maşallahcanım ağam benim, senin kalbin temiz, ben çok fenayım sanırsam sustu ama işte sonuç önemli
ayy canım yaa, dur bakalım bak geçebiliyormuş, inşallah kendiliğinden geçer, canını sıkma..dua edelim hep beraber..duamız kabul olur inşallah..
nerde isterlerse orda yaşasınlar canım o zaman, ben de müdahale hiç etmicem kendi kendime veriyorum bu sözü hep :)))
aa ozaman sen sakın sakın yalnız gitme için bayılır vallahi.ya ben aç karnına kan aldırmaya giderken bile fena oluyorum... Başım falan dönüyor, ve bütün gün başım ağrıyor.. Açlığa hiç tahammül edemem.. Eşim izin alcak herhalde.. Yanlız cesaret edemem.. Bana troid nodüllerim için biopsi yaptılar, çok basit falan dediler ben gittim tabi rahat rahat... Sonra 1 saat kalkamadım sedyeden, sonrasındada bir ağlama krizine girdim.. 2 saat ağladım eve nasıl geldim bilmiyorum... Hastane işleri kasıyor beni..
hahahaha allah allah yaaaaaaaa maşallah zehir gibisiniz..ben de dedim kötü niyetli mi bakıyorum acaba..demek tek ben düşünmemişim böyle :)
olabilir canım birinin gidişi 10 şubat diğerinin gelişi 11 şubat :))) ay yine de bilemem tabi günahını almayayım..
Ama şöle bir gerçeklik var canım, kız bebekler babanın, erkek bebekler annenin genetik özelliklerini taşırlar... Yani kız halaya, erkek dayıya meselesi doğuymuş... Benim kız kanını bile babadan aldı...
cnm bızım aılede yoktaa esımın butun aılesı seker komasına gırıyoo bayagı yuksekkk... Gercı esımde cıkmadı ama:)
fıstıklar 10 dkya geliyorum
ya canım dün senden ayrıldıktan sonra eve gidince araştırdım da sinirlerim bozuldu iyice..valla yıkıldım bianda bi sürü bişeyler yazıyo..hemen atilla beyin randevusunu önce cektim ama anca pazartesiye verebildilerkeşke cumayı iptal etmeseydim..
my_miracle kız nereye kayboldun ne güzel sabahtan beri faydalı bilgiler veriyodun ben interneti ve gezinmeyihiç sevmem sen hazır buluyodun nereye gittin
my_miracle kız nereye kayboldun ne güzel sabahtan beri faydalı bilgiler veriyodun ben interneti ve gezinmeyihiç sevmem sen hazır buluyodun nereye gittin
Canım gönlünü ferah tut ,korkma geçer doğumda zaten Allaha emanet kesin konuşamıyorki doktorlar değerlerden makinanın verdiği birtakımverilerden çıkardıkları sonuç ları söylüyorlar birdaki kontrolde bile geçebilir .canını sıkma
canım internetten araştırma çok, orada herşeyin en kötüsüne göre şeyler yazıyor, bazı bilgiler doğru bile olmuyor, her kafasına esen internete bişeyler ekleyebiliyor. atilla bey farklı bi doktor snaırım, bi de o görür, sen azcık sabret canını sıkma bak burda bi sürü arkadaş endişelendi ama herşey tertemiz çıktı,duanı et, Rabbim herşeyin yaratanı değil mi , sen dua edersen düzeliverir bile...
Canım internetten bişi okuma zaten çok canın sıkılır.. Ama bence sadece idrar yollarında bir tıkanıklık var herhalde ondan değil mi ? Anlattıklarından çıkardım bu sonucu ama... Sünnetle falan geçiyorsa eğer öyledir herhalde... Doktoruna sor bir istersen ya da bir Ürolog a danışsan belki daha iyi bilgi verir sana.. Geçmiş olsun canım takma bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?