2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kilolu bir hamileyim ama bana da doktorum dedi ki bebek kilolu değil normal, onun için sende çıkmaz gibi geliyor dedi... Bizim kilomuzdan çok bebenin kilosuyla ilgili... Benim ilk kızım hep iki hafta önden gidiyordu, iriydi o zaman doktor kızıyordu, şekerin çıkıyor diye... Meyve yemeyi falan yasaklamıştı...

Yaaa siz de mi aynı şeyi dşünüdünüzzzzz, bu kadar olur.. Olabilir mi?
ben de dedim kötü niyetli mi bakıyorum acaba..demek tek ben düşünmemişim böyle :)
olabilir canım birinin gidişi 10 şubat diğerinin gelişi 11 şubat :))) ay yine de bilemem tabi günahını almayayım..

cnm 9dan sonra bısı yemıyorsun ıstersen sen yalnız gıtme benım basım felan donmedı ole karnım da acıkmadımı solemesı ayıp aksam gec yedım bıde melemen yemıstım bayagı tok tuttu...

Canım gönlünü ferah tut ,korkma geçer doğumda zaten Allaha emanet kesin konuşamıyorki doktorlar değerlerden makinanın verdiği birtakımverilerden çıkardıkları sonuç ları söylüyorlar birdaki kontrolde bile geçebilir .canını sıkma

Ama şöle bir gerçeklik var canım, kız bebekler babanın, erkek bebekler annenin genetik özelliklerini taşırlar... Yani kız halaya, erkek dayıya meselesi doğuymuş... Benim kız kanını bile babadan aldı...

canım internetten araştırma çok, orada herşeyin en kötüsüne göre şeyler yazıyor, bazı bilgiler doğru bile olmuyor, her kafasına esen internete bişeyler ekleyebiliyor. atilla bey farklı bi doktor snaırım, bi de o görür, sen azcık sabret canını sıkma bak burda bi sürü arkadaş endişelendi ama herşey tertemiz çıktı,duanı et, Rabbim herşeyin yaratanı değil mi , sen dua edersen düzeliverir bile...

bilmiyorum kontrol edilcek dedi, dua ediyorum daralsın diye ama bimyiorum anlamıyorumda okuduklarımı canım cok sıkıldı..

Canım internetten bişi okuma zaten çok canın sıkılır.. Ama bence sadece idrar yollarında bir tıkanıklık var herhalde ondan değil mi ? Anlattıklarından çıkardım bu sonucu ama... Sünnetle falan geçiyorsa eğer öyledir herhalde... Doktoruna sor bir istersen ya da bir Ürolog a danışsan belki daha iyi bilgi verir sana.. Geçmiş olsun canım takma bence..

Düzelir kuzum o doğuma kadar inşallah sıkma canını.. Bak sünnet olunca da geçiyormuş en kötü ihtimal.. Başka bir doktora daha git istersen için rahat etsin..

Var mı senin baba tarafında?

cnm bızım aılede yoktaa esımın butun aılesı seker komasına gırıyoo bayagı yuksekkk... gercı esımde cıkmadı ama:)

Kız napayım mesleğim gereği biraz şüpheciyimdir ve sorgularım.Hele şimdi evdeyimki beyni yoracak bişeyler lazım...

aa ozaman sen sakın sakın yalnız gitme için bayılır vallahi.

hahahaha allah allah yaaaaaaaa maşallah zehir gibisiniz..

bak komsum da dedı demekkı soylentılerde dogruu kız= baba
ayy halaya cekerse manken gıbı uzun ve duzgun bacakları olur kızımınnn bıde esmer olurrr derler bu kımın kızı dıe:)

my_miracle kız nereye kayboldun ne güzel sabahtan beri faydalı bilgiler veriyodun ben interneti ve gezinmeyihiç sevmem sen hazır buluyodun nereye gittin

canımm ya araştırma internetten bişey lütfen kendini üzme bence herşey yoluna girecek Allah çok büyük canım çişini yapınca geçecek bitecek inşallah inşallah ozamana kalmaz da hemen bu kontrolde geçmiş olur açılma problemi de giderek azalıyor cmin artmış buda onun gibi olacak Allahın izniyle bişey çıkmayacak üzme canını bu pzartesi gideceksen izmire bebek ürologları vardır onlardan bi araştır istersen bizimde kalp deliği problemi var ananemin tarafının bebek kalpçisine gösterin demişti bide o baksın canım kıyamam üzülmene canım arkadaşım

inşllhh düzelir gecer..cok korkuyorum..allah kimsenin başıına hemde bukadar büyümüşlerken bişey cıkarmasın..yıkıldım resmen okudukca..saol

evet başka doktorada gidicem ama içim içime sıgmıyo cok korkuyorum..en kötüsü aklıma geliyo inşllh düzelir canım saol..

evet canım idrar yollarında tıkanıklık var demekmiş..o yüzden de cişini düzenli yapmıyo sanırım ve böbrekleri büyüyo sorucam başka doktorlarada ama yapılcak bişey yok şimdilik üzüntüden cocuguda etkiliycem böle nasıl gecicekse hamilelik bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…