amin inşllhh düzelir..gidicem canım başka doktorada..
uyuklamışım yaaa =( sabahın köründe dikildim ayağa...
ben de dedim kötü niyetli mi bakıyorum acaba..demek tek ben düşünmemişim böyle :)
olabilir canım birinin gidişi 10 şubat diğerinin gelişi 11 şubat :))) ay yine de bilemem tabi günahını almayayım..
amin inşllhh düzelir..gidicem canım başka doktorada..
cnm bızım aılede yoktaa esımın butun aılesı seker komasına gırıyoo bayagı yuksekkk... gercı esımde cıkmadı ama:)
bak komsum da dedı demekkı soylentılerde dogruu kız= baba
ayy halaya cekerse manken gıbı uzun ve duzgun bacakları olur kızımınnn bıde esmer olurrr derler bu kımın kızı dıe:)
biz de dedik nerde bu şirincik...
uyuklamışım yaaa =( sabahın köründe dikildim ayağa...
canımm ya araştırma internetten bişey lütfen kendini üzme bence herşey yoluna girecek Allah çok büyük canım çişini yapınca geçecek bitecek inşallah inşallah ozamana kalmaz da hemen bu kontrolde geçmiş olur açılma problemi de giderek azalıyor cmin artmış buda onun gibi olacak Allahın izniyle bişey çıkmayacak üzme canını bu pzartesi gideceksen izmire bebek ürologları vardır onlardan bi araştır istersen bizimde kalp deliği problemi var ananemin tarafının bebek kalpçisine gösterin demişti bide o baksın canım kıyamam üzülmene canım arkadaşım
cnmm üzme diyoruz ama nasıl üzmüycen ki. Bi başka dr git hemen .. Olmadı doğunca sünnet ettiricen olur biter. Allah yardımcın oolsun dualarımız seninle..inşllhh düzelir gecer..cok korkuyorum..allah kimsenin başıına hemde bukadar büyümüşlerken bişey cıkarmasın..yıkıldım resmen okudukca..saol
evet başka doktorada gidicem ama içim içime sıgmıyo cok korkuyorum..en kötüsü aklıma geliyo inşllh düzelir canım saol..
Evet canım idrar yollarında tıkanıklık var demekmiş..o yüzden de cişini düzenli yapmıyo sanırım ve böbrekleri büyüyoSorucam başka doktorlarada ama yapılcak bişey yok şimdilik üzüntüden cocuguda etkiliycem böle nasıl gecicekse hamilelik bilmiyorum..
hahahaha benide dünden beri eğlendiriyordu halbuki:) belki gelir yine
allah korusun cnm sen cerrahpaşaya gidiyosun baya baya:))))))
ne zaman bırakıcan
Hosgeldin anladım zaten sabah uyuyamayınca dedim bilgiler gelmiyo bir eksiklik var uyudu herhalde bide dün istanbulda kar yağıyordu bugünde yağışlı ve soğuksa ohhh ne uykusu geşlir insanın şimdi
cnmm hıcc moralını bozma ınternetten de okadar cok sacma sapan bılgıye ulasıyorsun kı bazen kafan takılır sen gıt doktoruna ama belkıde bıseyı yoktur ya en kotu ıhtımalle olsa bıle sunnetle gıdıyormus bak sakın stres yapıp bebısını uzmee
Hosgeldin anladım zaten sabah uyuyamayınca dedim bilgiler gelmiyo bir eksiklik var uyudu herhalde bide dün istanbulda kar yağıyordu bugünde yağışlı ve soğuksa ohhh ne uykusu geşlir insanın şimdi
Kız ne karı?? kar mar yok ki istanbulda :)
Ben de aynı şeyi düşündüğüme göre kesinnn... Öyleyse çok gülerim ama :)
git tabii.. sonuçta doktorlar varsayımlar üzerine konuşuyorlar hep ve hazırlıklı olalaım diye enn kötüsünü söylüyorlar. O yüzden gönlünü ferah tut..
Yoktur zuzum bişey.. Olsa anlardın sen zaten Allah korusun
Yaaa benimki halaya benzemesinnn.....(((( Daha doğrusu 2 tane hala var, bari benzeyecekse büyük halaya benzesin ((
Sağlıklı olsun tabii öneceliğimiz o , ay böyle söylüyorum Allah affetsin beni işine karışmak gibi tövbe tövbe
inşllhh düzelir..sünnetle gecmesi en kolay işi ama ameilyata kadar gidenler var. saoln kızlar inşllh kimse böle bişeyler yaşamaz hersey düzgün giderken insan bianda yıkılıveriyor..dua edicem ii olsun diye yapacak başka bişey yok saol channelcim..
dün dondum zatennn hala da soğuk. kapı bile açmadım. belki çıkarım akşamüstü yürüyüşe...
miskinim missskiiiinnnn....
aslında yakın ama ters. Yürüyerek gidemezsin otobüs geçiyor caddeden ona binince 10 dk durağa geliyorsun ama 10 dk yürümen lazım. Ama yakın taksiyle 5-10 dk.ege senin iş yerin evine yakınmı vesait kullanıyormusun
valla gıdıyorumm cnmm bende cerrahpasalı oldummm ya ayda 1 gıderım heraldeee bılmıomkı kendı doktorumada gıderımmm :):)ya ısten cok yakın ya bana hıc zor gelmıyor oraya gıtmekk..
Ayy bgn dedımkı keske egeyle zınkerbel de olsaa masada hep beraber lımonatalarımızı ıcerdık:):):)
geldiiiiiiiim ben kız sigara içilen yerleri denetliyorsan içiliyorsa ceza yazıyorsun ya ben komisyondayım böle ara ara gidiyoruz
takmıştım walla, blue patlamasa ben patlıycaktım.. yazarken bile belli oluyor insanın ne olduğu :)
Kız sigara denetimi ne :)
aman al kızını sen bulamazsın benim oğlum gibisini hıhOldu ozaman
gitttttttttt.
kız mız yok sana.
abbooowwwwwwwwwwwwwwww ne etmişim benKız benimkisi erkek ya hemde 7 haftadan beri hiç dönmediKuzeyim olacak valla kızım olsa verirdim bende babada uzun şimdiden çocuk 32 cm seninkide uzun ohhh iyi olurdu kız ...sen ardahandasın artık çocuğu ankaraya yollardın ikisiniben basket kurslarına yollardım geleceğe yatırım .....
ne sorucam alıyorum ya daha ne yapayım direk
Fmg, o deli bulur gene hemen bi gelin merak etme, anasına sorma huyu da yok, direk alıyo..
Hergün bi kız değiştiriyo..
çilek hım olur kı çilek gibim kızı olur heeeee:79::79:Avrakeeeeeeee
vazgeçtim yelkovanın oğlundan gfatmaya verelim çileğin kızını:)))))))))))
anaları susuyor ben niye kertiyorsam.
Banane istediğinze verin alın sustummmmmm
ahh kader canım baksana evt seninle ekrtmemiz lazımÇıktı mı canım sonuççç??? Mirak ettim ben de ikizimii :)
Olabilir bak, benimki de erkekten kıza döndü, Fatma'nınki kızdan erkeğe :) tam bulmuş olurlar birbirlerinii :)
Bende çok güldüm yaaa daha öncekiler kızdı bide çok kıoz istiyorum diye öyle kalmıştır.....
şimdi telefon çaldı zor bela yerimden kalktım açtım dersaneden kız arıyor taramalıya takmış bana fırsat vermiyor ilköğretim deneme sınavı varmış hafta sonu sizin çocuğunuz kaça gidiyor dedi bende 800 gr 32 cm 24 haftalık sizce kaça gidiyordur dedim .....kız dondu ses gelmedi daha doğmadı ablası dedim doğunca söz sizin dersaneye gönderceğim ..:2::2: çok güldüm biraz ayıp oldu ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?