2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bnm de bebısımde kıst var dedılerr ama doktorr guldu gectıı dedıkıı o hıcbısı deıl gececek ben rahatladımm. bgn hastanede yanımdakı kadın aglıyooo dedım noldu kıst varmıs dedı bebegımde. benımkıyle aynı sorunnn. o uzulennn ben kadına nekadar tesellı verdım anlatamamm bıde o bayanın 2lı testlerı felan da kotuymus yasıda 38 yan cnmm hıııc uzme kendını gercekten beterın de beterı varr allahın ıznıyle dua et yeterrr

Bukadarrrrrrrrrrrrrrrrr güle güleeeeeeeeeeee

fatmaaa nereye sıkayet edılıyorr o bende bu ısyerındekılerı sıkayett edıcemmmm.... gecen senı bızı soguklarda taa dısarlara cıkarttılarr sımdı kendılerı fosur fosur ıcıyorlarr

:26::26::26: dumur hoppsss noldu:26::26:

Ahahah çilek gibi kıza kooptummmm
Kesin kaderlerinde var bunların ben sana diyim :)

E dün yağıyorduyayavvv koca istanbul biryerine yağmıştır diğerine yağmamıştır

Öyle olmuştur kesin yağmıştır o zaman bi yerlere :)

eee kızımız soguk moguk dınlemıyor gezıyordur valla nede olsa evde:):))
ya sızde bole sık sık ıdrara cıkma oluyormuuu?

fatmaaa nereye sıkayet edılıyorr o bende bu ısyerındekılerı sıkayett edıcemmmm.... gecen senı bızı soguklarda taa dısarlara cıkarttılarr sımdı kendılerı fosur fosur ıcıyorlarr

canım sizin çalıştıgınız kurumda sorumlu belirlemişlerdir mutlaka onlara hani aynı kurum olunca savsaklayabilirler olmadı sağlık müdürlüğüne arayıpda iletebilirsin hemen ilgilenirler çünkü sağlık bakanlığı bu konuda titiz sen dirak sağlık müd. söle ilet ... bende nefret ederim sgaradan ilk hamile kaldıgımda kendi şube müdürümle atıştım hamile hamile beni dışarı çıkarıp fosur fosur odada içiyordu en son çıkmıcam sen çık dedim atıştık bi kaç gün ben haklıyım çünkü artık içmiyo

Benimde burom fındıkzadede idi eviimde iyi bilirim oraları

kar mevzusu derken burda bi kar yagdı gene aklınız duru bir karışdan daha fazla yollarda zor yürünüyo gene

özlemin kulakları çınlamış kızzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrr
hemen ismini anınca geldi ..

Di mi nasıl olduysa :))) Ne kadar enteresannn :)
Walla nazar mı değiyor bize noluyor anlamadım
biz bugüne çoook güzel başladık tadımızı kaçırmayalımmm
Ben acıkmaya başladımmmm yavaş yavaş kızlar :) bu kız mahvetti beniiiii.
bi de saçma sapan herşeyi karıştırıp yemeye başladım, babası diyor ki midesiz yapacaksın çocuğumuu

kızlar diyanete gittik ordaki beyler beni görünce ben kuranlara agzımı naçıp bakıyordum vee bana türkçe mealli bir kuran hediye ettiler çok mutlu oldum ben yaaaaaaaaaaa

ınsanlarr cok anlayıssız fatmacımm. ben sıgara yasagı yokken bıle odadakıler ıcmıyor dıye onların yanında ıcmezdımm.. en ıyısı sağlık mudurluguuu

kızlar diyanete gittik ordaki beyler beni görünce ben kuranlara agzımı naçıp bakıyordum vee bana türkçe mealli bir kuran hediye ettiler çok mutlu oldum ben yaaaaaaaaaaa

Ettin bişeyler ma kapattık hhemen ...
sen çarşıdaki baz istasyonunada rapor vermişsindir kesinmnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…