2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ınsanlarr cok anlayıssız fatmacımm. ben sıgara yasagı yokken bıle odadakıler ıcmıyor dıye onların yanında ıcmezdımm.. en ıyısı sağlık mudurluguuu

evt yaa bende gıcık oluyorum yaa içiyosan tamamd a ben senin içtiğin sigaranın dumanını çekmek zorundamıyım beni neden zehirliyorsun ki amanya a anlayışsızı heryerde anam okumuş okumamış farksız

kimse bozamaz huzuru elenir giderler meraklanma. Ama yemek saatimiz geliyor zaten birazdan çıkıcam öğleden sonra buluşuruz..

midesiz yegen heee buda ıyıymıs canım:):)cılek ne almedesın cnm hıssedıyormusun artık ben sabahları cok hıssedıom bnmkı deoburx masallah acıkınca kıpırdanıyorrrr..

bide yolda sigara içenlerede gıcık oluyorum eger fark etmezsem kenara çekilmezsem adam bi veriyo dumanı ve ben tam nefes alma anımsa tüm duman içime bi küfürü basıyorum çok si,nir oluyorum yaaa:84::84::84:

midesiz yegen heee buda ıyıymıs canım:):)cılek ne almedesın cnm hıssedıyormusun artık ben sabahları cok hıssedıom bnmkı deoburx masallah acıkınca kıpırdanıyorrrr..

Tam çıkıyordum yazdığını gördüm canım..
Ben bi tek akşamları 18:30da eve girip yattığımda hissediyorum :) gündüz de çok minnak minnak pıt pıtlat oluyor bazen
cuma günü detaylıya giricem sorucam zati , bu kadar az hhissetmem normal mi diye ..

:):) hade cnm gıt yemegınıde buyusun yavrucakkk afıyet olsunnn:) normaldırr cnmmmm ayyy hayırlı haberlerını beklıyoruz cumu gunu cnmm

selam kızlar
çok kalamıycam geçmişi de okumadım
kaç gündür giremedim çünkü çok kötü şeyler yaşadım
cuma günü ayaklarımdaki ödem ve kahverengi leke ile dr a gitmiştim herşey yolunda görünüyordu dr dan çıktık akşam ciddi bir kanama geçirdim kendi dr umu aradım o da üniversiteye de kontrol için gittiğimi biliyordu oraya gitmemi söyledi gece üniversitenin acilinie gittim rahimağzı incelmiş dediler

hemen yatırdılar serumlar iğneler ilaçlar felan cuma gecesinden dün akşama kadar hastanede yattım
akşamüzeri çıkardılar hemen kendi dr uma gittim ultrasonla baktı
rahimağzı çok iyi durumdaymış çok şükür
ama rahim büyüdüğü içn kılcal damarlarda açılma olabilr dedi yinede bol bol dinlenmemi söyledi
hala kahverengi lekelerim devam ediyor bir süre daha devam edecekmiş

dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi kaybetmekten çok korktum günlerdir ağlıyorum
hepiniz biliyorsunuz bu bebeğe çok zor kavuştum ben senelerce tüp bebek tedavileriyle uğraştıktan sonra
allahım onu benden ayırmasın
bir süre eskisi kadar sık giremeyeceğim kendinize iyi bakın hoşçakalın

ayy benim gelinime bak nede kibar ahh canım benimm

çok geçmiş olsun canım ya... dinlenmek iyi gelir sana... korkma sakın.. enerjini yüksek tut.
bak isimlerimiz de benzio.. onlar mucizelerimiz bizim... kalbini ferah tut...

Ay canım çok üzüldüm... Kendine çok çok iyi bak... Bol bol dinlen.. Dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…