ınsanlarr cok anlayıssız fatmacımm. ben sıgara yasagı yokken bıle odadakıler ıcmıyor dıye onların yanında ıcmezdımm.. en ıyısı sağlık mudurluguuu
di mi nasıl olduysa :))) ne kadar enteresannn :)
walla nazar mı değiyor bize noluyor anlamadım
Biz bugüne çoook güzel başladık tadımızı kaçırmayalımmm
ben acıkmaya başladımmmm yavaş yavaş kızlar :) bu kız mahvetti beniiiii.
Bi de saçma sapan herşeyi karıştırıp yemeye başladım, babası diyor ki midesiz yapacaksın çocuğumuu
aa nerde. Benim mekanımm fındıkzade
Di mi nasıl olduysa :))) Ne kadar enteresannn :)
Walla nazar mı değiyor bize noluyor anlamadım
biz bugüne çoook güzel başladık tadımızı kaçırmayalımmm
Ben acıkmaya başladımmmm yavaş yavaş kızlar :) bu kız mahvetti beniiiii.
bi de saçma sapan herşeyi karıştırıp yemeye başladım, babası diyor ki midesiz yapacaksın çocuğumuu
kimse bozamaz huzuru elenir giderler meraklanma. Ama yemek saatimiz geliyor zaten birazdan çıkıcam öğleden sonra buluşuruz..
yağıyo mu hala yaa acabaaa!!!
vatanı millete bağlayan cadde oğuzhan caddesinde birde karagülde burom vardı evimde dr bengusumuydu ne o apatmanda kızılelmada
Ben de kaçıyorum yavaş yavaş. Afiyet olsun, yarasınnnnn bebişleree :)
bugün yok kar ama taaamm uyuma havası....
=(
uyuyalım bacılarrr... =)
midesiz yegen heee buda ıyıymıs canım:):)cılek ne almedesın cnm hıssedıyormusun artık ben sabahları cok hıssedıom bnmkı deoburx masallah acıkınca kıpırdanıyorrrr..
Tam çıkıyordum yazdığını gördüm canım..
Ben bi tek akşamları 18:30da eve girip yattığımda hissediyorum :) gündüz de çok minnak minnak pıt pıtlat oluyor bazen
cuma günü detaylıya giricem sorucam zati , bu kadar az hhissetmem normal mi diye ..
kızz çilek kızını veriyon mu onu de de öle git içim rahat etsin
Tam çıkıyordum yazdığını gördüm canım..
Ben bi tek akşamları 18:30da eve girip yattığımda hissediyorum :) gündüz de çok minnak minnak pıt pıtlat oluyor bazen
cuma günü detaylıya giricem sorucam zati , bu kadar az hhissetmem normal mi diye ..
bana çok yakınsın. Ne bürosu vardı. Işin ne ne oldu bürolarına
ya modun düştü senin uyu bari biraz gel sonra .....bilgilerini esirgeme bizden bak dün senin sayende albümüm oldu...
selam kızlar
çok kalamıycam geçmişi de okumadım
kaç gündür giremedim çünkü çok kötü şeyler yaşadım
cuma günü ayaklarımdaki ödem ve kahverengi leke ile dr a gitmiştim herşey yolunda görünüyordu dr dan çıktık akşam ciddi bir kanama geçirdim kendi dr umu aradım o da üniversiteye de kontrol için gittiğimi biliyordu oraya gitmemi söyledi gece üniversitenin acilinie gittim rahimağzı incelmiş dediler
hemen yatırdılar serumlar iğneler ilaçlar felan cuma gecesinden dün akşama kadar hastanede yattım
akşamüzeri çıkardılar hemen kendi dr uma gittim ultrasonla baktı
rahimağzı çok iyi durumdaymış çok şükür
ama rahim büyüdüğü içn kılcal damarlarda açılma olabilr dedi yinede bol bol dinlenmemi söyledi
hala kahverengi lekelerim devam ediyor bir süre daha devam edecekmiş
dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi kaybetmekten çok korktum günlerdir ağlıyorum
hepiniz biliyorsunuz bu bebeğe çok zor kavuştum ben senelerce tüp bebek tedavileriyle uğraştıktan sonra
allahım onu benden ayırmasın
bir süre eskisi kadar sık giremeyeceğim kendinize iyi bakın hoşçakalın
selam kızlar
çok kalamıycam geçmişi de okumadım
kaç gündür giremedim çünkü çok kötü şeyler yaşadım
cuma günü ayaklarımdaki ödem ve kahverengi leke ile dr a gitmiştim herşey yolunda görünüyordu dr dan çıktık akşam ciddi bir kanama geçirdim kendi dr umu aradım o da üniversiteye de kontrol için gittiğimi biliyordu oraya gitmemi söyledi gece üniversitenin acilinie gittim rahimağzı incelmiş dediler
hemen yatırdılar serumlar iğneler ilaçlar felan cuma gecesinden dün akşama kadar hastanede yattım
akşamüzeri çıkardılar hemen kendi dr uma gittim ultrasonla baktı
rahimağzı çok iyi durumdaymış çok şükür
ama rahim büyüdüğü içn kılcal damarlarda açılma olabilr dedi yinede bol bol dinlenmemi söyledi
hala kahverengi lekelerim devam ediyor bir süre daha devam edecekmiş
dualarınıza ihtiyacım var
bebeğimi kaybetmekten çok korktum günlerdir ağlıyorum
hepiniz biliyorsunuz bu bebeğe çok zor kavuştum ben senelerce tüp bebek tedavileriyle uğraştıktan sonra
allahım onu benden ayırmasın
bir süre eskisi kadar sık giremeyeceğim kendinize iyi bakın hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?