kim o yaa allah allah ayhan mı
kel varsa kocamdır ayhan kel değil.
adamın başında saç komamışın yolmaktan ege
hakkaten yaa başım döndüüü bu saatte sakin olurduk aslında
Sevibade ,,,, kız eklede çizelgeni göreyim çizelgemi blue gitmiş gelene kadar bakayım nasıl olmuş bak seninki benim yazımın altında
anooooo he valla adama bak :):):)):):):):) bak senın kocaaa ortak arakadas cıkcakkk egeeeeeeeee
ne ki o yaaa merak ettim biz habire konuşuruz pilavmıben de içiyorum valla arada, napayım kasmıyorum artık... Ben de iyiyim, uykusuzum biraz ama bırakamıyorum burayı. Geçmişte yazılanlardan çekti canım, onu yemeyi planlıyorum şimdi, kalorili kalorili(
seyfettin yada seyfi omu o aklıma geldi kel bide o var.yok kocan diil kocanın kim olduğunu anlıyom az çok :)))
arkadaşlarınla falan bi resmin var sanırım orda kel biri
ege kadar başına taş düşsün . Ne kız ne uğraşıyon kilomlakomşum sen kaç kilo aldın ki ege ile kilodaş olmuşsun
ayy evet yaaa şiştim su içmekten..okadar bulguru yersen ıcın yanat tabeeeeeeeee:):)))::):
kim o yaa allah allah ayhan mı
kel varsa kocamdır ayhan kel değil.
en son 7ydı canım amaa 10 gundurr hıc tartılmıyorummm.. ayy artık valla bıraktım napımmm et et nereye kadar canım ıstıyooo. aksam spora gıttım ama onuda yapamadım komsum ya cok yoruldummm
heee ögrendi kıvamını tutturuyor artık yan apartmandaki üniv. den arkadaşımında karısı hamile ,arkadaşımla -eşim hafta sonları telefonlaşıyolar bizimki becerikli değil irmik helvası yapıyor arkadaşım becerikli ıspanaklı börek yapıyor hep beraber yiyoz
girerim tabii kız. valla içimde kaynanatörlük vardı da duru'ya kıyamam:))
kiloyu da bırakmasın kız dünürü farlı mı sanki
Canım 5 aylık mı aman yarabbi, baya da büyükmüş neden olduğu anlaşıldı mı ki..
amaannn ne çene yapmışsınız yemek yedim geldim okuyamadım hıcbısey
anooooo he valla adama bak :)
ne ki o yaaa merak ettim biz habire konuşuruz pilavmı
biz burda olmamıza rağmen yetişemiyoruz.
Kuzuyu bile sustu baksana
kız kıyamaz o bende yamanıma kıyamam. Biz mutluyuz karıştırma ortalığısıkıyosa kıy walla :)))))))))))
ege seni yolarrr
iki tosuncuk dünür karşılıklı oynarsınız işte düğünde ne güzelll :)))
bizi de çağırınn ayyy canım acaip oynamak istedi
kimdi fmg mi biri buraya bi link atmıştı badeyle göbek attık karşılıklı
ilk beş aylık kız bebek işteyim bir gün suyum boşaldıhastaneye yetiştik doğum oldu prof dedi milyonda bir gözükür tekrarlamayacak sende bişey yok hadi bismillahiki ay sonra yeniden tüp bebek yaptı dedim önlemini al dik falan yok bişey hadi ikiz gebelik ikiside kız iyi güzel 19 haftada su gelmeye başkadı amaçokda yoğun çalışıyorum çalış sorun yok herşey normal diyor haydi rahimaçılmış hastane 3 hafta sonra doğum hocayı değiştirdim rahim agzımdikildi sürekli yatıyorum sebep bu olabilirdedidoktor tüm önlemi aldı bakalım hayırlısı
Güzelim 7 kilo iyi ki , ben bakıyorum bu haftalarda 7-9 arası normal diyor..Ne takıyorsun sen.. Kiloya takarsan daha çok kilo alırsın boşver... Şurda 3-4 ay kaldı bundan sonra 8-10 kilo bile alsan normal bence 16 kiloya kadar normal..
Ispanaklı börekbana bunu yapmayacaktın yaaa
Ispanaklı börekbana bunu yapmayacaktın yaaa
tühhhhh hadi ya canınmı çekti yokmu yakında börekçi bir dilimal arzun geçsinnnn
Ben artık sadece okuyorum, mümkün değil herşeye cevap yazmam...Eskiden böyle miydi ayol...
ilk beş aylık kız bebek işteyim bir gün suyum boşaldıhastaneye yetiştik doğum oldu prof dedi milyonda bir gözükür tekrarlamayacak sende bişey yok hadi bismillahiki ay sonra yeniden tüp bebek yaptı dedim önlemini al dik falan yok bişey hadi ikiz gebelik ikiside kız iyi güzel 19 haftada su gelmeye başkadı amaçokda yoğun çalışıyorum çalış sorun yok herşey normal diyor haydi rahimaçılmış hastane 3 hafta sonra doğum hocayı değiştirdim rahim agzımdikildi sürekli yatıyorum sebep bu olabilirdedidoktor tüm önlemi aldı bakalım hayırlısı
tühhhhh hadi ya canınmı çekti yokmu yakında börekçi bir dilimal arzun geçsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?