2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kim o yaa allah allah ayhan mı
kel varsa kocamdır ayhan kel değil.

adamın başında saç komamışın yolmaktan ege

hakkaten yaa başım döndüüü bu saatte sakin olurduk aslında

tabeeee sakin olmuycaksınızzz burda seviii var seviii

Sevibade ,,,, kız eklede çizelgeni göreyim çizelgemi blue gitmiş gelene kadar bakayım nasıl olmuş bak seninki benim yazımın altında

oldu kuşum du bi bakayım

:):)):):):):) bak senın kocaaa ortak arakadas cıkcakkk egeeeeeeeee
anooooo he valla adama bak :)

ben de içiyorum valla arada, napayım kasmıyorum artık... Ben de iyiyim, uykusuzum biraz ama bırakamıyorum burayı. Geçmişte yazılanlardan çekti canım, onu yemeyi planlıyorum şimdi, kalorili kalorili(
ne ki o yaaa merak ettim biz habire konuşuruz pilavmı

yok kocan diil kocanın kim olduğunu anlıyom az çok :)))

arkadaşlarınla falan bi resmin var sanırım orda kel biri
seyfettin yada seyfi omu o aklıma geldi kel bide o var.

komşum sen kaç kilo aldın ki ege ile kilodaş olmuşsun
ege kadar başına taş düşsün . Ne kız ne uğraşıyon kilomla

okadar bulguru yersen ıcın yanat tabeeeeeeeee:):)))::):
ayy evet yaaa şiştim su içmekten..

kim o yaa allah allah ayhan mı
kel varsa kocamdır ayhan kel değil.

Nimet Canakcili nin fotoğraflarının arasında yaa. kulakları kepçe kel biri işte.. toplanmışınız heralde böle kafe gibi bi yerde oda orda oturuyo. fotoğrafta sende varsın diye senin resimlerinde çıkıyo.aman ne biliyim neyse anlatamadım :)))

Son düzenleme:
en son 7ydı canım amaa 10 gundurr hıc tartılmıyorummm.. ayy artık valla bıraktım napımmm et et nereye kadar canım ıstıyooo. aksam spora gıttım ama onuda yapamadım komsum ya cok yoruldummm

Güzelim 7 kilo iyi ki , ben bakıyorum bu haftalarda 7-9 arası normal diyor..Ne takıyorsun sen.. Kiloya takarsan daha çok kilo alırsın boşver... Şurda 3-4 ay kaldı bundan sonra 8-10 kilo bile alsan normal bence 16 kiloya kadar normal..

Ispanaklı börek bana bunu yapmayacaktın yaaa

girerim tabii kız. valla içimde kaynanatörlük vardı da duru'ya kıyamam:))

kiloyu da bırakmasın kız dünürü farlı mı sanki

sıkıyosa kıy walla :)))))))))))
ege seni yolarrr
iki tosuncuk dünür karşılıklı oynarsınız işte düğünde ne güzelll :)))
bizi de çağırınn ayyy canım acaip oynamak istedi
kimdi fmg mi biri buraya bi link atmıştı badeyle göbek attık karşılıklı

Canım 5 aylık mı aman yarabbi, baya da büyükmüş neden olduğu anlaşıldı mı ki..

ilk beş aylık kız bebek işteyim bir gün suyum boşaldıhastaneye yetiştik doğum oldu prof dedi milyonda bir gözükür tekrarlamayacak sende bişey yok hadi bismillahiki ay sonra yeniden tüp bebek yaptı dedim önlemini al dik falan yok bişey hadi ikiz gebelik ikiside kız iyi güzel 19 haftada su gelmeye başkadı amaçokda yoğun çalışıyorum çalış sorun yok herşey normal diyor haydi rahimaçılmış hastane 3 hafta sonra doğum hocayı değiştirdim rahim agzımdikildi sürekli yatıyorum sebep bu olabilirdedidoktor tüm önlemi aldı bakalım hayırlısı

Ağlarım bakın burda yemek muhabbeti başlarsa..
Bugün feci geci aç hissediyorum kendimiiiii :) sabah 5de yataktan fırladım sabah açımmmmm diye yaa :)

kız kıyamaz o bende yamanıma kıyamam. Biz mutluyuz karıştırma ortalığı
bade kaç yaşında ne güzel isim seninde sevilmi

allah yaşatmasın bir daha inşallah kucağına almayı nasip eder.

ya ama komsuummm bu haftaa ben 3-4 kılo daha alır gelırım koyde:) ya popom genısledı takmıom artık kız zatennn esıme yetıstemm dur:)

cnmm ınsallah bu sefer bebısını elıne alıcaksın onlar eskıde kalmıss cok gecmıs olsunnnn

Allah kimseye yaşatmasın, kötü günler geçirmişsin gerçekten. bunu sağlıkla alırsın kucağına inşallah. elinden geleni yapmışsın olmaz artık bir şey. yoğun çalışmak gerçekten etkiliyor ama, geçen gün kaan kocatepenin sitesinde oğlunun doğumuyla ilgili anlattıklarını okudum. karı koca kadın doğumcu oldukları halde bebek 1 ay erken doğmuş. adam itiraflar kısmına karım çok yoğun çalışıyordu engellemeliydim yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…