ilk beş aylık kız bebek işteyim bir gün suyum boşaldıhastaneye yetiştik doğum oldu prof dedi milyonda bir gözükür tekrarlamayacak sende bişey yok hadi bismillahiki ay sonra yeniden tüp bebek yaptı dedim önlemini al dik falan yok bişey hadi ikiz gebelik ikiside kız iyi güzel 19 haftada su gelmeye başkadı amaçokda yoğun çalışıyorum çalış sorun yok herşey normal diyor haydi rahimaçılmış hastane 3 hafta sonra doğum hocayı değiştirdim rahim agzımdikildi sürekli yatıyorum sebep bu olabilirdedidoktor tüm önlemi aldı bakalım hayırlısı
evet canım ama doktor bize yön vermeliydi okadar da secici bir yerdi ..bak şiğmdiki drek istifa yada 9 ay rapor dedi........ki çok yoğun çalıştığımı bildiği halde seyahat bile yasak dememişti neyse vardır bir haır bu dünyada oğlumla öbür dünyada kızlarımla vakit geçiririm
akıntının az olanı normalmiş. Abartılıysa rengi değişikse falan mikrop olduğunu gösteriomuş. Bana doktor bi ilaç verdiydi. 7 tane enjektör gibi bişi bide tüpte krem var. her gece yatarken o enjektöre tüpten krem çekip salıyon malum yere. 4. gün kesildi akıntı. hepsi bitince hiç kalmadı gibi bişi..
Bak görüyor musun doktor hatasınıııı, yazık günah yaaaçoook üzüldüm
Allah bu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın canım..
Su geldiğini nerden anlıyorsun? Bende bazen ciddi ciddi ıslaklık oluyor , akıntı diyip geçiyorum. Su gelmesi olmasın sakın ya((
söyle bana bilgilerini yapiim ben sana
sat
muhtemel doğum zamanı
cinsiyetini
işte nası bişi istiyosun bide onu :)
ayyyyyyyyyyyyyyy kuzuuuu kopardınnn benııı senın koçişinn ıstemedıgınden deıl merak etmeeee YEMEK YEMEK yapıyorrrr::):):):):)
ya ole koku felan yoktaaa ıslaklık oluyoor bazennn..
ayyy hergun beyaz camasır gıyıp wcde kontrol etmekten bıktım valla(
ya ole koku felan yoktaaa ıslaklık oluyoor bazennn..
ayyy hergun beyaz camasır gıyıp wcde kontrol etmekten bıktım valla(
Haaa, iyi o zaman yapabilir..Mıhtar olarak izin veriyom..
ONUN KOCASI NE YAPIYORMUŞ KIZ İSTEMEDEN HEMEN
Oraları okumamışım ben...
Allahtan açık yazmadın yani yoksa RTÜK kapatacaktı bizie arzu marzu deyince benimde aklıma o gelmiş ne bileyim:78:
ayyyyyyyyyyyyyyy kuzuuuu kopardınnn benııı senın koçişinn ıstemedıgınden deıl merak etmeeee YEMEK YEMEK yapıyorrrr::):):):):)
benımde canım kola ıstedı soyle lıkır lıkır bogazımdan asagı ufff(
amanınnn sen diyene kadar walla benim aklıma bişi gelmedi, amma safım ben haa
bide uyanık görünürüm
kızım sen hamile hamile nası böle şeylere aş erebiliyon :26:
koca karınla insan wc ye bile zor gidiyo be:44:
sağol canım o akıntıdır benimki resmen su renginde ve suydu hep diyodum yok sen daha önceden takıntılısın su değil diyordu suymuşşşş...şimdide akıntı oluor ara sıra ama hafif sarı ve su gibi değil anlarsın sen ....su sürekli geliyor hem gele gele biterdi şimdiye canım için rahat olsun ultrasondada suyun azaldığını görürdü vede su gele gele rahmin açılır doğum başlardı vs.vs.. yani o akıntıdır merak etme.........
aman sus yelkovan şimdi bu lıkır lıkırdan da bişi çıkarır kuzu hiç iyi değil :2:
hosgeldın..
yogunsun galıba
ayy canım benim çok teşekkür ederim: SAT.04.01.2011 cinsiyet daha yokşöyle güzel bişi seç, ilk bebişim olucak inşallah, şimdiden teşekkür ederim arkadaşım sağol.
kuzuuuuuuuu bugün sen iyi değilsin tv de de sakın hürremi falan izlemebugün halvet varmış akıllara zarar
deniz sendemiiii kızım sizin hormonlar bu aralar bayağı iyi çalışıyo
engin açıklamaların için çok sağol channel,
anladınmı kuzu YEMEKmiş
aman sus yelkovan şimdi bu lıkır lıkırdan da bişi çıkarır kuzu hiç iyi değil :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?