2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya işte ben bunu anlayamıyorum ya.. Ne rahatlar, sen bütün önlemini al sonrası Allah a kalmış. Doktorlara göre herşey o kadar kolayki.. Bana da dedilerki senin mutasyonun Heterozigot her gebeliğe denk gelmez düşük.. E iyi de kardeşim. ben kaç kez deniycem bunu tutanı bulana kadar deniycek miyim her seferinde kürtaj oluyorsun kolay mı.. Çok zor valla.. Allah yardımcın olsun arkadaşım.. Dinlen sen boşver bunları.. İşte her doktorun dediğine de güven olmuyor..

ınsallah hepımızı bebıslerımızı sağsalım kucagımıza alırız.Sende oglusunla mutlu saglıklı bır omur gecırırsın..

ya ole koku felan yoktaaa ıslaklık oluyoor bazennn..
ayyy hergun beyaz camasır gıyıp wcde kontrol etmekten bıktım valla (

sağol canım o akıntıdır benimki resmen su renginde ve suydu hep diyodum yok sen daha önceden takıntılısın su değil diyordu suymuşşşş...şimdide akıntı oluor ara sıra ama hafif sarı ve su gibi değil anlarsın sen ....su sürekli geliyor hem gele gele biterdi şimdiye canım için rahat olsun ultrasondada suyun azaldığını görürdü vede su gele gele rahmin açılır doğum başlardı vs.vs.. yani o akıntıdır merak etme.........

söyle bana bilgilerini yapiim ben sana

sat
muhtemel doğum zamanı
cinsiyetini

işte nası bişi istiyosun bide onu :)

ayy canım benim çok teşekkür ederim: SAT.04.01.2011 cinsiyet daha yok şöyle güzel bişi seç, ilk bebişim olucak inşallah, şimdiden teşekkür ederim arkadaşım sağol.

ya ole koku felan yoktaaa ıslaklık oluyoor bazennn..
ayyy hergun beyaz camasır gıyıp wcde kontrol etmekten bıktım valla (

ben günde 3 defa falan değiştiriyodum valla bela bişiydi. Benim durumumda değilsen sorun yok demektir. Zaten bide gün geçtikçe artabiliyomuş baskıdan dolayı.Normal yani. neden olduğu bilinmiyomuş. amniyotik sıvı mı yoksa rahimden gelen bişi mi o bile bilinmiomuş.

ONUN KOCASI NE YAPIYORMUŞ KIZ İSTEMEDEN HEMEN
Oraları okumamışım ben...

kuzuuuuuuuu bugün sen iyi değilsin tv de de sakın hürremi falan izleme bugün halvet varmış akıllara zarar

Allahtan açık yazmadın yani yoksa RTÜK kapatacaktı bizi e arzu marzu deyince benimde aklıma o gelmiş ne bileyim:78:

deniz sendemiiii kızım sizin hormonlar bu aralar bayağı iyi çalışıyo

ayyyyyyyyyyyyyyy kuzuuuu kopardınnn benııı senın koçişinn ıstemedıgınden deıl merak etmeeee YEMEK YEMEK yapıyorrrr::):):):):)

engin açıklamaların için çok sağol channel,
anladınmı kuzu YEMEKmiş

benımde canım kola ıstedı soyle lıkır lıkır bogazımdan asagı ufff(

aman sus yelkovan şimdi bu lıkır lıkırdan da bişi çıkarır kuzu hiç iyi değil :2:

Öyle deme kız...İnsan yapamıyorsa da canı çekemez mi...Çekiyo valla benim..

ya bısı sorcam ogunlerı hatırlatmak ıstemem ama sımdı bakıyorlarr ya suya felan senın kı hade 1.yı gectık 2. zaten rısklı bu adam suyuna hıcmı bakmıyoduu?? yoksa bırden mı bosalıyooo yanı bılmıom kusura bakma cnm yaaa

Yok kız iyiydim bişeyim yoktu...Hep o ıspanaklı böreğin tarifi yüzünden oldu, birden bire...
Halvet mi varmış...Seyredecem ya, kaç haftadır bakamıyorum zaten, uydu takılmamıştı, bugün bakacam onlar da bana denk getirmişler halveti..

deniz sendemiiii kızım sizin hormonlar bu aralar bayağı iyi çalışıyo

Yok anacım ya kuzu hemen damgayı bastı bana ben gayet mülayim bir insanım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…