2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bak görüyor musun doktor hatasınıııı, yazık günah yaaa çoook üzüldüm
Allah bu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın canım..
Su geldiğini nerden anlıyorsun? Bende bazen ciddi ciddi ıslaklık oluyor , akıntı diyip geçiyorum. Su gelmesi olmasın sakın ya ((

iyi günler arkadaşım senden bişey öğrenmek istiyorum bu yazılarının altındaki bebek takvimini nerden alıyosun çok merak ettim, bende yapmak istiyorum ama bulamadım, şimdiden teşekkür ederim.

Ayy, canım arkadaşım iyisin hoşsun da, ben de bilmiyorum ki..Bana da burdan gökyüzü arkadaşımız yapmıştı profilime kopyalamıştım..bluuee var, o buralarda değil ama şimdi, daha bugün kızlara yaptı çizelge..Ona denk gelirsen yapar sana da..Bi kere yapılıyo zaten, profiline yapıştırıyorsun, çıkıyor orda..Valla kusura bakma, bilsem yardımcı olurdum inan ki..

teşekkür ederim arkadaşım sağol cevabın için

iyi günler arkadaşım senden bişey öğrenmek istiyorum bu yazılarının altındaki bebek takvimini nerden alıyosun çok merak ettim, bende yapmak istiyorum ama bulamadım, şimdiden teşekkür ederim.

söyle bana bilgilerini yapiim ben sana

sat
muhtemel doğum zamanı
cinsiyetini

işte nası bişi istiyosun bide onu :)

Bir dilim al arzun geçsin yazmşsın yaaa,
ahhhh..Aklıma neler geldi, ıspanaklı börek ne ki benim aklıma gelenlerin yanındaa...
Arzu marzu yazmayın yaaaa...

Kıyamam sana arzu neyi çağrıştırdı ..aan ben yazmayım en iyisi yamuldum zaten yatakta yazmaktan okuyayım baksana sebzeden meyveden özel isimden bile herkesin depreşesi geliyorrr

cılekk ya ben sormayı unuttum bendede oluyo bende akıntı dıom doktora sorarmısın cuma gunu

evet canım ama doktor bize yön vermeliydi okadar da secici bir yerdi ..bak şiğmdiki drek istifa yada 9 ay rapor dedi........ki çok yoğun çalıştığımı bildiği halde seyahat bile yasak dememişti neyse vardır bir haır bu dünyada oğlumla öbür dünyada kızlarımla vakit geçiririm

cılekk ya ben sormayı unuttum bendede oluyo bende akıntı dıom doktora sorarmısın cuma gunu

akıntının az olanı normalmiş. Abartılıysa rengi değişikse falan mikrop olduğunu gösteriomuş. Bana doktor bi ilaç verdiydi. 7 tane enjektör gibi bişi bide tüpte krem var. her gece yatarken o enjektöre tüpten krem çekip salıyon malum yere. 4. gün kesildi akıntı. hepsi bitince hiç kalmadı gibi bişi..

blue sana yapsın üstünede yumurtam yazar ama razıysan :)))))))))))

kızın aklına gelene bak ya

amanınnn sen diyene kadar walla benim aklıma bişi gelmedi, amma safım ben haa
bide uyanık görünürüm

Öyle deme, bak ben açık açık yazmadım, senin de aklına geldi...
Ne bileyim yaa, millet böreğe aş erer, ben aynı yazıyı okurum başka şeye aş ererim..

kızım sen hamile hamile nası böle şeylere aş erebiliyon :26:
koca karınla insan wc ye bile zor gidiyo be:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…