ilk beş aylık kız bebek işteyim bir gün suyum boşaldıhastaneye yetiştik doğum oldu prof dedi milyonda bir gözükür tekrarlamayacak sende bişey yok hadi bismillahiki ay sonra yeniden tüp bebek yaptı dedim önlemini al dik falan yok bişey hadi ikiz gebelik ikiside kız iyi güzel 19 haftada su gelmeye başkadı amaçokda yoğun çalışıyorum çalış sorun yok herşey normal diyor haydi rahimaçılmış hastane 3 hafta sonra doğum hocayı değiştirdim rahim agzımdikildi sürekli yatıyorum sebep bu olabilirdedidoktor tüm önlemi aldı bakalım hayırlısı
ayyy benımde onun elde acmasından canım ıstıyorrrrr
Bir dilim al arzun geçsin yazmşsın yaaa,
ahhhh..Aklıma neler geldi, ıspanaklı börek ne ki benim aklıma gelenlerin yanındaa...
Arzu marzu yazmayın yaaaa...
iyi günler arkadaşım senden bişey öğrenmek istiyorum bu yazılarının altındaki bebek takvimini nerden alıyosun çok merak ettim, bende yapmak istiyorum ama bulamadım, şimdiden teşekkür ederim.
Kız sizinde canınız istemeye amma musaitmiş haaaaaaaa
Kız sizinde canınız istemeye amma musaitmiş haaaaaaaa
kızın aklına gelene bak ya
Ayy, canım arkadaşım iyisin hoşsun da, ben de bilmiyorum ki..Bana da burdan gökyüzü arkadaşımız yapmıştı profilime kopyalamıştım..bluuee var, o buralarda değil ama şimdi, daha bugün kızlara yaptı çizelge..Ona denk gelirsen yapar sana da..Bi kere yapılıyo zaten, profiline yapıştırıyorsun, çıkıyor orda..Valla kusura bakma, bilsem yardımcı olurdum inan ki..
iyi günler arkadaşım senden bişey öğrenmek istiyorum bu yazılarının altındaki bebek takvimini nerden alıyosun çok merak ettim, bende yapmak istiyorum ama bulamadım, şimdiden teşekkür ederim.
Bir dilim al arzun geçsin yazmşsın yaaa,
ahhhh..Aklıma neler geldi, ıspanaklı börek ne ki benim aklıma gelenlerin yanındaa...
Arzu marzu yazmayın yaaaa...
kız bnm ne zamandan berı canım ıstıyor onu ama bu hafta ercem muradımaa:):))eeeeeeee sekerıııııııımmm bızım senın gıbı kocamız yokkı sole ıstemeden yapsın hemen::):):):):):):)
Öyle deme, bak ben açık açık yazmadım, senin de aklına geldi...
Ne bileyim yaa, millet böreğe aş erer, ben aynı yazıyı okurum başka şeye aş ererim..
Bak görüyor musun doktor hatasınıııı, yazık günah yaaaçoook üzüldüm
Allah bu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın canım..
Su geldiğini nerden anlıyorsun? Bende bazen ciddi ciddi ıslaklık oluyor , akıntı diyip geçiyorum. Su gelmesi olmasın sakın ya((
Kıyamam sana arzu neyi çağrıştırdı ..aan ben yazmayım en iyisi yamuldum zaten yatakta yazmaktan okuyayım baksana sebzeden meyveden özel isimden bile herkesin depreşesi geliyorrr
Allah kimseye yaşatmasın, kötü günler geçirmişsin gerçekten. bunu sağlıkla alırsın kucağına inşallah. elinden geleni yapmışsın olmaz artık bir şey. yoğun çalışmak gerçekten etkiliyor ama, geçen gün kaan kocatepenin sitesinde oğlunun doğumuyla ilgili anlattıklarını okudum. karı koca kadın doğumcu oldukları halde bebek 1 ay erken doğmuş. adam itiraflar kısmına karım çok yoğun çalışıyordu engellemeliydim yazmış.
Allahtan açık yazmadın yani yoksa RTÜK kapatacaktı bizie arzu marzu deyince benimde aklıma o gelmiş ne bileyim:78:
ONUN KOCASI NE YAPIYORMUŞ KIZ İSTEMEDEN HEMEN
Oraları okumamışım ben...
cılekk ya ben sormayı unuttum bendede oluyo bende akıntı dıom doktora sorarmısın cuma gunu
kız kıyamaz o bende yamanıma kıyamam. Biz mutluyuz karıştırma ortalığı
bade kaç yaşında ne güzel isim seninde sevilmi
aman mutlu olun allah bozmasın
başladı gene merakın, bade martın 3 ünde 3 yaşında olacak tabee güzel isim olcek he hee kim buldu :)))))) ismimide amma merak edermişsin hee arkadaşım Seçil benim adım, seviyi sevmek-sevilmek ve sevişmekten yola çıkarak badeye ekledim aklınıza hemen kırmızı nokta gelmesin sevişmek dediysek hee sevgiyi hatırlatıyor işte kısaca....
bu kızada isim arayın hadi anneler, bade gibi güzel olsun
allah yaşatmasın bir daha inşallah kucağına almayı nasip eder.
kızın aklına gelene bak ya
Öyle deme, bak ben açık açık yazmadım, senin de aklına geldi...
Ne bileyim yaa, millet böreğe aş erer, ben aynı yazıyı okurum başka şeye aş ererim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?