- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
hoşgeldin. bende uzun zamandır giremiyorum onun için senin gibi olaya fransızım. kimse hakkında haberim yok
ay bencede hepinizi çok özledim ya vallahi hep aklımdaydınız aman doğurmasınlar daha 6. Aydayız allah korusun ben ve kızım da iyiyiz çok şükür göbüşler ne alemde benim çok büyümedi hatta okuldaki arkadaşlardan doktora sordunmu karnın neden bu kadar küçük diyen bile oldu doktora en son geçen hafta gittiğimde 1 hafta geride görünüyodu ama doktor bi sorun olmadıgını ultrasondan ultrasona ölçümlerin değişebildiğini söyledi umarım sorun filan yoktur
hoşbulduk canım sen nerelerdeydin ben taşınmaydı memlekette annemlerle hasret gidermeydi neti yeni bağlatabildim eve geçmişe bi göz atarım şimdi ben :)
sarsıcı haberler derken kötü birşey yoktur inşallah?
kızlar iyi akşamlar hepinize.. Yarın görüşürüz..
aman iyi olcnm. Bebişinide yesinler bir hafta bişey olmaz. Göbüşleri sorma yakamoz fena 8 aylık diyorlar allah kurtarsın diyorlar songünlermi diyorlar. Daha ne diyim . Kocam bile big penguen diyor bana..
Kız koca dedimde kocan geldimi artık yanına. Yada nezaman gelicek
yok yok atlattık..
Minikmucizem kanaması oldu ayakları ödem topladı ama yatıyor kanama durdu.
Suzinin dr yanlış şeyler söylemişti suyu azaldı felan dedi meğer yokmuş öyle bişey başka dr gitti..
Bodrum81 detaylıda böbreklerde büyüme çıktı başka dr gidecek bakalım.. Bu gibi şeyler yani..
olsun ya boşver . Hamilesin kızım sen ,tabii çıkacak karnın
dün tayini çıktı bugün ilişiğini kesti yarın allahın izniyle yanımda artık kocacım çok şükür aylardır bu anı bekliyorum geliyo sonundaaman iyi olcnm. Bebişinide yesinler bir hafta bişey olmaz. Göbüşleri sorma yakamoz fena 8 aylık diyorlar allah kurtarsın diyorlar songünlermi diyorlar. Daha ne diyim . Kocam bile big penguen diyor bana..
Kız koca dedimde kocan geldimi artık yanına. Yada nezaman gelicek
ateşli bir hastalık geçirdim canım. sonra 15 tatilde oğlumu sünnet ettirdik onunla uğraştım. memlekete gittik döndük derken 1 aydır ilk defa giriyorum bende
şimdi de yer fıstığı dediler. Senin oğluş nasıl . Doğursaydın ikisini bir yapardın ..
ben de oldum tetanoz. vurulduğum akşam kolum birz sızladı sadece, şimdi de çok az bir ağrı var. ben de öğretmenim, okulda 4 doz vurulmuştum daha önce onlarda da aynı şekilde olmuştu. ateş falan yapabilir diye uyarıyorlar ama seninki çok fazla olmuş. doktoruna söyle bence.Dün tetenoz aşısı oldum bugün sabah kalktım safradan ölüyodum kendime gelemedim şimdide bir üşüme ve ense ağrısı başa doğru vuran yaaa arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bu arada kolumun ağrısıda cabası daha önce anasınıfında öğretmenlik yaptığım için 3 doz olmuştum ama şimdi ne oldu anlamadım yaaa bu kadar ağır geçmesini anlamadım
hoşgeldin canım. ben de merak ediyordum seni. sana da oğluna da geçmiş olsun. atlatmışsınız sünnet telaşını.çok hasta oldum. ateşim çıktı hatta antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. sonra 15 tatil girdi oğlumu sünnet ettirdik onunla uğraştım . sonra memlekete gittik . okullar açılınca döndük. şimdi burdayım . ama 1 aydır giremiyorum neredeyse topiğe. inşallah herkes iyidir
hadi gözünaydın. özletme artık kendini.kızlaaaaaaaaar ben geldimmmmnet bağlandı artık kavuştum size :)) herkes iyimi yeni haberler varmı ben yokken önemli bişy olmadı inş.
2-3 gün önce öğrendi. 22.hafta galiba. en son bir ay önce gitmiş ama büyük ihtimal kız demişler, bu kontrolde kesin erkek demiş.kaçıncı haftada yeni mi belli oldu detaylıda mı öğrendi ay ne çok soru sordum :)) bende daha detaylıya girmedimde ondan merak ettim
selam kızlarrrrr ........
selam, hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?