2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin. bende uzun zamandır giremiyorum onun için senin gibi olaya fransızım. kimse hakkında haberim yok

hoşbulduk canım sen nerelerdeydin ben taşınmaydı memlekette annemlerle hasret gidermeydi neti yeni bağlatabildim eve geçmişe bi göz atarım şimdi ben :)

aman iyi olcnm. Bebişinide yesinler bir hafta bişey olmaz. Göbüşleri sorma yakamoz fena 8 aylık diyorlar allah kurtarsın diyorlar songünlermi diyorlar. Daha ne diyim . Kocam bile big penguen diyor bana..
Kız koca dedimde kocan geldimi artık yanına. Yada nezaman gelicek

hoşbulduk canım sen nerelerdeydin ben taşınmaydı memlekette annemlerle hasret gidermeydi neti yeni bağlatabildim eve geçmişe bi göz atarım şimdi ben :)

ateşli bir hastalık geçirdim canım. sonra 15 tatilde oğlumu sünnet ettirdik onunla uğraştım. memlekete gittik döndük derken 1 aydır ilk defa giriyorum bende

sarsıcı haberler derken kötü birşey yoktur inşallah?

yok yok atlattık..
Minikmucizem kanaması oldu ayakları ödem topladı ama yatıyor kanama durdu.
Suzinin dr yanlış şeyler söylemişti suyu azaldı felan dedi meğer yokmuş öyle bişey başka dr gitti..
Bodrum81 detaylıda böbreklerde büyüme çıktı başka dr gidecek bakalım.. Bu gibi şeyler yani..

olsun ya boşver . hamilesin kızım sen ,tabii çıkacak karnın

aman iyi. şurda kaç ayımız kaldıki zaten. sıkalım dişimizi .sağlıkla bebişlere kavuşcaz inçallah

dün tayini çıktı bugün ilişiğini kesti yarın allahın izniyle yanımda artık kocacım çok şükür aylardır bu anı bekliyorum geliyo sonunda yesinler göbüşünü kıs benim ancak 9 ay bittiğinde öyle olacak heralde minik bir göbüş var resimlere baktımda hilmi-fatmanınki kadar var işte
ateşli bir hastalık geçirdim canım. sonra 15 tatilde oğlumu sünnet ettirdik onunla uğraştım. memlekete gittik döndük derken 1 aydır ilk defa giriyorum bende

geçmiş olsun canım atlatmışsın şükür ki, oğluşunda sünneti aradan çıkmış olmuş ne güzel, bende okula başladım miniklerle uğraşıyorum işte

kaçıncı haftada yeni mi belli oldu detaylıda mı öğrendi ay ne çok soru sordum :)) bende daha detaylıya girmedimde ondan merak ettim

ben de oldum tetanoz. vurulduğum akşam kolum birz sızladı sadece, şimdi de çok az bir ağrı var. ben de öğretmenim, okulda 4 doz vurulmuştum daha önce onlarda da aynı şekilde olmuştu. ateş falan yapabilir diye uyarıyorlar ama seninki çok fazla olmuş. doktoruna söyle bence.
hoşgeldin canım. ben de merak ediyordum seni. sana da oğluna da geçmiş olsun. atlatmışsınız sünnet telaşını.
kızlaaaaaaaaar ben geldimmmm net bağlandı artık kavuştum size :)) herkes iyimi yeni haberler varmı ben yokken önemli bişy olmadı inş.
hadi gözünaydın. özletme artık kendini.
kaçıncı haftada yeni mi belli oldu detaylıda mı öğrendi ay ne çok soru sordum :)) bende daha detaylıya girmedimde ondan merak ettim
2-3 gün önce öğrendi. 22.hafta galiba. en son bir ay önce gitmiş ama büyük ihtimal kız demişler, bu kontrolde kesin erkek demiş.

bluecum biraz geç olacak ama başın sağolsun, mekanı cennet olsun dedenin. geçen okuduğumda yoktun sen. şimdi adını grünce aklıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…