- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
canım yarın bana bilgileri tekrar yaz düzelteyim farkettim düzeltecektim benim bağlantı gitti malesef..işyerinde arada oluyor böyle siteyi mi engelliyorlar napıyorlarsa..Blue cuğum benim çizelgem başkasının olmasın yumurtam falan bugün oğluşumçok sarsıldı kimi oğluna almaya kalktı sende haftasını azalttın tteyzesi dumura uğradı :2::2:
bluecum biraz geç olacak ama başın sağolsun, mekanı cennet olsun dedenin. geçen okuduğumda yoktun sen. şimdi adını grünce aklıma geldi.
sevibadeeee ordamısın canım? ya çizelge olayı çok kötü karıştı, önce karakana yaptım bi çizelge, sonra bilgileri değiştirip sana bi çizelge yaptım o sırada onun çizelgesinin değiştiğini gördüm..sayfayı açıp kapatmam gerekiyordu sanırım..
canım senle aramızda 1 gün var, yapayım mı tekrar çizelge?
yap walla iyi olur,
yazıyada canım kızım sağlıkla gel yaz,
yumurtadan içim soğudu:))))))))))))
senin çizelgenin pembesini yap banada çok güzelmiş
bu arada ben konuyu görmedim ama dedenmi vefat etti,
başınsağolsun, mekanı cennet olsun dedenin
ben de oldum tetanoz. vurulduğum akşam kolum birz sızladı sadece, şimdi de çok az bir ağrı var. ben de öğretmenim, okulda 4 doz vurulmuştum daha önce onlarda da aynı şekilde olmuştu. ateş falan yapabilir diye uyarıyorlar ama seninki çok fazla olmuş. doktoruna söyle bence.
hoşgeldin canım. ben de merak ediyordum seni. sana da oğluna da geçmiş olsun. atlatmışsınız sünnet telaşını.
hadi gözünaydın. özletme artık kendini.
2-3 gün önce öğrendi. 22.hafta galiba. en son bir ay önce gitmiş ama büyük ihtimal kız demişler, bu kontrolde kesin erkek demiş.
yap walla iyi olur,
yazıyada canım kızım sağlıkla gel yaz,
yumurtadan içim soğudu:))))))))))))
eğer değişmediyse kızdı onun bebiş canım,sevibade sen cinsiyetini öğrendinmi 3. bebişin kızmı erkekmi?
eğer değişmediyse kızdı onun bebiş canım,
sen naıslsın görüşemedik ne zamndır taşındınızmı?
tamam canım öyle yaptım özel mesaj attım sana.. çok sağol sizler sağolun..
sevibade sen cinsiyetini öğrendinmi 3. bebişin kızmı erkekmi?
iyi canım alışmışsın işte çabucak, en azından kocanla birlktesin artıkevet canım uzun zaman oldu giremedim taşındık şırnaktayız şimdi köy gibi biyer burası ama çabuk alıştım eşşek inek ne varsa görebilirsin burda yolda :)) sevibadenin 3. kızı geliyo desene :) dönem başladı bende sabahın köründe kalkmak dışında bi sorun yok çok şükürsen nasılsın oğluşun nasıl değişmedi dimi hala erkek ?
hepinizi öpüyorum kızlar, benim kız huysuzlandı
iyi akşamlar
tamam canım öyle yaptım özel mesaj attım sana.. çok sağol sizler sağolun..
sevibade sen cinsiyetini öğrendinmi 3. bebişin kızmı erkekmi?
evet canım uzun zaman oldu giremedim taşındık şırnaktayız şimdi köy gibi biyer burası ama çabuk alıştım eşşek inek ne varsa görebilirsin burda yolda :)) sevibadenin 3. kızı geliyo desene :) dönem başladı bende sabahın köründe kalkmak dışında bi sorun yok çok şükürsen nasılsın oğluşun nasıl değişmedi dimi hala erkek ?
ayy ne güzel ne güzel bebek alışverişi yapmak kadar keyifli bişy yok :)) annemde aynı bi bavul işlediği bi bavulda aldığı kıyafet vardı gittiğimde bi sürü kıyafet alıp bebeğede bişyler aldığım için getiremedim annemin yaptıklarını doğumda getirecek o aldıklarını bi ara toplu alışverişe çıkacam iple çekiyorum kızıma yeni ciciler almayıbluee sağol canım ellerine sağlık,
çok güzel oldu çizelge
yakamoz kızım geliyo nasipse,
msn den annemle konuşuyoruz takip edemedim geç cvp yazdığım için kusura bakmayın artık:)))
annanesi ne ciciler almış kızıma, annesiyle babasıda alacak yakında
pipiyi daha net gördün heiyi canım alışmışsın işte çabucak, en azından kocanla birlktesin artık
ewet erkek canım (şükürki) değişmedi
detaylıyada girdim daha emin oldum o zamna kadar hepiçimde tereddüt wardı acaba mı diye ama şimdi kesin.. mart sonunda falan alışwerişe çıkacağız, ew taşıyacağız.. wesonrasında geri sayım başlayacak
yakamoz evler nasıl, bulabildin mi istediğin gibi.okul ortamın falan iyi mi. eşin de geliyormuş, gözünaydın, artık hiç ayrı kalmazsınız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?