2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Blue cuğum benim çizelgem başkasının olmasın yumurtam falan bugün oğluşumçok sarsıldı kimi oğluna almaya kalktı sende haftasını azalttın tteyzesi dumura uğradı :2::2:
canım yarın bana bilgileri tekrar yaz düzelteyim farkettim düzeltecektim benim bağlantı gitti malesef..işyerinde arada oluyor böyle siteyi mi engelliyorlar napıyorlarsa..

bluecum biraz geç olacak ama başın sağolsun, mekanı cennet olsun dedenin. geçen okuduğumda yoktun sen. şimdi adını grünce aklıma geldi.

canım çok sağol, sizler sağolun..dedem uzun süredir hastaydı, inşallah acıları dinmiştir, Rabbim günahlarına kefaret olarak saysın inş.

sevibadeeee ordamısın canım? ya çizelge olayı çok kötü karıştı, önce karakana yaptım bi çizelge, sonra bilgileri değiştirip sana bi çizelge yaptım o sırada onun çizelgesinin değiştiğini gördüm..sayfayı açıp kapatmam gerekiyordu sanırım..
canım senle aramızda 1 gün var, yapayım mı tekrar çizelge?

yap walla iyi olur,
yazıyada canım kızım sağlıkla gel yaz,
yumurtadan içim soğudu:))))))))))))

senin çizelgenin pembesini yap banada çok güzelmiş

bu arada ben konuyu görmedim ama dedenmi vefat etti,
başınsağolsun, mekanı cennet olsun dedenin

ayy benimki değişmez inşallah annemlere gittiğimde bi sürü şey aldım ordan hepside pembe :)) 22. haftada öğrenmekde süpriz olmuştur 6 aylıkken

eğer değişmediyse kızdı onun bebiş canım,
sen naıslsın görüşemedik ne zamndır taşındınızmı?

evet canım uzun zaman oldu giremedim taşındık şırnaktayız şimdi köy gibi biyer burası ama çabuk alıştım eşşek inek ne varsa görebilirsin burda yolda :)) sevibadenin 3. kızı geliyo desene :) dönem başladı bende sabahın köründe kalkmak dışında bi sorun yok çok şükür sen nasılsın oğluşun nasıl değişmedi dimi hala erkek ?

tamam canım öyle yaptım özel mesaj attım sana.. çok sağol sizler sağolun..

bluee sağol canım ellerine sağlık,
çok güzel oldu çizelge

sevibade sen cinsiyetini öğrendinmi 3. bebişin kızmı erkekmi?

yakamoz kızım geliyo nasipse,

msn den annemle konuşuyoruz takip edemedim geç cvp yazdığım için kusura bakmayın artık:)))
annanesi ne ciciler almış kızıma, annesiyle babasıda alacak yakında

iyi canım alışmışsın işte çabucak, en azından kocanla birlktesin artık
ewet erkek canım (şükürki) değişmedi
detaylıyada girdim daha emin oldum o zamna kadar hepiçimde tereddüt wardı acaba mı diye ama şimdi kesin.. mart sonunda falan alışwerişe çıkacağız, ew taşıyacağız.. wesonrasında geri sayım başlayacak

yakamoz evler nasıl, bulabildin mi istediğin gibi.okul ortamın falan iyi mi. eşin de geliyormuş, gözünaydın, artık hiç ayrı kalmazsınız inşallah...

tamam canım öyle yaptım özel mesaj attım sana.. çok sağol sizler sağolun..

bluee sağol canım ellerine sağlık,
çok güzel oldu çizelge

sevibade sen cinsiyetini öğrendinmi 3. bebişin kızmı erkekmi?

yakamoz kızım geliyo nasipse,

msn den annemle konuşuyoruz takip edemedim geç cvp yazdığım için kusura bakmayın artık:)))
annanesi ne ciciler almış kızıma, annesiyle babasıda alacak yakında

evet benim 3.kızım geliyo sağlıkla ve nasibiyle gelsin inşallah:))
fatmadan başka değişen yok canım, zaten bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum :))
tabeee gönlünden değişmesini isteyen varsa da Allah versin ne diyelim :))

ayy ne güzel ne güzel bebek alışverişi yapmak kadar keyifli bişy yok :)) annemde aynı bi bavul işlediği bi bavulda aldığı kıyafet vardı gittiğimde bi sürü kıyafet alıp bebeğede bişyler aldığım için getiremedim annemin yaptıklarını doğumda getirecek o aldıklarını bi ara toplu alışverişe çıkacam iple çekiyorum kızıma yeni ciciler almayı
pipiyi daha net gördün he sevindim değişmemesine 1 kız bi erkek tam kararında olacak seninki :) kocam yarın temelli geliyor Allahın izniyle artık yanımda olacak inşallah hala inanamıyorum 7 aydır ayrıyız geldiğindede doğru dürüst izni olmadıgından bi görüp gidiyodu bişy anlamıyoduk çok şükür kavuşuyoruz

yakamoz evler nasıl, bulabildin mi istediğin gibi.okul ortamın falan iyi mi. eşin de geliyormuş, gözünaydın, artık hiç ayrı kalmazsınız inşallah...

canım bulundugumuz ilçeye göre güzel bi ev ama batıya göre değil tabi kalorifer yok hiçbi evde ev sobalı o konuda zorluk çekiyorum biraz klima elektrikli soba ikisini bi odada çalıştırıyorum ancak ısıtıyor ilçe dediğime bakma köy sayılır her an inek mölemesi eşek anırması ile uyanabiliyorsun gece :)) beklediğim kadar kötü değil ama ilçe halkı iyi yardımsever öğretmen arkadaşlarda iyiler küçük sakin bi yer oldugundan alıştım büyük şehirlere alışınca hayat çok kolay geldi bana burda heryere 5 dk uzaklıktasın (çünkü tek bir devlet binasında nüfus müd. meb, emniyet kaymakamlık v.s herşey orda) herkes birbirini tanıyor ve bi işin olsa halletmen 5 dk sürmüyor :) ilk geldiğimizde nasıl bi yer burası demiştim evlerin çoğu tek katlı en yükseği bizim oturduğumuz ev 3 katlı tek ev bi kaç tane de 2 katlı ev var işte :) bide alışveriş sorunumuz var tabi ilçede (adı ilçe köyde) sadece market var(bakkal desem daha doğru olur) ne mağaza ne restoran ne başka bişy yok yolları bile asfalt değil çamur içinde her yer kaç defa bataklık gibi çamura saplandım, alt yapı bile yapılmış değil her köşe başında eşşekler atlar otluyor böyle işte küçük yerleri sevdiğimden sanırım imkanları kısıtlı olmasına ragmen sevdim burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…