2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynı mesaj iki kere çıkmış :)

ay canım Allah kolaylık versin, organik bi ortam desene sanırım bi tek kontroller falan zor olur o da inş idare edersin yakın illerde...zaten az kaldı..doğuma mersine mi gideceksin?
özledik kız seni, uzun zamandır göremedik, iyi oldu hoşgeldin...

bende özledim canım seni ve burdaki herkesi uzun zaman oldu sohbet etmeyeli evet kontrollere çok sık gidemiycem artık ayda birle yetinecem malesef en yakın siirtte var özel hastane şırnak merkezde yada ilçelerinde özel hastahane yokmuş, doğuma annemlerde Mersine gitmemi istiyor ama açıkcası doğumu orda yapmak istemiyorum tüm akrabalar tanıdıklar orda, rahat vermezler bana evde gelen giden çok olur kırk tane soru sorarlar şimdi çekilmez, bende sevmiyorum hastayken yada dinlenirken kalablık olmasını :) o yüzden siirtte iyi bir hastane varmı araştıracam yalnız buraya 1 saat 45 dk. uzaklıkta normal doğum düşünüyorum yolda doğurmam inşallah

sevindim canım alışmana. küçük yerlerin en iyi yanı, işleri kolay halletmek. bir de daha sıcak arkdaşlıklar olur orda. birkaç yıl idare edersiniz artık, sonra inşallah güzelbir yere gidersiniz...

Günaydınnnnnnnn ,
Dün benim güzel kızım tekme atttttıııııııı :))))))))) Oturuyorduk, babası hani ultrasonda falan sallarlar ya , öyle tuttu karnımı salladı. 2 sn. sonra bi tekme yedim :)) Yaa gerçekten çok güzelmiş..
Demek ki babasını bekliyormuş benim kii :)

günaydın arkadaşlar...
eşim işsizlik bunalımına girdi iyice, ben de artık yavaş yavaş ondan etkilenerek moralimi kaybetmeye başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun

işte beni en iyi anlayacak biri

günaydın dünürüm... hadi gözün aydın daha sık sık hissedersin inş.

canımmmm gunaydınnnn gozunn aydınn. yaa cılekkkk sen benı 1 gun sonra takıp edıyosun gercekten demedımmı ben sana elı kulagındadır dıye:):):):)kesın sen benden 1 gun sonrada dogurcannnn::):):):)

Günaydın, ne güzel haber bu yaaa...
ama olmaz ki bu topiğin bütün bebeleri babacı....Baba kuzusu olacaklar...
Olsun ama tekmeyi yemişsin yaaa, daha kuvvetli tekmeler dayaklar yersin inşallah kızından..

günaydın arkadaşlar...
eşim işsizlik bunalımına girdi iyice, ben de artık yavaş yavaş ondan etkilenerek moralimi kaybetmeye başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Öyle deme, Allah bi kapıyı kapatır, diğerini açar, belki daha güzel bi işe girer eşin..Moralini bozma lütfen, birbirinize destek olmanız lazım, sen hamilesin zaten duygusalsın, eşin de stresli..Birbirinize kenetlenerek atlatacaksınız..İnşallah en kısa zamanda bulur yeni bir iş.

canımmmm gunaydınnnn gozunn aydınn. yaa cılekkkk sen benı 1 gun sonra takıp edıyosun gercekten demedımmı ben sana elı kulagındadır dıye:):):):)kesın sen benden 1 gun sonrada dogurcannnn::):):):)

Günaydın kız...Siz de meltemmeryemle ben gibi oldunuz haaa, biz de tekmelemiyo tekmelemito derken, arka arkaya yediydik tekmeleri...

Sabah sabah midem çok fecii..
Otobüsten inip ofse zor yetiştim, halbuki hiçbişey de yiyip içmedim daha...
Resmen midemin bütün ekşi suları ağzımdan burnumdan geldi.................
Offff yaaa...İlk bulantılı zamanlarım geldi aklıma...

günaydın arkadaşlar...

Ay canım ya çok tahlihsiz bir döneme denk gelmiş bu durum. Allah kolaylık versin size canım.. Ama üzmeyin kendinizi bebek uğuruyla gelir inşallah... En yakın zamanda bulur eşin iş.. dikkat et bebişine canım.

günaydın kızlar.
çilek göznaydın cnm. rahatladın artık sana salla dedik dinlemedin babası salladı işte..
benim kızım akşam hiç durmadı hürrem ıkınırken o tekmeledi. babası elini koydu babyı seviyorsan tekmele dedi durdu bebek sonra anneyi seviyorsan dedi tekmeledi bi bozuldu eşim ne varsa ilk gözağrımda var dedi eylülün yanına gitti. o babacıydı. bu benim kıızm diyorum benimle işe geliyor yanımda diyorum..

Günaydın kız...Siz de meltemmeryemle ben gibi oldunuz haaa, biz de tekmelemiyo tekmelemito derken, arka arkaya yediydik tekmeleri...

gunaydınnn cnmmm ayyy evet canım yaa ne guzelmıs tekmelenmekk ama bı daha yok 1 kere olduu ama neyse bıkere tekmeledı ya tamamdır:)
oykunun saclarımı cıkıyo kuzu belkım ondandır mıden yada usuttunmukı cnmm

dün meltemmeryem girdi kuzu sen gittikten sonra fmg yakamoz ve meltemmeryem geldiler baya bi sohbet ettik. niye errken çıktın sen. meltem oğlunu sünnet ettirmiş köye gitmiş girememiş bide kendi rahatsızlanmış ateşi çıkmış.

ayyyy otobüste benimde midem kazındı. hemen geldim sipariş verdim valla. peynirli sandiviç yiycem sende ye içini biraz rahatlatır.

gunaydınnn cnmm....ne guzel ıste bak eylulun pabucu dama atılmamıs oldu ıyı olmuss:):)::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…