- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
bluee sağol canım ellerine sağlık,
çok güzel oldu çizelge
aynı mesaj iki kere çıkmış :)
ay canım Allah kolaylık versin, organik bi ortam desenesanırım bi tek kontroller falan zor olur o da inş idare edersin yakın illerde...zaten az kaldı..doğuma mersine mi gideceksin?
özledik kız seni, uzun zamandır göremedik, iyi oldu hoşgeldin...
canım bulundugumuz ilçeye göre güzel bi ev ama batıya göre değil tabi kalorifer yok hiçbi evde ev sobalı o konuda zorluk çekiyorum biraz klima elektrikli soba ikisini bi odada çalıştırıyorum ancak ısıtıyorilçe dediğime bakma köy sayılır her an inek mölemesi eşek anırması ile uyanabiliyorsun gece :)) beklediğim kadar kötü değil ama ilçe halkı iyi yardımsever öğretmen arkadaşlarda iyiler küçük sakin bi yer oldugundan alıştım büyük şehirlere alışınca hayat çok kolay geldi bana burda heryere 5 dk uzaklıktasın (çünkü tek bir devlet binasında nüfus müd. meb, emniyet kaymakamlık v.s herşey orda) herkes birbirini tanıyor ve bi işin olsa halletmen 5 dk sürmüyor :) ilk geldiğimizde nasıl bi yer burası demiştim evlerin çoğu tek katlı en yükseği bizim oturduğumuz ev 3 katlı tek ev bi kaç tane de 2 katlı ev var işte :) bide alışveriş sorunumuz var tabi ilçede (adı ilçe köyde) sadece market var(bakkal desem daha doğru olur ) ne mağaza ne restoran ne başka bişy yok yolları bile asfalt değil çamur içinde her yer kaç defa bataklık gibi çamura saplandım, alt yapı bile yapılmış değil her köşe başında eşşekler atlar otluyor böyle işte küçük yerleri sevdiğimden sanırım imkanları kısıtlı olmasına ragmen sevdim burayı
ayy ne güzel ne güzel bebek alışverişi yapmak kadar keyifli bişy yok :)) annemde aynı bi bavul işlediği bi bavulda aldığı kıyafet vardı gittiğimde bi sürü kıyafet alıp bebeğede bişyler aldığım için getiremedim annemin yaptıklarını doğumda getirecek o aldıklarını bi ara toplu alışverişe çıkacam iple çekiyorum kızıma yeni ciciler almayı
pipiyi daha net gördün hesevindim değişmemesine 1 kız bi erkek tam kararında olacak seninki :) kocam yarın temelli geliyor Allahın izniyle artık yanımda olacak inşallah hala inanamıyorum 7 aydır ayrıyız geldiğindede doğru dürüst izni olmadıgından bi görüp gidiyodu bişy anlamıyoduk çok şükür kavuşuyoruz
canım bulundugumuz ilçeye göre güzel bi ev ama batıya göre değil tabi kalorifer yok hiçbi evde ev sobalı o konuda zorluk çekiyorum biraz klima elektrikli soba ikisini bi odada çalıştırıyorum ancak ısıtıyorilçe dediğime bakma köy sayılır her an inek mölemesi eşek anırması ile uyanabiliyorsun gece :)) beklediğim kadar kötü değil ama ilçe halkı iyi yardımsever öğretmen arkadaşlarda iyiler küçük sakin bi yer oldugundan alıştım büyük şehirlere alışınca hayat çok kolay geldi bana burda heryere 5 dk uzaklıktasın (çünkü tek bir devlet binasında nüfus müd. meb, emniyet kaymakamlık v.s herşey orda) herkes birbirini tanıyor ve bi işin olsa halletmen 5 dk sürmüyor :) ilk geldiğimizde nasıl bi yer burası demiştim evlerin çoğu tek katlı en yükseği bizim oturduğumuz ev 3 katlı tek ev bi kaç tane de 2 katlı ev var işte :) bide alışveriş sorunumuz var tabi ilçede (adı ilçe köyde) sadece market var(bakkal desem daha doğru olur ) ne mağaza ne restoran ne başka bişy yok yolları bile asfalt değil çamur içinde her yer kaç defa bataklık gibi çamura saplandım, alt yapı bile yapılmış değil her köşe başında eşşekler atlar otluyor böyle işte küçük yerleri sevdiğimden sanırım imkanları kısıtlı olmasına ragmen sevdim burayı
Günaydınnnnnnnn ,
Dün benim güzel kızım tekme atttttıııııııı :))))))))) Oturuyorduk, babası hani ultrasonda falan sallarlar ya , öyle tuttu karnımı salladı. 2 sn. sonra bi tekme yedim :)) Yaa gerçekten çok güzelmiş..
Demek ki babasını bekliyormuş benim kii :)
günaydın arkadaşlar...
eşim işsizlik bunalımına girdi iyice, ben de artık yavaş yavaş ondan etkilenerek moralimi kaybetmeye başladımAllah hepimizin yardımcısı olsun
Günaydınnnnnnnn ,
Dün benim güzel kızım tekme atttttıııııııı :))))))))) Oturuyorduk, babası hani ultrasonda falan sallarlar ya , öyle tuttu karnımı salladı. 2 sn. sonra bi tekme yedim :)) Yaa gerçekten çok güzelmiş..
Günaydınnnnnnnn ,
günaydın arkadaşlar...
eşim işsizlik bunalımına girdi iyice, ben de artık yavaş yavaş ondan etkilenerek moralimi kaybetmeye başladımAllah hepimizin yardımcısı olsun
canımmmm gunaydınnnn gozunn aydınn. yaa cılekkkk sen benı 1 gun sonra takıp edıyosun gercekten demedımmı ben sana elı kulagındadır dıye:):):):)kesın sen benden 1 gun sonrada dogurcannnn::):):):)
günaydın arkadaşlar...
Günaydınnnnnnnn ,
Günaydın kız...Siz de meltemmeryemle ben gibi oldunuz haaa, biz de tekmelemiyo tekmelemito derken, arka arkaya yediydik tekmeleri...
dün meltemmeryem girdi kuzu sen gittikten sonra fmg yakamoz ve meltemmeryem geldiler baya bi sohbet ettik. niye errken çıktın sen. meltem oğlunu sünnet ettirmiş köye gitmiş girememiş bide kendi rahatsızlanmış ateşi çıkmış.Günaydın kız...Siz de meltemmeryemle ben gibi oldunuz haaa, biz de tekmelemiyo tekmelemito derken, arka arkaya yediydik tekmeleri...
Sabah sabah midem çok fecii..
Otobüsten inip ofse zor yetiştim, halbuki hiçbişey de yiyip içmedim daha...
Resmen midemin bütün ekşi suları ağzımdan burnumdan geldi.................
Offff yaaa...İlk bulantılı zamanlarım geldi aklıma...
günaydın kızlar.
çilek göznaydın cnm. rahatladın artık sana salla dedik dinlemedin babası salladı işte..
benim kızım akşam hiç durmadıhürrem ıkınırken o tekmeledi. babası elini koydu babyı seviyorsan tekmele dedi durdu bebek sonra anneyi seviyorsan dedi tekmeledi bi bozuldu eşim ne varsa ilk gözağrımda var dedi eylülün yanına gitti. o babacıydı. bu benim kıızm diyorum benimle işe geliyor yanımda diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?