Dün tetenoz aşısı oldum bugün sabah kalktım safradan ölüyodum kendime gelemedim şimdide bir üşüme ve ense ağrısı başa doğru vuran yaaa arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bu arada kolumun ağrısıda cabası daha önce anasınıfında öğretmenlik yaptığım için 3 doz olmuştum ama şimdi ne oldu anlamadım yaaa bu kadar ağır geçmesini anlamadım
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba.beni özledinizmi bakalım?
sorma ya sabahları fenaapazar giderim. Bakalım ne kadar faydalı olacak.
Sabahki yoğunluk nedir öyle yaaa cevap yazmaya yetişemiyorum :)
çok özledim ve merak ettim neredesin sen. Iyimisin bebişin iyimiuzun bir aradan sonra hepinize merhaba.beni özledinizmi bakalım?
ben olmuycam herkes hasta oluyor. Hem izin de alamam gitmek için kalsın ilkde de olmamıştımben henüz aşı olmadım.
Bence doktoruna danış.
ben olmuycam herkes hasta oluyor. Hem izin de alamam gitmek için kalsın ilkde de olmamıştım
nerelere kayboldun bakalım.
izin almadan özel hastanenin aciline gidip yaptırıcam.
çok hasta oldum. ateşim çıktı hatta antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. sonra 15 tatil girdi oğlumu sünnet ettirdik onunla uğraştım . sonra memlekete gittik . okullar açılınca döndük. şimdi burdayım . ama 11 aydır giremiyorum neredeyse topiğe. inşallah herkes iyidir
çok hasta oldum. Ateşim çıktı hatta antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Sonra 15 tatil girdi oğlumu sünnet ettirdik onunla uğraştım . Sonra memlekete gittik . Okullar açılınca döndük. şimdi burdayım . Ama 1 aydır giremiyorum neredeyse topiğe. Inşallah herkes iyidir
kızlaaaaaaaaar ben geldimmmmNet bağlandı artık kavuştum size :)) herkes iyimi yeni haberler varmı ben yokken önemli bişy olmadı inş.
hahaha 11 aydır hamişmisin kız. 1 ay dedin herhalde.
Bizde özledik merak ettik hatta ne oldu dedik.
Hayırlı olsun oğlunun allah damatlığını nasip eder.bizler yiyiz şükür devam.az kaldı
ben henüz aşı olmadım.
Bence doktoruna danış.
kızlaaaaaaaaar ben geldimmmmnet bağlandı artık kavuştum size :)) herkes iyimi yeni haberler varmı ben yokken önemli bişy olmadı inş.
ok cnm byeemüşteri geldi kızlar. çıkıyorum.
bizde özledik. Muhabbet aldı başını gidiyor valla 4500.sayfalara geldik maşallahımız var. Bebişler iyi arada bazen sarsıcı haberler alsakta kötü bişey yok . Detaylı kontroller vardı.şükür iyi ...tabii ben 2 senede doğuruyorumdayanlışlıkla 11 ay olmuş. Hepinizin iyi olduğuna çok sevindim. Inan hergin bir kere aklıma geldiniz. Keşke girebilsem diye. Muhabbetinizi özledim yaaaa
valla devamı gelmicek böle olursa iyi ki çalışmıyorum hamileliğin üçüncü ayında bitirdim iş yaşantımı yoksa zaten çalışamzdım inanın buradaki çalışan arkadaşlara gıpta ile bakıyorum ama şöle masa başı iş falan yapıyo olsaydım neyse engellilerle çalışınca olmuyo riske atamadım hamileliğimi şimdi aranızda tetenoz aşısı kimse olmadımı olmadan önce bir kere daha düşünün acıları çok..... Resmen un cuvalı gibi yıgılıp kalıyosunuz
valla devamı gelmicek böle olursa iyi ki çalışmıyorum hamileliğin üçüncü ayında bitirdim iş yaşantımı yoksa zaten çalışamzdım inanın buradaki çalışan arkadaşlara gıpta ile bakıyorum ama şöle masa başı iş falan yapıyo olsaydım neyse engellilerle çalışınca olmuyo riske atamadım hamileliğimi şimdi aranızda tetenoz aşısı kimse olmadımı olmadan önce bir kere daha düşünün acıları çok..... resmen un cuvalı gibi yıgılıp kalıyosunuz
cnm hoşgeldin oh be artık görcez burda seni. özledik bizde değişiklik yok doğuran yok şükür.
Sende ne var ne yok
bizde özledik. Muhabbet aldı başını gidiyor valla 4500.sayfalara geldik maşallahımız var. Bebişler iyi arada bazen sarsıcı haberler alsakta kötü bişey yok . Detaylı kontroller vardı.şükür iyi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?