2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dün tetenoz aşısı oldum bugün sabah kalktım safradan ölüyodum kendime gelemedim şimdide bir üşüme ve ense ağrısı başa doğru vuran yaaa arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bu arada kolumun ağrısıda cabası daha önce anasınıfında öğretmenlik yaptığım için 3 doz olmuştum ama şimdi ne oldu anlamadım yaaa bu kadar ağır geçmesini anlamadım

ben henüz aşı olmadım.
Bence doktoruna danış.

pazar giderim. Bakalım ne kadar faydalı olacak.

Sabahki yoğunluk nedir öyle yaaa cevap yazmaya yetişemiyorum :)
sorma ya sabahları fenaa

uzun bir aradan sonra hepinize merhaba.beni özledinizmi bakalım?
çok özledim ve merak ettim neredesin sen. Iyimisin bebişin iyimi
unuttun sandım bizi

ben henüz aşı olmadım.
Bence doktoruna danış.
ben olmuycam herkes hasta oluyor. Hem izin de alamam gitmek için kalsın ilkde de olmamıştım

nerelere kayboldun bakalım.

çok hasta oldum. ateşim çıktı hatta antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. sonra 15 tatil girdi oğlumu sünnet ettirdik onunla uğraştım . sonra memlekete gittik . okullar açılınca döndük. şimdi burdayım . ama 1 aydır giremiyorum neredeyse topiğe. inşallah herkes iyidir

Son düzenleme:

hayırlı olsun.
oldukça yoğunmuşsun.

kızlaaaaaaaaar ben geldimmmm net bağlandı artık kavuştum size :)) herkes iyimi yeni haberler varmı ben yokken önemli bişy olmadı inş.

hahaha 11 aydır hamişmisin kız. 1 ay dedin herhalde.
Bizde özledik merak ettik hatta ne oldu dedik.
Hayırlı olsun oğlunun allah damatlığını nasip eder.bizler yiyiz şükür devam.az kaldı

hahaha 11 aydır hamişmisin kız. 1 ay dedin herhalde.
Bizde özledik merak ettik hatta ne oldu dedik.
Hayırlı olsun oğlunun allah damatlığını nasip eder.bizler yiyiz şükür devam.az kaldı

tabii ben 2 senede doğuruyorumdayanlışlıkla 11 ay olmuş. hepinizin iyi olduğuna çok sevindim. inan hergin bir kere aklıma geldiniz. keşke girebilsem diye. muhabbetinizi özledim yaaaa

ben henüz aşı olmadım.
Bence doktoruna danış.

valla devamı gelmicek böle olursa iyi ki çalışmıyorum hamileliğin üçüncü ayında bitirdim iş yaşantımı yoksa zaten çalışamzdım inanın buradaki çalışan arkadaşlara gıpta ile bakıyorum ama şöle masa başı iş falan yapıyo olsaydım neyse engellilerle çalışınca olmuyo riske atamadım hamileliğimi şimdi aranızda tetenoz aşısı kimse olmadımı olmadan önce bir kere daha düşünün acıları çok..... resmen un cuvalı gibi yıgılıp kalıyosunuz

müşteri geldi kızlar. çıkıyorum.
ok cnm byee

tabii ben 2 senede doğuruyorumdayanlışlıkla 11 ay olmuş. Hepinizin iyi olduğuna çok sevindim. Inan hergin bir kere aklıma geldiniz. Keşke girebilsem diye. Muhabbetinizi özledim yaaaa
bizde özledik. Muhabbet aldı başını gidiyor valla 4500.sayfalara geldik maşallahımız var. Bebişler iyi arada bazen sarsıcı haberler alsakta kötü bişey yok . Detaylı kontroller vardı.şükür iyi ...

bende olmadım ama olanlar çoğunlukta aynı dertten müzdaripler. Ben masa başındayım ama ayakarım şiş içinde. Otobüse bile yürüyemez oldum. Yapcak bişey yok mecburum..:)

bende oldum tetanoz ama benim sadece kolumda ağrı oldu 3 gün sonra geçti...15 gün sonra bi tane daha olucam hatta..

cnm hoşgeldin oh be artık görcez burda seni. özledik bizde değişiklik yok doğuran yok şükür.
Sende ne var ne yok

ay bencede hepinizi çok özledim ya vallahi hep aklımdaydınız aman doğurmasınlar daha 6. aydayız Allah korusun ben ve kızım da iyiyiz çok şükür göbüşler ne alemde benim çok büyümedi hatta okuldaki arkadaşlardan doktora sordunmu karnın neden bu kadar küçük diyen bile oldu doktora en son geçen hafta gittiğimde 1 hafta geride görünüyodu ama doktor bi sorun olmadıgını ultrasondan ultrasona ölçümlerin değişebildiğini söyledi umarım sorun filan yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…