günaydın kızlar.
çilek göznaydın cnm. rahatladın artık sana salla dedik dinlemedin babası salladı işte..
benim kızım akşam hiç durmadıhürrem ıkınırken o tekmeledi. babası elini koydu babyı seviyorsan tekmele dedi durdu bebek sonra anneyi seviyorsan dedi tekmeledi bi bozuldu eşim ne varsa ilk gözağrımda var dedi eylülün yanına gitti. o babacıydı. bu benim kıızm diyorum benimle işe geliyor yanımda diyorum..
gunaydınnn cnmmm ayyy evet canım yaa ne guzelmıs tekmelenmekk ama bı daha yok 1 kere olduu ama neyse bıkere tekmeledı ya tamamdır:)
oykunun saclarımı cıkıyo kuzu belkım ondandır mıden yada usuttunmukı cnmm
Günaydın, gördün mü kız, gerçekten bak biliyor sıpalar...
Zaten bi seninki anacı topikte, bi de fatmanınki..Gerisi hep babacı bu veletlerin...
dün meltemmeryem girdi kuzu sen gittikten sonra fmg yakamoz ve meltemmeryem geldiler baya bi sohbet ettik. niye errken çıktın sen. meltem oğlunu sünnet ettirmiş köye gitmiş girememiş bide kendi rahatsızlanmış ateşi çıkmış.
aynen sabahda 10dk elini koydu hadi oğlum desede oğlandan tık yok bi çekti elini anam tekme yagmuru
ama dün inanılmaz şeyler yaptı eylül şaştım kaldım. elini koymzasına izin vermiyor kendisi koymak istiyor babası koydu diye çığlık attı ağladı anlamadık kıskanmalar başladı yandım ben yaa..gunaydınnn cnmm....ne guzel ıste bak eylulun pabucu dama atılmamıs oldu ıyı olmuss:):)::)
evet vermem kızımı benimle işe geliyor koşturuyor yoruluyor anasının kıymetini biliyor durum benim mannakım.Günaydın, gördün mü kız, gerçekten bak biliyor sıpalar...
Zaten bi seninki anacı topikte, bi de fatmanınki..Gerisi hep babacı bu veletlerin...
aynen sabahda 10dk elini koydu hadi oğlum desede oğlandan tık yok bi çekti elini anam tekme yagmuru
yada diyorum tam tersimiAna kuzusuuu ne olcekkk...
Gunaaydıınn!!
ne guzel tekmelerı yıyorsunuz ben sadece 1 yada 2 defa net tekme yemısımdırhareketlerını hıssedıyorum ama tekme gıbı degıl belkıde sakın bı cocuk olacak ondan tekmelemiyor:)))
amma denetlediler yahu bitsin artık kuzumuzu istiyoruz biz.Okudum okudum...Hastaymış hatta ben gibi, aynı zamanda hastalanmışız..Yakamoz da artık net bağlatmış evine daha sık girer inşallah...
Ya işler çok yoğun yetiştiremiyorum ki, büyük ihtimal bugün de pek kalamayacağım..Müşavirler geliyor sürekli, yıllık denetlemelerini yapıyorlar..Onlar varken pek giremiyorum..
Gunaaydıınn!!
ne guzel tekmelerı yıyorsunuz ben sadece 1 yada 2 defa net tekme yemısımdırhareketlerını hıssedıyorum ama tekme gıbı degıl belkıde sakın bı cocuk olacak ondan tekmelemiyor:)))
hayy maşallah tosunuma benimkıss sen üşümüyormusun ölee Allah seni napmasın emiii
amma denetlediler yahu bitsin artık kuzumuzu istiyoruz biz.
uslu deme onlar sonradan fettan oluyorlar. hele bi 24 gir ondan sonra bak nasıl çakıyor.
kızlar ne diyoduk şöyle bi çaksalarda noluyor desek o günlerde geldi çok şükür. son trimestra giriyoruz. fatmanın tickerda son 3 bebek varya ona bakınca nasıl seviniyorum. yaklaştık güzel günler bizi bekler. ıngaaaaaaaaaaaaa
saçalara bittim kuzuuuuu
gunaydınnn cnmmm ayyy evet canım yaa ne guzelmıs tekmelenmekk ama bı daha yok 1 kere olduu ama neyse bıkere tekmeledı ya tamamdır:)
oykunun saclarımı cıkıyo kuzu belkım ondandır mıden yada usuttunmukı cnmm
oyy oyy masallah ıyı bı ben buyumemısım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?