2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın, gördün mü kız, gerçekten bak biliyor sıpalar...
Zaten bi seninki anacı topikte, bi de fatmanınki..Gerisi hep babacı bu veletlerin...

Valla bilmiyorum ki...Ama acayip kötü oldum sabah...Şimdi iyiyim ama..Sanki hiçbişey olmamış gibi..

Okudum okudum...Hastaymış hatta ben gibi, aynı zamanda hastalanmışız..Yakamoz da artık net bağlatmış evine daha sık girer inşallah...
Ya işler çok yoğun yetiştiremiyorum ki, büyük ihtimal bugün de pek kalamayacağım..Müşavirler geliyor sürekli, yıllık denetlemelerini yapıyorlar..Onlar varken pek giremiyorum..

Gunaaydıınn!!
ne guzel tekmelerı yıyorsunuz ben sadece 1 yada 2 defa net tekme yemısımdır hareketlerını hıssedıyorum ama tekme gıbı degıl belkıde sakın bı cocuk olacak ondan tekmelemiyor:)))

gunaydınnn cnmm....ne guzel ıste bak eylulun pabucu dama atılmamıs oldu ıyı olmuss:):)::)
ama dün inanılmaz şeyler yaptı eylül şaştım kaldım. elini koymzasına izin vermiyor kendisi koymak istiyor babası koydu diye çığlık attı ağladı anlamadık kıskanmalar başladı yandım ben yaa..

Günaydın, gördün mü kız, gerçekten bak biliyor sıpalar...
Zaten bi seninki anacı topikte, bi de fatmanınki..Gerisi hep babacı bu veletlerin...
evet vermem kızımı benimle işe geliyor koşturuyor yoruluyor anasının kıymetini biliyor durum benim mannakım.

aynen sabahda 10dk elini koydu hadi oğlum desede oğlandan tık yok bi çekti elini anam tekme yagmuru

aynen fatma yaa sanki beni anlattın. hadi kız diyor eşim duruyor duru. sonra elini çekince başlıyor. kıl oluyor sana diyorum gökhana nasıl kızıyor
:)öyle deeme duyar felan diyor:))) deli ya

Gunaaydıınn!!
ne guzel tekmelerı yıyorsunuz ben sadece 1 yada 2 defa net tekme yemısımdır hareketlerını hıssedıyorum ama tekme gıbı degıl belkıde sakın bı cocuk olacak ondan tekmelemiyor:)))

Ne güzel işte kız, sakin bi çocuk olacak..Benimki de pek kıpırdamıyoo direk tekme atıyoo..Anası gibi deli olacak herhalde..

sabah sabah ne okuyorum ben yaa leyla ile mecnun farhat ile şirin hikayelerini okuyorum heeee

amma denetlediler yahu bitsin artık kuzumuzu istiyoruz biz.

Gunaaydıınn!!

uslu deme onlar sonradan fettan oluyorlar. hele bi 24 gir ondan sonra bak nasıl çakıyor.

kızlar ne diyoduk şöyle bi çaksalarda noluyor desek o günlerde geldi çok şükür. son trimestra giriyoruz. fatmanın tickerda son 3 bebek varya ona bakınca nasıl seviniyorum. yaklaştık güzel günler bizi bekler. ıngaaaaaaaaaaaaa

dogru valla kese gorundu kalbı attı 3 ay gectı falan fılan derken ne konusuyoruz sımdı:))

Kız senin biyoloji bilgin de çok zayıfmış Ne alakası var ... Saçla ilgili değildir.. Oku Oku Allah'ın adıyla oku ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…