2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sıımdı ortada bebek yok ılgı varrr oyuzden anlamıyordurda bebek dogsun 2-3 ay sonra aguarını nasıl sever o kardesınınz:)bende eylulcuyummm:)

işte benim oğluşuuuuuuuuuuuummm ilerleyen saatler ortalık tenhalaştıgında gene koyarım resim

Eki Görüntüle 142684

Yaaa, bende böyle olmak istiyorum işteeee...Ne güzel kız maşallah..Kıymetini bil valla, biz gibi olsan tıkanır kalırsın..Şimdi radyasyondan koştura koştura kaçabiliyon...

Ay benimkide çok komik şimdiden sahiplendi Aslı, onu severken kuzucum, güzel kızım falan diyorum, o da diyor ki anne kızlarım de... üzüzlür kardeşim.. Çok komik yaaaaa... Birde geçenlerde biz eşimle biraz tartıtık, sesler yükseldi, gelmiş karnımı okşuyor Aslı bişey yok kardeşim korkma, korkma diyor.. Ay çok etkilendim ben de... Garip bi kız acayip sahiplendi şimdiden.. Bu arada beninkide babasına hiç yüz vermiyor ona hiç oynamıyor... Süpeeeeer..

Iste memleket farklılıklarına bak bırı antalyada yazlık gıbı , dıgerı oglusunu kazaklara sarıp sarmalamıs:)

aynen öle canım kzuuyu görünce gözlerim yuvalarından çıktı abooowww dedim ben daha nisan sonuna kadr kazak giyerim

Yaaa, bende böyle olmak istiyorum işteeee...Ne güzel kız maşallah..Kıymetini bil valla, biz gibi olsan tıkanır kalırsın..Şimdi radyasyondan koştura koştura kaçabiliyon...
hee yaa dogru diyon bi kaçışım var sanki radyasyon arkamdan kovalıyo hehehehee

aslı cok kardes ıostıyormus heralde oykum bu kadar ılgıde garıp genelde kısakanırlarr:):)belkıde sızın de nekadar sıtedıgınızı felan bılıyodurrr

oykum,günaydın bacım...
Nasılsın..

Günaydın canım benim... Valla bu sabah benimde midem çok bulandı nedense.. Aynı gün olması ne enteresan.. İlk 3 aydaki gibi oldum.. Göbişte süper maşallah canım... Benimde o kadar falan oldu... Bu arada her fotoda da çok şıksın kız... Kaç tane kıyafet aldın öle zuzum...

Valla Fatma nın karnı kurufasülye yemişte gaz yapmış gibi... Ne güzel maşallah.. Hiç kilo milo yok yaaaaaa... İşte uzun boylu olmanın avantajları..

hahhahahahah ayyy komsummm sabah sabah anlamadım ne oluyorr dıyorummmm:):)):)
dımı sacla basla ne ılgısı var ıste cnmm bız ılkokul terk bıyolojıde ne o dersmıkıı:):):))

Canım neyseki buaraya takılıyon sende öğrenirsin yavaş yavaş, ufkun genişler bize takıla takıla...
Bu arada sen kan şekeri için sonuçlarını ne zaman alcan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…