ben acıkırım mideme gitmeyen bişeyi boşuna çiğnemem .neeeeeeeeeeeeeyyyyyy.. bende sakız çiğniyom haaa oğlana iyi gelir
ne gülüyon kız senin yememiş halinide gördük katana maşallahhhhhhhh
Ortayı bulamıyoruz...E vitamini sen dedikten sonra sürdüm ben..Ama yine sürücem son 1 ay dediğini hatırlıyorum evde vardı sürdüm...
ne gülüyon kız senin yememiş halinide gördük katana maşallahhhhhhhh
ondan yiyorum işte kız yoksa bu kadar olmazdı. daha öncede hamile kaldım . bitince almasam mı öyküm yaa yeteri kadar içtim zaten. :)Kız işte elevit pronatal alıyorsun hala demek ki.. Bana doktor elevit vermedi ya.. Dedi ki ben sana onu verirsem acayip kilo alırsın... Onun için gyno ferro da vermedi.. Multitab diye bir şey verdi içinde demir ve c vitamini var.. O elevit çok iştah yapıyor valla.. Ben ilk hamilelikte kullandım ya ondan biliyorum.. Deli gibi yiyordum...
yaa kızlar ben hep yatmaktan sırtım ağrıdı diyorum da benim bu sırt ağrım önceden de vardı yani 2-3 haftadır onun için bir çözüm bilen varmı
ondan yiyorum işte kız yoksa bu kadar olmazdı. daha öncede hamile kaldım . bitince almasam mı öyküm yaa yeteri kadar içtim zaten. :)
yastıkla besle cnm. yapcak bişey yk
yaa kızlar ben hep yatmaktan sırtım ağrıdı diyorum da benim bu sırt ağrım önceden de vardı yani 2-3 haftadır onun için bir çözüm bilen varmı
çözümünü bilmiyorum da bende de çok oluyor sırt ağrısı. yattığım dönemler çoktu, izmirdeyken geçmişti. şimdi laptopun karşısında yine oluyor.
evet yalan mı kızz yok mu varmış kaç zamandır
Kız işte elevit pronatal alıyorsun hala demek ki.. Bana doktor elevit vermedi ya.. Dedi ki ben sana onu verirsem acayip kilo alırsın... Onun için gyno ferro da vermedi.. Multitab diye bir şey verdi içinde demir ve c vitamini var.. O elevit çok iştah yapıyor valla.. Ben ilk hamilelikte kullandım ya ondan biliyorum.. Deli gibi yiyordum...
Sür canım bişi olmaz ki.. yumuşar..
Zaten başına ne geldiyse bundan gelmedi mi :)))
selamm kızlar,
inanmıyorum elevit iştahmı açıyor?
bende niye yemek yemeye başdım diyodum,
şu 1 haftadır doğru dürüst yiyorum,
elevitte hemen hemen 1 haftadır kullanıyorum
e vitaminini ampul şeklindemi alıyorsunuz, kremi varmı kızlar?
e vitaminini ampul şeklindemi alıyorsunuz, kremi varmı kızlar?
ben sırtıma yastıkla destek yapıyorum o zamn geçiyo bir nebze daha rahat yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?