2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar ben hep yatmaktan sırtım ağrıdı diyorum da benim bu sırt ağrım önceden de vardı yani 2-3 haftadır onun için bir çözüm bilen varmı

ben kaçıyorum bayanlar. hepinize iyi akşamlar. ders çalışmam lazım. bebişler ve sizzzz : Allah'a emanetsiniz...

ne gülüyon kız senin yememiş halinide gördük katana maşallahhhhhhhh

O da doğru, ben yemeden şişiyom, sen hiç olmazsa yiyip de şişiyorsun...
Kız belki teselli olur, benim görümce hamile bizden 2 ay küçük bebişi..Gören doğum ne zaman diyoo..Bizden beterleri de var..İkimizi yan yana görünce onun daha erken doğuracağını düşünüyorlar..

ondan yiyorum işte kız yoksa bu kadar olmazdı. daha öncede hamile kaldım . bitince almasam mı öyküm yaa yeteri kadar içtim zaten. :)

yaa kızlar ben hep yatmaktan sırtım ağrıdı diyorum da benim bu sırt ağrım önceden de vardı yani 2-3 haftadır onun için bir çözüm bilen varmı

yastıkla besle cnm. yapcak bişey yk

ondan yiyorum işte kız yoksa bu kadar olmazdı. daha öncede hamile kaldım . bitince almasam mı öyküm yaa yeteri kadar içtim zaten. :)

yastıkla besle cnm. yapcak bişey yk

Canım doktoruna sormadan öle bişi yapma ama bence ondandır. Ben de aynı insanım iki gebelik yaşadım ve normalde de iştahlıyımdır ama bak bunda o kadar kilo almadım. Bence sen doktora söyle çok iştah yapıyor ilaçlar başka alternatifi yok mu diye sor bence.. Çünkü ben Aslı ya hamileyken bu zamana kadar 17-18 kilo almıştım zati... Bunda 7-8 aldım..

çözümünü bilmiyorum da bende de çok oluyor sırt ağrısı. yattığım dönemler çoktu, izmirdeyken geçmişti. şimdi laptopun karşısında yine oluyor.

çözümünü bilmiyorum da bende de çok oluyor sırt ağrısı. yattığım dönemler çoktu, izmirdeyken geçmişti. şimdi laptopun karşısında yine oluyor.

selamm kızlar,
inanmıyorum elevit iştahmı açıyor?
bende niye yemek yemeye başdım diyodum,
şu 1 haftadır doğru dürüst yiyorum,
elevitte hemen hemen 1 haftadır kullanıyorum

Sür canım bişi olmaz ki.. yumuşar..

e vitaminini ampul şeklindemi alıyorsunuz, kremi varmı kızlar?

Bana ampul dediler ama canım, bilemiyorum krem varmı... Bence yapıyor.. Doktoum bana öle dedi kilo yapar vermiycem sana dedi..

e vitaminini ampul şeklindemi alıyorsunuz, kremi varmı kızlar?

Bendeki ampuldü..Saçları çabuk uzatıyor diye eczacım vermişti..
E vitamini+bepanten ampul+çam terabentin+badem yağı..Hepsini karıştırıp saçıma sürerdim 1 saat dururdu..İyi bitlenmiyormuşum..ama çok faydası oluyordu yaa, doğumdan sonra yine yapıcam..

ben sırtıma yastıkla destek yapıyorum o zamn geçiyo bir nebze daha rahat yatıyorum

biraz rahatlatıyor da bazen çok şiddetli oluyor benim geçirmiyor hiçbir şey. koltuklarda uzun süre yatınca çok oluyor benim. koltuklarımdan mı benim pozisyonumdan mı bilmiyorum

Canlar bennn geldimmmmmmmmmm :)
Elevit demeyin bana. İştahım açılmasın diye doktor yatmadan önce iç diyor , ben içiyorum sabahın 5inde açıııım diye zıplıyorum yataktan, gece rüyamda hep yemekler görüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…