kesin o yaptı bende eylülde çok aldım ama bu zaman kadar değildi bunda şimdiden 15 kilo aldım. Gerçekten hep açım yacanım doktoruna sormadan öle bişi yapma ama bence ondandır. Ben de aynı insanım iki gebelik yaşadım ve normalde de iştahlıyımdır ama bak bunda o kadar kilo almadım. Bence sen doktora söyle çok iştah yapıyor ilaçlar başka alternatifi yok mu diye sor bence.. çünkü ben aslı ya hamileyken bu zamana kadar 17-18 kilo almıştım zati... Bunda 7-8 aldım..
nbr cnm nasılsın. Ne dedi dr.selamm kızlar,
inanmıyorum elevit iştahmı açıyor?
Bende niye yemek yemeye başdım diyodum,
şu 1 haftadır doğru dürüst yiyorum,
elevitte hemen hemen 1 haftadır kullanıyorum
e vitaminini ampul şeklindemi alıyorsunuz, kremi varmı kızlar?
biraz rahatlatıyor da bazen çok şiddetli oluyor benim geçirmiyor hiçbir şey. Koltuklarda uzun süre yatınca çok oluyor benim. Koltuklarımdan mı benim pozisyonumdan mı bilmiyorum
Canlar bennn geldimmmmmmmmmm :)
Elevit demeyin bana. İştahım açılmasın diye doktor yatmadan önce iç diyor , ben içiyorum sabahın 5inde açıııım diye zıplıyorum yataktan, gece rüyamda hep yemekler görüyorum :))
kızlar ben çıkıyorum.oğlumu okuldan almam lazım.sonra gene girmeye çalışırım. sonra görüşürüz
biraz rahatlatıyor da bazen çok şiddetli oluyor benim geçirmiyor hiçbir şey. koltuklarda uzun süre yatınca çok oluyor benim. koltuklarımdan mı benim pozisyonumdan mı bilmiyorum
offffffffff hertürlü aynı . Bırakcam haftaya dr gidiyim sorcam.canlar bennn geldimmmmmmmmmm :)
elevit demeyin bana. Iştahım açılmasın diye doktor yatmadan önce iç diyor , ben içiyorum sabahın 5inde açıııım diye zıplıyorum yataktan, gece rüyamda hep yemekler görüyorum :))
kızlar ben çıkıyorum.oğlumu okuldan almam lazım.sonra gene girmeye çalışırım. Sonra görüşürüz
Bana ampul dediler ama canım, bilemiyorum krem varmı... Bence yapıyor.. Doktoum bana öle dedi kilo yapar vermiycem sana dedi..
Bendeki ampuldü..Saçları çabuk uzatıyor diye eczacım vermişti..
E vitamini+bepanten ampul+çam terabentin+badem yağı..Hepsini karıştırıp saçıma sürerdim 1 saat dururdu..İyi bitlenmiyormuşum..ama çok faydası oluyordu yaa, doğumdan sonra yine yapıcam..
biraz rahatlatıyor da bazen çok şiddetli oluyor benim geçirmiyor hiçbir şey. koltuklarda uzun süre yatınca çok oluyor benim. koltuklarımdan mı benim pozisyonumdan mı bilmiyorum
Uyuyabiliyor musun kız vitamin ilacı içtikten sonraa...
offffffffff hertürlü aynı . Bırakcam haftaya dr gidiyim sorcam.
grşz cnm
offffffffff hertürlü aynı . Bırakcam haftaya dr gidiyim sorcam.
grşz cnm
uyuyorum da işte sabah olmadan aç bilaç uyanıyorum :) demek ancak etki ediyor vücutta :)
ben de şu gyno'mudur nedir demir ilacını bıraktım doktora sormadan, feci kabızlık yapıyor bendesorucam bu gidişimde başla derse başlarım tekrar
bende yolda kalıyorum valla belim sırtım ayrılıyor resmen..ay kizlar bu sirt agrisi bendede basladi bir haftadir. Aksam isden cikinca eve gidene kadar geberiyorum allahdan biraz uzaninca geciyo hemen,.
bence sor kızım ne bu böle ki ben bu hamilelikte iş güç yapmıyom, hele ilk üç ay hep yattım ve bisürü progesteron aldım ama işte aslı ya hamileyken deli gibiydim nasıl yerdim anlatamam, delü gibiydim.. Bunda öle olmadım.. Bana kalırsa tek fark multivitamin.. Ama sizde sormadan kesmeyin ilacı, v,cdan azabı çektirmeyin bana..
yaaa ben bıktım yoğunluktan,
biri beni kurtarsın :83:
hoşbulduk canımcım. iyiyim, ders anlatırken nefesim tıkanıyor ya benim, kötü hissettim kendimi. arka arkaya uzun cümleler kurunca kötü oluyorkesin o yaptı bende eylülde çok aldım ama bu zaman kadar değildi bunda şimdiden 15 kilo aldım. Gerçekten hep açım ya
cnm fıstıkım hoşgeldin. Nasılsınbiz aynıyız oturduğumuz yerde şişiyorz
bence doğru tesbit,
bende bişiler sürmek istiyodumda karar verememiştim:)))
söylediğin iyi oldu..
pozisyonunu sık değiştirmekten başka yapacak birşey yok bircecim, bende de bel ağrısı var
Canlar bennn geldimmmmmmmmmm :)
Elevit demeyin bana. İştahım açılmasın diye doktor yatmadan önce iç diyor , ben içiyorum sabahın 5inde açıııım diye zıplıyorum yataktan, gece rüyamda hep yemekler görüyorum :))
kesin o yaptı bende eylülde çok aldım ama bu zaman kadar değildi bunda şimdiden 15 kilo aldım. Gerçekten hep açım ya
ege sen troidine baktırdınmı? trodinde problemi olanlarda sürekli acıkırmış, dr una bi sor istersen
nbr cnm nasılsın. Ne dedi dr.
ne desin....
benim eşek sıpası kızın gene pozisyonunu değiştirmemiş,
dün yine kaktık hazırlandık gittikki ne görelim sol tarafıma bi güzel yerleşmiş kaç gündür,
başınıda eğmiş göğsüne kendini göstermiyo, dr kalbine bakıcam dedikçe,
en son dr dediki yarında gelmenin bi anlamı yok, haftaya bakalım,
rahim genişlemiş olur bebekde pozisyonunu değiştirir,
haftaya cumaya 5 de yine randevum var,
işte böyle....
Uyuyabiliyor musun kız vitamin ilacı içtikten sonraa...
kuzuuuuuuuuu 7-24 enerji dolusun
ne olcekk bu halin yavrimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?