2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kesin o yaptı bende eylülde çok aldım ama bu zaman kadar değildi bunda şimdiden 15 kilo aldım. Gerçekten hep açım ya

nbr cnm nasılsın. Ne dedi dr.

biraz rahatlatıyor da bazen çok şiddetli oluyor benim geçirmiyor hiçbir şey. Koltuklarda uzun süre yatınca çok oluyor benim. Koltuklarımdan mı benim pozisyonumdan mı bilmiyorum

cnm fıstıkım hoşgeldin. Nasılsınbiz aynıyız oturduğumuz yerde şişiyorz

offffffffff hertürlü aynı . Bırakcam haftaya dr gidiyim sorcam.

kızlar ben çıkıyorum.oğlumu okuldan almam lazım.sonra gene girmeye çalışırım. Sonra görüşürüz

grşz cnm

Bana ampul dediler ama canım, bilemiyorum krem varmı... Bence yapıyor.. Doktoum bana öle dedi kilo yapar vermiycem sana dedi..

bence doğru tesbit,
bende bişiler sürmek istiyodumda karar verememiştim:)))
söylediğin iyi oldu..

evet canım aynen, bende e vitaminini ordan hatırlıyorum

biraz rahatlatıyor da bazen çok şiddetli oluyor benim geçirmiyor hiçbir şey. koltuklarda uzun süre yatınca çok oluyor benim. koltuklarımdan mı benim pozisyonumdan mı bilmiyorum

pozisyonunu sık değiştirmekten başka yapacak birşey yok bircecim, bende de bel ağrısı var

egeeeeeeeeeeee aşkımmmmm niye sesin çıkmıyo

Uyuyabiliyor musun kız vitamin ilacı içtikten sonraa...

Uyuyorum da işte sabah olmadan aç bilaç uyanıyorum :) demek ancak etki ediyor vücutta :)

grşz cnm

Ben de şu gyno'mudur nedir demir ilacını bıraktım doktora sormadan, feci kabızlık yapıyor bende sorucam bu gidişimde başla derse başlarım tekrar

ay kizlar bu sirt agrisi bendede basladi bir haftadir. Aksam isden cikinca eve gidene kadar geberiyorum allahdan biraz uzaninca geciyo hemen,.

grşz cnm

Bence sor kızım ne bu böle ki ben bu hamilelikte iş güç yapmıyom, hele ilk üç ay hep yattım ve bisürü progesteron aldım ama işte Aslı ya hamileyken deli gibiydim nasıl yerdim anlatamam, delü gibiydim.. Bunda öle olmadım.. Bana kalırsa tek fark multivitamin.. Ama sizde sormadan kesmeyin ilacı, v,cdan azabı çektirmeyin bana..

ilaçlarımı zaten düzensiz kullanıyorum ben pek içmek istemiyorum 2 gyno verdi sadece sabah aç karnına içiyorum öğlen elevit içiyorum unutuyorum hatta içmiyorum

ay kizlar bu sirt agrisi bendede basladi bir haftadir. Aksam isden cikinca eve gidene kadar geberiyorum allahdan biraz uzaninca geciyo hemen,.
bende yolda kalıyorum valla belim sırtım ayrılıyor resmen..

yok vicdan yapma kesmiyorum haftaya gidicem zwten

hoşbulduk canımcım. iyiyim, ders anlatırken nefesim tıkanıyor ya benim, kötü hissettim kendimi. arka arkaya uzun cümleler kurunca kötü oluyor( 2 ay sonra ne yapacağım bakalım.
bence doğru tesbit,
bende bişiler sürmek istiyodumda karar verememiştim:)))
söylediğin iyi oldu..

pozisyonunu sık değiştirmekten başka yapacak birşey yok bircecim, bende de bel ağrısı var

haklısın canım, pc karşısında oturunca, uzun yatınca falan daha çok oluyor

hoşgeldinnnnn

Kızlarrrrrrrr anacım aradı herşeyi temiz. Menapozdan olabilir demiş. Birde kafana bişeyi takıyorsan ondandır demiş. Ilaç bile vermemiş. Kollestrol sınır çıkmış oda normal yaştan dolayıdır demiş.
çokkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…