2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence yeme kız.
Ama istersen ben salatasını yapıyorum . Haşla suyunu süz bol limon zeytinyağı tuz dereotu harika
çok seweerim yiycemmmm, salatası nı pek içim gitmedi be(
bnde öyle düşündüm pişme süresi n kadarolur acep?

çok seweerim yiycemmmm, salatası nı pek içim gitmedi be(

bnde öyle düşündüm pişme süresi n kadarolur acep?

Ya normal soğan biber kavrulma süresi, karidesi de 5 dakika falan pişiriyo..Sen biraz daha fazla pişir istersen..Sonra üstüne kaşar döküyo, güveç kabına koyup..Kaşarı eriyince çıkartıp yiyor...

hastayım kız parmaklarım bile ağrıyo okuması daha kolay oluyo ondan yazmıyom :))

geçmiş olsun, kıyamam duygumaaa
gripmi oldun, çok yorulduğum zaman bende öleee bakıyodum yazmıyodum,
şimdi çocuklar duruldu biraz şükür:)

hasretçim bütün arkadaşlarım senin gibi düşünerek büyüyen yatak aldı ve daha büyümeye kalmadan yataklar kırıldı:))pek sağlam sağlıklı bişey değil o yataklar yinede sen bilirsin

ewler war ama uğurmumcudaki ew satılmadı, sorun çıktı böyle olursada üsküdarda aldığımız küçük ewimize taşınacağız bakalım marta kadar sabrederim sonra bekleyemicem artık düzenimi kurmak istyorum yaa

sağol canım ateş yapmasında başka bişi istemiyom

üşütçek bişi yapmadım hatta vitamin içinde yüzüyorum ama olucaaam varmış heralde.sinirlerim bozuldu ne yatabiliyom ne oturabiliyom. kemiklerimin hepsi sızlıyo mübarek :))

geçenlerde çocuklarla gribe yakalandığımızda hayatımda hiç içmediğim kadar ağrı kesici içtim, parol, minoset....3 gece sabahlara kadar uyumadım ağrıdan, bi sıtma tutmuş gibi üşüyodum,bi yanıyodum Allah kimseyi hasta etmesin..

e ne alıcam o zamn? mecbur 4,5yaşınakadartabileceği bi onlar war.. daha 1 yaşında kuzum
Birisi karides mi dedi ay bende cok severim ama hamileligimden beri hic yemedim.
gel beraber yiyelimmmm
Ya normal soğan biber kavrulma süresi, karidesi de 5 dakika falan pişiriyo..Sen biraz daha fazla pişir istersen..Sonra üstüne kaşar döküyo, güveç kabına koyup..Kaşarı eriyince çıkartıp yiyor...
hımm merci canımmm

üşütçek bişi yapmadım hatta vitamin içinde yüzüyorum ama olucaaam varmış heralde.sinirlerim bozuldu ne yatabiliyom ne oturabiliyom. Kemiklerimin hepsi sızlıyo mübarek :))

çok geçmiş olsun....

Sevibadeeee senin kızlarda inatmı ya
okuldan geldi mis gibi yemek yapmış annem yemiyor kek almış dolabından onu yiyor. Hergün öyle browni yior gelince dediğimi yaptıramıyorum uzaktan yanındayken bi nebze.

olsun içini yaptırırsınız, ev kendinizin nasılsa eşyalarıda zamanla rayına oturtursun hayırlısını iste canım

sağol canım ateş yapmasında başka bişi istemiyom

ateş yaparsa tehlike zaten benim dr panik yapmıştı arayınca, doğumu başlatır ateş demişti

e ne alıcam o zamn? mecbur 4,5yaşınakadartabileceği bi onlar war.. daha 1 yaşında kuzum

gel beraber yiyelimmmm

hımm merci canımmm

bi istikbale falan bak canım, hem bu aralar indirimde var galiba o tür mobilyalarda,
biliyorum 1 yaşında demiştin, belki daha fonksiyonlu bişi bulursun istikbalden

benim küçük inat ege, büyük kıyamam her dediğimi yapar,
ama küçük tam inat, ama zamanla değişiyo huyları merak etme

Kokuyorsa öyle yap, ben yemem bilmiyorum kokup kkokmadığını..Eşim nerdeyse çiğ yiyecek, o yüzden ona kokmuyor herhalde..O zaman az haşla da yap kız, bari güzel olsun...
hımm haşlayayım 2,3 dakika sonra malzemelerle (biber, domates, sarmısak, soğan) fırına süreyim çıkarmadan 2 dakka öncede kaşar rendesi ben kaçarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…