- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
çok seweerim yiycemmmm, salatası nı pek içim gitmedi bebence yeme kız.
Ama istersen ben salatasını yapıyorum . Haşla suyunu süz bol limon zeytinyağı tuz dereotu harika
bnde öyle düşündüm pişme süresi n kadarolur acep?Sen böööcekkk mi yiiyoonnnn....
Eşim onu mantar sote gibi yapar üzerine kaşar döker güveç kabına koyar, fırına verir..Çok güzel oluyormuş..Soğan kavur, biber kavur, domates istiyorsan ekle(bu mevsimde ekleme bence) karides kavur..Güveç kabına dök..Kaşarını ekle fırına ver...
hastayım kız parmaklarım bile ağrıyo okuması daha kolay oluyo ondan yazmıyom :))
çok seweerim yiycemmmm, salatası nı pek içim gitmedi be(
bnde öyle düşündüm pişme süresi n kadarolur acep?
ne oldu sana canım kıyamam
üşüttün mü?
Ya normal soğan biber kavrulma süresi, karidesi de 5 dakika falan pişiriyo..Sen biraz daha fazla pişir istersen..Sonra üstüne kaşar döküyo, güveç kabına koyup..Kaşarı eriyince çıkartıp yiyor...
hastayım kız parmaklarım bile ağrıyo okuması daha kolay oluyo ondan yazmıyom :))
ewet en mantıklısı orası dediğin gibi çeşitçok.bebek kıyafetlerinide hawuzlu handan alırım..
zaten büyüyen karyola sonra yatağa dönüşebiliyor ya işte ondan istyorum, 4 yaşına kadarfalan beşik olarak yatar sonra büyütürüm.. zaten okul çağına geldiklerinde ancak genç odasına falan ihtyaçları olur şimdilk tek bi karyola götürür bizi 6,7 sene
ewler war ama uğurmumcudaki ew satılmadı, sorun çıktı böyle olursada üsküdarda aldığımız küçük ewimize taşınacağız bakalım marta kadar sabrederim sonra bekleyemicem artık düzenimi kurmak istyorum yaahele benim dr a sorsammm adam ohaa olur
hasret ne yaptınız bi tanem bende şimdi ev işini sorcaktım, hesabınıza göre güzel evler varmı baktığınız yerlerde? Allah kolaylaştırsın, ağırlaşmadan hemen alır hemen taşınırsınız canım, kıyamam bide küçük bebeğin var
elifçim walla herif laptoba format atarken ne var ne yok silmiş,
msn mi veriim ayıpsın kamera açiim sana, görr bu güzel kadını
bacım evet tarif veremiycem tek şey heralde...
ben yiyemem öyle börtü böcük
karidesi acık suda haşlada kokusu gitsin sora kavur ben öle yapıyom
geçmiş olsun, kıyamam duygumaaa
gripmi oldun, çok yorulduğum zaman bende öleee bakıyodum yazmıyodum,
şimdi çocuklar duruldu biraz şükür:)
hasretçim bütün arkadaşlarım senin gibi düşünerek büyüyen yatak aldı ve daha büyümeye kalmadan yataklar kırıldı:))pek sağlam sağlıklı bişey değil o yataklar yinede sen bilirsin
üşütçek bişi yapmadım hatta vitamin içinde yüzüyorum ama olucaaam varmış heralde.sinirlerim bozuldu ne yatabiliyom ne oturabiliyom. kemiklerimin hepsi sızlıyo mübarek :))
e ne alıcam o zamn? mecbur 4,5yaşınakadartabileceği bi onlar war.. daha 1 yaşında kuzumgeçmiş olsun, kıyamam duygumaaa
gripmi oldun, çok yorulduğum zaman bende öleee bakıyodum yazmıyodum,
şimdi çocuklar duruldu biraz şükür:)
hasretçim bütün arkadaşlarım senin gibi düşünerek büyüyen yatak aldı ve daha büyümeye kalmadan yataklar kırıldı:))pek sağlam sağlıklı bişey değil o yataklar yinede sen bilirsin
gel beraber yiyelimmmmBirisi karides mi dediay bende cok severim ama hamileligimden beri hic yemedim.
hımm merci canımmmYa normal soğan biber kavrulma süresi, karidesi de 5 dakika falan pişiriyo..Sen biraz daha fazla pişir istersen..Sonra üstüne kaşar döküyo, güveç kabına koyup..Kaşarı eriyince çıkartıp yiyor...
üşütçek bişi yapmadım hatta vitamin içinde yüzüyorum ama olucaaam varmış heralde.sinirlerim bozuldu ne yatabiliyom ne oturabiliyom. Kemiklerimin hepsi sızlıyo mübarek :))
üşütçek bişi yapmadım hatta vitamin içinde yüzüyorum ama olucaaam varmış heralde.sinirlerim bozuldu ne yatabiliyom ne oturabiliyom. Kemiklerimin hepsi sızlıyo mübarek :))
ewler war ama uğurmumcudaki ew satılmadı, sorun çıktı böyle olursada üsküdarda aldığımız küçük ewimize taşınacağız bakalım marta kadar sabrederim sonra bekleyemicem artık düzenimi kurmak istyorum yaa
sağol canım ateş yapmasında başka bişi istemiyom
e ne alıcam o zamn? mecbur 4,5yaşınakadartabileceği bi onlar war.. daha 1 yaşında kuzum
gel beraber yiyelimmmm
hımm merci canımmm
çok geçmiş olsun....
Sevibadeeee senin kızlarda inatmı ya
okuldan geldi mis gibi yemek yapmış annem yemiyor kek almış dolabından onu yiyor. Hergün öyle browni yior gelince dediğimi yaptıramıyorum uzaktan yanındayken bi nebze.
Artık gerçekten çıktım..Byeeeee...
kızlar bende çıkıyorum yarına görüşürüz........
benim küçük inat ege, büyük kıyamam her dediğimi yapar,
ama küçük tam inat, ama zamanla değişiyo huyları merak etme
valla bilmiyorum ne yapcamı evde olsam yapmıyorda anneme çektiriyor.. Neyse hadi byeeeeeee.
hımm haşlayayım 2,3 dakika sonra malzemelerle (biber, domates, sarmısak, soğan) fırına süreyim çıkarmadan 2 dakka öncede kaşar rendesiKokuyorsa öyle yap, ben yemem bilmiyorum kokup kkokmadığını..Eşim nerdeyse çiğ yiyecek, o yüzden ona kokmuyor herhalde..O zaman az haşla da yap kız, bari güzel olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?