- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
sağol cnm ewet çileke falanda bakmayı düşünüyorum, olmuşken kaliteli bişey olsun 3. yatar ilerdeolsun içini yaptırırsınız, ev kendinizin nasılsa eşyalarıda zamanla rayına oturtursun hayırlısını iste canım
ateş yaparsa tehlike zaten benim dr panik yapmıştı arayınca, doğumu başlatır ateş demişti
bi istikbale falan bak canım, hem bu aralar indirimde var galiba o tür mobilyalarda,
biliyorum 1 yaşında demiştin, belki daha fonksiyonlu bişi bulursun istikbalden
benim küçük inat ege, büyük kıyamam her dediğimi yapar,
ama küçük tam inat, ama zamanla değişiyo huyları merak etme
kaç saattir yazmamış kimse... gündüzüyle akşamı ne kadar farklı topiğin:))
akşam herkes gidiyo, ben geliyorum arada bir, kimse olmayınca dolaşıyorum topikleri :)
aynen ben de. ne zaman baksam boş, bakıp bakıp çıkıyorum:)
şubat annelerine bakıyorum özellikle, orası çok heyecanlıbebişler pıtır pıtır dökülüüyo
evet ya ben de her ay o ay doğum yapacaklara bakıyorum. ne kadar heyecanlılar, bize de az kalıyor artık, mayısta başlar bizim topik de dökülmeye
şubatçılarda 5-6 kişi kalmış doğurmayan herkes doğurdu. biz de öyle olcaz yaa :) senlede aynı günlerde gelcek bebişler kısmetse
hızlı çıkmış şubat anneleri. evet 1gün var aramızda. ben sezaryan istiyorum gerçi, haziran ortası olur kısmetse. bakalım gerçi zaman ne gösterecek
vakti zamanında sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah. ben de sezeryan istiyorum aynen. neyse kociş başımda hadi yatakk deyip duruyo, biz gidiyoziyi geceler bircecim görüşmek üzere
iyi geceler kızlar açtım ama bakamadım bile sırtımın ağrısından
kızlaaaaar bugün bende koyu kıvamlı bembeyaz bi akıntı oldu.. aranızda böle bişi yaşayan var mı ??
koku ve kaşıntı yanma yok..
Kızlaaar günaydıınn herkeseee :) Bugün Cuma süper birgünn
Bugünün bir diğer güzelliği de detaylı ultrason randevumun olmasıııı :) 15:30da, 14 gibi çıkıcam işten. Dün hiçbişey yoktu, sakindim. Bugün feci heyecan yaptım
günaydın cnmmm inşallah güzel haber getirirsin bize. dualarımız seninle..Kızlaaar günaydıınn herkeseee :) Bugün Cuma süper birgünn
Bugünün bir diğer güzelliği de detaylı ultrason randevumun olmasıııı :) 15:30da, 14 gibi çıkıcam işten. Dün hiçbişey yoktu, sakindim. Bugün feci heyecan yaptım
günaydınnnnnn
ne güzel birgün... hadi hayırlısı ilee gelinime slm söle öpüyoruz onu
Günaydın kızlar..Birazdan kaçıcam mükellefin ofisine gideceğiz patron gelince..Beni merak etmeyin..Bütün gün olmayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?