2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cnm ewet çileke falanda bakmayı düşünüyorum, olmuşken kaliteli bişey olsun 3. yatar ilerde

ewet ew konusunda kocam isterse üsküdara taşınmayı hiç iti,raz etmeyeceğim yeter ben konuştukça yerimizde sayıyoruz çünkü

bu tarifi yapmaya gidiyorum:

Karideslerin kabuklarını soyarak hazır hale getirin. Soğan ve sarmısağı küçük küçük doğrayın ve tereyağında pembeleştirip karidesleri ilave edin.
Küp şeklinde doğradığınız domatesleri ve küçük kareler şeklinde kestiğiniz biberleri karideslere katın.
Tuz, karabiber ve suyu ekleyerek 5 dakika kaynatın.
Kullanacağınız kaba koyup üzerini kaşar peyniri rendesiyle kaplayın. Fırında üzeri hafif kızarana dek tutun.

evet ya ben de her ay o ay doğum yapacaklara bakıyorum. ne kadar heyecanlılar, bize de az kalıyor artık, mayısta başlar bizim topik de dökülmeye

şubatçılarda 5-6 kişi kalmış doğurmayan herkes doğurdu. biz de öyle olcaz yaa :) senlede aynı günlerde gelcek bebişler kısmetse

şubatçılarda 5-6 kişi kalmış doğurmayan herkes doğurdu. biz de öyle olcaz yaa :) senlede aynı günlerde gelcek bebişler kısmetse

hızlı çıkmış şubat anneleri. evet 1gün var aramızda. ben sezaryan istiyorum gerçi, haziran ortası olur kısmetse. bakalım gerçi zaman ne gösterecek

hızlı çıkmış şubat anneleri. evet 1gün var aramızda. ben sezaryan istiyorum gerçi, haziran ortası olur kısmetse. bakalım gerçi zaman ne gösterecek

vakti zamanında sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah. ben de sezeryan istiyorum aynen. neyse kociş başımda hadi yatakk deyip duruyo, biz gidiyoziyi geceler bircecim görüşmek üzere

kızlaaaaar bugün bende koyu kıvamlı bembeyaz bi akıntı oldu.. aranızda böle bişi yaşayan var mı ??
koku ve kaşıntı yanma yok..

Son düzenleme:
Kızlaaar günaydıınn herkeseee :) Bugün Cuma süper birgünn
Bugünün bir diğer güzelliği de detaylı ultrason randevumun olmasıııı :) 15:30da, 14 gibi çıkıcam işten. Dün hiçbişey yoktu, sakindim. Bugün feci heyecan yaptım

günaydınnnnnn

ne güzel birgün... hadi hayırlısı ilee gelinime slm söle öpüyoruz onu

günaydın cnmmm inşallah güzel haber getirirsin bize. dualarımız seninle..

günaydınnnnnn

ne güzel birgün... hadi hayırlısı ilee gelinime slm söle öpüyoruz onu

günaydın allah iyiliğini versin sabah sabah açtım avatar neeeeeeeee.çok güzel yaa.
bende kızımı görmek istedim bi an hayırlısıyla. nerde millet dökülür şimdi kaynamaya başlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…