Kızlaaar günaydıınn herkeseee :) Bugün Cuma süper birgünn
Bugünün bir diğer güzelliği de detaylı ultrason randevumun olmasıııı :) 15:30da, 14 gibi çıkıcam işten. Dün hiçbişey yoktu, sakindim. Bugün feci heyecan yaptım
Günaydın kızlar..Birazdan kaçıcam mükellefin ofisine gideceğiz patron gelince..Beni merak etmeyin..Bütün gün olmayacağım..
günaydın cnmmm inşallah güzel haber getirirsin bize. dualarımız seninle..
günaydın allah iyiliğini versin sabah sabah açtım avatar neeeeeeeee.çok güzel yaa.
bende kızımı görmek istedim bi an hayırlısıyla. nerde millet dökülür şimdi kaynamaya başlar..
Gunaydın kızlarr:))
bugun cuma ne cabuk gectı hafta..
bızımde bugun 1 de toplantı var o zmana kadar buralarda olurum bı aksılık cıkmazsa
Eki Görüntüle 143292 Eki Görüntüle 143291
Yokluğumuzda bunlara bakın...Bizi de çok özleyin olur mu...Bugün bi daha gelemezsem, hafta sonu da yokum..Kaç gün olmayacağım..
günaydın nbr
bugun 3 kişi kafadan yok
channel iznli
çilek dr
sen yoksun
topik sakin olur..
Eki Görüntüle 143292 Eki Görüntüle 143291
Yokluğumuzda bunlara bakın...Bizi de çok özleyin olur mu...Bugün bi daha gelemezsem, hafta sonu da yokum..Kaç gün olmayacağım..
masallah kuzu ne hızlı elı cabuk kadınsın:))
ben daha odasının fotosunu koyacagım, gobegımın resmını artık doguma kadar bı ara koyarım
masallah kuzu ne hızlı elı cabuk kadınsın:))
ben daha odasının fotosunu koyacagım, gobegımın resmını artık doguma kadar bı ara koyarım
ısırrrım heeee senide maşallah
Isır teyzesi sen benim kuzumu...Biz onla küsüs zaten bugün...Eğer gün içinde tekmelemezse, içimden çıkarıp bbasınının içine koyacağım...Doysun iyice adama..Kıskanıyorum...
tekmeler kıssss merak etme D:babasına verme getir onuda benim içime koy heheheheheheeee
günaydınnnnnn
ne güzel birgün... hadi hayırlısı ilee gelinime slm söle öpüyoruz onu
günaydın cnmmm inşallah güzel haber getirirsin bize. dualarımız seninle..
günaydın allah iyiliğini versin sabah sabah açtım avatar neeeeeeeee.çok güzel yaa.
bende kızımı görmek istedim bi an hayırlısıyla. nerde millet dökülür şimdi kaynamaya başlar..
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım..
Isır teyzesi sen benim kuzumu...Biz onla küsüs zaten bugün...Eğer gün içinde tekmelemezse, içimden çıkarıp bbasınının içine koyacağım...Doysun iyice adama..Kıskanıyorum...
:) radyologa niye gidiyorsun ki.yaaa benimde detaylıya gidesim var haftaya randevu alayım artık ne zaman verirlerse gün sayarım hiç değilse yaa bide radyolog gitti dediler ama dogru değildir inş.
maşallah çok güzellll..Eki Görüntüle 143292 Eki Görüntüle 143291
gnaydın cnm bu hafta cumartesi çalışıcam o yüzden bitmedi bana hafta..Gunaydın kızlarr:))
bugun cuma ne cabuk gectı hafta..
bızımde bugun 1 de toplantı var o zmana kadar buralarda olurum bı aksılık cıkmazsa
valla işlerim var bende fazla takılamam herhaldeGünaydın canım..Bugün herkes yok desene, sende öğleden sonra yokmuşsun..
Topik ağaya kaldı, terör estirir artık...
ayy dedin ama babasına yılışır diye. yerim ben onu ya maşallah kızıma benim. babacı belli kızım yandın senEgeee, dün benimki babasına bi yılıştı bi yılıştı sormaaa, babasının da hoşuna gidiyo tabii, bi ara kayboldu, bi baktım elinde meyve tabağı, soymuş doğramış hepsini...Bi de baa diyoo sen yeme, kızım yiyecek hepsini..O senden daha çok seviyor beni diye..
Olmaz bacımmm, unutmaaa, senin içinde bir pipi var....
Senin oğlan zaten kudurukk, ikisini aynı yere koymamak lazım..
Aminnn inşallah kızlaar :) akşam garip garip rüyalar gördüm ama hiiç takmıyorum. Her akşam garip rüyalar görüyorum zaten, hormonlar sağolsunn :)
Kız alemsin kooptumm :) ne iyi olurdu yorulunca biraz babalarına verseydik :)
:) radyologa niye gidiyorsun ki.
maşallah çok güzellll..
bende üşeniyorum daha birtane fotom var..
gnaydın cnm bu hafta cumartesi çalışıcam o yüzden bitmedi bana hafta..
valla işlerim var bende fazla takılamam herhalde
ayy dedin ama babasına yılışır diye. yerim ben onu ya maşallah kızıma benim. babacı belli kızım yandın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?