2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güzel demi avatar herkes kahvaltı falan ediordur gelirler birazdan....dükkanın kapısını ben açtım bugün

yaaa benimde detaylıya gidesim var haftaya randevu alayım artık ne zaman verirlerse gün sayarım hiç değilse yaa bide radyolog gitti dediler ama dogru değildir inş.

Gunaydın kızlarr:))
bugun cuma ne cabuk gectı hafta..
bızımde bugun 1 de toplantı var o zmana kadar buralarda olurum bı aksılık cıkmazsa

Son düzenleme:
günaydın nbr

bugun 3 kişi kafadan yok
channel iznli
çilek dr
sen yoksun
topik sakin olur..

Egeee, dün benimki babasına bi yılıştı bi yılıştı sormaaa, babasının da hoşuna gidiyo tabii, bi ara kayboldu, bi baktım elinde meyve tabağı, soymuş doğramış hepsini...Bi de baa diyoo sen yeme, kızım yiyecek hepsini..O senden daha çok seviyor beni diye..

Eki Görüntüle 143292 Eki Görüntüle 143291

Yokluğumuzda bunlara bakın...Bizi de çok özleyin olur mu...Bugün bi daha gelemezsem, hafta sonu da yokum..Kaç gün olmayacağım..

ısırrrım heeee senide maşallah

masallah kuzu ne hızlı elı cabuk kadınsın:))
ben daha odasının fotosunu koyacagım, gobegımın resmını artık doguma kadar bı ara koyarım

aa senden bekliyruz ama ne doguma kadrı daha çk var o zaman kadr bi kaç tane koyman lazım

masallah kuzu ne hızlı elı cabuk kadınsın:))
ben daha odasının fotosunu koyacagım, gobegımın resmını artık doguma kadar bı ara koyarım

Aaaa, ayıbettin rutine bağladım ben bunu da...Üşenmiyorum her gün çekiyorum, buraya da ekliyorum, anneme de yolluyorum..Hergün görüyorr torununu..Uzak yaa, hiç demiyor kızımın hamileliğini göremiyorum diye..Hergün çekyorum bizim resimleri hatuna...
Çek kız sende, çekmedikçe üşenirsin, hiç çekmezsin..

Isır teyzesi sen benim kuzumu...Biz onla küsüs zaten bugün...Eğer gün içinde tekmelemezse, içimden çıkarıp bbasınının içine koyacağım...Doysun iyice adama..Kıskanıyorum...

tekmeler kıssss merak etme D: babasına verme getir onuda benim içime koy heheheheheheeee

günaydınnnnnn

ne güzel birgün... hadi hayırlısı ilee gelinime slm söle öpüyoruz onu

Söylerimm dünürcümmm :)

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım..

Aminnn inşallah kızlaar :) akşam garip garip rüyalar gördüm ama hiiç takmıyorum. Her akşam garip rüyalar görüyorum zaten, hormonlar sağolsunn :)

Isır teyzesi sen benim kuzumu...Biz onla küsüs zaten bugün...Eğer gün içinde tekmelemezse, içimden çıkarıp bbasınının içine koyacağım...Doysun iyice adama..Kıskanıyorum...

Kız alemsin kooptumm :) ne iyi olurdu yorulunca biraz babalarına verseydik :)

yaaa benimde detaylıya gidesim var haftaya randevu alayım artık ne zaman verirlerse gün sayarım hiç değilse yaa bide radyolog gitti dediler ama dogru değildir inş.
:) radyologa niye gidiyorsun ki.

Eki Görüntüle 143292 Eki Görüntüle 143291

Yokluğumuzda bunlara bakın...Bizi de çok özleyin olur mu...Bugün bi daha gelemezsem, hafta sonu da yokum..Kaç gün olmayacağım..
maşallah çok güzellll..
bende üşeniyorum daha birtane fotom var..

Gunaydın kızlarr:))
bugun cuma ne cabuk gectı hafta..
bızımde bugun 1 de toplantı var o zmana kadar buralarda olurum bı aksılık cıkmazsa
gnaydın cnm bu hafta cumartesi çalışıcam o yüzden bitmedi bana hafta..

Günaydın canım..Bugün herkes yok desene, sende öğleden sonra yokmuşsun..
Topik ağaya kaldı, terör estirir artık...
valla işlerim var bende fazla takılamam herhalde

ayy dedin ama babasına yılışır diye. yerim ben onu ya maşallah kızıma benim. babacı belli kızım yandın sen

Takma rüyalarını canım..Hamilelikten oluyor..Bi de doktora gideceği gün insan stres ypıyor ondan da oluyor..İnşallah çok güzel haberlerle geleceksin...
Vericem kız, canıma tak dedi artık..Hiç bana oynamıyooo sıpa...Sanki babası ineklik edecek..Daha onun farkında değil, nasılsa kordondan beni yiyo şimdilik...Bi doğsun sağ salim, elimden çekeceği var..

burda o bakıyo ayrıntılıya da ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…