Gerçekten ama bak..Dün hiç oynamıyordu, akşam çocuk enerjisini boşalttı sanki babasını duyunca..İNan abartmıyorum yaa, bu babacı olacak gerçekten de..
Gerçekten ama bak..Dün hiç oynamıyordu, akşam çocuk enerjisini boşalttı sanki babasını duyunca..İNan abartmıyorum yaa, bu babacı olacak gerçekten de..
olsun sonra seni çok sevyor merak etmee
Günaydık kızlar, naber.. Ben geldim ... Biraz geç geldim artık kusuruma bakmayın
Günaydık kızlar, naber.. Ben geldim ... Biraz geç geldim artık kusuruma bakmayın
Kızlar hepinize günaydın.
Hayırlı cumalar.
Arkadaşımın pc. den yazıyorum.
Bilgisayarımda sorun var yine programlar çalışmıyor.
Teknikten bağlandılar işlem yapıyorlar.
Beni merak etmeyin.
öpüyorum hepinizi.
Kızlar hepinize günaydın.
Hayırlı cumalar.
Arkadaşımın pc. den yazıyorum.
Bilgisayarımda sorun var yine programlar çalışmıyor.
Teknikten bağlandılar işlem yapıyorlar.
Beni merak etmeyin.
öpüyorum hepinizi.
günaydın hayırlı cumalar
hoşgeldin bugun topik sessiz kaç kişi olmuycakmış. haber verdiler
Evet bugün kimsecikler yok, bende çok giremiycem işlerim var..Dün iki saat yemek yaptım. çok yoruldum, üstüne de ütü.. Belim ağrıdı hiç ayakta duramıyorum.. Bugünde ütülere devam.. cuma birde evi toparlamak lazım.. Sen nasılsın, bugün cuma ne güzel...
Takma rüyalarını canım..Hamilelikten oluyor..Bi de doktora gideceği gün insan stres ypıyor ondan da oluyor..İnşallah çok güzel haberlerle geleceksin...
Vericem kız, canıma tak dedi artık..Hiç bana oynamıyooo sıpa...Sanki babası ineklik edecek..Daha onun farkında değil, nasılsa kordondan beni yiyo şimdilik...Bi doğsun sağ salim, elimden çekeceği var..
çileeeeeeeeek damadın gene başladı hee dolanıyo içerde herhaldeyav en hareketli benim evelet heeeee
Evet bugün kimsecikler yok, bende çok giremiycem işlerim var..Dün iki saat yemek yaptım. çok yoruldum, üstüne de ütü.. Belim ağrıdı hiç ayakta duramıyorum.. Bugünde ütülere devam.. cuma birde evi toparlamak lazım.. Sen nasılsın, bugün cuma ne güzel...
valla sabah biraz karnım ağrıyordu yine gece çok gerindim ondan olabilir.
bugun cuma ama yarında çalışıcam. bugun iyi değilim anlıycağın
kızımda nazlı nazlı kıpırdıyor zaten..
valla sabah biraz karnım ağrıyordu yine gece çok gerindim ondan olabilir.
bugun cuma ama yarında çalışıcam. bugun iyi değilim anlıycağın
kızımda nazlı nazlı kıpırdıyor zaten..
benimde dün kasıklarım agrıyordu yaa adet sancısı gibi üşüdümmü nedir dün çok soguktu gündüz -25 gece vardır bi -30 falan işden geldik eve ayaklarım buzzz gibiydi baya battaniyenin altında çıkmadım hafifledi sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?