2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çileeeeeeeeek damadın gene başladı hee dolanıyo içerde herhalde yav en hareketli benim evelet heeeee

Kızlar hepinize günaydın.
Hayırlı cumalar.
Arkadaşımın pc. den yazıyorum.
Bilgisayarımda sorun var yine programlar çalışmıyor.
Teknikten bağlandılar işlem yapıyorlar.
Beni merak etmeyin.
öpüyorum hepinizi.

yaaaaaa herkes yok bugün

günaydın cnmmm
sen iyi olda yarın burdayım yazışırız öptüm

hoşgeldin bugun topik sessiz kaç kişi olmuycakmış. haber verdiler

Evet bugün kimsecikler yok, bende çok giremiycem işlerim var..Dün iki saat yemek yaptım. çok yoruldum, üstüne de ütü.. Belim ağrıdı hiç ayakta duramıyorum.. Bugünde ütülere devam.. cuma birde evi toparlamak lazım.. Sen nasılsın, bugün cuma ne güzel...

abbbooowwwwwwwwwww sen demi??? yaprak dökümüD:

Babacı Öykü yaa :) hele bi doğsun ne cilveler yapacaklar babalarınaaa

çileeeeeeeeek damadın gene başladı hee dolanıyo içerde herhalde yav en hareketli benim evelet heeeee

Oy yerimmm ben onu hareketli selvi boylu damadım benimmmmm

Günaydık kızlar, naber.. Ben geldim ... Biraz geç geldim artık kusuruma bakmayın

Hoşgeldinnnn

valla sabah biraz karnım ağrıyordu yine gece çok gerindim ondan olabilir.
bugun cuma ama yarında çalışıcam. bugun iyi değilim anlıycağın
kızımda nazlı nazlı kıpırdıyor zaten..

valla sabah biraz karnım ağrıyordu yine gece çok gerindim ondan olabilir.
bugun cuma ama yarında çalışıcam. bugun iyi değilim anlıycağın
kızımda nazlı nazlı kıpırdıyor zaten..

benimde dün kasıklarım agrıyordu yaa adet sancısı gibi üşüdümmü nedir dün çok soguktu gündüz -25 gece vardır bi -30 falan işden geldik eve ayaklarım buzzz gibiydi baya battaniyenin altında çıkmadım hafifledi sonra

[

- 30-25 oha yaa biz burda 3 dereceye düşüyrda donuyoruz . allah kolaylık versin ya. zor senin işin fatma..ben üşütmedim diye biliyorum ama bilmemki uykumda va. birazdan kendime gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…