Üffff cmts de çalışılır mı ya... çok kötü..
[
- 30-25 oha yaa biz burda 3 dereceye düşüyrda donuyoruz . allah kolaylık versin ya. zor senin işin fatma..ben üşütmedim diye biliyorum ama bilmemki uykumda va. birazdan kendime gelirim
valla sabah biraz karnım ağrıyordu yine gece çok gerindim ondan olabilir.
bugun cuma ama yarında çalışıcam. bugun iyi değilim anlıycağın
kızımda nazlı nazlı kıpırdıyor zaten..
dün öyleydi yaa araba olmasa yanmıştım valla ağlaya ağlaya giderdim hehalde eve bi kaç alışverişde lazımdı meyve falan aldık hilmi hasta yaa ona yedirmek için ama off nefes alırken bile dişlerim don tutacaktı neredeysekız böle sogukalrda hilmi ile yürüyorduk aa biz burnumun kılları falan buz tutyordu atkının agzıma gelen kısmı falan hep buzdu
İzin alamazsın di mi yarınakaça kadar çalışıyordun Ege sen c.tesileri?
Fatma Allah'tan bebekler yaza geliyor, yoksa zor olurdu düşünsene o soğukta yeni doğmuş bebek...
amannnnn içim titredi bi ann. allah yardım etsindün öyleydi yaa araba olmasa yanmıştım valla ağlaya ağlaya giderdim hehalde eve bi kaç alışverişde lazımdı meyve falan aldık hilmi hasta yaa ona yedirmek için ama off nefes alırken bile dişlerim don tutacaktı neredeysekız böle sogukalrda hilmi ile yürüyorduk aa biz burnumun kılları falan buz tutyordu atkının agzıma gelen kısmı falan hep buzdu
İzin alamazsın di mi yarınakaça kadar çalışıyordun Ege sen c.tesileri?
Fatma Allah'tan bebekler yaza geliyor, yoksa zor olurdu düşünsene o soğukta yeni doğmuş bebek...
evt kızz vallaha Allaha şükür ya onuda düşündük ya yaza gelsin hilminin iznine denk gelsin diye biraz öle olsun die ugraştık :78::78:
amannnnn içim titredi bi ann. allah yardım etsin
4e kadar çalışıyorum cnm izin alamam hatta eylülün toplantısı var babasıda izin alamadı annem gidecek..
amann hayata bak.. çok şükür yinede..
amannnnn içim titredi bi ann. allah yardım etsin
4e kadar çalışıyorum cnm izin alamam hatta eylülün toplantısı var babasıda izin alamadı annem gidecek..
amann hayata bak.. çok şükür yinede..
Gerçekten mii :) Aferin kız size :))))
Buna da şükür tabii, işimiz var.. Bi de Allah anneleri,babaları başımızdan eksik etmesin..
sanada günaydın dikkat et cnım yaaagünaydın herkese. nasılsınız güzel annişler??
ya ben bugün bi tuhafım çok halsizim. kaç gündür boğazım çok kötü tam iyileştim derken gribim gene hortladı. bu halde çalışmak çok zor bi de yarın da mesai varmış
dün öyleydi yaa araba olmasa yanmıştım valla ağlaya ağlaya giderdim hehalde eve bi kaç alışverişde lazımdı meyve falan aldık hilmi hasta yaa ona yedirmek için ama off nefes alırken bile dişlerim don tutacaktı neredeysekız böle sogukalrda hilmi ile yürüyorduk aa biz burnumun kılları falan buz tutyordu atkının agzıma gelen kısmı falan hep buzdu
Vallahi Ege Allah anneni başınızdan eksik etmesin nezor olurdu hayat o olmasa düşünsene.. Yine de şanslısın aslında benim kızım ortalarda kalmıştı daha 11 aylıkken, kimse bakmadı.. Ne babanne, ne ananne. Sonrada istifa ettim diye kızmışlardı şaka gibi yani.. Yoksa ben istifa eder miydim.. İşim iyiydi, maaşım, sosyal imkanlarım falan hatta terfim gelmişti ama ben ağlaya ağlaya istifa ettim. Şimdi çalışsam maddi anlamda çok iyi olurduk.. Ama hayırlısı tabi.. Bunda da hayır varmış diyorum.
günaydın fıstıklar nasılsınııız? bağlantı beni sallayıp atmadan selam vereyim
ayy fatma babam da erzurumda üniv okumuş o da der, okula giderken bıyıklarımız donardı diye :)))
günaydın herkese. nasılsınız güzel annişler??
ya ben bugün bi tuhafım çok halsizim. kaç gündür boğazım çok kötü tam iyileştim derken gribim gene hortladı. bu halde çalışmak çok zor bi de yarın da mesai varmış
bi yardımda bulunmazlar bide akıl verirler tövbe yaaa
günaydın herkese. nasılsınız güzel annişler??
Vallahi Ege Allah anneni başınızdan eksik etmesin nezor olurdu hayat o olmasa düşünsene.. Yine de şanslısın aslında benim kızım ortalarda kalmıştı daha 11 aylıkken, kimse bakmadı.. Ne babanne, ne ananne. Sonrada istifa ettim diye kızmışlardı şaka gibi yani.. Yoksa ben istifa eder miydim.. İşim iyiydi, maaşım, sosyal imkanlarım falan hatta terfim gelmişti ama ben ağlaya ağlaya istifa ettim. Şimdi çalışsam maddi anlamda çok iyi olurduk.. Ama hayırlısı tabi.. Bunda da hayır varmış diyorum.
günaydın fıstıklar nasılsınııız? bağlantı beni sallayıp atmadan selam vereyim
ayy fatma babam da erzurumda üniv okumuş o da der, okula giderken bıyıklarımız donardı diye :)))
Eeee işte böyle oluyor insanlar. Anne de olsalar bir yere kadar tabi. Ama kendilerine bişi olsa duygu sömürüsü yapıp dururlar, niye bakmıyonuz diye.. offfff offfff işte hayat böyle.. Neyse biz öyle olmayalım bari yeni nesil anneler..
çilek bugün kontrolün varmış ayy canım ne güzel çok heyecanlısana şimdi saatler geçmek bilmez :)) bende salı günü gidicem inşallah, gün sayıyorum resmen 1 aydır..inşallah çok çok güzel haberlerle gelirsin canım:)
benim kayınvalidem de gelcek gibi durmuyor, hastayım falan filan. eşim de anne gelir dimi diyor benim annem için. üstelik benim liseye giden kardeşim var evde. yani anneme ihtiyacı var, kaynananım çocukları büyük.. en iyisi bakıcı bulmak, güvenilir birini bulabilirsem ikisini de çağırıp zahmet etmem, ama bulamazsam dönüşümlü gelirler kısa sürelerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?