2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay onlar herşeye karışır zaten malesef.. Hiç saygı duymazlar.. Ya sinir oluyorum kendileri zamanında kimseyi karıştırmamışlar, kendileri istedikleri gibi büyütmüşler ama bizi rahat bırakmıyorlar, anlamıyorum ben bunu tam bir saygısızlık..

Bence kesinlikle bakıcı bulmak lazım çünkü onlara muhtaç olunca kanını emiyorlar.. Çok daha zor. Baştan bakıcı bulmak lazım bence. Ben çalışırken bırakıldı bebeğim öncesinde işe başlamadan bulsaydım daha iyi olurdu ama çalışırken nasıl bulup bırakçan bakıcıya..

evet aslında ben de öyle canım, bakıcı olsun kimseyle uğraşmayayım. yani kendi annem olsa isterim tabi de kadıncağızın düzeni bozulsun da istemiyorum. aynı şehirde değiliz taa nerelerde kadıncağız. kaynanam da gelse şimdi uzun süreli aynı evde olmak istemiyorum açıkcası, bu sefer özel hayat diye bişey kalmayacak..hayırlısı yaa, çok dert etmemek lazım, Rabbim herşeyi ayarlar canım sen de hiç merak etme...güvenilir sağlam biri olsun da ben parasında değilim artık..mecbur verecez..

burda yağmadı ki fatmacım şöyle sizin ordaki gibi kar mikropları kırsın. iyileşemiyoruz bi türlü.

saol çilekcim doktor kontrolun mu var bugün?? hayırlı haberlerle gel inş..

geçmiş olsun canım ay bu haftasonu mesaisi nedir yaa, bırakın insanlar 2 güncük dinlensin..valla zaten egeye ve fmgye bu konuda hayranım tek gün tatille idare ediyolar bana kalsa haftasonu 3 gün olmalı

aynen blue cum ben de aynı şeyi söyler dururum hep eşime 4 gün çalışıp 3 gün dinlenmemiz lazım derim o da güler bana. inşallah belki bi gün o da olur.

Sen benim damada en iyisi helal süt emmiş bri bakıcı bul canım.. Boşver zaten anane babanneyle olmuyor o işler. Onlar da haklı tabi, düzenlerini bozmak istemezler. Hem bakıcı olunca işini de yapar daha rahat edersin.

annem melek melek. gerçekten iki çocuğu var ikimize hatta gelinine tapar. kardeşimden çok gelinini sveeer sorar.. olsun öyküm imkanın varsa otur kendin bak ne güzel hayırlısıda buymuş bak 2. bebeğin oluyor inşallah..

geçmiş olsun canım ay bu haftasonu mesaisi nedir yaa, bırakın insanlar 2 güncük dinlensin..valla zaten egeye ve fmgye bu konuda hayranım tek gün tatille idare ediyolar bana kalsa haftasonu 3 gün olmalı

1 gün tatille ev işi çamaşır ütü alışveriş çocukve gezme hallediyorum ben. sonra dinlenemeden işe geliyorum hergün üfff diyerek başlıyorum . dinlensem belki çalışmak rahat gelir.,

orası öyle, kimse kendine karıştırmıyor ama herşeyin içinde yer almaya bayılıyorlar..ben artık susmuyorum kız, karışırlarsa veriyorum cevaplarını..
baştan çok iyi niyetli davrandım yaramadığını gördüm, şimdi görsen daha bi kıymetli oldum eşim bile daha farklı davranıyor artık onların yanında :)

benim teyzem var aslında, 2 yaş büyük benden, 3 yaşında bi kızı var, ama evlerimiz çok ters yerlerde. en güveneceğim insan o, aslında biraz da para versem bakar parasız içime sinmez zaten, ama işte mesafe ters, nasıl olur bilmiyorum..

yarın gelmiyorum çilekkkk kız allah mı söyletti sana ne..
sınıf annesinş aradım yarın toplantı varmış sen gelsen iyi olur dedi öğrt.soruyor dedi bende izin alcam haftaya çalışırım diycem

İçime doğmuş wallaa :)))) Çok sevindimmmm, bak Cuma Cuma ne güzel oldu buuu :)

ufff bide o dert var ama hiç düşünmek istemiyorum yaa büyük sıkıntı uffff merhametli bir bakıcılarımız olur hepimizin yaaaaa

aynen blue cum ben de aynı şeyi söyler dururum hep eşime 4 gün çalışıp 3 gün dinlenmemiz lazım derim o da güler bana. inşallah belki bi gün o da olur.
valla bana deseler ki, maaşından şu kadar kescez ama 3ten sonra serbestsin ya da işte 4 gün gel falan, kabul edebilirim

evet canım ya, eşimin anneme teklifi kaynanamdan geliyor onu farkediyorum, heralde blue nun annesi bakar mı diyor ne diyorsa..aman kendi uzak kalsın, lafa gelince kimse evladını onun benim kocamı sevdiği gibi sevmiyormuş, ama böyle şeylere gelince benim annem bakıyor :) çok akıllı o..valla hiç annemi ezdirmem, oğlu versin bakıcı parasını..

valla keşke benim de işi bırakıp bakma imkanım olsa, eşim iş değiştirmeseydi 1 yıl ücretsiz izin alacaktım sonra da kreşe bırakcaktım ama şimdiki maaşıyla geçinmemiz imkansız gibi bişey..zaten 2 tayin yapalım bırakcam işi, eşimden söz aldım, emekli yaptırcak beni, sonra da evimde oturcam rahat rahat..böyle bi düşüncem var bakalım :)

Sorma , bi de benim kabus asıl kayınpederim karışıyor. Evlenirken masamın üzerindeki örtüye kadar karışmıştı, çok enteresan bi adam.. Şimdi çocuk konusunda yaptırmam ama büyük konuşmiyim aynı şeyleri..

İnşallah buluruz kesemize ve aklımıza uyan birini.. Bi de insanlar 20 kere bakıcı değiştiriyorlar.. Dinleme cihazı koymak lazım eve..

off kızlar bakıcı dediniz yaramı deştiniz. ne anne ne kayınvalide kimse yok bakacak benim yavruma ikisi de uzak napıcam bilmiyorum Allah iyi bi bakıcı çıkarır karşımıza inşallah..

Ooo ne güzelmiş o, teyzeye bak çok genç. Parasız çok zor tabi canım zaten, çocuk bakmak çok kolay iş değil. Belki olur bişeyler o zamana kadar inşallah..

off kızlar bakıcı dediniz yaramı deştiniz. ne anne ne kayınvalide kimse yok bakacak benim yavruma ikisi de uzak napıcam bilmiyorum Allah iyi bi bakıcı çıkarır karşımıza inşallah..
inşallah canım işte aynı dertten muzdaribiz malesef...
Allah güzel insanlar çıkarsın karşımıza, ben şimdiden dua ediyorum, aslında niyeyse içim çok ferah, Rabbime bırakıyorum o yardım edecek inanıyorum çok..
Ooo ne güzelmiş o, teyzeye bak çok genç. Parasız çok zor tabi canım zaten, çocuk bakmak çok kolay iş değil. Belki olur bişeyler o zamana kadar inşallah..

evet ya başkasının çocuğu emanet yani..bence de çok zor..bizim bi komşu vardı öğretmen, öğlene kadar bakmasını istedi annemden, güvendiği için, kadıncağız çok istedi ama annem yanaşmadı elalemin çocuğu diye..

İçime doğmuş wallaa :)))) Çok sevindimmmm, bak Cuma Cuma ne güzel oldu buuu :)
inan bende çok sevindim. sanki ben çocuğumla ilgilenmiyormuşum gibi kadın demezmi arada uğrasan iyi olur. ben gelmiyorsam ararım yada annem mutlaka katılır hatta babası giti karnesine siz biliyorsunuz.. hemen izin günümü değiştridim olmasada izin alcaktım umrum değil çocuğumdan önemlimi

allah hepimizn gönlüne göre versinde kendimiz bakalım tek çocuk olunca küçük olunca hadi bi derecede bende iki çocuk var okulu var olmuyor ama şartlarda evde oturmama izin vermiyor ne yapalım gittiği yere kadar.

inanırmısınız çok samimi arkadaşım var burda izin aldığımda surat ifadesi değişiyor. hiç tesellisi yada gidicen tabi demesi yok. sadece kaşlarını kaldırıp dinliyor... siz ondan daha iyi anladınız beni 5 ayda. onunla 6 yıldır beraberiz.
iyiki sizi tanımışım rahatlatıyorsunuz beni

Bazısı da çok şanslı oluyor bakıcıdan yana.. İnşallah biz de öyle oluruz..
Ama ben gidip gleip Türk bakıcıların maaşlarına takılıyorum. Gerçekten ciddi rakkamlar

egecim geçen kızkardeşimi sormuştunuz kuzuyla hemen çıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım. iyilermiş çok şükür. ilk 3 gün hiç sütü gelmemiş kızkardeşimin sezeryan olduğundan bebek de çok ağlamış hiç uyutmamış şimdi biraz gelmeye başlamış neyseki..
böbreklerinden biri büyümüş demişti doktoru son ay çok kafasını takmıştı ona, bakmışlar böbreklerine bebeğin normal demişler çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…