inan bende çok sevindim. sanki ben çocuğumla ilgilenmiyormuşum gibi kadın demezmi arada uğrasan iyi olur. ben gelmiyorsam ararım yada annem mutlaka katılır hatta babası giti karnesine siz biliyorsunuz.. hemen izin günümü değiştridim olmasada izin alcaktım umrum değil çocuğumdan önemlimi
allah hepimizn gönlüne göre versinde kendimiz bakalım tek çocuk olunca küçük olunca hadi bi derecede bende iki çocuk var okulu var olmuyor ama şartlarda evde oturmama izin vermiyor ne yapalım gittiği yere kadar.
inanırmısınız çok samimi arkadaşım var burda izin aldığımda surat ifadesi değişiyor. hiç tesellisi yada gidicen tabi demesi yok. sadece kaşlarını kaldırıp dinliyor... siz ondan daha iyi anladınız beni 5 ayda. onunla 6 yıldır beraberiz.
iyiki sizi tanımışım rahatlatıyorsunuz beni
allah hepimizn gönlüne göre versinde kendimiz bakalım tek çocuk olunca küçük olunca hadi bi derecede bende iki çocuk var okulu var olmuyor ama şartlarda evde oturmama izin vermiyor ne yapalım gittiği yere kadar.
inanırmısınız çok samimi arkadaşım var burda izin aldığımda surat ifadesi değişiyor. hiç tesellisi yada gidicen tabi demesi yok. sadece kaşlarını kaldırıp dinliyor... siz ondan daha iyi anladınız beni 5 ayda. onunla 6 yıldır beraberiz.
Bazısı da çok şanslı oluyor bakıcıdan yana.. İnşallah biz de öyle oluruz..
Ama ben gidip gleip Türk bakıcıların maaşlarına takılıyorum. Gerçekten ciddi rakkamlar
inan bende çok sevindim. sanki ben çocuğumla ilgilenmiyormuşum gibi kadın demezmi arada uğrasan iyi olur. ben gelmiyorsam ararım yada annem mutlaka katılır hatta babası giti karnesine siz biliyorsunuz.. hemen izin günümü değiştridim olmasada izin alcaktım umrum değil çocuğumdan önemlimi
annem melek melek. gerçekten iki çocuğu var ikimize hatta gelinine tapar. kardeşimden çok gelinini sveeer sorar.. olsun öyküm imkanın varsa otur kendin bak ne güzel hayırlısıda buymuş bak 2. bebeğin oluyor inşallah..
1 gün tatille ev işi çamaşır ütü alışveriş çocukve gezme hallediyorum ben. sonra dinlenemeden işe geliyorum hergün üfff diyerek başlıyorum . dinlensem belki çalışmak rahat gelir.,
aaa ne enteresan aynen benım kayınpederım:))
herseye karısır ve her konu ıle ılgili bir yorumu mutlaka vardır.Ama kayınvalıdem oyle degıl adam sındırmıs kadını resmen..
Ama ben gidip gleip Türk bakıcıların maaşlarına takılıyorum. Gerçekten ciddi rakkamlar
inşallah canım işte aynı dertten muzdaribiz malesef...
Allah güzel insanlar çıkarsın karşımıza, ben şimdiden dua ediyorum, aslında niyeyse içim çok ferah, Rabbime bırakıyorum o yardım edecek inanıyorum çok..
evet ya başkasının çocuğu emanet yani..bence de çok zor..bizim bi komşu vardı öğretmen, öğlene kadar bakmasını istedi annemden, güvendiği için, kadıncağız çok istedi ama annem yanaşmadı elalemin çocuğu diye..
kadın erkeği sindirince daha komik oluyo :))) benim kayınpederim şeker gibi adam, adamcağız hiçbişeye karışmaz yorum yapmaz, çok severim onu..kaynanam adamı ezmiş sen sus falan diyo arada
inşallah canım... ben de aynen niyeyse şimdilik çok rahatım ama yumurta dayanınca bakalım napcaz
oh maşallah inşallah bundan sonrasıda güzel olur.egecim geçen kızkardeşimi sormuştunuz kuzuyla hemen çıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım. Iyilermiş çok şükür. Ilk 3 gün hiç sütü gelmemiş kızkardeşimin sezeryan olduğundan bebek de çok ağlamış hiç uyutmamış şimdi biraz gelmeye başlamış neyseki..
Böbreklerinden biri büyümüş demişti doktoru son ay çok kafasını takmıştı ona, bakmışlar böbreklerine bebeğin normal demişler çok şükür..
aynen öyle mecburen samimiyiz yoksa 10 saat duvarlamı konuşcanişyerinde samimiyet bu kadar oluyo maalesef
empati kurma kabiliyetleri olsa bu yaşa kadar evde kalmazdı. Halden belkide bu yüzden anlamıyor.ç ama burda 50 kişi varsa hepsi aynı büyüyüde küçüğüde aynı. Sanki evde oturmak için izin alıyorsunya evet 2 çocuk olayını düşünemiyorum bile zaten şuanda..annen iyiki yanında canım yoksa çok zor..
Canım ya insanlar malesef böyle olabiliyor, senin izin alıp gidip evde keyif çattığını düşünüyor heralde..biz bi hamile halimize bile yetişemiyoruz senin bi de kızın var küçücük..
Empati lazım biraz..
Canım istanbulda fiyatlar nasıl? Ben ankarada yabancı bakıcı görmedim, istda çok yaygın sanırım..burada 700 falan fiyatları ama tüm gün bakıyolar, yemek yapıyolar bi de arada evi süpürüyolar falan..
ne oldu eksildin mi işte ne güzel sevaba girdin. Benim yerime bakan kişi tamam abla sen merak etme diyor diyerleri ona gaz veriryor..ne saçma sapan insanlar var şu hayatta yaaaaaaa.. Ben çocuğu olan bir arkadaşımla 3.5 sene çalıştım burda, aynı işi yapıyorduk. Hep idare ediyordum onu, anne sonuçta.. Hep gidince onun işlerini yapıyordum önce ki izin aldı diye problem yaşamasın, işlerini aksatıyor olmasın sonra diye..
Sonuçta anne olmak başka bişey yaa.. Ne anlayışsız insanlar.. Sonuçta sen izin de almıyorsun, çalışma gününü kaydırıyorsun sadece..
Amaan boşver canım gerçekten durmamak lazım üstünde.. Allah büyük.. Inşallah bi yerden para falan çıksın da bolca şööle evden yazışalım rahat rahat :))
aman maşallah diyim annene yaşıda genç herhalde tabi onun da etkisi vardır ama işte bende öyle fedakar bir anne olmak istiyorum, vır vır vır çocuğuma hayatı zehir etmek istemiyorum. Benim annem hasta gerçi şeker hastası. Ama annene bravo yani..
gelir cnm bekle olmadı su alırsın dışardan damacana ile. Iş yapmıyorsan wc ye yeter..günaydın kızlar
sabah sabah çok sinirlendim sular kesilmiş
nefret ediyorum yaaa susuzluktan
anlamazlar bazen annem bile anlamıyor izin alır gelirsin diyor bana:)))))))şartlar çalışmayı gerektiriyor ama bilseler su halimizle bile gelebiliyor ve çalışıyorsak biraz daha anlayış gerekiyor.çalışan kadınlardan beklenti yüksek.bizi heryere her işe yetişiriz zannediyorlar.bir de annelik olunca yükümüz 2 kat oluyor ve evde oturanın (kayınvalıdem, görumcem) anlamasını beklemıyorum anlamıyorlar çunku..
kızım insanlar densiz işte, keyfinden gelemiyorsun sanki. Iş arkadaşına gelince onlar öyledir zaten canım. ölsen umurlarında olmaz. Ben kürtaj olmuştum, 3 gün sonra işe gittim ki doktor 1 hafta bile veririm demişti rapor, gittiğim gün mesaiye kaldık da demediler sen dinlen falan diye.. Iş yaşamı çok acımasız hele bankacıları görsen herkes birbirinin kuyusunu kazıyor.
şartlar çalışmayı gerektiriyor ama bilseler su halimizle bile gelebiliyor ve çalışıyorsak biraz daha anlayış gerekiyor.Çalışan kadınlardan beklenti yüksek.Bizi heryere her işe yetişiriz zannediyorlar.Bir de annelik olunca yükümüz 2 kat oluyor ve evde oturanın (Kayınvalıdem, görumcem) anlamasını beklemıyorum anlamıyorlar çunku..
Bir türk filmi vardı metin akpınar oynuyordu karısı bağırırdı "Mahmuut " diye aklıma o geldi....
empati kurma kabiliyetleri olsa bu yaşa kadar evde kalmazdı. Halden belkide bu yüzden anlamıyor.ç ama burda 50 kişi varsa hepsi aynı büyüyüde küçüğüde aynı. Sanki evde oturmak için izin alıyorsun
allah sizede iyi birbakıcı nasip etsin şansınız bol olsun
Bu arada burda çalışanların çocu bakıcı ya baktıracak sanırım inşallah helal süt emmiş birini bulursunuz allah korkusu olsun.
günaydın kızlar .... Bugün keyifleriniz yerindedir inşaallah dün eşimin kuzani vradı hamile iki hamile karşılıklı yattık ....kalktım ooooooooo maaşallah yazılar almış başını gitmiş ben okumaya başlayayım :)))))
işyerinde samimiyet bu kadar oluyo maalesef
Kızım insanlar densiz işte, keyfinden gelemiyorsun sanki. İş arkadaşına gelince onlar öyledir zaten canım. Ölsen umurlarında olmaz. Ben kürtaj olmuştum, 3 gün sonra işe gittim ki doktor 1 hafta bile veririm demişti rapor, gittiğim gün mesaiye kaldık da demediler sen dinlen falan diye.. İş yaşamı çok acımasız hele bankacıları görsen herkes birbirinin kuyusunu kazıyor.
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnGünaydın Kızlar .... Bugün keyifleriniz yerindedir İnşaallah dün eşimin kuzani vradı hamile iki hamile karşılıklı yattık ....Kalktım ooooooooo maaşallah yazılar almış başını gitmiş ben okumaya başlayayım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?