2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne güzel bahar mı geliyor yani ya, biz daha hiç kar görmedik ve herkese dedim bu sene kar mar yok diye kimse inanmadı bana. Hatta burdan şunu da dyorum bu yazda geç gelcek, havalar haziran sonuna kadar ancak ısıncak.. İşte bu kadar... Bu arada Cemre ismini çok beğeniyorum ben ama erke ismiymiş çok güzel ama dimi..

Canım istediğin yöne yat ya bende sinir oluyorum böle tiplere.. Nolcak yani.. hep aynı yöne yatarsan tutulursun kuzum..

Canım ya okadar baskı altındayımki inan yurdumun dört bir yanından anam hergün telefon ona dikkat et buna dikkat et çocuk duruyor daha demi kritik hafta gectimi onu yeme ............ bizim çocuk topluma mal oldu bir hayırlısıyla doğurursam rahatlıyacam şimdide yatış pozisyonuma taktılar

snede de bir anne var yani iyi ozaman yaşadın..

canım istediğin yöne yat ya bende sinir oluyorum böle tiplere.. Nolcak yani.. Hep aynı yöne yatarsan tutulursun kuzum..

biz daha rahatız bu konuda onların ilk ya. Bende yatmıyorum nereye istersem otara yatıyorum zaten bu aydan sonra oturur vaziyette uyuycazğımız için fark etmiycek

hadi yaa benim tanıdıklarımın hepsi kız ama hatta görümcem cemre su koydu

yuhh 1000 lira mı. valla bence de kazandığımızı bakıcıya vereceksek oturur kendimiz bakarız daha iyi. istanbul da fiyatlar nasıl kızlar ?? bi arkadaşım 650 ye baktırıyor şimdi 2. oldu ikisi 1300 olcakmış o da işten çıkmayı düşünüyor aynı mantıkla.

ay ege maşallah çok şanslısın ben annemi kızkardeşime kaptırdım maalesef o benden önce gebe kaldı hem onlar aynı şehirdeler mecbur ben de sesimi çıkaramadım kayınvalidemi de istemiyorum

ege, öyküm siz dogumdan sonra korse taktınız mı
ben takmadım sezaryandım .

ooooooo olmazzzzzzz. Sen bi diktatörlük yap olmazz stres yapıyorsunuz de. Doğunca allah kolaylık versin sana

canım ben doktora sormuştum, acısına dayanabilirsen tak dedi ama ben dayanamadım, malum sezeryan.. Ama normal doğumdan sonra takılabilir belki.. Tabi o sıcakta nasıl olur bilmem.

işde de ince elastiki bi korse gibi bişey bulabilsem takarım herhalde die düşünüyorum çok sıcak olursa zaten osmaniyede yaylaya çıkacaz hilmilerin evi var osmaniye fenk yaylasında yoksa dayanamayız küçük bebişimde dayanamaz herhalde orası çok sıcak oluyo

hahaha öyküm uyumadan dolaşacakları günler var önlerinde bilmiyorlar yazık. Yatamazsın tabi nefesin keisliyor. Kaburgan batıyor....sırtn ağrıyor. Aman bekleyin görün korkutmayalım

ben hakkaten yatma mevzunu bilmiyorum daha yaa, ay ben uykumu alamazsam işyerinde çok kötü olurum kızz..neyse hayırlısı atlatırız nasılsa napalım şimdiden dert edip de :))

ooooooo olmazzzzzzz. Sen bi diktatörlük yap olmazz stres yapıyorsunuz de. Doğunca allah kolaylık versin sana

Egecim gecen hafta eşimle bir satliğine alışveriş merkezine gittik bebek magazasına bunu bilen tek ben ve eşim kimseye söylemiyoruz gizli gizli gidiyoruz duysalar bombardıman ederler ya onlarada hak veriyorum biraz ulaşması zor olunca herkesin korkusu var

Sen de bebişin biraz büyüyünce çalışmaya başlarsın işte.. Olmaz mı..

Ah kızlar ah halinize şükredin benim kayınpederde yok k.valde de sindirecek birini bulamadığından oğlunu sindirmeye çalışıp duruyor.. Valla Allah k.pederlerinize uzun ömürler versin bence..

O da doğru, kocası olmasa iyice bize sarar.. Benimki Allah'tan kızının çocuklarına bakıyor da kafasını kaldıracak vakti yok.. yoksa sarardı bize..

Maşallahh de tahtaya vurr poponuuu kaşııııı

Yaa sezeryanda korse takılmıyor mu?? ben de atıp tutuyprum 1 hafta sonra takarım korsemi falan dieee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…