2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay zor tabi senin işin lafta anlatamazsın onlara, onlarda telaşlanıyordur tabi.. Allah kolaylık versin.

Doum Sonras Zayflama Kilo Verme Eski Formuna Kavuma Yntemleri Lohusalkta Zayflama Diyet Diet Yapma
burda dr nevra kullanılabilir diyo

:) enin için kötü diye dedm stres olurusn

ben hakkaten yatma mevzunu bilmiyorum daha yaa, ay ben uykumu alamazsam işyerinde çok kötü olurum kızz..neyse hayırlısı atlatırız nasılsa napalım şimdiden dert edip de :))
aman blueee ne acılar çekiyorsunda unutuyorsun bak 2. Yapıyoruz. Milett 3-4-5-6 dye gidiyor. Demekki okadar güzel bir duygu ki acısını unutturuyor..

ben takamadım takan olur belki dikiş var acıyor felan zaten karnını tutarak kalkıyorsun ayağa

hahaha öyküm uyumadan dolaşacakları günler var önlerinde bilmiyorlar yazık. Yatamazsın tabi nefesin keisliyor. Kaburgan batıyor....sırtn ağrıyor. Aman bekleyin görün korkutmayalım

Belki yatarlar onlar belli olmaz, ben son ay çok zorlanmıştım ondan önce yatabiliyordum..

öyküm ya benim sol yanağım baya kıpkırmızı oluyor yanıyor böyle elmacık kemiklerimin oraları. şakaklarıma doğru . Acaba fazla demir denmi oluyor. Hergün oluyor böylesanki kabarır gibi.

belki yatarlar onlar belli olmaz, ben son ay çok zorlanmıştım ondan önce yatabiliyordum..

ben yatamadım kilomda vardı ya haeket edemiyordum. Birde yazı geçirdim kasımda yaptım doğum ama temmuz ağustos hamileiğ zor. Ama bunlar pek kiloda almadı kışta iyi yatarlar.

Az kalmış arkadaşım bak, 25 haftayı bitirmişsin ne güzel. Yakında yatmak zorunda kalmazsın inşallah.. Zaten yattığın günleri de ararsın doğumdan sonra... Bu arada bende sana karışayım bakim.. Sen hergün hurma, muz falan yiyosun demi... ye mutlaka..

çok şanslısın canım ya ne güzel..

yatış pozisyonuna mı ?? tövbe tövbe daha neler! başka şeylere de karışmasınlar da kim onlar canım??

bi c.tesi evde agu bugu me ne bi program varya onu izlerken sola yatmak gerektiğini söylemişti o günden itibaren baya bi süre hep soluma yattım. detaylıda doktor plasentayı besleyen damarlardan soldakinin iyi ama sağdakinin pek iyi çalışmadığını söyledi. ben de dedim kendi kendime hep soluma yattım sağdakini öldürdüm heralde. şimdi her ikisine de yatoyorum artık. herkes bişey diyor ya insan ne yapacağını şaşırıyor

İyice korktum ben sezeryandan ama normal doğumdan da korkuyorum ne yapıcam bilmiyorummm :)

hele o resimdeki korseyi zor takarsınız sezeryandan sonra canım..bitiş yeri tam dikişlerin olduğu yerde nasıl takçanızki.. Boru mu bu kızım ameliyat sonuçta, dikişlerde öyle hemen geçmiyor yani..acıyor.

öle bakınırken gördüm :) normal yaparım herhalde ya bi aksilik çıkmazsa Allahdan

öyküm ya benim sol yanağım baya kıpkırmızı oluyor yanıyor böyle elmacık kemiklerimin oraları. şakaklarıma doğru . Acaba fazla demir denmi oluyor. Hergün oluyor böylesanki kabarır gibi.

demirden olduğunu sanmam ama sor istersen.. Belki hamilelikteki hormonlarla alakalıdır. Kaşıntı falan da var mı ki..

sizinlede paylaşmak istiyorum sabahtan beri çok gergindim bebek özlemi çekenlerde
bir arkadaşın transfer sonucunu bekliyoduk çok şükür hamileymiş bir kişi daha özleminden
kurtuldu allah bekleyen diğer arkadaşlara nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…