Canım ya okadar baskı altındayımki inan yurdumun dört bir yanından anam hergün telefon ona dikkat et buna dikkat et çocuk duruyor daha demi kritik hafta gectimi onu yeme ............ bizim çocuk topluma mal oldu bir hayırlısıyla doğurursam rahatlıyacam şimdide yatış pozisyonuma taktılar
Doum Sonras Zayflama Kilo Verme Eski Formuna Kavuma Yntemleri Lohusalkta Zayflama Diyet Diet YapmaSen de bebişin biraz büyüyünce çalışmaya başlarsın işte.. Olmaz mı..
O da doğru, kocası olmasa iyice bize sarar.. Benimki Allah'tan kızının çocuklarına bakıyor da kafasını kaldıracak vakti yok.. yoksa sarardı bize..
Maşallahh de tahtaya vurr poponuuu kaşııııı
Yaa sezeryanda korse takılmıyor mu?? ben de atıp tutuyprum 1 hafta sonra takarım korsemi falan dieee..
benımde tanıdıgım butun cemreler kız ılk defa erkeğede koyulacagını duydum.
:) enin için kötü diye dedm stres olurusnegecim gecen hafta eşimle bir satliğine alışveriş merkezine gittik bebek magazasına bunu bilen tek ben ve eşim kimseye söylemiyoruz gizli gizli gidiyoruz duysalar bombardıman ederler ya onlarada hak veriyorum biraz ulaşması zor olunca herkesin korkusu var
aman blueee ne acılar çekiyorsunda unutuyorsun bak 2. Yapıyoruz. Milett 3-4-5-6 dye gidiyor. Demekki okadar güzel bir duygu ki acısını unutturuyor..ben hakkaten yatma mevzunu bilmiyorum daha yaa, ay ben uykumu alamazsam işyerinde çok kötü olurum kızz..neyse hayırlısı atlatırız nasılsa napalım şimdiden dert edip de :))
sen de bebişin biraz büyüyünce çalışmaya başlarsın işte.. Olmaz mı..
O da doğru, kocası olmasa iyice bize sarar.. Benimki allah'tan kızının çocuklarına bakıyor da kafasını kaldıracak vakti yok.. Yoksa sarardı bize..
Maşallahh de tahtaya vurr poponuuu kaşııııı
Yaa sezeryanda korse takılmıyor mu?? Ben de atıp tutuyprum 1 hafta sonra takarım korsemi falan dieee..
hahaha öyküm uyumadan dolaşacakları günler var önlerinde bilmiyorlar yazık. Yatamazsın tabi nefesin keisliyor. Kaburgan batıyor....sırtn ağrıyor. Aman bekleyin görün korkutmayalım
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...nla-dogum-sonrasi-korse-kullanan-varmi-2.html
burda sezeryan olanlar falanda takmışda:26:
belki yatarlar onlar belli olmaz, ben son ay çok zorlanmıştım ondan önce yatabiliyordum..
Egecim gecen hafta eşimle bir satliğine alışveriş merkezine gittik bebek magazasına bunu bilen tek ben ve eşim kimseye söylemiyoruz gizli gizli gidiyoruz duysalar bombardıman ederler ya onlarada hak veriyorum biraz ulaşması zor olunca herkesin korkusu var
hazıran-temmuz sıcaklarında bı de emzırme telaşı boncuk boncuk terleriz artık:))
bakıcı konusu buyuk dert..
ben 1 sene ucretsız ızın hakkımı kullanıcam sonra anneme guvenıyorum.
benım sansım ıdarecılıkten ıstıfa edıp ogretmenlıge gecıcem yarım gun annemede yuk olmaz.
zaten anaokulunda gorev yapıyorum 3 yas oldu mu yanımda gelır gıder:)
Canım ya okadar baskı altındayımki inan yurdumun dört bir yanından anam hergün telefon ona dikkat et buna dikkat et çocuk duruyor daha demi kritik hafta gectimi onu yeme ............ bizim çocuk topluma mal oldu bir hayırlısıyla doğurursam rahatlıyacam şimdide yatış pozisyonuma taktılar
Bugün ozaman çok ilerlemez rahat rahat okurum kolumun üstüne abanıyorum anam kolum çok uyuşuyor bide arkadaşlar taktı sadece soluna yatacaksın diye sen egecim dikkat ediyormusun sol tarafa yatmaya ya ben 24 saat yatıyorum hep soluma yatamamki
:) enin için kötü diye dedm stres olurusn
aman blueee ne acılar çekiyorsunda unutuyorsun bak 2. Yapıyoruz. Milett 3-4-5-6 dye gidiyor. Demekki okadar güzel bir duygu ki acısını unutturuyor..
ben takamadım takan olur belki dikiş var acıyor felan zaten karnını tutarak kalkıyorsun ayağa
kız ordaki adamlar dedi kızz ana merkezi imiş
hele o resimdeki korseyi zor takarsınız sezeryandan sonra canım..bitiş yeri tam dikişlerin olduğu yerde nasıl takçanızki.. Boru mu bu kızım ameliyat sonuçta, dikişlerde öyle hemen geçmiyor yani..acıyor.
kiloları da daha rahat veririz yaz olacağı için
öyküm ya benim sol yanağım baya kıpkırmızı oluyor yanıyor böyle elmacık kemiklerimin oraları. şakaklarıma doğru . Acaba fazla demir denmi oluyor. Hergün oluyor böylesanki kabarır gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?