ben yatamadım kilomda vardı ya haeket edemiyordum. Birde yazı geçirdim kasımda yaptım doğum ama temmuz ağustos hamileiğ zor. Ama bunlar pek kiloda almadı kışta iyi yatarlar.
yok ben normal yapamam sezaryanda zor ama sonrasında 1 hafta zor toparlanman 15 günü buluyorda napcan kalsın mı orda..iyice korktum ben sezeryandan ama normal doğumdan da korkuyorum ne yapıcam bilmiyorummm :)
kaşıntı yok yanıyor yaa kabarıyor sanki.dalak gibidemirden olduğunu sanmam ama sor istersen.. Belki hamilelikteki hormonlarla alakalıdır. Kaşıntı falan da var mı ki..
İyice korktum ben sezeryandan ama normal doğumdan da korkuyorum ne yapıcam bilmiyorummm :)
İyice korktum ben sezeryandan ama normal doğumdan da korkuyorum ne yapıcam bilmiyorummm :)
senin yaz hamileliği olduğundandır. Yazın hamile olmak çok zor, bizim bebeler tam zamanında doğcaklar hayırlısıyla..
Az kalmış arkadaşım bak, 25 haftayı bitirmişsin ne güzel. Yakında yatmak zorunda kalmazsın inşallah.. Zaten yattığın günleri de ararsın doğumdan sonra...Bu arada bende sana karışayım bakim.. Sen hergün hurma, muz falan yiyosun demi... ye mutlaka..
sizinlede paylaşmak istiyorum sabahtan beri çok gergindim bebek özlemi çekenlerde
bir arkadaşın transfer sonucunu bekliyoduk çok şükür hamileymiş bir kişi daha özleminden
kurtuldu allah bekleyen diğer arkadaşlara nasip etsin inşallah
yok ben normal yapamam sezaryanda zor ama sonrasında 1 hafta zor toparlanman 15 günü buluyorda napcan kalsın mı orda..
kaşıntı yok yanıyor yaa kabarıyor sanki.dalak gibi
Valla ilk bebek seninki normal yapmanı tavsiye ederim benim bi çok arkadaşım normal yaptı çok memnun kalıdlar. Bende normal diye tutturdum ama olmadı işte... Valla bence sezeryan daha korkutucu normalden niye korkar insanlar anlamam, adı üstünde normal güzelim. Sezeryanda rahimi bile dikiyorlar, normalde o yok..
çok sevindim canım yaaa allah tamamına erdirsin
Canım doktorumda korkuyor hadi sabret 32 olsun akşama kadar gezersin diyo 32 den sonra sokaklardayım:)))ya muz yiyorum ama şimdi hem elevit hemde ferro içiyorum kabızlık olmasın diye muz iki güne bir yiyoum hareket yokya ama hurmayı hiç duymamıştım eşime söyleyim alsın yiyim bundan sonra
çok şanslısın canım ya ne güzel..
yatış pozisyonuna mı ?? tövbe tövbe daha neler! başka şeylere de karışmasınlar da kim onlar canım??
bi c.tesi evde agu bugu me ne bi program varya onu izlerken sola yatmak gerektiğini söylemişti o günden itibaren baya bi süre hep soluma yattım. detaylıda doktor plasentayı besleyen damarlardan soldakinin iyi ama sağdakinin pek iyi çalışmadığını söyledi. ben de dedim kendi kendime hep soluma yattım sağdakini öldürdüm heralde. şimdi her ikisine de yatoyorum artık. herkes bişey diyor ya insan ne yapacağını şaşırıyor
allah allahbence hormonlardandır. Bende lohusayken o tarz bişi olmuştu doktor bana bazı hamileler lohusayken bazıları da hamileyken olur demişti.
benımde hıc normal korkum yok ınsallah normal olur bı terslık olmazda cunku sezeryan korkutuyor..
aminnnn 3 ayımız kaldı öyküm yaa.. Son 3 ay
benımde hıc normal korkum yok ınsallah normal olur bı terslık olmazda cunku sezeryan korkutuyor..
Evet çok az kaldı ama ben 38.hafta olayına takıldım ya, gerçekten mi alırlar o zaman. bazı doktorlar almıyor erken ama.. umarım öledir. Ben kızımda kırk haftayı doldurdum çünkü.. Geç doğum oldu, kakasını yaptı ondan sezeryan oldum..
Öyküm takma bence eğer sezeryan oalcaksan 38 iyidir bence 40 biraz sakat ben doğumhanede yatarken önceden 40 haftalık olunca kakasını yapıp yiyen zehirlenen bebekler son andA müdahale edip Kurtardılar sezaryanla insan korkar risk 38 iyidir Allah hayırlıdoğuölar nasip etsin sezaryan normal farketmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?