yok ben normal yapamam sezaryanda zor ama sonrasında 1 hafta zor toparlanman 15 günü buluyorda napcan kalsın mı orda..
kaşıntı yok yanıyor yaa kabarıyor sanki.dalak gibi
Valla ilk bebek seninki normal yapmanı tavsiye ederim benim bi çok arkadaşım normal yaptı çok memnun kalıdlar. Bende normal diye tutturdum ama olmadı işte... Valla bence sezeryan daha korkutucu normalden niye korkar insanlar anlamam, adı üstünde normal güzelim. Sezeryanda rahimi bile dikiyorlar, normalde o yok..
Canım yatış pozisyonuma karışan hergün arayan karısı hamile olan komşum üniv.arkadaşım yani düşün ailemi geçtim erkek arkadaşım bile çocuğuma müdahale ediyor:)))))))
Neyse hadi bakalım herkese hayırlı cumalar diliyorum, işlerimi halledeyim artık.. çok oyalandım.. Bitmez işler şimdi.. byeeeee
selam kızlarrr,, dün, 2 ay önce dış gebelikten dolayı ameliyat geçiren, ve bugün bhcg sonucunu bekleyen arkadaşımdan bahsetmiştimmm. 4 HAFTALIK HAMİLEYMİŞŞŞŞ
selam kızlarrr,, dün, 2 ay önce dış gebelikten dolayı ameliyat geçiren, ve bugün bhcg sonucunu bekleyen arkadaşımdan bahsetmiştimmm. 4 HAFTALIK HAMİLEYMİŞŞŞŞ
amin canım ya, aynı zamanda evlenmiştik, çok istiyordu bebişi olsun, 2 ay önce ölümlerden dönmüştü. aslında doktor gebe kalmak için 6 ay beklemesini söylemişti ama dayanamamış :) çok mutlu oluyorum böyle hamileyimmmmm diye sevinçle bağıranları duyuncane güzel bugün hep özlemle bekleyenlerin hamile haberi geliyor allah tamamına erdirsin
yok kan tahlilne göre söylemişler, kese için haftaya çağırmış dr. inş. bi sorun çıkmaz. eşi de kendide havada uçuyorlardı çünküoyyy çook şükürrr, görmüşler mi keseyiii?
Görüşürüz Öykümmm
Detaylıya gidiyorum dua ett banaa , hayırlı gün
Ben kaçar kızalr yemek yiycem..
çilek allah yardım etsin güzel haberlerle gelcnm.
yok kan tahlilne göre söylemişler, kese için haftaya çağırmış dr. inş. bi sorun çıkmaz. eşi de kendide havada uçuyorlardı çünkü
Ben kaçar kızalr yemek yiycem..
çilek allah yardım etsin güzel haberlerle gelcnm.
Ege şimdi nette dolanıyordum da senin teşhisi koydum bacım. Doktor nevranın sitesinde yazıyor, gebelik maskesi diye, seninki tam olarak o bence genelde yanaklarda falan olurmuş. Copy yapılamadığından sana ekleyemedim. Mutlaka bak derim. Hormonlarla ilgiliymiş.. tekrar byeeee.
Canım dayanamadım tekrar girdim.. Dualarım seninle bişeycik olmaz Allahın izniyle... Şimdi haberlerde bişi gördüm onu yazmak için girdim, Alanya da 760 gr. bi bebek doğmuş doktorlar yaşatmaya çalışıyorlarmış.. Çok tatlı bişiydi ya baya baya bebek yani.. Şok oldum görünce bizimkilerde o kadar büyüdü demek ki...
inş. dış gebelik falan çıkmaz yaa. off çok zor, Allah isteyen herkese versin yaDış gebelikte de kan tahlilinde zaten hamile çıkıyorsun canım. Allah korusun.. Önemli olan 2 günde 1 HCg oranının 2ye katlaması
İnşallaahhh haftaya gittiklerinde keseyi görürler, sağ salim kucaklarına da alırlar.. İnşallahh
inş. dış gebelik falan çıkmaz yaa. off çok zor, Allah isteyen herkese versin ya
aaaa ilk kez topikte bu saatte tek ben varım. sayfalar az ilerlemiş, herkesler kaçmış, noluyor burada:))
veee hafta bitti, 2 gün tatiiiilllldaha da güzeli benim ders saatim azaldı, 3 güne topladılar derslerimi perşembe,cuma evdeyimmm
kizlar bugun ben de ayrintili ultrasona gittim. bebis iyiymis vee cinsiyetini ogrendik.kizimiz olacak insallah... sadece benim plesentam asagida oldugu icin dikkat etmem gerekiyormus cok ayakta kaldigimda veya yoruldugumda kanamam olabilirmis
sevindim senin için bol bol dinlenebilirsin
gözünaydın
aman dikkat kanama geçirmek çok zor
insan hep en kötüsünü düşünüyor bende geçen hafta hastanede yattım ağlamaktan perişan oldum
ben buralardayım merak etme :) benim kocişimde evde haftasonu oleyyyy, yarın bi kar gezisi yapalım kocişle. birce sen ne iş yapıyodun?aaaa ilk kez topikte bu saatte tek ben varım. sayfalar az ilerlemiş, herkesler kaçmış, noluyor burada:))
veee hafta bitti, 2 gün tatiiiilllldaha da güzeli benim ders saatim azaldı, 3 güne topladılar derslerimi perşembe,cuma evdeyimmm
bebişin iyiymiş, ne mutlu sana. Allah sağlık sıhhat versin. kendine dikkat etmen gerekiyo demekki. herşey bebişler için değilmi...kizlar bugun ben de ayrintili ultrasona gittim. bebis iyiymis vee cinsiyetini ogrendik.kizimiz olacak insallah... sadece benim plesentam asagida oldugu icin dikkat etmem gerekiyormus cok ayakta kaldigimda veya yoruldugumda kanamam olabilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?