2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse hadi bakalım herkese hayırlı cumalar diliyorum, işlerimi halledeyim artık.. çok oyalandım.. Bitmez işler şimdi.. byeeeee

yok ben normal yapamam sezaryanda zor ama sonrasında 1 hafta zor toparlanman 15 günü buluyorda napcan kalsın mı orda..

kaşıntı yok yanıyor yaa kabarıyor sanki.dalak gibi

aman kalmasın benimki orda, şimdiden ağır gelmeye başladı son aylarda düşünemiyorumm :)
Doktoruna bi sorsana, alerji mi yaptı bişey acaba?

Ne biliyim normalde de annem korkutuyor, hiç huyu diildir aslında ama... Normalde de dikiş var sonuçta diyor..

Canım yatış pozisyonuma karışan hergün arayan karısı hamile olan komşum üniv.arkadaşım yani düşün ailemi geçtim erkek arkadaşım bile çocuğuma müdahale ediyor:)))))))

Amaann herkes çocuk ve kadın doğum doktoru şu an benim de çevremde..
Bizim aklımız fikrimiz, sorularımızı sorduğumuz bi doktorumuz yok sanki..
Şaka gibiler..

ne güzel bugün hep özlemle bekleyenlerin hamile haberi geliyor allah tamamına erdirsin
amin canım ya, aynı zamanda evlenmiştik, çok istiyordu bebişi olsun, 2 ay önce ölümlerden dönmüştü. aslında doktor gebe kalmak için 6 ay beklemesini söylemişti ama dayanamamış :) çok mutlu oluyorum böyle hamileyimmmmm diye sevinçle bağıranları duyunca

Görüşürüz Öykümmm
Detaylıya gidiyorum dua ett banaa , hayırlı gün

Canım dayanamadım tekrar girdim.. Dualarım seninle bişeycik olmaz Allahın izniyle... Şimdi haberlerde bişi gördüm onu yazmak için girdim, Alanya da 760 gr. bi bebek doğmuş doktorlar yaşatmaya çalışıyorlarmış.. Çok tatlı bişiydi ya baya baya bebek yani.. Şok oldum görünce bizimkilerde o kadar büyüdü demek ki...

Ben kaçar kızalr yemek yiycem..
çilek allah yardım etsin güzel haberlerle gelcnm.

Ege şimdi nette dolanıyordum da senin teşhisi koydum bacım. Doktor nevranın sitesinde yazıyor, gebelik maskesi diye, seninki tam olarak o bence genelde yanaklarda falan olurmuş. Copy yapılamadığından sana ekleyemedim. Mutlaka bak derim. Hormonlarla ilgiliymiş.. tekrar byeeee.

yok kan tahlilne göre söylemişler, kese için haftaya çağırmış dr. inş. bi sorun çıkmaz. eşi de kendide havada uçuyorlardı çünkü

Dış gebelikte de kan tahlilinde zaten hamile çıkıyorsun canım. Allah korusun.. Önemli olan 2 günde 1 HCg oranının 2ye katlaması
İnşallaahhh haftaya gittiklerinde keseyi görürler, sağ salim kucaklarına da alırlar.. İnşallahh

Ben kaçar kızalr yemek yiycem..
çilek allah yardım etsin güzel haberlerle gelcnm.

Afiyet olsunn, bal şeker olsunn.. Haftasonu giremem herhalde p.tesi haber veririm

Tam doktor oldun bize Öyküm sen... Topiğin doktoruuu :)

ayy allah korusun geçen hafta ben hastanede yatarken bir erken doğum oldu 6,5 aylıkmış 950 gr görmedim ama duymak bile beni çok üzdü

inş. dış gebelik falan çıkmaz yaa. off çok zor, Allah isteyen herkese versin ya

aaaa ilk kez topikte bu saatte tek ben varım. sayfalar az ilerlemiş, herkesler kaçmış, noluyor burada:))

veee hafta bitti, 2 gün tatiiiillll daha da güzeli benim ders saatim azaldı, 3 güne topladılar derslerimi perşembe,cuma evdeyimmm

kizlar bugun ben de ayrintili ultrasona gittim. bebis iyiymis vee cinsiyetini ogrendik.kizimiz olacak insallah... sadece benim plesentam asagida oldugu icin dikkat etmem gerekiyormus cok ayakta kaldigimda veya yoruldugumda kanamam olabilirmis

sevindim senin için bol bol dinlenebilirsin

kizlar bugun ben de ayrintili ultrasona gittim. bebis iyiymis vee cinsiyetini ogrendik.kizimiz olacak insallah... sadece benim plesentam asagida oldugu icin dikkat etmem gerekiyormus cok ayakta kaldigimda veya yoruldugumda kanamam olabilirmis

gözünaydın
aman dikkat kanama geçirmek çok zor
insan hep en kötüsünü düşünüyor bende geçen hafta hastanede yattım ağlamaktan perişan oldum

sevindim senin için bol bol dinlenebilirsin

gözünaydın
aman dikkat kanama geçirmek çok zor
insan hep en kötüsünü düşünüyor bende geçen hafta hastanede yattım ağlamaktan perişan oldum

cok tesekkur ediyorum dun gecmisi okurken gordum cook gecmis olsun.evet ben de dikkat ediyorum yorulmamaya

ben buralardayım merak etme :) benim kocişimde evde haftasonu oleyyyy, yarın bi kar gezisi yapalım kocişle. birce sen ne iş yapıyodun?

bebişin iyiymiş, ne mutlu sana. Allah sağlık sıhhat versin. kendine dikkat etmen gerekiyo demekki. herşey bebişler için değilmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…