2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

süpermiş bircecim sewindim senin adına.. 3gün iş 4 gün keyif:))) dünde mart anneleriyle bunu konuştuk 3gün iş olsa 4 gün bebeklerimzle olsak die
ne öğretmeniydin?

selam kıslar mevcut çok az bi sorun yoktur inşallah herkesin biden aynı güne mi denk geldi dr kontrolleri nasılsınız hanımlar

öyküm çok sağol cnm ilgilenmen beni çok mutlu etti bakarım şimdi nevranın sitesine.

cnm valla işin harika olmuş gözünaydın ..
Herkes iyi işler var.

kizlar bugun ben de ayrintili ultrasona gittim. Bebis iyiymis vee cinsiyetini ogrendik.kizimiz olacak insallah... Sadece benim plesentam asagida oldugu icin dikkat etmem gerekiyormus cok ayakta kaldigimda veya yoruldugumda kanamam olabilirmis
gözünaydın hayırlı olsun

selam kıslar mevcut çok az bi sorun yoktur inşallah herkesin biden aynı güne mi denk geldi dr kontrolleri nasılsınız hanımlar

selammm..
Herkes iyi
kuzu müşteirsine gitti
fmg bilg. Bozuk
channel köye gitti
yelkovanın toplantısı var
çilek kontrolde
öykümün evde işleri var
benimde işlerim var
bugun baya bi eksiğiz ama önemli değil

ben buralardayım merak etme :) benim kocişimde evde haftasonu oleyyyy, yarın bi kar gezisi yapalım kocişle. birce sen ne iş yapıyodun?
öğretmenim canım. siz nerde oturuyorsunuz? kar falan deyince merak ettim:=)
süpermiş bircecim sewindim senin adına.. 3gün iş 4 gün keyif:))) dünde mart anneleriyle bunu konuştuk 3gün iş olsa 4 gün bebeklerimzle olsak die
ne öğretmeniydin?
sağol canım, türkçe öğretmeniyim.
cnm valla işin harika olmuş gözünaydın ..
Herkes iyi işler var.

sağol canım. geçen dönemde böyleydi aslında. ama bu hafta arkadaşın biri raporluydu onu derslerine girdim, yoğundu. en önemlisi de nöbet yazmayacaklar artık. çok zor oluyor nöbet tutmak.

tekmil gibi oldu aman kimse hasta olmasında kontolü olanlar güzel haberler gelirler inşallah

canım sorma mersin gibi yeri bıraktım da yozgata gelin geldim

tşikürler egetoşum özet için
rica ederim canım..
Herzaman

ne güzel :)
sizin mesleğinde zorlukları var eve iş getiriyorsunuz yazılılar ders çalışmalar ama tatil ve anlayış olarak süper
özel şirkette millet kuyu kazıyor.sabah baya bi muhabbet ettik bu konu üzerine.

evt evt doydu ıhlamurunuda içti :d:d babası ile cuma namazına da gitti desem ne güzel olurdu:d:d:d

hahahah inşallah ilerde oda olur

olsun beterin beteri var ben izmir gibi bir yeri bırakıp mardine geldim
valla sizinki daha zormuş. biz şuan istediğimiz yere tayin aldırabiliyoruz ama bi kaç sene burda kalmamız iyi olacak çünkü ev kiraları ucuz,yozgatın ilçesindeyim. 170 m2 full yapılı kaloriferli evde 280 tl ye oturuyorum. kendimizi toparlayıp biraz birikim yapmamız için burdayız şuan.

istanbulda doğdum büyüdüm evlendim ölcemmm
seviyorum bu şehiri ama artık yordu beni:)))))

dur ben bi istatistik yapayım Denizlide dogdum, afyonun sandıklı ilçesinin sussuz yolsuz bi köyünde büyüdüm, antalyada üni okudum, afyonda özelde işe başladım (5 sene) Ardahana atandım 2 sene burdayım, osmaniyeye gelin gittim daha şehir dolaşacagım

yozgtın hangi lçesi bi arkadaşım ar sorgun ilçesinden burda toki evine ben 500 veriyom 70 kapıcı birde 2,5 ton kömür parası benim kurtulmam lazım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…