dur ben bi istatistik yapayım denizlide dogdum, afyonun sandıklı ilçesinin sussuz yolsuz bi köyünde büyüdüm, antalyada üni okudum, afyonda özelde işe başladım (5 sene) ardahana atandım 2 sene burdayım, osmaniyeye gelin gittim:d daha şehir dolaşacagım :d:d:d
yozgtın hangi lçesi bi arkadaşım ar sorgun ilçesinden burda toki evine ben 500 veriyom 70 kapıcı birde 2,5 ton kömür parası :d benim kurtulmam lazım burdan
istanbulda doğdum büyüdüm evlendim ölcemmm
seviyorum bu şehiri ama artık yordu beni:)))))
yozgtın hangi lçesi bi arkadaşım ar sorgun ilçesinden burda toki evine ben 500 veriyom 70 kapıcı birde 2,5 ton kömür parasıbenim kurtulmam lazım burdan
evet ege aynen bende istanbul u çok seviyorum ya allah hasretliğini çektirmesin. Başka bir yerde yaşamak istemem zati.. çok seviyorum ben bu memleketi.. Yemek yiyordum da girip bakayım dedim size...
bide okul hayatlarım afyonun başka başka köylerinde geçti ilkokulu bi köyde ortaokulu bi köyde liseyi ilçede okudum yani gezentiyim benaboooo ne güzel evin sırtında geziyosun. O yüzden fenasın sen heryerden almışsın biraz.
sen istanbul yada büyükşehirde oturuyor gbisin kızım. Bide ardahan yani. Evine geçince kurtulutsun
afiyet olsun canım arkadaşımmmm. Kız öyküm seninle kahve içmeyi çok isterim. Hoş sohbet ve akıl verirsin . Senin arkadaşlığına inanırım yani.
Ay aşka geldim hee
ay evet canım ya sen anlattıkça ben yine iyiyim diyorum. burası iklim olarak da imkanlar yönünden de çok iyi doğuya göre. zaten ilgi çeken bir şehir, baharda turistlerden çarşıda zor yürünüyor:))daha beteride var bende ardahana geldim en soguk memlket soguktan nefret eden biri olarak
hadi ya süpermiş gerçekten kiralar.valla sizinki daha zormuş. biz şuan istediğimiz yere tayin aldırabiliyoruz ama bi kaç sene burda kalmamız iyi olacak çünkü ev kiraları ucuz,yozgatın ilçesindeyim. 170 m2 full yapılı kaloriferli evde 280 tl ye oturuyorum. kendimizi toparlayıp biraz birikim yapmamız için burdayız şuan.
seninki de epey karışıkmış ya:)dur ben bi istatistik yapayım Denizlide dogdum, afyonun sandıklı ilçesinin sussuz yolsuz bi köyünde büyüdüm, antalyada üni okudum, afyonda özelde işe başladım (5 sene) Ardahana atandım 2 sene burdayım, osmaniyeye gelin gittimdaha şehir dolaşacagım
yozgat-akdağmadenindeyim ben. eşimin memleketi sorgun :) benim kendi ailemde aslen yozgatlı ama ikamet mersindi 10 yıldırsorması ayıp kapıcnız 70 tl karşılığında ne halt ediyor özür dilerim ama fatmacım hakikaten oha dedim içimden.ekmek getirip çöp topluyodur en fazla
Kızlar çay içti yemekten sonra. şimdi arkadşa nescafe 3ü1arada getirmiş içsem bişey olmaz demi
valla ben gelirim bir gün oaralara görüşürüz bende isterim. Doğumdan sonrada benim kızları alır gelirim tanıştırırız veletleri, bende çok isterim. Yolum fatih e düşerse, görüşelim canım.. Bencce de bizden iyi arkadaş olur..
ay iç kız nolcak hasta mısın yaaaa... . Bir kahveden bişi olmaz ya doktorlar günde toplamda 4 tane çay kahve veriyor. Tabi canın isterse..
Kızlar çay içti yemekten sonra. şimdi arkadşa nescafe 3ü1arada getirmiş içsem bişey olmaz demi
ben mayısta izine çıkınca sende annene gelirsen bi gün fatihte buluşalım.
tamam hocam içtim gitti...
egeeeeeeeeeeeeee avatarıma bak benim velet böle olur aynı anası heeeeeeeeee
ay evet sırf o yüzdne şeker komasına gircem habire şekerli yiyorum tepiklesin diyeafiyet olsun iç hiçbişeycikler olmaz olsa olsa üçü bir arada şekerli olduğundan kızın tekmeler birazda yağlanırsın okadar :))))))))))
ay çok tatlı yaaaaaa inşallah ona benzer..egeeeeeeeeeeeeee avatarıma bak benim velet böle olur aynı anası heeeeeeeeee
yolumuz ardahan a düşerse sana da geliriz bacım, ev görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?