2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aboooo ne güzel evin sırtında geziyosun. O yüzden fenasın sen heryerden almışsın biraz.

istanbulda doğdum büyüdüm evlendim ölcemmm
seviyorum bu şehiri ama artık yordu beni:)))))

Evet Ege aynen bende İstanbul u çok seviyorum ya Allah hasretliğini çektirmesin. Başka bir yerde yaşamak istemem zati.. Çok seviyorum ben bu memleketi.. Yemek yiyordum da girip bakayım dedim size...

yozgtın hangi lçesi bi arkadaşım ar sorgun ilçesinden burda toki evine ben 500 veriyom 70 kapıcı birde 2,5 ton kömür parası benim kurtulmam lazım burdan

yozgat-akdağmadenindeyim ben. eşimin memleketi sorgun :) benim kendi ailemde aslen yozgatlı ama ikamet mersindi 10 yıldır sorması ayıp kapıcnız 70 tl karşılığında ne halt ediyor özür dilerim ama fatmacım hakikaten oha dedim içimden.ekmek getirip çöp topluyodur en fazla

evet ege aynen bende istanbul u çok seviyorum ya allah hasretliğini çektirmesin. Başka bir yerde yaşamak istemem zati.. çok seviyorum ben bu memleketi.. Yemek yiyordum da girip bakayım dedim size...

afiyet olsun canım arkadaşımmmm. Kız öyküm seninle kahve içmeyi çok isterim. Hoş sohbet ve akıl verirsin . Senin arkadaşlığına inanırım yani.
Ay aşka geldim hee

aboooo ne güzel evin sırtında geziyosun. O yüzden fenasın sen heryerden almışsın biraz.
bide okul hayatlarım afyonun başka başka köylerinde geçti ilkokulu bi köyde ortaokulu bi köyde liseyi ilçede okudum yani gezentiyim ben baba öğretmen olunca böle oldu bu arada birce benim babada türkçe öğr. abim türkçe öğr. eşimde türkçe öğr. nedense türkçeden hep nefret etti m
sen istanbul yada büyükşehirde oturuyor gbisin kızım. Bide ardahan yani. Evine geçince kurtulutsun

he valla yaa bi görsen sosyeteyim anam ben

afiyet olsun canım arkadaşımmmm. Kız öyküm seninle kahve içmeyi çok isterim. Hoş sohbet ve akıl verirsin . Senin arkadaşlığına inanırım yani.
Ay aşka geldim hee

Valla ben gelirim bir gün oaralara görüşürüz bende isterim. Doğumdan sonrada benim kızları alır gelirim tanıştırırız veletleri, bende çok isterim. Yolum Fatih e düşerse, görüşelim canım.. Bencce de bizden iyi arkadaş olur..

daha beteride var bende ardahana geldim en soguk memlket soguktan nefret eden biri olarak
ay evet canım ya sen anlattıkça ben yine iyiyim diyorum. burası iklim olarak da imkanlar yönünden de çok iyi doğuya göre. zaten ilgi çeken bir şehir, baharda turistlerden çarşıda zor yürünüyor:))
hadi ya süpermiş gerçekten kiralar.
seninki de epey karışıkmış ya:)

canım adı kapıcı parası adı altında kapıcıya 600 mü ne veriliyo içinden kapıcı çöp topluyo sabah kşam merdiven siliyo kaloriferimizi yakıyo ekmek istersen alıyoda ben istemiyorum yaaa bazen ben sıcagını alıyorum ii oluyo

ben mayısta izine çıkınca sende annene gelirsen bi gün fatihte buluşalım.

egeeeeeeeeeeeeee avatarıma bak benim velet böle olur aynı anası heeeeeeeeee

afiyet olsun iç hiçbişeycikler olmaz olsa olsa üçü bir arada şekerli olduğundan kızın tekmeler birazda yağlanırsın okadar :))))))))))
ay evet sırf o yüzdne şeker komasına gircem habire şekerli yiyorum tepiklesin diye

egeeeeeeeeeeeeee avatarıma bak benim velet böle olur aynı anası heeeeeeeeee
ay çok tatlı yaaaaaa inşallah ona benzer..

öyküm yüzüm geçti sabahları oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…