ay evet sırf o yüzdne şeker komasına gircem habire şekerli yiyorum tepiklesin diye
ay çok tatlı yaaaaaa inşallah ona benzer..
öyküm yüzüm geçti sabahları oluyor sanırım
Yolumuz Ardahan a düşerse sana da geliriz bacım, ev görmeye
evet gideriz kız sabah çıksak 5 dk otururuz döneris anca
çabuk gel annem bekletmeeebak o siteye, folik asit eksikliği falanda yapıyormuş.. Doktoruna sorarsın sende... Ben gene kaçtım kızlar... Işleri halledip gelim bari..
ben geldim tekrar...karnimi doyurdum ama bukezde carpintim baslamisti hic gecmiycek sandim
cok sükür iyiyim simdi. Kan degerlerimde düsük cikmis ilac yazdi doktorum. Ama sasirmadim zaten hep sorunum var ilac kullaniyordum eskidende. Sizlerde ne var ne yok.
çabuk gel annem bekletmeee
benimde içtiğim kan ilaçları fayda etmemiş. Değiştirdi ilacımı gyno verdi.
ayyyy..dün bi tanıdığımız doğum yaptı 4200 gr. doğdu minnoşşş yaaa maşallaaaah inanamadım fotosunu görünce boğum boğum her bi yanı :) 39. haftası bitince doğmuş bi de bi hafta önden gidiyomuş 40 haftalık tam olarak yani :) kuzu yaaa.. Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahh..
ayyyy..dün bi tanıdığımız doğum yaptı 4200 gr. doğdu minnoşşş yaaa maşallaaaah inanamadım fotosunu görünce boğum boğum her bi yanı :) 39. haftası bitince doğmuş bi de bi hafta önden gidiyomuş 40 haftalık tam olarak yani :) kuzu yaaa.. Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahh..
arkadaşlar benimde mesajlarımın altında sizlerde olan bu haftaları belirten resimden olsun istiyorum nasıl yapıyorsunuz bilen anlatırmı
mayıs annelerini gezdim biraz önce bende 2 hafta öndeler yani. oraya mı kaysam ne:))
kızlar ben göbeğime çok demiyorum hesi benimki kadar orda bi hzuur buldum bak şimdi burda hep kiloya takıklar var:))))))))
arkadaşlar benimde mesajlarımın altında sizlerde olan bu haftaları belirten resimden olsun istiyorum nasıl yapıyorsunuz bilen anlatırmı
vallah bende 7 kilo aldim simdiye kadar ama hic takmiyorum vallah. Zaten göbüsden baska bisi yok:)
ne güzel 7 kilo :))))))))
2 hafta önce gittim 15 kilo almıştım:))
yuhhh dedin duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?