2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet sırf o yüzdne şeker komasına gircem habire şekerli yiyorum tepiklesin diye

ay çok tatlı yaaaaaa inşallah ona benzer..

öyküm yüzüm geçti sabahları oluyor sanırım

Bak o siteye, folik asit eksikliği falanda yapıyormuş.. doktoruna sorarsın sende... Ben gene kaçtım kızlar... işleri halledip gelim bari..

Ben geldim tekrar...karnimi doyurdum ama bukezde carpintim baslamisti hic gecmiycek sandim
Cok sükür iyiyim simdi. Kan degerlerimde düsük cikmis ilac yazdi doktorum. Ama sasirmadim zaten hep sorunum var ilac kullaniyordum eskidende. Sizlerde ne var ne yok.

kızşar yaaa bu sırt ağrısı öldürecek beni oturamıyorum pc başında ancak yatarsam geçiyor biraz
o yüzden artık eskisi kadar duramıyorum forumda bakıp gidiyorum
laptop değil bizim pc yattığım yerden bakayım desem
neyse geçene kadar böyle idare edicez artık

Araştırmayla ayrıca secdenin hamile kadınlar için de oldukça yararlı olduğunu ve ceninin şekil bozukluğuna uğramasını engellediğini, bunun yanında yine birçok bedensel ve psikolojik hastalıklara iyi geldiği tespit edildi

kızlar bide şurdan okuyabilirsiniz Namazın müthiş mucizeleri - Mynet Haber

bak o siteye, folik asit eksikliği falanda yapıyormuş.. Doktoruna sorarsın sende... Ben gene kaçtım kızlar... Işleri halledip gelim bari..
çabuk gel annem bekletmeee

benimde içtiğim kan ilaçları fayda etmemiş. Değiştirdi ilacımı gyno verdi.

ayyyy..dün bi tanıdığımız doğum yaptı 4200 gr. doğdu minnoşşş yaaa maşallaaaah inanamadım fotosunu görünce boğum boğum her bi yanı :) 39. haftası bitince doğmuş bi de bi hafta önden gidiyomuş 40 haftalık tam olarak yani :) kuzu yaaa.. Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahh..

MAŞALLAH
BENDE ÖYLE İSTİYORUM 4 KİLO OLSUN RAHATCA BAKILSIN.. SAĞLIKLI OLSUN HERŞEYDEN ÖNCE.DARISI BAŞIMIZA

aaaa ne güzel maşallah diyelim 1 hafta önden mi gidiyormuş benimkide 1,5 hafta önden gidiyo aboww nasıl çıkıcak

mayıs annelerini gezdim biraz önce bende 2 hafta öndeler yani. oraya mı kaysam ne:))

kızlar ben göbeğime çok demiyorum hesi benimki kadar orda bi hzuur buldum bak şimdi burda hep kiloya takıklar var:))))))))

mayıs annelerini gezdim biraz önce bende 2 hafta öndeler yani. oraya mı kaysam ne:))

kızlar ben göbeğime çok demiyorum hesi benimki kadar orda bi hzuur buldum bak şimdi burda hep kiloya takıklar var:))))))))

Vallah bende 7 kilo aldim simdiye kadar ama hic takmiyorum vallah. Zaten göbüsden baska bisi yok:)

ben geldıımmm
toplantı bıttı ogretmenlerden bırı yanlıslıkla cep telefonumu almıs kaldım mı sımdı:)))
bende toplam 7 kılo aldım ama benım sıkıntım gobusum degıl goguslerım dun yenı sutyen aldım D cup gıyıyordum E olmus artık satıcı kıza dedım Z bıle olurum ben doguma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…