2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mayıs annelerini gezdim biraz önce bende 2 hafta öndeler yani. oraya mı kaysam ne:))

kızlar ben göbeğime çok demiyorum hesi benimki kadar orda bi hzuur buldum bak şimdi burda hep kiloya takıklar var:))))))))

yaa ne diyosun sen yaaa nereye bırakmam olmazzzzz gidemezsin bi yere

haha ...Benimkilerde büyüdü disari firlayacak nerdeyse:)
Ama ben memnunum cünkü eskiden fazla büyük degildi yani istedigim gibi oldu simdi tam :)

Selam kızlarr ya mart anneleri topiğindeydim bakıyorum herkes doğuruyo yaw bizde haziran annesiyiz diiyoruz ama çoğumuz galiba mayıs annesi olucaz valla bunları gördükten sonra ben mayıs 15 ten sonra bekliyorum artık patır patır doğuruyo karılar

maşallahhhhhhhhhh o ne öyle ya nasıl taşıyosun sırt ağrısı yapar..

haha yok canim vallah yuh demedim :)))
olsun canim ya bebisde sende sagliklisiniz bisi olmaz dogumdan sonra verirsin

:))))))))))) tek tesellimiz bu şimdilik bakalım

yyaaa erken gelmesin yaaa burda dogurmak istemiorum

Vaktinde gelince nerde doğurucan kız Ardahanda doğum yapmıycakmısın valla benim için no problem sağlıklı olduğu sürece mayıs annesi de olabilirim bi mahsuru yok

osmaniyeye gidicem cnm ben burda kimsem yokki ortam çok fena hastane tam bi rezillik odalarda 5-6 kişilik özel denen bişey yok burası olmasın yaaaa

yaa ne diyosun sen yaaa nereye bırakmam olmazzzzz gidemezsin bi yere
bilmem valla orda herkes tombalak
ben burda gerildim millet 4-5 kilo almış burda

tahmını 20 ıle kapatır sonrada verırsın bızde 15 kıloyu buluruz yanı topu topu aramızda 5 kılo fark olur.
yaa son ayda nasıl kilo alınıyor bir bilsen 3 ayda 5 kilo dan fazla alırım ben

benim 06/06 ama mayıs sonu doğururum sezaryanda 38.haftay doldurunca alırlar..

amaannn napalım canım bebısın ıcın alıyorsun ama mayısta da dogursan sen bır 2011 hazıran annesısın ve oyle kalacaksın:)))

Hee işin zormuş valla o zaman inşallah gönlüne göre olur bakalım bebiş nerde doğmak istiycek
eevt öle de bakalım osmaniyede olsun yaaa burda olursa büyük sıkıntı

gitmeee gitmemen için çokçok kilo alıcam söz gitmeeee gidersen peşinden gelirim

benim 06/06 ama mayıs sonu doğururum sezaryanda 38.haftay doldurunca alırlar..[/QUOTE]

İlk annemiz sen olucaksın o zaman inşallah hepimiz senden tecrübe edinicez sakın mayıs topiğine falan kaçiyim deme haaa

Amin amin allah hepimizi bi avazda kurtarsın inş şaka maka vakit yaklaşıyo bende heyecan yapıyorum böyle bi an önce gelsin diye işte...

bende bu aralar hastaneye gıdısımı dusunuyorum o heyecan telas ne buyuk mutluluk:))bak sana yazarken bıle ıcım bı garıp oldu sınav oncesı karnın kasılır ya oyle:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…