mayıs annelerini gezdim biraz önce bende 2 hafta öndeler yani. oraya mı kaysam ne:))
kızlar ben göbeğime çok demiyorum hesi benimki kadar orda bi hzuur buldum bak şimdi burda hep kiloya takıklar var:))))))))
ben geldıımmm
toplantı bıttı ogretmenlerden bırı yanlıslıkla cep telefonumu almıs kaldım mı sımdı:)))
bende toplam 7 kılo aldım ama benım sıkıntım gobusum degıl goguslerım dun yenı sutyen aldım D cup gıyıyordum E olmus artık satıcı kıza dedım Z bıle olurum ben doguma kadar
ne güzel 7 kilo :))))))))
2 hafta önce gittim 15 kilo almıştım:))
yuhhh dedin duydum
maşallahhhhhhhhhh o ne öyle ya nasıl taşıyosun sırt ağrısı yapar..ben geldıımmm
toplantı bıttı ogretmenlerden bırı yanlıslıkla cep telefonumu almıs kaldım mı sımdı:)))
bende toplam 7 kılo aldım ama benım sıkıntım gobusum degıl goguslerım dun yenı sutyen aldım d cup gıyıyordum e olmus artık satıcı kıza dedım z bıle olurum ben doguma kadar
haha yok canim vallah yuh demedim :)))
olsun canim ya bebisde sende sagliklisiniz bisi olmaz dogumdan sonra verirsin
Selam kızlarr ya mart anneleri topiğindeydim bakıyorum herkes doğuruyo yaw bizde haziran annesiyiz diiyoruz ama çoğumuz galiba mayıs annesi olucaz valla bunları gördükten sonra ben mayıs 15 ten sonra bekliyorum artık patır patır doğuruyo karılar
yyaaa erken gelmesin yaaa burda dogurmak istemiorum
Vaktinde gelince nerde doğurucan kız Ardahanda doğum yapmıycakmısın valla benim için no problem sağlıklı olduğu sürece mayıs annesi de olabilirim bi mahsuru yok
osmaniyeye gidicem cnm ben burda kimsem yokki ortam çok fena hastane tam bi rezillik odalarda 5-6 kişilik özel denen bişey yok burası olmasın yaaaa
osmaniyeye gidicem cnm ben burda kimsem yokki ortam çok fena hastane tam bi rezillik odalarda 5-6 kişilik özel denen bişey yok burası olmasın yaaaa
bilmem valla orda herkes tombalakyaa ne diyosun sen yaaa nereye bırakmam olmazzzzz gidemezsin bi yere
yaa son ayda nasıl kilo alınıyor bir bilsen 3 ayda 5 kilo dan fazla alırım bentahmını 20 ıle kapatır sonrada verırsın bızde 15 kıloyu buluruz yanı topu topu aramızda 5 kılo fark olur.
selam kızlarr ya mart anneleri topiğindeydim bakıyorum herkes doğuruyo yaw bizde haziran annesiyiz diiyoruz ama çoğumuz galiba mayıs annesi olucaz valla bunları gördükten sonra ben mayıs 15 ten sonra bekliyorum artık patır patır doğuruyo karılar
herşey zamanında güzel ınsallh vaktı zamanında uygun sartlarda bır dogum olur hepımızın
bilmem valla orda herkes tombalak
ben burda gerildim millet 4-5 kilo almış burda
yaa son ayda nasıl kilo alınıyor bir bilsen 3 ayda 5 kilo dan fazla alırım ben
benim 06/06 ama mayıs sonu doğururum sezaryanda 38.haftay doldurunca alırlar..
eevt öle de bakalım osmaniyede olsun yaaa burda olursa büyük sıkıntıHee işin zormuş valla o zaman inşallah gönlüne göre olur bakalım bebiş nerde doğmak istiycek
bilmem valla orda herkes tombalak
ben burda gerildim millet 4-5 kilo almış burda
yaa son ayda nasıl kilo alınıyor bir bilsen 3 ayda 5 kilo dan fazla alırım ben
benim 06/06 ama mayıs sonu doğururum sezaryanda 38.haftay doldurunca alırlar..
Amin amin allah hepimizi bi avazda kurtarsın inş şaka maka vakit yaklaşıyo bende heyecan yapıyorum böyle bi an önce gelsin diye işte...
Biz geldik ..
Biz geldik ..
Biz geldik ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?