Evet gittikce azaliyo zaman ...Ama ben daha hicbisi almadim kizima
kuzzuu hosgeldin cnm.
hosgeldınn oykunun anası)))
ohhhooooo hoşgeldiiiiiiin kız iiki geldin bu ege mayıs annelerine gidicem diye tutturdu
Hoşgeldinizzz..
bende bu aralar hastaneye gıdısımı dusunuyorum o heyecan telas ne buyuk mutluluk:))bak sana yazarken bıle ıcım bı garıp oldu sınav oncesı karnın kasılır ya oyle:))))
Evet gittikce azaliyo zaman ...Ama ben daha hicbisi almadim kizima
kuzzuu hosgeldin cnm.
Hooşşş buldukkkk...
Ben de gidicem kızım, siz kilo almıyonuz hiç biriniz..Zaten benim doğum da mayıs sonu...Protesto ediyoruz hepinizi de...
Hooşşş buldukkkk...
Ben de gidicem kızım, siz kilo almıyonuz hiç biriniz..Zaten benim doğum da mayıs sonu...Protesto ediyoruz hepinizi de...
Kızım 67 kiloyum daha napim allahtan boydan kurtarıyoz biraz bide göbek olmadı bende istersen 100 le doğurayım yani alla alla
Hoşbulduk fıstık, nasılsın...
bende almadım osmaniyeden alacam hrşeyiniiiiiiiiiiiiii dahaa :84::84:
Oraya gidemezsek de ağır toplar olarak ayrı takılıcaz...
Bende diyorum artik mart ortasindan sonra alirim herseyi yavas yavas. ZAten martdan sonra isdende cikiyorum daha rahat olur herhalde en azindan zamanim cok olur.
iyiyim canim sabah yine carpintim olmustu simdi gecti cok sükür. Sen nasilsin.
ay kizlar sizde artik aksama dogru sismeye basladinizmi? Benim midem patliycak sanki ya
peşinizden gelirim nereye giderseniz psikopatınız olurum
Banaa neee, banaa neee....
Bende kocaman göbek var, herkeste olsun..
Göbişii büyüt de gel bacıımmm...
Keşke keşke böyle göbeksiz de tadı çıkmıyo şöyle önden gidecek ki hamile olduğum belli olsun dimi
büyüse anacım büyümüyo bn ne ediyim ne kdr istediğimi biliyonuzzz giderseniz topuklarınıza sıktırtırım heeeeeeeeee
Senin de bu çarpıntı işi oluyo ara ara yaa..İyi bari geçmiş..
Valla ben 7/24 şiş olduğumdan akşama doğru falan olmuyor...Yürüyemiyorum bile artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?