2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu aralar hastaneye gıdısımı dusunuyorum o heyecan telas ne buyuk mutluluk:))bak sana yazarken bıle ıcım bı garıp oldu sınav oncesı karnın kasılır ya oyle:))))

Bende eşime dün dedim hatta bak nisan gibi hastane çantasını hazırlamamız lazım ona göre her an herşey olabilir yedi aydan sonra diye şimdiden planları yapıyorum valla

Bende diyorum artik mart ortasindan sonra alirim herseyi yavas yavas. ZAten martdan sonra isdende cikiyorum daha rahat olur herhalde en azindan zamanim cok olur.

Bende diyorum artik mart ortasindan sonra alirim herseyi yavas yavas. ZAten martdan sonra isdende cikiyorum daha rahat olur herhalde en azindan zamanim cok olur.

bende nısan 21 de ısten ayrılabılıyorum ama bunun daha erken zamanı yok dımı?
zor gelıyor yetısemıyorum ve unutkanlık basladı bende yanı cabuk dagılabılıyorum onceden boyle degıldım planlı programlı sımdı ıse ben ne yapacaktım dıye dusunmeden ıse baslayamıyorum

iyiyim canim sabah yine carpintim olmustu simdi gecti cok sükür. Sen nasilsin.

ay kizlar sizde artik aksama dogru sismeye basladinizmi? Benim midem patliycak sanki ya

Senin de bu çarpıntı işi oluyo ara ara yaa..İyi bari geçmiş..
Valla ben 7/24 şiş olduğumdan akşama doğru falan olmuyor...Yürüyemiyorum bile artık..

Keşke keşke böyle göbeksiz de tadı çıkmıyo şöyle önden gidecek ki hamile olduğum belli olsun dimi

büyüse anacım büyümüyo bn ne ediyim ne kdr istediğimi biliyonuzzz giderseniz topuklarınıza sıktırtırım heeeeeeeeee

Aman sakın büyütmeyin, çok zor oluyo kızlar..Gerçekten akşam uyurken falan çok zor..Yürürken çok zor....Siz iyisiniz..Sakın büyümesin göbişler, içindekiler büyüsün yeter..

Senin de bu çarpıntı işi oluyo ara ara yaa..İyi bari geçmiş..
Valla ben 7/24 şiş olduğumdan akşama doğru falan olmuyor...Yürüyemiyorum bile artık..

Evet canim bu aralar fazlalasmaya basladi . Ama kan degerim düsük cikti belki ondanda olabilir ilaca basliycam. olmassa p.tesi doktoruma sorarim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…