Aman sakın büyütmeyin, çok zor oluyo kızlar..Gerçekten akşam uyurken falan çok zor..Yürürken çok zor....Siz iyisiniz..Sakın büyümesin göbişler, içindekiler büyüsün yeter..
bide okul hayatlarım afyonun başka başka köylerinde geçti ilkokulu bi köyde ortaokulu bi köyde liseyi ilçede okudum yani gezentiyim benbaba öğretmen olunca böle oldu bu arada birce benim babada türkçe öğr. abim türkçe öğr. eşimde türkçe öğr. nedense türkçeden hep nefret etti m
bende nısan 21 de ısten ayrılabılıyorum ama bunun daha erken zamanı yok dımı?
zor gelıyor yetısemıyorum ve unutkanlık basladı bende yanı cabuk dagılabılıyorum onceden boyle degıldım planlı programlı sımdı ıse ben ne yapacaktım dıye dusunmeden ıse baslayamıyorum
TAMAM BAK BENİ GURURLANDIRDIN OZAMAN KİLO ALIN GİTMİYİMamaannn napalım canım bebısın ıcın alıyorsun ama mayısta da dogursan sen bır 2011 hazıran annesısın ve oyle kalacaksın:)))
HAHAHAHAHAHH HERKES KİLO ALCAK YOKSA GİDERİMeevt öle de bakalım osmaniyede olsun yaaa burda olursa büyük sıkıntı
gitmeee gitmemen için çokçok kilo alıcam söz gitmeeee gidersen peşinden gelirim
HOŞGELDİN TOMBULUMBiz geldik ..
benim 06/06 ama mayıs sonu doğururum sezaryanda 38.haftay doldurunca alırlar..
Hooşşş buldukkkk...
Ben de gidicem kızım, siz kilo almıyonuz hiç biriniz..Zaten benim doğum da mayıs sonu...Protesto ediyoruz hepinizi de...
öğretmen çocuğu olunca çok gezmişsin. kız o kadar türkçecinin içinde nasıl nefret ettin:)))
yelkovan neye göre hesapladın bu tarihi, 40 haftaya göre mi??
HOŞGELDİN TOMBULUM
HELAL SANA KUZU FMG DE GELİR AYRI TOPİK AÇARIZ . DOMBİLİ BAYKUŞLAR TOPİĞİ
GÖKYÜZÜ OLABİLİR SONRA BEN OLABİLİRİMTAMAM BAK BENİ GURURLANDIRDIN OZAMAN KİLO ALIN GİTMİYİM
HAHAHAHAHAHH HERKES KİLO ALCAK YOKSA GİDERİM
HOŞGELDİN TOMBULUM
İlk annemiz sen olucaksın o zaman inşallah hepimiz senden tecrübe edinicez sakın mayıs topiğine falan kaçiyim deme haaa
evet sımdıde ınternette hesaplayıcılar varmıs onu arastırıyorum 21 hazıran gorunuyor benım dogumum ama sımdı hesapladımda 8 hafta oncesı mayısa gelıyor(
ayy nasıl yıkıldım su an anlatamam:84::84:
Hoşbulduk ağamm...
Açarız kız...Zinkerbel,karakan,fmg,oykum...Bi de 10 kilonun üzerinde kilo alanlar varsa onlar da gelebilir...Bunlar da sıkılır burda bizim arkamızdan, oraya damlarlar hemen..
Hoşbulduk ağamm...
Açarız kız...Zinkerbel,karakan,fmg,oykum...Bi de 10 kilonun üzerinde kilo alanlar varsa onlar da gelebilir...Bunlar da sıkılır burda bizim arkamızdan, oraya damlarlar hemen..
ben de ben deeee, tartılmaya korkuyorum artıkHoşbulduk ağamm...
evet sımdıde ınternette hesaplayıcılar varmıs onu arastırıyorum 21 hazıran gorunuyor benım dogumum ama sımdı hesapladımda 8 hafta oncesı mayısa gelıyor(
ayy nasıl yıkıldım su an anlatamam:84::84:
merhaba kızlar ben geldimmmm çokşükür girebildim siteye..
21 haziran doğumsa 8 hafta öncesi nasıl mayısa gelebilir ki:) 5 haftasını sonraya atsan bile tam 1 haziran falan yapıyo bilemedin 31 mayıs yapıyo..bence yanlış hesaplama olmuş canım..
nereye gidiyosunuz kııızz, beni sayan yok yine küstüm ben gelmiyorum
ŞART KOYUYORUM 10 KİLO VEÜSTÜ ALACAKLAR.Hoşbulduk ağamm...
GÖKYÜZÜ OLABİLİR SONRA BEN OLABİLİRİM
HELAL SANA KUZU FMG DE GELİR AYRI TOPİK AÇARIZ . DOMBİLİ BAYKUŞLAR TOPİĞİ
birce izin konusunda aklım karıstı sımdı ben 22 haftalık oluyorum ona gore tek tek hesapladım, saydım 22+3 olunca 22 haftalık mı 23 haftalık mı sayılıyoruz?
merhaba kızlar ben geldimmmm çokşükür girebildim siteye..
21 haziran doğumsa 8 hafta öncesi nasıl mayısa gelebilir ki:) 5 haftasını sonraya atsan bile tam 1 haziran falan yapıyo bilemedin 31 mayıs yapıyo..bence yanlış hesaplama olmuş canım..
ŞART KOYUYORUM 10 KİLO VEÜSTÜ ALACAKLAR.
YOKSA OTURSUNLAR FİT TOPİKLERİNDE..
86 kiloyum sizden pek bi farkım yok hatta belki hepinizden daha kiloluyumdur
ben de tam bilmiyorum onu. ben 22 diyorum ama nette 23 sayılıyor. tahmini doğum tarihinden tek tek geriye gelsen[/QUOTE
oooo bırce bız pespeseyız ızın konusunu ben bı doktorla konusayım bakayım paylaşırım :)
ben 8 haftayı kullanıcam oncesınde acaba doktor daha erken gosteremez mı?
ben 8 haftayı kullanıcam oncesınde acaba doktor daha erken gosteremez mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?