2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman sakın büyütmeyin, çok zor oluyo kızlar..Gerçekten akşam uyurken falan çok zor..Yürürken çok zor....Siz iyisiniz..Sakın büyümesin göbişler, içindekiler büyüsün yeter..

Ben şimdi bile uyurken zorlanıyorum valla hem reflü var bende en başından beri bu günlerde çoğaldı bi de sırt üstü yattığımda acayip bel ağrısıyla uyanıyorum doktor kilo almamaya çalış ağrın artar dedi nasıl almiyim yaw bu doktor da bi manyak

öğretmen çocuğu olunca çok gezmişsin. kız o kadar türkçecinin içinde nasıl nefret ettin:)))

yelkovan neye göre hesapladın bu tarihi, 40 haftaya göre mi??

amaannn napalım canım bebısın ıcın alıyorsun ama mayısta da dogursan sen bır 2011 hazıran annesısın ve oyle kalacaksın:)))
TAMAM BAK BENİ GURURLANDIRDIN OZAMAN KİLO ALIN GİTMİYİM

eevt öle de bakalım osmaniyede olsun yaaa burda olursa büyük sıkıntı

gitmeee gitmemen için çokçok kilo alıcam söz gitmeeee gidersen peşinden gelirim
HAHAHAHAHAHH HERKES KİLO ALCAK YOKSA GİDERİM

HOŞGELDİN TOMBULUM

benim 06/06 ama mayıs sonu doğururum sezaryanda 38.haftay doldurunca alırlar..

İlk annemiz sen olucaksın o zaman inşallah hepimiz senden tecrübe edinicez sakın mayıs topiğine falan kaçiyim deme haaa[/QUOTE]
GÖKYÜZÜ OLABİLİR SONRA BEN OLABİLİRİM

Hooşşş buldukkkk...
Ben de gidicem kızım, siz kilo almıyonuz hiç biriniz..Zaten benim doğum da mayıs sonu...Protesto ediyoruz hepinizi de...

HELAL SANA KUZU FMG DE GELİR AYRI TOPİK AÇARIZ . DOMBİLİ BAYKUŞLAR TOPİĞİ

öğretmen çocuğu olunca çok gezmişsin. kız o kadar türkçecinin içinde nasıl nefret ettin:)))

yelkovan neye göre hesapladın bu tarihi, 40 haftaya göre mi??

evet sımdıde ınternette hesaplayıcılar varmıs onu arastırıyorum 21 hazıran gorunuyor benım dogumum ama sımdı hesapladımda 8 hafta oncesı mayısa gelıyor(
ayy nasıl yıkıldım su an anlatamam:84::84:

HOŞGELDİN TOMBULUM

Hoşbulduk ağamm...
Açarız kız...Zinkerbel,karakan,fmg,oykum...Bi de 10 kilonun üzerinde kilo alanlar varsa onlar da gelebilir...Bunlar da sıkılır burda bizim arkamızdan, oraya damlarlar hemen..

HELAL SANA KUZU FMG DE GELİR AYRI TOPİK AÇARIZ . DOMBİLİ BAYKUŞLAR TOPİĞİ [/QUOTE]

86 kiloyum sizden pek bi farkım yok hatta belki hepinizden daha kiloluyumdur

merhaba kızlar ben geldimmmm çokşükür girebildim siteye..

21 haziran doğumsa 8 hafta öncesi nasıl mayısa gelebilir ki:) 5 haftasını sonraya atsan bile tam 1 haziran falan yapıyo bilemedin 31 mayıs yapıyo..bence yanlış hesaplama olmuş canım..

birce izin konusunda aklım karıstı sımdı ben 22 haftalık oluyorum ona gore tek tek hesapladım, saydım 22+3 olunca 22 haftalık mı 23 haftalık mı sayılıyoruz?

Hoşbulduk ağamm...
Açarız kız...Zinkerbel,karakan,fmg,oykum...Bi de 10 kilonun üzerinde kilo alanlar varsa onlar da gelebilir...Bunlar da sıkılır burda bizim arkamızdan, oraya damlarlar hemen..

Kız başı ben çekerimm daha bir hafta önce gittim doktora terazi ikikilo fazla gösteriyor iki kilo nassı aldım bir haftada amannnn bosver doktor bana çatlayana kadar ye yeterki sıkıntı yapma sakın erken doğurma dedi :))))))))))

Hoşbulduk ağamm...
ben de ben deeee, tartılmaya korkuyorum artık((

ayyy mayıs olmasın, ben nisan ortasına şartlandım. benim de 22 haziran görünüyor ama ben sezaryan istiyorum nisanda ayrılırım büyük ihtimalle.

Hoşgeldin bluee..Nabr kız, bu gün giremedim ben herkesi daha bi çok özledim....

nereye gidiyosunuz kııızz, beni sayan yok yine küstüm ben gelmiyorum

Kızım, sen fit annelerdensin..O yüzden seni saymadık, saydıklarımıza baksana hepsi de dombili takımı...
Kilo alınca gelirsin sen de yanımıza..Ama sen sağlıklı besleniyorsun, sana imreniyorum ben...Biz kadar olamazsın yani...

Hoşbulduk ağamm...
ŞART KOYUYORUM 10 KİLO VEÜSTÜ ALACAKLAR.
YOKSA OTURSUNLAR FİT TOPİKLERİNDE..

86 kiloyum sizden pek bi farkım yok hatta belki hepinizden daha kiloluyumdur [/QUOTE]

MAŞALLAHHHHHH SANA. KIZ NASIL BECERDİN ONUBEN BİLE 73 HALA

birce izin konusunda aklım karıstı sımdı ben 22 haftalık oluyorum ona gore tek tek hesapladım, saydım 22+3 olunca 22 haftalık mı 23 haftalık mı sayılıyoruz?

ben de tam bilmiyorum onu. ben 22 diyorum ama nette 23 sayılıyor. tahmini doğum tarihinden tek tek geriye gelsen

ben 8 haftayı kullanıcam oncesınde acaba doktor daha erken gosteremez mı?

ŞART KOYUYORUM 10 KİLO VEÜSTÜ ALACAKLAR.
YOKSA OTURSUNLAR FİT TOPİKLERİNDE..

86 kiloyum sizden pek bi farkım yok hatta belki hepinizden daha kiloluyumdur

MAŞALLAHHHHHH SANA. KIZ NASIL BECERDİN ONUBEN BİLE 73 HALA[/QUOTE]

1,5 yıl içinde yaklaşık 800 civarı iğne oldum tedavilerimi ara vermeden yaptırdım onun için
canım şişeeee şişe bu hale geldim ama hamileyken 6 kilo aldım o teselli ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…