Özeller çok denetleniyoruz diye pek rapor vermiyorlar..Eğer özelse göstermeyebilir..
Benim düşük tehlikem varken bile 5 gün veriyordu, bi daha gidiyordum bi 5 gün daha veriyordu...
evet ozel hastane ama raporu devletten alırım artık
kendımı nısana sartladım ya nasıl yıkıldım 1 gun bıle fazla calısmak ıstemıyorum(
Ben kaçarr yemek yapayım koca gelmeden saldım bu hafta zaten ptesi görüşürüz öpüldünüzzz bebişlere iyi bakın..
ama gtmeyin sizdeeeAman sakın büyütmeyin, çok zor oluyo kızlar..Gerçekten akşam uyurken falan çok zor..Yürürken çok zor....Siz iyisiniz..Sakın büyümesin göbişler, içindekiler büyüsün yeter..
kız baban ortaokulda hem okul müdürü hemde trkçe öğretmenin olruda her Allahın günü dayak yersen ve türkçeden hiç 2den yukarı alamazsan ( babamın düşüncesine göre torpil oluyo demesinler) nefret edersinöğretmen çocuğu olunca çok gezmişsin. kız o kadar türkçecinin içinde nasıl nefret ettin:)))
yelkovan neye göre hesapladın bu tarihi, 40 haftaya göre mi??
şu izin konuunu dün eşim arkadaşı ile konuşmuş hamile ve hemşireymiş . 2 haftası yanmaz yok öyle bişey demiş. Benim kafam karmakarışık kızlar. Nasıl becercem bu konuyu bilmiyorumm
şu izin konuunu dün eşim arkadaşı ile konuşmuş hamile ve hemşireymiş . 2 haftası yanmaz yok öyle bişey demiş. Benim kafam karmakarışık kızlar. Nasıl becercem bu konuyu bilmiyorumm
ben cıkar telefonumu almaya gıdıyorum hepınızı optum
benim bildiğim egeciğim 8 hafta öncesi 8 hafta sonrası yasal hakkınya...32 haftadan başlıyor 40 haftaya kadar diyelim sen 32 ayrıldın 38 doğurdun evet o kalan iki hafta sana eklenmiyor
sen 32.haftada ayrılmadın 34 ayrıldın bu iki hafta sana ekleniyor .....şidi yeni düzenlemeler var onları daha incelemedim
saat 2 de kim gdiordu yaa dra
saat 2 de kim gdiordu yaa dra
anladım şimdi ben 38 de doğurursam 35 de çıksam 5 haftam eklenirmi
yok canım biz sormuştuk doktora. normal doğumda erken gösteremiyorlarmış, devlet onlardan hesap soruyormuş.ama sezaryanda 2 hafta öncesini gösterebiliyoruz demişti.ben 8 haftayı kullanıcam oncesınde acaba doktor daha erken gosteremez mı?
ama gtmeyin sizdeee
kız baban ortaokulda hem okul müdürü hemde trkçe öğretmenin olruda her Allahın günü dayak yersen ve türkçeden hiç 2den yukarı alamazsan ( babamın düşüncesine göre torpil oluyo demesinler) nefret edersin
sen 35nde çıkacaksın 32 çıkma yasal hakkın 3 haftan doğum sonrasına eklenecek 38 doğurduğun için artık doğum sonrası iznin başlayacak oiki eklenmiyecek benim iş arkadşalrımdan yenidoğum yaptı böyle oldu ama su torba yasasını incelemedimdeğişti diyolar bir ara inceleyim bariiiii
çok geçmiş olsun şuana kadar böyle bişey olmadı ama allah göstermesin de.. Inşallah allah ablana bağışlasın bebeğini:)mrb lar haziran hamişleri allah bebişleriniz,i kucağınıza almayı nasip inş.
Bende 2010 şubat annesiyim sizleri okuyunca heyecanlarım aklıma geldi zaman öle çabuk geçiyoki anlamıyosunuz benim yavrum 1 yaşını bitirdi
ben sizin foruma ablam için girdim oda haziran başı doğum yapıcaktı ama 24 hafta bitti erken doğum yaptı yani5,5 aylık doğdu şuanda küvezde bebeğin su kesesi erken açılıdğı için su kaybından dolayı doğum yaptırdılar bebeğimiz yaşıyo şuanda küvezde annesi hergün 4 5 kere gidip sütünü bırakıyo inş. Yaşar
sizde böle durumla karşılaşan oldumu merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?