2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Özeller çok denetleniyoruz diye pek rapor vermiyorlar..Eğer özelse göstermeyebilir..
Benim düşük tehlikem varken bile 5 gün veriyordu, bi daha gidiyordum bi 5 gün daha veriyordu...

evet ozel hastane ama raporu devletten alırım artık
kendımı nısana sartladım ya nasıl yıkıldım 1 gun bıle fazla calısmak ıstemıyorum (

evet ozel hastane ama raporu devletten alırım artık
kendımı nısana sartladım ya nasıl yıkıldım 1 gun bıle fazla calısmak ıstemıyorum (

Aahh, ahhh..Ben de istemiyorum daa.Bizim patron gerekirse seni burda doğurtcaz diyo..Muhasebe büroları mayıs sonuna kadar çok yoğun oluyor yaa..İnşallah sağlığım elverir de rahat çalışırım bari..

şu izin konuunu dün eşim arkadaşı ile konuşmuş hamile ve hemşireymiş . 2 haftası yanmaz yok öyle bişey demiş. Benim kafam karmakarışık kızlar. Nasıl becercem bu konuyu bilmiyorumm

Aman sakın büyütmeyin, çok zor oluyo kızlar..Gerçekten akşam uyurken falan çok zor..Yürürken çok zor....Siz iyisiniz..Sakın büyümesin göbişler, içindekiler büyüsün yeter..
ama gtmeyin sizdeee

öğretmen çocuğu olunca çok gezmişsin. kız o kadar türkçecinin içinde nasıl nefret ettin:)))

yelkovan neye göre hesapladın bu tarihi, 40 haftaya göre mi??
kız baban ortaokulda hem okul müdürü hemde trkçe öğretmenin olruda her Allahın günü dayak yersen ve türkçeden hiç 2den yukarı alamazsan ( babamın düşüncesine göre torpil oluyo demesinler) nefret edersin

şu izin konuunu dün eşim arkadaşı ile konuşmuş hamile ve hemşireymiş . 2 haftası yanmaz yok öyle bişey demiş. Benim kafam karmakarışık kızlar. Nasıl becercem bu konuyu bilmiyorumm

Ben hiç takmıyorum izin konusunu, nasıl olsa rapora uymayacak bizim patronlar...Ama arkadaşım doğum yaptı ya aralık 17 de..Hani ece bebek diyordum..Aralık başı çıktı izne..Mart sonu bitecek raporu..Yanmıyor sanırım yani..

ya yanma olayı benim dediğim şöle izne ayrılmıyor uzatıyorsun yaa 37. haftaya kadr o uzattıgında yanıyo diye biliyorum bi hemşire arkadaşımın öle olmuştu hatta oda bilmiyormuş sonra dogum yaptıgı özel hastaneye bi boy kızmıştı bilsem söler dogumu sonradan yapmış gibi göstertirdim diye

Benim bildiğim Egeciğim 8 hafta öncesi 8 hafta sonrası yasal hakkınya...32 haftadan başlıyor 40 haftaya kadar diyelim sen 32 ayrıldın 38 doğurdun evet o kalan iki hafta sana eklenmiyor

Sen 32.haftada ayrılmadın 34 ayrıldın bu iki hafta sana ekleniyor .....şidi yeni düzenlemeler var onları daha incelemedim

anladım şimdi ben 38 de doğurursam 35 de çıksam 5 haftam eklenirmi

anladım şimdi ben 38 de doğurursam 35 de çıksam 5 haftam eklenirmi

Sen 35nde çıkacaksın 32 çıkma yasal hakkın 3 haftan doğum sonrasına eklenecek 38 doğurduğun için artık doğum sonrası iznin başlayacak oiki eklenmiyecek benim iş arkadşalrımdan yenidoğum yaptı böyle oldu ama su torba yasasını incelemedimdeğişti diyolar bir ara inceleyim bariiiii

ben 8 haftayı kullanıcam oncesınde acaba doktor daha erken gosteremez mı?
yok canım biz sormuştuk doktora. normal doğumda erken gösteremiyorlarmış, devlet onlardan hesap soruyormuş.ama sezaryanda 2 hafta öncesini gösterebiliyoruz demişti.

amaniiiinnn abartmış baban da. haklıymışsın valla:)))

yani ben 35te çıksam 3 haftam eklenir 11 haftamı kullanırım

mrb lar haziran hamişleri Allah bebişleriniz,i kucağınıza almayı nasip inş.
bende 2010 şubat annesiyim sizleri okuyunca heyecanlarım aklıma geldi zaman öle çabuk geçiyoki anlamıyosunuz benim yavrum 1 yaşını bitirdi
ben sizin foruma ablam için girdim oda haziran başı doğum yapıcaktı ama 24 hafta bitti erken doğum yaptı yani5,5 aylık doğdu şuanda küvezde bebeğin su kesesi erken açılıdğı için su kaybından dolayı doğum yaptırdılar bebeğimiz yaşıyo şuanda küvezde annesi hergün 4 5 kere gidip sütünü bırakıyo inş. yaşar
sizde böle durumla karşılaşan oldumu merak ettim ?

çok geçmiş olsun şuana kadar böyle bişey olmadı ama allah göstermesin de.. Inşallah allah ablana bağışlasın bebeğini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…