yani ben 35te çıksam 3 haftam eklenir 11 haftamı kullanırım
ben geldıımmm
toplantı bıttı ogretmenlerden bırı yanlıslıkla cep telefonumu almıs kaldım mı sımdı:)))
bende toplam 7 kılo aldım ama benım sıkıntım gobusum degıl goguslerım dun yenı sutyen aldım D cup gıyıyordum E olmus artık satıcı kıza dedım Z bıle olurum ben doguma kadar
mrb lar haziran hamişleri Allah bebişleriniz,i kucağınıza almayı nasip inş.
bende 2010 şubat annesiyim sizleri okuyunca heyecanlarım aklıma geldi zaman öle çabuk geçiyoki anlamıyosunuz benim yavrum 1 yaşını bitirdi
ben sizin foruma ablam için girdim oda haziran başı doğum yapıcaktı ama 24 hafta bitti erken doğum yaptı yani5,5 aylık doğdu şuanda küvezde bebeğin su kesesi erken açılıdğı için su kaybından dolayı doğum yaptırdılar bebeğimiz yaşıyo şuanda küvezde annesi hergün 4 5 kere gidip sütünü bırakıyo inş. yaşar
sizde böle durumla karşılaşan oldumu merak ettim ?
Hoşbulduk ağamm...
Açarız kız...Zinkerbel,karakan,fmg,oykum...Bi de 10 kilonun üzerinde kilo alanlar varsa onlar da gelebilir...Bunlar da sıkılır burda bizim arkamızdan, oraya damlarlar hemen..
bende 2010 şubat annesiyim sizleri okuyunca heyecanlarım aklıma geldi zaman öle çabuk geçiyoki anlamıyosunuz benim yavrum 1 yaşını bitirdi
ben sizin foruma ablam için girdim oda haziran başı doğum yapıcaktı ama 24 hafta bitti erken doğum yaptı yani5,5 aylık doğdu şuanda küvezde bebeğin su kesesi erken açılıdğı için su kaybından dolayı doğum yaptırdılar bebeğimiz yaşıyo şuanda küvezde annesi hergün 4 5 kere gidip sütünü bırakıyo inş. yaşar
çok geçmiş olsun şuana kadar böyle bişey olmadı ama allah göstermesin de.. Inşallah allah ablana bağışlasın bebeğini:)
selam kıslar
ne kadar az kişi var bugün..
kız beni almadan nereye gidiyosunuz siz yaa hangi topiğe
bende 63 ile hamile kaldım en son 71 dim ama bu bir haftadır yatıyorum ödemlerim felan 10 kiloyu geçmişimdir kesin
Evet bugün çok azız..Nasılsın, iyileştin mi biraz..
sağol cnm inş. sağlıkla yaşar
aman aman yaşadıkları çok kötü kızcağızın çok dikkat edin neolur kendinize iş felan yapmayın yükseğe uzanmayın kocişlerde dikkatyüz vermeyin anlamışsndır :78: gerçi ne sebebten oldu bilmiyoruzda ilişki sonrası kanaması oldu bir hafta hastanede yattı üstüne bir ay geçti geçmedi su kesesi erken açıldı suyu boşalmaya başladı resmen 1,5 hafta hastanede yattı suni sancıyla doğum yaptı sizleri korkutmak istemiyorum beni yanlış anlamayın korkmayında herkesin başına gelmez ben kardeşiyim sağlıklı bi hamilelik ve doğum atlattım
hadi bakalım inşallahevetcanım şimdiye kadarki uygulamada erken doğum halinde doğum sonrası izin süresine eklenmiyor yanıyordu yani 11 haftanı kullanabilirsin amatorba yasasında düzenleme getiriyorlar;
tbmm genel kurulunda görüşmeleri devam eden af yasa tasarısına plan ve bütçe komisyonunda eklenen bir maddeyle erken doğum yapan kadın sigortalıların mağduriyetine son veriliyor. Yapılan düzenlemeyle sigortalı kadın işçinin 8 haftalık doğum izni sırasında erken doğum yapması halinde, doğumdan önce kullanması gereken 8 haftalık izinden erken doğum nedeniyle kullanamadığı süreler doğumdan sonraki 8 haftalık izin süresine eklenecek. Bu süreler için geçici iş göremezlik ödeneği alınabilecek. Hadi bakalım :)))))
selammmm öğlen 3-5 kişi vardı şimdi kalabalık bugun fire verdik ama arkadaşlar haber verip gittilerselam kıslar
ne kadar az kişi var bugün..
höö boru gibi bi sesim var beter oldum valla :))) travesti niyetine gezebilirimama kemiklerimin ağrısı geçti en azından bi burnum akıyo, halsizim bide öksürük klasik grip işte
sağolasınOlacak olunca ne yapsak oluyor zaten, engellenemiyor..İnşallah bebiş biraz önce sağlığına kavuşur...çok üzüldüm gerçekten..Bu hamilelik çok zor ya, ilk 3 ay düşeck diye dikkat ediyoruz, son 3 ay erken doğacak diyee..Bende de var erken doğum korkusu, dillendirmemeye çalışıyorum..İnşallah kimse böyle bişey yaşamaz..
sağolasın
inş. kimsede yaşamaz cnm
korkma hiç binde bir oluyo böle şeyler Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inş.
hadi bakalım inşallah
şu an 11 hafta kullanabilirim 35 de çıkarsam. Yasa çıkınca 13 hafta kulanacam ozaman
sağol cnmm
selammmm öğlen 3-5 kişi vardı şimdi kalabalık bugun fire verdik ama arkadaşlar haber verip gittiler
Bu sene hastalklar da hemen iyileşmiyor yaa..Dikkat et kendine..
Kızlar bende kalça tutulması başladı. Oturunca baya kalkamıyorum kalkınca ağrı oluyor çok erken dediler amannn ne olsa dah çok erken aslında demezlermi ifrit oluyorum..
çok kilo aldın daha çok erken
kalçan tutuluyor daha çok erken
karnın kocaman daha çok erken
az kaldı diyorum daha erken
yok devenin bale pabucu erken felan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?