2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege teşekkür ederim cevabın için :)
ben de ayrıntılı ultrasonları yaptırdım hepsi normal çıkmıştı Allah'a şükür.

kan için uğraşacaz artık.

ege teşekkür ederim cevabın için :)
ben de ayrıntılı ultrasonları yaptırdım hepsi normal çıkmıştı allah'a şükür.

Kan için uğraşacaz artık.

çok takılacak durum değil ilaçla vs dahada düşürmemeye çalışırlar. Benim ilk kızımda 9 ay içtim sanki hiç içmemiş gibisin dedi dr. Sadece kilo olarak bana geri döndü..
Ben gyno ferro sanol kullanıyorum günde 2 kere ama ben 1 kere içiyorum..
Ilaç kullanmaktan yana değilim..

kommsummmmmmm napıyosunnn nerelerdesın sen

Merhabalar kızlar, naber... ancak girebildim . Sabah kahvaltıya gittim arkadaşımla.. Öğlem geldim size bir bakayım dedim ama burdada kimseler yokmuş. Özledim sizi kızlar, haftasonu çok gezdik yoruldum... Fazla giremiycem evi toparlamam lazım...

geldim de işim vardı, nette değildim açtım bilgisayarı başka işlere daldım..

ohhh hayat sana güzel yavrumm.
Bende hafta sonu yoruldum öykü iççamaşırım su gibiydi. Sanki altıma yaptım..
Bizde seni özledik ama işler çok bizmde kimse giremiyor artık. öğleden sonra buluşuruz inşallah...

kız sabah güaydın dedim niye cevap vermedin heeeeeee

öykümmm nerdesin ya girip girip çıkıyoraun
GÖRMEDİM Kİ ÖZÜR SAYFA AÇIKTI AMA BAKAMADIM İŞLER AZ SIKIŞTI:d

hoşgeldinnnnnn

ya kızlar bişi sorcam, annelik akademisinden kitap isteyen varmı aranızda? geldi mi kitaplarınız?

HOŞBULDUK YA BİRİ SİPARİŞ ETMİŞTİ BENDE HABER BEKLİORUM BENDE İSTEYECEKTİMDE

Aynı durum bende de oluyor ya... Suyum geldi sanıyorum ama idrar galiba... Neyse.. yorucu oluyor haftasonları benim için.Şimdi evi toparlamam lazım ama akşama girerim... Hepinzi öpüyorum bayanlar... byeee

ben iksini de istemiştim, hamileyim geldi, bebeğim gelmedi, tekrar sipariş ettim

nasıl faydasını görüyor musun bari canım? bana ablam verdi 2 tane kalın kitap biri Bebeğimi Büyütüyorum öteki Gebe Kalma Gebelik ve Doğum diye onlardan çok faydalanıyorum ondan sipariş verme gereği duymadım ama güzelse düşünebilirim.

valla daha dün akşam geldi, nasıl daldıysam 60 sayfa okumuşum deminden beri :) kitap çok akıcı, sıkmıyo,,, ben beğendim şahsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…