bende eşim hangi gün sabahtan müsait olursa o gün giderim birlikte gidiyoruz kontrollere
ege teşekkür ederim cevabın için :)
ben de ayrıntılı ultrasonları yaptırdım hepsi normal çıkmıştı allah'a şükür.
Kan için uğraşacaz artık.
geldim bende
kommsummmmmmm napıyosunnn nerelerdesın sen
kız sabah güaydın dedim niye cevap vermedin heeeeeee
öykümmm nerdesin ya girip girip çıkıyoraun
geldim bende
geldim de işim vardı, nette değildim açtım bilgisayarı başka işlere daldım..
ya kızlar bişi sorcam, annelik akademisinden kitap isteyen varmı aranızda? geldi mi kitaplarınız?
GÖRMEDİM Kİ ÖZÜR SAYFA AÇIKTI AMA BAKAMADIM İŞLER AZ SIKIŞTI:dkız sabah güaydın dedim niye cevap vermedin heeeeeee
öykümmm nerdesin ya girip girip çıkıyoraun
hoşgeldinnnnnn
ya kızlar bişi sorcam, annelik akademisinden kitap isteyen varmı aranızda? geldi mi kitaplarınız?
ben istedim 1 haftada geldi kitap güsel bir kitap...hoşgeldinnnnnn
ohhh hayat sana güzel yavrumm.
Bende hafta sonu yoruldum öykü iççamaşırım su gibiydi. Sanki altıma yaptım..
Bizde seni özledik ama işler çok bizmde kimse giremiyor artık. öğleden sonra buluşuruz inşallah...
Ben isticektim ama vazgeçtim sen istemiştin sanırım gelmedi mi hala?
ben iksini de istemiştim, hamileyim geldi, bebeğim gelmedi, tekrar sipariş ettimHOŞBULDUK YA BİRİ SİPARİŞ ETMİŞTİ BENDE HABER BEKLİORUM BENDE İSTEYECEKTİMDE
ben iksini de istemiştim, hamileyim geldi, bebeğim gelmedi, tekrar sipariş ettim
ben iksini de istemiştim, hamileyim geldi, bebeğim gelmedi, tekrar sipariş ettim
nasıl faydasını görüyor musun bari canım? bana ablam verdi 2 tane kalın kitap biri Bebeğimi Büyütüyorum öteki Gebe Kalma Gebelik ve Doğum diye onlardan çok faydalanıyorum ondan sipariş verme gereği duymadım ama güzelse düşünebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?