2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese.
çilek kontrolün güzel geçmiş, maşallah kuzuya büyümüş.
mervegözünaydın bitmiş artık sıkıntılar, çok sevindim.

egeeeezengin oluyormuşsun, topik arkadaşlarını da unutmazsın de mi??

bebek araç-gereçleri, odaları alınmış hepsi çok güzeller...

hmm bende bi düşüniym o zaman canım... nerden veriliyordu sipariş?
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
hadi yaa iyi o zaman bende sana güvendimde aldım vallaha altından bieşy çıkmadıgına göreD:
valla dün gece de kitabın yazarı dr. Sabiha Paktuna okan bayülgen in programındaydı. altından bişey çıkacağını pek düşünmedim, bu dr. tv kanallarında daha öncede görmüştüm

hoşgeldin nerelerdesin sen

ayy sorma canım yaa havadis çok giremedim yine kaç gündür.. cuma doktora gittim 530gr olmuş oğluşum herşey yolunda cuma günü de ayrıntılı için randevu aldım...cuma gecesi kötü bişy oldu babam hastaneye kaldırılmış aniden bilinç kaybı olmuş 10 gündür grip yatıyordu zaten.. neyse yoğun bakıma aldılar cumartesi kendine gelmişti çok şükür bugün biraz daha iyi ama hala yoğun bakımdan çıkmadı gidip geliyoruz işte yanına..

aynı durum bende de oluyor ya... Suyum geldi sanıyorum ama idrar galiba... Neyse.. Yorucu oluyor haftasonları benim için.şimdi evi toparlamam lazım ama akşama girerim... Hepinzi öpüyorum bayanlar... Byeee
hadi kolay gelsin canım

merhaba kızlar ben geldimmm nasılsınız
hoşgeldinnn

birce cim biz bir aileyiz artık . Tabiki hepinize maaş verrm evde oturun bebelerinize bakın ben maaşlarınızı yollarım. :) damadıma iyi bakman lazım babayiğit olsun..

Gyno kullanıorsun sen demi. Biraz önce içtm sabah almayı unutmuşumda içerken dikkat ettim kapsulun içinde kırmızı noktcıklar var ve bi tane hap var. Seninkinde de varmı kız tırstım birden

geçmiş olsun allah şifa versin ....birce sende hoşgeldin canım

cnm öncelikle acil şifalar babana .. çok geçmiş olsun. Inşallah enkısa zamanda düzelir.

Bebişine de maşallah tosunlar bunlar benimki 22 haftada 460 gr dı sizinkiler baya bi tosuncuk olcak sanırım

Sağol canım Allah razı olsun sağlıklı bebeğim sıkıntı yok herşeyi normal... Topaç gibi bi tosuncuğum var işte
maşallah tosuncuğa
çok geçmiş olsun canım. bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...
hoşgeldin bircecik:)
hoşbulduk canım.
kırmızı tanecikleri görüyordum da hiç bakmamıştım içine sen deyince açtım bir tane, hap da var, korkma:)) saati çok da önemli değil demişti bana. her gün bir tane almam yeterliymiş. gece içiyorum ben, mide bulantısı yapabilir demişti.

bu arada damadın annesi olarak aslan payını alırım artık

Sağol canım Allah razı olsun sağlıklı bebeğim sıkıntı yok herşeyi normal... Topaç gibi bi tosuncuğum var işte
maşallah tosuncuğa
çok geçmiş olsun canım. bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...
hoşgeldin bircecik:)
hoşbulduk canım.
kırmızı tanecikleri görüyordum da hiç bakmamıştım içine sen deyince açtım bir tane, hap da var, korkma:)) saati çok da önemli değil demişti bana. her gün bir tane almam yeterliymiş. gece içiyorum ben, mide bulantısı yapabilir demişti.

bu arada damadın annesi olarak aslan payını alırım artık

sapphire çok geçmiş olsun canım Allahtan acil şifalar diliyorum, maşallah bebeğine de benim 23.haftamda 500 gramdı senin baya baya büyümüş maşallah maşallah... bende düzenli süte başladım bakalım etkisi nasıl olucak

ay birce sağol canım bian yanlış ilaçmı kullanıyorum yoksa içindekini içecektim diye düşündüm paranoyak oldum ya. Buranın bu yönünü seviyorum işte herkesde aynışeyler olunca rahatladım:))))))) sağol cnm benimde yeni dikkatimi çekti.

Kız damadıma iş kurarım ev alırım kzıımda rahat etsin aaaaaaaaa.
Sanada bi okul açarım başında durursun derslere girmezsin özel okul olur...
Aman bee falcı işte ne dediğse salladı gitsin..

hoşbulduk ipekçim.

Yaa ben göbeğimin ve göğüslerimin kaşıntısından duramıyorum artık, çok feci çatlayacaklar herhalde(

ben dün akşam banyo yaprım göğsümn siyah yeri kapkara olmuş ve uçları felan kuğkuru nivea nın vücut losyonu vardı annemi aradım sür dedi sürdüm birazx yumuşattı. çok kurudum alnımdakabuklanmaya başladı kurudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…