merhaba kızlar ben geldimmm nasılsınız
hadi bakalım bende şimdi sipariş ettim bakalım
hmm bende bi düşüniym o zaman canım... nerden veriliyordu sipariş?valla daha dün akşam geldi, nasıl daldıysam 60 sayfa okumuşum deminden beri :) kitap çok akıcı, sıkmıyo,,, ben beğendim şahsen...
hadi hayırlı uğurlu olsunben hediye diye gazete kağıdı gibi, broşür tarzı bişey bekliyodum. gayet güzelmiş
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubuhmm bende bi düşüniym o zaman canım... nerden veriliyordu sipariş?
valla dün gece de kitabın yazarı dr. Sabiha Paktuna okan bayülgen in programındaydı. altından bişey çıkacağını pek düşünmedim, bu dr. tv kanallarında daha öncede görmüştümhadi yaa iyi o zaman bende sana güvendimde aldım vallaha altından bieşy çıkmadıgına göreD:
mervegözünaydın bitmiş artık sıkıntılar, çok sevindim.
hoşgeldin nerelerdesin sen
hadi kolay gelsin canımaynı durum bende de oluyor ya... Suyum geldi sanıyorum ama idrar galiba... Neyse.. Yorucu oluyor haftasonları benim için.şimdi evi toparlamam lazım ama akşama girerim... Hepinzi öpüyorum bayanlar... Byeee
hoşgeldinnnmerhaba kızlar ben geldimmm nasılsınız
selam herkese.
çilek kontrolün güzel geçmiş, maşallah kuzuya büyümüş.
mervegözünaydın bitmiş artık sıkıntılar, çok sevindim.
egeeeezengin oluyormuşsun, topik arkadaşlarını da unutmazsın de mi??
Bebek araç-gereçleri, odaları alınmış hepsi çok güzeller...
ayy sorma canım yaa havadis çok giremedim yine kaç gündür.. cuma doktora gittim 530gr olmuş oğluşum herşey yolunda cuma günü de ayrıntılı için randevu aldım...cuma gecesi kötü bişy oldu babam hastaneye kaldırılmış aniden bilinç kaybı olmuş 10 gündür grip yatıyordu zaten.. neyse yoğun bakıma aldılar cumartesi kendine gelmişti çok şükür bugün biraz daha iyi ama hala yoğun bakımdan çıkmadı gidip geliyoruz işte yanına..
ayy sorma canım yaa havadis çok giremedim yine kaç gündür.. Cuma doktora gittim 530gr olmuş oğluşum herşey yolunda cuma günü de ayrıntılı için randevu aldım...cuma gecesi kötü bişy oldu babam hastaneye kaldırılmış aniden bilinç kaybı olmuş 10 gündür grip yatıyordu zaten.. Neyse yoğun bakıma aldılar cumartesi kendine gelmişti çok şükür bugün biraz daha iyi ama hala yoğun bakımdan çıkmadı gidip geliyoruz işte yanına..
maşallah tosuncuğaSağol canım Allah razı olsun sağlıklı bebeğim sıkıntı yok herşeyi normal... Topaç gibi bi tosuncuğum var işte
çok geçmiş olsun canım. bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...ayy sorma canım yaa havadis çok giremedim yine kaç gündür.. cuma doktora gittim 530gr olmuş oğluşum herşey yolunda cuma günü de ayrıntılı için randevu aldım...cuma gecesi kötü bişy oldu babam hastaneye kaldırılmış aniden bilinç kaybı olmuş 10 gündür grip yatıyordu zaten.. neyse yoğun bakıma aldılar cumartesi kendine gelmişti çok şükür bugün biraz daha iyi ama hala yoğun bakımdan çıkmadı gidip geliyoruz işte yanına..
hoşbulduk canım.hoşgeldin bircecik:)
kırmızı tanecikleri görüyordum da hiç bakmamıştım içine sen deyince açtım bir tane, hap da var, korkma:)) saati çok da önemli değil demişti bana. her gün bir tane almam yeterliymiş. gece içiyorum ben, mide bulantısı yapabilir demişti.hadi kolay gelsin canım
birce cim biz bir aileyiz artık . Tabiki hepinize maaş verrm evde oturun bebelerinize bakın ben maaşlarınızı yollarım. :) damadıma iyi bakman lazım babayiğit olsun..
Gyno kullanıorsun sen demi. Biraz önce içtm sabah almayı unutmuşumda içerken dikkat ettim kapsulun içinde kırmızı noktcıklar var ve bi tane hap var. Seninkinde de varmı kız tırstım birden
maşallah tosuncuğaSağol canım Allah razı olsun sağlıklı bebeğim sıkıntı yok herşeyi normal... Topaç gibi bi tosuncuğum var işte
çok geçmiş olsun canım. bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...ayy sorma canım yaa havadis çok giremedim yine kaç gündür.. cuma doktora gittim 530gr olmuş oğluşum herşey yolunda cuma günü de ayrıntılı için randevu aldım...cuma gecesi kötü bişy oldu babam hastaneye kaldırılmış aniden bilinç kaybı olmuş 10 gündür grip yatıyordu zaten.. neyse yoğun bakıma aldılar cumartesi kendine gelmişti çok şükür bugün biraz daha iyi ama hala yoğun bakımdan çıkmadı gidip geliyoruz işte yanına..
hoşbulduk canım.hoşgeldin bircecik:)
kırmızı tanecikleri görüyordum da hiç bakmamıştım içine sen deyince açtım bir tane, hap da var, korkma:)) saati çok da önemli değil demişti bana. her gün bir tane almam yeterliymiş. gece içiyorum ben, mide bulantısı yapabilir demişti.hadi kolay gelsin canım
birce cim biz bir aileyiz artık . Tabiki hepinize maaş verrm evde oturun bebelerinize bakın ben maaşlarınızı yollarım. :) damadıma iyi bakman lazım babayiğit olsun..
Gyno kullanıorsun sen demi. Biraz önce içtm sabah almayı unutmuşumda içerken dikkat ettim kapsulun içinde kırmızı noktcıklar var ve bi tane hap var. Seninkinde de varmı kız tırstım birden
geçmiş olsun allah şifa versin ....birce sende hoşgeldin canım
ay birce sağol canım bian yanlış ilaçmı kullanıyorum yoksa içindekini içecektim diye düşündüm paranoyak oldum ya. Buranın bu yönünü seviyorum işte herkesde aynışeyler olunca rahatladım:))))))) sağol cnm benimde yeni dikkatimi çekti.maşallah tosuncuğa
çok geçmiş olsun canım. Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...
Hoşbulduk canım.
Kırmızı tanecikleri görüyordum da hiç bakmamıştım içine sen deyince açtım bir tane, hap da var, korkma:)) saati çok da önemli değil demişti bana. Her gün bir tane almam yeterliymiş. Gece içiyorum ben, mide bulantısı yapabilir demişti.
Bu arada damadın annesi olarak aslan payını alırım artık
hoşbulduk ipekçim.
Yaa ben göbeğimin ve göğüslerimin kaşıntısından duramıyorum artık, çok feci çatlayacaklar herhalde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?