2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için az önce haber aldım babam çıkmış yoğunbakımdan çok sevindim eşim erken gelebilirse akşama gidicez annemlere..

Egecim aynı sorun bende de var hele o alın kuruluğu... her banyodan sonra kremlen ben öyle yapıyorum o anlık nemlendiriyor ama gene tazelemen lazım kremi...

ben sürüyorum aslında çatlak kremleri ama deli gibi kaşınıyor. şimdi göğsüm çok feci duramıyorum artık, benimki de pul pul olmuş bebeyağı sürdüm şimdi. doktorum mustelanın kremini al demişti, erteleyip durdum bir de onu alayım. geçen sordum 80 liraydı ama işe yarar belki.

benimde çok kuruyor kızımda zaten baya çatlamıştım şimdi bebe yağı kullanmaya başladım

165 sayfa canım hamileyim kitabı... bebeğim henüz gelmedi

internet sitesinden bedavaya gelen kitap mı?? üye olduktan ne kadar süre sonra geldi :)
bende direk bebeğimi istedim hamilelikle ilgili evde kitabım var diye

ay sinir oluyorum ya demin markete gittim geldim orada herkes doğurucakmısım gibi konusuo bebek ne zaman geliyor dediklerinde haziran diyincede şaşırıyorlar karnıma gecen günde kuafördeki kadın beni 8 aylık sanmıstı
bozulmaya basladım ama artık yaniiiiii

çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için az önce haber aldım babam çıkmış yoğunbakımdan çok sevindim eşim erken gelebilirse akşama gidicez annemlere..
görüdnmü hamilelerin duasını hemen oldu..
Gözünaydın cnmm

egecim aynı sorun bende de var hele o alın kuruluğu... Her banyodan sonra kremlen ben öyle yapıyorum o anlık nemlendiriyor ama gene tazelemen lazım kremi...
bende kremleniyorum ama tazelemem lazım.. 2.hamileliğim ama ilkle aynı değil. Sinir oldum

kızlar bu arada dün beşiğimizi aldık ikeadan gidip gelip bakıyorum yaa Birkaç ay sonra içinde bebişim olcak
güle güle kullanın iyi günlerde..

çok para yaa.. Benim çok masrafım var eylülün okulu kursu servisi bi sürü para 80 tl ona veremem açıkcası. Krem sürerim yeter:)))))))))

tmm canım sağol ben bi bakıyım. Bebeğim kitabı da büyütmeyle alakalı bi kitaptır sanırım.

bende öyle düşünüyorum, hamileyim de bebeğin ilk oluşumundan doğumuna kadar olan tüm aşamaları, annadeki değişiklikleri, kilo kontrollerini falan herşeyi yazıyo, gayet güzel tavsiye ederim yani...

O bebeğinin ne kadr sağlıklı olduğu anlamına geliyor canım bozulma ne bozuluyorsun herkes bi değil ki, demek ki senin karnın fazla derin değilmiş dışa vurmuş bebişin... Amannn ne takıyorsun bizde senden farksız değiliz hele ben şu son 2 günde 8 aylık gibi oldum bebeğine bak sen bakma kimseye

hahah bozulma
benim akrabam 9 aylık son bir haftasıymış annem aradı dedi.... Gördüm kilo almışmı dedim senin kadar var dedi. Aramızda 3 ay var anne dedim aaaaaaa unuttum dedi:) nasıl gülüyor annem bunu yaparsa el ne yapsın

egeeeeeee bende kakao yağı ve buğday yağı kullanıyorum catlayacaksa her türlü catlayacak

saphire babana gecmis olsun ... beşiğinizi iyi günlerde kullanınnnnn

merve gözün aydın allah bir daha korkutmasınnnnnnnnn

)))))))) annende yaniiiiiiiiiii ne diyim :)) alem kadın
benimkiside karga kuzgun gibiyiz aaa az karnın falan diyor yaazık :)

mujksssssssss merveeeeeeee
evet yani çok doğru dedin :) içim almamış dışa vurmus oğlum :)

avonda vardı geçenlerde ben aldım 400ml. kakao yağı ve badem yağı karışık krem. Çok güzel nemlendiriyor tavsiye ederim...

Sağol canım bu arada, korktuk ama şuan çok şükür iyiyiz bebişimle

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ben sana dedimmmmmmm

bnm kayınvalıdede sımdı dıokııı sibell aksama kamerayı acında bakalım cok kılo aldınmı dıe:):))
aksama acılmadı cam dıcemmm::))))

1 hafta sonra geldi sanırsam..

ikisi de istenebiliyor muymuş??? ben sadece bebeğimi istedim((
aynı adrese istemedim ben :) farklı kayıt gerekiyo ikisi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…