ben dün akşam banyo yaprım göğsümn siyah yeri kapkara olmuş ve uçları felan kuğkuru nivea nın vücut losyonu vardı annemi aradım sür dedi sürdüm birazx yumuşattı. çok kurudum alnımdakabuklanmaya başladı kurudu
ben dün akşam banyo yaprım göğsümn siyah yeri kapkara olmuş ve uçları felan kuğkuru nivea nın vücut losyonu vardı annemi aradım sür dedi sürdüm birazx yumuşattı. çok kurudum alnımdakabuklanmaya başladı kurudu
kızlar bu arada dün beşiğimizi aldık ikeadan gidip gelip bakıyorum yaabirkaç ay sonra içinde bebişim olcak
Esrysl kitap kaç sayfaydı canım_?
165 sayfa canım hamileyim kitabı... bebeğim henüz gelmedi
görüdnmü hamilelerin duasını hemen oldu..çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için az önce haber aldım babam çıkmış yoğunbakımdan çok sevindim eşim erken gelebilirse akşama gidicez annemlere..
bende kremleniyorum ama tazelemem lazım.. 2.hamileliğim ama ilkle aynı değil. Sinir oldumegecim aynı sorun bende de var hele o alın kuruluğu... Her banyodan sonra kremlen ben öyle yapıyorum o anlık nemlendiriyor ama gene tazelemen lazım kremi...
güle güle kullanın iyi günlerde..kızlar bu arada dün beşiğimizi aldık ikeadan gidip gelip bakıyorum yaaBirkaç ay sonra içinde bebişim olcak
ben sürüyorum aslında çatlak kremleri ama deli gibi kaşınıyor. şimdi göğsüm çok feci duramıyorum artık, benimki de pul pul olmuş bebeyağı sürdüm şimdi. Doktorum mustelanın kremini al demişti, erteleyip durdum bir de onu alayım. Geçen sordum 80 liraydı ama işe yarar belki.
tmm canım sağol ben bi bakıyım. Bebeğim kitabı da büyütmeyle alakalı bi kitaptır sanırım.
internet sitesinden bedavaya gelen kitap mı?? üye olduktan ne kadar süre sonra geldi :)
bende direk bebeğimi istedim hamilelikle ilgili evde kitabım var diye
ay sinir oluyorum ya demin markete gittim geldim orada herkes doğurucakmısım gibi konusuo bebek ne zaman geliyor dediklerinde haziran diyincede şaşırıyorlar karnıma gecen günde kuafördeki kadın beni 8 aylık sanmıstı
bozulmaya basladım ama artık yaniiiiii
internet sitesinden bedavaya gelen kitap mı?? üye olduktan ne kadar süre sonra geldi :)
ay sinir oluyorum ya demin markete gittim geldim orada herkes doğurucakmısım gibi konusuo bebek ne zaman geliyor dediklerinde haziran diyincede şaşırıyorlar karnıma gecen günde kuafördeki kadın beni 8 aylık sanmıstı
görüdnmü hamilelerin duasını hemen oldu..
Gözünaydın cnmm
bende kremleniyorum ama tazelemem lazım.. 2.hamileliğim ama ilkle aynı değil. Sinir oldum
güle güle kullanın iyi günlerde..
çok para yaa.. Benim çok masrafım var eylülün okulu kursu servisi bi sürü para 80 tl ona veremem açıkcası. Krem sürerim yeter:)))))))))
hahah bozulma
benim akrabam 9 aylık son bir haftasıymış annem aradı dedi.... Gördüm kilo almışmı dedim senin kadar var dedi. Aramızda 3 ay var anne dedim aaaaaaa unuttum dedi:) nasıl gülüyor annem bunu yaparsa el ne yapsın
O bebeğinin ne kadr sağlıklı olduğu anlamına geliyor canım bozulma ne bozuluyorsun herkes bi değil ki, demek ki senin karnın fazla derin değilmiş dışa vurmuş bebişin... Amannn ne takıyorsun bizde senden farksız değiliz hele ben şu son 2 günde 8 aylık gibi oldumbebeğine bak sen bakma kimseye
egeeeeeee bende kakao yağı ve buğday yağı kullanıyorum catlayacaksa her türlü catlayacak
saphire babana gecmis olsun ... beşiğinizi iyi günlerde kullanınnnnn
merve gözün aydın allah bir daha korkutmasınnnnnnnnn
)))))))) annende yaniiiiiiiiiii ne diyim :)) alem kadın
benimkiside karga kuzgun gibiyiz aaa az karnın falan diyor yaazık :)
mujksssssssss merveeeeeeee
evet yani çok doğru dedin :) içim almamış dışa vurmus oğlum :)
hahah bozulma
benim akrabam 9 aylık son bir haftasıymış annem aradı dedi.... Gördüm kilo almışmı dedim senin kadar var dedi. Aramızda 3 ay var anne dedim aaaaaaa unuttum dedi:) nasıl gülüyor annem bunu yaparsa el ne yapsın
1 hafta sonra geldi sanırsam..internet sitesinden bedavaya gelen kitap mı?? üye olduktan ne kadar süre sonra geldi :)
aynı adrese istemedim ben :) farklı kayıt gerekiyo ikisi içinikisi de istenebiliyor muymuş??? ben sadece bebeğimi istedim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?